Gość: Kola IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.02.10, 14:02 Czy w ogóle są kupowane mieszkania ,czy też jest marazm na rynku ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: &^%$ Re: Jak sprzedają się mieszkania w Wałbrzychu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 14:08 Głupie pytanie. Mieszkać tu nawet za darmo to KARA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do koli Re: Jak sprzedają się mieszkania w Wałbrzychu? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.02.10, 14:56 chyba tylko idiota debil i imbecyl kupił by tu mieszkanie!!! ja za darmo bym nawet nie chciał tu mieszkać!!!! wszyscy stąd wyjeżdżają i sprzedają te rudery a nawet porzucają z otwartymi drzwiami żeby tylko jak najdalej z tego czarnobyla wypier,dolić do normalnego miasta w polsce lub za granicą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spie...jący stąd Re: Jak sprzedają się mieszkania w Wałbrzychu? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.02.10, 15:06 tu powinni zsyłać więźniów z całego świata za kare do odsiadywania wyroków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Jak sprzedają się mieszkania w Wałbrzychu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.03.10, 12:33 któregoś dnia mnie wku....sz dziadu piszący z "vectra" i nie będę szczędzić środków na znalezienie ciebie, bezrobolu je.bany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Jak sprzedają się mieszkania w Wałbrzychu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 16:26 Nie zwracaj na niego uwagi.Już dawno sobie zapracował na miano forumowego przygłupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Jak sprzedają się mieszkania w Wałbrzychu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.10, 09:42 możesz mu soczyście possać z połykiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Jak sprzedają się mieszkania w Wałbrzychu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.03.10, 12:09 pisze to pewnie koleś co wyjechał do anglii mieszka z 15 osobami w i1 pokoju i robi kanapki w fast foodzie a jego laska współżyje z kolegami z pokoju i udaje jako to nie kozak. Gościu jak skończyłes podstawówke i jestes przegrańcem to nawet na końcuświata będzie ci zle. Burak i nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Jak sprzedają się mieszkania w Wałbrzychu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 16:10 ja chcę kupić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llllllll Re: Jak sprzedają się mieszkania w Wałbrzychu? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.03.10, 12:30 A ja moge Ci sprzedac swoje.2 pokoje ,35m2,po remoncie na piaskowej,cena 120000.musze kupic wieksze,drugie dziecko w drodze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WON Re: Jak sprzedają się mieszkania w Wałbrzychu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.03.10, 14:06 nie dzięki...za 150000zł mam 54m2 na Podzamczu. Sprzedajesz jakąś piwnicę z lat '70 jakby to była willa na Florydzie;/ Wake up!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lllllll Re: Jak sprzedają się mieszkania w Wałbrzychu? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.03.10, 09:10 A widziales moje mieszkanie ze tak piszesz????Owszem moze i na podzamczu kupisz takie,ale na pewno do remontu!!!No chyba ze podobaja Ci sie kasetony na suficie,kuchnia bez kafelek,wykladzina pcv na podlogach w pokojach itd.Juz nie jedno mieszkanie ogladalismy i uwierz,ze za 150 tys na podzamczu to tylko OBRAZ NEDZY I ROZPACZY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Jak sprzedają się mieszkania w Wałbrzychu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.10, 09:43 idź się powieś z tym swoim mieszkaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loker Re: Jak sprzedają się mieszkania w Wałbrzychu? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.03.10, 15:01 co to za sprzedawanie po remoncie!! i zawyżanie ceny !! sprzedaje się w takim stanie jakim jest a nowy lokator remontuje dla siebie według własnego gustu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Jak sprzedają się mieszkania w Wałbrzychu? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.03.10, 17:03 No wlasnie kolejna glupota i zawyzanie ceny.Metr kwadratowy jest metrem,a remont mieszkania nie koniecznie musi byc w moim stylu wiec i tak czeka mnie kolejny wydatek zmiana wygladu.Moja kolezanka ostatnio kupila mieszkanie po tzw remoncie dokladnie koszmar,ale samo mieszkanie super wiec kupila i teraz za to co zaplacila niby za remont musi zmieniac czyli pieniadze ida w bloto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: globus Re: Jak sprzedają się mieszkania w Wałbrzychu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 21:28 dla kupującego to głupota ,dla sprzedającego to już chyba nie.Co wy się dziwicie ,ze po remoncie ?? Zawsze lepiej się sprzeda odnowione mieszkanko ,niż zapyziała nora ,w której się wszystko sypie.Ot ,zwykłe prawa rynku .Takie proste ,a nie wszyscy rozumieją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burza Re: Jak sprzedają się mieszkania w Wałbrzychu? IP: *.chello.pl 02.03.10, 12:50 po remoncie oznacza "kupiłem najtańszą farbę w markecie i opryskałem ściany żeby grzyba zamalować"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LLLLL Re: Jak sprzedają się mieszkania w Wałbrzychu? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.03.10, 09:18 Po remoncie to jak dla mnie oznascza,zrobilem mieszkanie dla siebie,czyli nie oszczedzalem,ale ze mam jedno i zaraz bede mial drugie dziecko to musze sprzedac i kupic wieksze!Nikt na swoim nie oszczedza,no chyba ze niektore polglowki udzielajace sie na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tnbd Re: Jak sprzedają się mieszkania w Wałbrzychu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.10, 09:28 Ale zrozum, że po remoncie to nie atut. Wymienione okna - ok, ale pozostały remont nie może być wyznacznikiem ceny. Chyba że wymieniłeś całą instalecję elektryczną i wodno-kanalizacyjną + np. grzejniki. Tak jak pisali wyżej - każdy ma inny gust, więc i tak ten kto kupi będzie musiał remontować (nowe panele, kafelki, kolor ścian itp). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Jak sprzedają się mieszkania w Wałbrzychu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.10, 10:08 Dokładnie tak. Są ludzie, którzy więcej są w pracy niż w domu. W domu tylko nocują. Są aktywni albo zajechani. Myśl o jakimkolwiek remoncie powoduje u nich ciary i dla nich mieszkanie do którego wchodzi się i stawia tylko szczotkę do zębów w łazience i można mieszkać - jest atutem. Dla wielu jednak dobrze zrobiona łazienka z kaflami, to więcej roboty do "zrównania z ziemią", niż na melinie, gdzie połowe ma za sobą (bo tylko kładzie swoje :). Fajny remont to wartość dodana. Ładnie prezentuje się mieszkanko, łatwo kogoś na to kupić. Nie może jednak "podnosić" wartości mieszkania. Chyba, że jak napisał ktoś wcześniej - remonotowano rzeczy "niewymienne" (instalacje, okna, itp.). Takie korekty to faktycznie skarb. Albo sznur na szyje dla tego, kto zostawia takie mieszkanie przy zamianie i bierze większą "norę", gdzie od nowa musi w to zainwestować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Jak sprzedają się mieszkania w Wałbrzychu? IP: *.xdsl.centertel.pl 09.03.10, 17:09 a nie pomyśleliście, że może ktoś kupił sobie mieszkanie w jakimś stanie, zrobiłpod siebie i swoje upodobania, a za 2 sprzedaje, bo nagle stać go na większe? to też się nazywa- po remoncie, gamonie ale temat wątku chybanieco inny jest... to pytanie do pośredniczących w sprzedaży Odpowiedz Link Zgłoś