Gość: tosia IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.10, 11:38 kto był w Kiwi , wrażenia:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eeeeeeeee Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.10, 11:55 niewiele się zmieniło, klita pod tytułem terminal 1.5 ,gorąc jak cholera,ciasnota jak cholera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.17.148.lan.e-wab.pl 23.05.10, 12:03 dokładnie tak jak wyzej jest napisane. Goraco ciasno bez zmian wiekszych. Nie robił klub na mnie wrazenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.05.10, 14:48 a mi sie podobalo, fajna muzyka i miejsca wydawalo sie wiecej niz w terminalu, wreszcie jakis klubik w w-ch na poziomie, tez jestem ciekaw opinii innych, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.19.78.lan.e-wab.pl 23.05.10, 15:14 Co do zmian, to się nie zgadzam, że za wiele się nie zmieniło, ale to wypowiadają się Ci co wcześniej bywali tam wiecznie po alku lub innych chemikaliach.. i ich po prostu nie dostrzegli, muzyka w końcu na poziomie a nie tak jak w k10.. gdzie jest zlot buraków.. Kolorystyka odpowiednia ..dopasowana do nazwy.. Do wiecznie narzekających .. skoro nie odpowiada wam tyle rzeczy, to jest droga powrotna więc trzeba było zamknąć drzwi z drugiej strony.. ale to jest w-ch i lepiej jest iść do brudnego k10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ftw Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.10, 15:56 dziecko, ja nie bawię się w wałbrzyskich klubikach bo to impreza dla ubogich, te całe kiwi jest idealne ale na poziom wałbrzycha, miernota dla miernych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FFF Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.chello.pl 23.05.10, 15:59 TO CO ROBISZ NA TYM MIERNYM WAŁBRZYSKIM FORUM:> ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.06.10, 18:19 i co z tym kiwi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ftw Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.05.10, 16:15 nie osmieszaj sie pajacu, kolejny co mysli ze szlachta ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ftw Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.10, 16:44 jutro jak przyjdziesz na mój dwór, służyć mi jak zwykle to sobie pogadamy. 50 batów na ciebie czeka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anton Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.05.10, 17:37 jako jedyny ze swoich znajomych dałem się nabrać na terminal bis zwany dziś kiwi czyli glud z nosa jak mówiło się w liceum,stracilem 20 dychy i możliwość by iść na mega imprezę w kejten o której opowiadają mi wszyscy znajomi,jestem strasznie w kur....y na tego gluta-kiwi za to że mnie po prostu naciągnęli na kasę której przemalowanie nie jest warte,no i oczywiście zadyma ktoś dostał szkłem przez głowę a rozwiązaniem sytuacji była akcja przed terminalem-bis bo oczywiste że ochrona to statyści,i ogólnie to impreza dla samców bez tańczących panienek, jak facet lubi tańczyć z facetami to polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Antona Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.versanet.de 23.05.10, 17:46 Rozumiem ze glud to z lewej dziurki,a glut to z prawej.A jak jest z obu,bo nie kumam!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 00 Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.10, 17:51 do dupy ten wasz "nowy" klub, daliście plamę, k10 nie lepsze ale kiwi to żenua Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.10, 14:22 >>ktoś dostał szkłem przez głowę >> a rozwiązaniem sytuacji była >> akcja przed terminalem-bis bo >> oczywiste że ochrona to statyści, Hehe. Nie wiem skąd u ludzi tyle naiwności, że bramkarze i ochroniarze, za których płaci lokal są do ochrony klienta ;). Oni są do ochrony LOKALU! :) Zobacz jak to wygląda na hamerykanskich filmach :). Jak ktoś dymi, dostaje w cymbał i z kowbojka centralnie w kakaowe oko na pożegnanie. Leci sobie mordą w kurz przed lokalem. Szkoda tylko że u nas kopa daje się obu dymiącym, przez co ten obijany w środku ma ciąg dalszy na zewnętrznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Sylwester 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 14:50 super muza goście mega i tak do 5 rano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goś Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.05.10, 17:57 a kim ty jesteś? pracujesz w tej żabce,a może sam właściciel kiwi nie wytrzymuje ciśnienia i swojej totalnej porażki, że przez zęby cedzi coś o k10?....nic dodac nic ując,brak ci godności.totalna lipa na skalę lokalną, obciach.pozdrawiam klubowiczów kejten. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyniejestes Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.05.10, 20:56 "kejten" ^^ ale z was anglojęzyczna ekipa 'clubberów' miłej zabawy życzę w ulubionym klubie przy muzyce akona i reszty z MTV ^^, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.tpnet.pl 23.05.10, 21:08 czy kiwi czy katyń to wszystko jeden wielki syf. same kurwy i zlodzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lmao Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.16.49.lan.e-wab.pl 23.05.10, 21:07 muzyka inna niz w k10 dla mnie osobiscie to plus bo bedac w k10 mozna uslyszec to samo co na mtw siedzac w domu czy w radiu jadac autem, dla kazdego kto ma ochote posluchac dobrego deep house z odrobina funky to polecam, dla tych ktorzy lubuja w tiestowych brzmieniach odradzam. O gustach sie nie rozmawia.Kolejnym plusem jest to ze nie bylo tam dzieciarni przynajmnije w dzien otwarcia(mam nadzieje ze tak pozostanie) co do klimy fakt na parkiecie byla sauna wiec wlasciciel musi wyciagnac z tego wnioski i podjac odpowiednie kroki aby to poprawic,czy malo miejsca?miejsca jest wiecej niz bylo za czasu whisky, a jak ktos ma ochote sobie posiedziec to niech idzie do baru.Mam nadzieje ze kivi pozostanie undergroundowym skromnym klubikiem gdzie bedzie mozna posluchac ambitniejszej (jak dla mnie muzyki. peace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.10, 22:45 klub dla naćpanych,już się wszyscy smieją że to debel glud z domieszką zioła,słyszałem że to ma być nowa jakość od 21 lat wpuszczali jak leciało znajoma z bloku była co ma 16 lat a wygląda na 14,i te mądrości wioskowe to możecie wciskać takim ciemniaką jak wy,powodzenia w waszej proszkowej spelunce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyniejestes Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.05.10, 23:24 "ciemniaką" ^^ milej zabawy w k10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.19.78.lan.e-wab.pl 24.05.10, 09:27 Dobre;D widać, że sama chciała wejść, ale nie wpuścili i zdenerwowana bo nie pochasała sobie w kiwi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klubowicz K10 Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.10, 10:10 kiwi to inny klub a k10 jeszcze inny, więc dajcie sobie spokój z porównywaniem do kejten,zapraszam do ogłądniecia super imprezy która odbyła się z okazji 4 rocznicy klubu k10 lokalik.tv/,oby takich imprez więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klubowicz K10 Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.10, 10:14 lokalik.tv/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLO SPORT Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.05.10, 18:10 Ludzie a co wy chcieliście w Wałbrzychu ? Przecież tu w KAŻDYM lokalu przewija się to samo towarzystwo. Jak ktoś tu mieszka od lat to wie jak jest. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Man Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.05.10, 22:12 mega lipa z przeterminowanym kiwi, www.wałbrzyszek.com pisze o tym,jeszcze ktoś szklanką dostał przez facjatę ale jazda prawdziwy szoł klub wyższa klasa łoł!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.19.78.lan.e-wab.pl 27.05.10, 12:09 Fakt, jeśli doszło do takiego incydentu.. ale w-ch jest w-chem i nie da się pewnych rzeczy ominąć .. w każdym miejscu znajdzie się ktoś kto zepsuje klimat panujący w danym miejscu. Nawiązując do typka, który pisze na temat setu promującego club.. ktoś kto nie słuchał i nie słucha elektronicznej muzyki nigdy nie pojmie jej tajników.. i wkurza mnie fakt, że krytykuje kogokolwiek .. ja jakoś nie słucham muzyki z mtv więc nie chodzę na k10 itp.. ale nie krytykuję.. a tam, też się znajdą osoby, które też lubią sobie wrzucić w siebie trunki jak i inną chemię.. każde miejsce ma swoich zwolenników i niech tak zostanie.. Tym, którym się podobało w kiwi to zapraszam.. a tym co niekoniecznie niech siedzą w domu .. lub chodzą do k10.. lub do grala .. bo w sumie w w-chu nie ma innych miejsc ;-) to, że mi się tam nie podoba i tam nie chodzę.. nie znaczy, że mam krytykować innych.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klubowicz k10 Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.10, 13:04 myszko właśnie nie chodzisz do k10 a wypisujesz i sugerujesz że w k10 leci tylko mtv,co jest całkowitą nieprawdą,oczywiście nikt tutaj nie zamierza zaprzeczać że John gra czasami równierz znane kawałki David Guetta ale puszcza też wiele kawałków house które mało kto zna, a już wogóle trudno cokolwiek zarzucić Tradeusowi który gra całkowicie niekomercyjną muzę,dlatego nie oceniaj pochopnie żeby nie być ocenianą,masz swój klimat i muzę w kiwi to się nią zajmuj a nie wtrącasz się do innych,miłego dnia ci życzę i zapraszam do oglądniecia 4 urodzin k10 lokalik.tv/page/club/clubid/244/K10_Wałbrzych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.10, 13:27 przestalem chodzic do k10 ze wzgledu na chora muzyke. przy tym sie bawic nie mozna. tylko łup łup łup łup i tak dalej. nic fajnego. do tego dochodza jeszcze pijane 15-latki i 15-latkowie. porazka. w kiwi jeszcze nie bylem, ale mam nadzieje ze jest tam tak fajnie jak bylo w terminalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 15:13 czyli umca umca łup łup,dlatego terminal już nie istnieje a kiwi to na pewno powtórka z terminala z tego co słyszałem i przeczytałem, to tylko pogratulować bo jak sobie przypominam to właśnie tam można było spotkać gimnazjalistów z wszystkich szkół i na pewno to będzie powtórka z rozrywki czyli przeciętna wieku 16 lat ponieważ kilku napalonych 19 latków czatowało na 13 latki ot cała prawda terminalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.10, 15:17 nie prawda. poki terminal jeszcze istnial to mialem porownanie. czesto z k10 uderzalem ze znajomymi do terminala, bo wlasnie tam bylo mniej bachorow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGD Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.10, 16:27 a właśnie że prawda kinderbal,bachory latały z góry na dół terminal- fresh,i nie wcisakaj tutaj banialuków bo kto tam był to napewno widział tą dzieciarnie nie raz- nie dwa,dlatego przestałem tam dawno chodzić bo to była przesada,pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.05.10, 17:32 małolatów nie powinni wpuszczać do tych lokali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viona Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.10, 18:00 zaczeło sie znow otworzyli nowy klub i zaczynaja sie chore gadki o kejten,prose pani a k10 sie zaczyna a k10 zabralo mi olówek a k10 porysowało mi zeszyt i tak juz kilka lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.10, 19:28 dlatego takie chore gadki bo k10 to najlepszy klub w mieście z najlepszą muzą,dlatego tu na forum jego przeciwnicy odwawiają modlitwę polaka z dnia swira Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 00:12 w sobote w k10 była mega impreza- tort, szampan, 100 lat, dj alex, media - normalnie urodziny odwalili megaśne! klub na poziomie, jest piękny, laserki i w ogóle fajna atmosfera, pozdrawiam super dziewczyny z k10! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.10, 12:57 następne kłamstewko kiwi, na ich oficjalnej stronie można przeczytać co grają w sobotę czyli funky i disco,zaraz ktoś z kiwi odpisze że to chodzi o disco house co jest ogólnie dzisiaj uznane za komercyjną muzę o czym oczywiście zapomniała myszka,Imao,dlatego mam do was pytanie czy to wasza amnezja czy celowe wprowadzanie ludzi w błąd,bo to samo graja w soboty w k10 i do tego mniej komercyjnie niż wy ponieważ Tradeus gra deep-tech house,trance,czego w kiwi w sobotę nie widzę,a może będziecie grali to lecz ukrywacie tą kwestie ze względów taktycznych czyli coś takiego ukryte na poziomie tylko wam znanym czyli nie komercyjne disco które to stworzycie jako pierwsi na świecie,odsyłam na pl.wikipedia.org/wiki/Disco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^ Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.05.10, 13:10 czy ktos mi moze powiedziec kim jest 13-latek, ktorego kiedys widzialem w k10 jak tanczyl na rurce? nie zartuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Otto Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.chello.pl 28.05.10, 14:53 ten trzynastolatek no facet mający 20 lat poczytaj w necie to się dowiesz co to za choroba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.10, 15:50 ale świry,najlepiej mi się tutaj podoba ten tekst;prose pani a k10 sie zaczyna a k10 zabralo mi olówek a k10 porysowało mi zeszyt i tak juz kilka lat; mam tylko taką propozycje weście te swoje wojenki przerzućcie na underground wałbrzych bo tam wasze miejsce wesołe ludziki techno muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^ Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.05.10, 20:04 dzięki otto, a jak mam poszukać? mam wpisac w google "13-latek na baletach w k10 Wałbrzych?" w mojej wypowiedzi naprawde nie bylo ofensywy, bawią mnie te sprzeczki pt. " kiwi > k10?" lub "kiwi < k10" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eve Brawn Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.10, 13:38 underground.walbrzych.pl/index.php?topic=4107.165 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eve Brawn Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.10, 13:39 Klub jest denny, dziś myślałem że umrę od samej muzyki - dj przez cały czas puszczał mdłe, usypiające, powtarzające się bity [czy jak to tam się k***a określa], muzyka ogólnie nijaka co widać to po parkiecie, czasem jest sporo osób które usilnie próbują wkręcić się w klimat którego za cholerę nie ma, ale najczęściej parkiet jest pusty, gdy ostatni raz wróciłem do klubu o 2:30 w środku ledwo kto siedział a tańczyło z 8 osób, natomiast dj chyba dobrze się bawił bo kiwał się jak pokręcony do złej gry, wnętrze nijakie, sterylne, puste, kwadratowe, totalnie bez klimatu... mało miejsc do siedzenia, bar świeci jak szpitalne lampy. Terminala nie lubiłem ale kiwi nie znoszę, już tam nigdy nie wrócę, a te 20 zł za wjazd to totalne nieporozumienie, bo niby za co???... jedyny plus ze zawiodłem się na znajomych mi osobach że aż mi wyć się chce... lepiej późno niż wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.19.78.lan.e-wab.pl 30.05.10, 21:42 Jak komukolwiek się nie podoba i nie mam tutaj na myśli tylko i wyłącznie kiwi.. ale każde miejsce do którego się chodzi.. to się siedzi w domu, a nie wciąż tylko narzekacie jak tu jest zaj.. nudno tu drętwo, tam pusto a jeszcze indziej chuj.. przecież nikt was z tego domu nie wygania. Zauważyłam też, że w W-chu to ludzie nie potrafią nic docenić.. tylko umieją narzekać.. niezależnie co by się otworzyło, to tak już się przyjęło, ze najpierw to trzeba osmarować miejsce nowo otwarte na każdym portalu gdzie tylko można ponarzekać... porażka.. A może zamiast narzekać sami może byście pomyśleli o rozwoju kulturowym i zrobili coś dla ludzi? A co do kolegi który mi pisał ciut wyżej na temat k10, że jeśli nie byłam to skąd mogę wiedzieć, co tam dj grają, to Cię zaskoczę, ale wiem bo byłam tam może z 3x, więc wiem o czym mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.10, 21:58 głupoty gadasz, zjawiskowe/fajne miejsca są przez Wałbrzyszan doceniane np Piwiarnia Warki, a jak coś jest amatorskie tak jak kiwi to wybacz ale ludzie reprezentujący wyższy poziom nie będą tolerować takiej chały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.19.78.lan.e-wab.pl 30.05.10, 22:12 a może pryszcz menager się odezwał???!:P a co do warki to akurat nie mam najlepszego zdania.. może do napicia piwa pod warunkiem, że ktoś byle czym się uraczy to się nada.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.10, 22:33 po prostu zrozum że ludziom ta klita nie przypadła do gustu, klub jest kiepski koniec kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.10, 22:36 i co to jest "menager" ? dziecko naucz się pisać jak chcesz zabłysnąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.19.78.lan.e-wab.pl 30.05.10, 22:43 Drobne przejęzyczenie .. ale pewnie uraziło Lecha..;D Już zapomniałeś jak zaczynałeś w dworcu dzieciaki niepełnoletnie wpuszczać do dworca a stał się managerem i lansik w w-chu porażka .. ale lepiej później niż wcale;D może w końcu w wieku 70 lat będziesz miał swoje udziały hehe:p jak dla mnie to ja dziękuję i z moje strony to by było na tyle. Życzę wszystkim powodzonka na tym portalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wróżka Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.10, 12:53 kiwi to lipa po całości,kontrabanda wygra,kiwi nie przetrwa roku to juz wszyscy głośno mówią na mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Udo Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.10, 17:19 klub kiwi czterech liter nie urwie, w sobote średniawka pod każdym względem,może być z braku laku,ostateczna opcja najebać się i iśc tylko do kiwi by poszaleć przy monotonnych dzwiękach,ten klub kojarzy mi się właśnie z taką zamułą,tak że na mnie możecie liczyć dopiero we następym roku jak będe mniał załamkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.sattom.pl 31.05.10, 18:17 w sobotę przyjechałem tam z graala z przyjaciółmi mogłem jednak zostać w szczawnie :) , choć bawiłem sie nieźle ale to raczej zasługa tego ze 80% populacji to byli znajomi, co do muzy średnio ale jeden lubi wódke a drugi woli piwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Wrażenia z Kiwi IP: 188.33.55.* 31.05.10, 21:57 Byłem w sobotę, było zajebiśc*** w końcu klub z dobrym brzmieniem. Jestem przekonany, że przetrwa i znajdzie swoich stałych bywalców, już tacy są ! Klub dopiero co został otwarty i jestem pewien, że jak zarobi trochę kasy to będzie ulepszany. Przypomnijcie sobie k10 na początku to była jedna wielka stodoła !!! Ale nie ma co porównywać, do KIWI idzie się dla muzyki . Takie jest moje zdanie. POWODZENIA KIWI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.05.10, 21:57 nic specjalnego,muza duży minus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Wrażenia z Kiwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 09:43 Śmierdzielnia!!! Nikogo nie ma a ten gruby niemiły bramkarzych za wtęp nas skasował i bylismy sami wraz z obsługą. NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś