GoĹÄ: Ewa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.04.10, 21:41 Bardzo proszę o informację, gdzie mogę kupić pieczywo, wędliny, nabiał bezglutenowy dla dziecka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: roki Re: Produkty bezglutenowe - gdzie kupić ??? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.04.10, 10:45 w realu jest półka, ale same sojowe chyba Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: e Re: Produkty bezglutenowe - gdzie kupić ??? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.04.10, 14:24 nikt nie wie?? :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lu Re: Produkty bezglutenowe - gdzie kupić ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.10, 15:59 W auchan jest dość dużo produktów bez glutenu,poza wędlinami.W świdnicy,dzierżoniowie jest sklep ze zdrową żywnością. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewa Re: Produkty bezglutenowe - gdzie kupić ??? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.04.10, 19:22 bardzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: OK Re: Produkty bezglutenowe - gdzie kupić ??? IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.10, 18:51 Spytaj jakiegoś lekarza dietetyka albo w googlach poklikaj "bezglutenowe" i co tam jeszcze - miasto np. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radek Re: Produkty bezglutenowe - gdzie kupić ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.10, 21:19 Witam W Realu jest półka z produktami bezglutenowymi (pieczywo, makrony, bułka tarta itp). Na półkach z parówkami i pasztetami (regał przed zamrażarkami, naprzeciwko gdzie wystawione jest mleko) można znaleźć parówki bezglutenowe, pasztet, polędwica z firmy KONSPOL. Jest też półka w Auchan na półkach ze zdrową żywnością. Sklep z produktami bezglutenowymi jest również na ul. Słowackiego (powyżej LUKAS BANKU), wchodzi się po schodach w dół. Można tam zamówić produkty z firmy GLUTENEX (zamówienia realizowane co 2 tyg. w czwartek, zamówienia składa się o poniedziałku). Jednak najczęściej kupuje produkty przez internet (poniżej linki). www.bezgluten.pl/sklep/ www.balviten.com/sklep/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ewa Re: Produkty bezglutenowe - gdzie kupić ??? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.04.10, 11:01 Dziękuję Radku, na taką odpowiedź czekałam Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_wronska Re: Produkty bezglutenowe - gdzie kupić ??? 11.04.23, 15:01 Ja kupuję produkty ocelio, na ich stronie lub w sklepie Rossmann, ale polecam bardziej stronę, mają tam większy asortymentu. Odpowiedz Link Zgłoś