Dodaj do ulubionych

Panie Wild, Disneyland to my już mamy

IP: *.xdsl.centertel.pl 27.09.10, 13:18
Czytam Nasz Region, który znalazłem w skrzynce na listy, i "pomysły" pana Wilda na rozwój Wałbrzycha. Ogarnia mnie pusty śmiech. Wyciąg na Borowej? Był tam Pan kiedykolwiek? Tramwaje? Disneyland? Enigmatyczne "remonty dziurawych rur"? Co się z wami ludzie dzieje? Skąd Pan się urwał? Kolejny realista
Obserwuj wątek
    • Gość: huh Re: Panie Wild, Disneyland to my już mamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.10, 13:27
      Co, za odważne pomysły nie? wiem wiem, dla obecnych urzędasów to science fiction a nawet nie science - samo fiction. Ech marzy mi się takie gruntowne wietrzenie w magistracie i spółkach miejskich. Wilda sie boicie bo nie swój, nie da sie go uwikłać w lokalne powiązania przekręty itp.
      • Gość: kki Re: Panie Wild, Disneyland to my już mamy IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.10, 15:51
        Wild nie wykazał się zbytnio we Wrocku więc tu też nie rozwinie skrzydeł. Ale niech sie stara :)
      • Gość: prorok Re: Panie Wild, Disneyland to my już mamy IP: *.xdsl.centertel.pl 27.09.10, 16:56
        Co to za "wy"? Jestem zwykłym obywatelem który tych "owych" ma po dziurki w nosie podobnie jak takich "obietnic "
        • Gość: Kasia Re: Panie Wild, Disneyland to my już mamy IP: 78.9.129.* 27.09.10, 19:01
          Pan Patryk wygra te wybory i dla tego tak atakują go na każdym kroku. Najlepiej wmawiać wałbrzyszanom , że nic się nie uda, że jesteśmy biedni i w ogóle 3x NIC
          A ja powiem tak -właśnie chce mieć takiego Prezydenta, który wierzy w zmiany w tym mieście, bo ja tez widzę że jest to piękne miasto i stać go na więcej. Kruczkowskiemu juz nie zaufam, oszukał nas. Nic mnie to nie obchodzi że Pan Patryk jest z warszawy powiem nawet, że to bardzo dobrze bo ma świeże spojrzenie i wie jak ma wyglądać miasto , które jest drugie w regionie.
          • element102 Re: Panie Wild, Disneyland to my już mamy 29.09.10, 09:04
            pan Patryk ma w dupie Wałbrzych,start na prezydenta ma mu pomóc w załapaniu się do sejmiku,
            • czarny_wch Re: Panie Wild, Disneyland to my już mamy 01.10.10, 08:41
              a pomyślałeś choć chwilę zanim napisałeś?

skoro startuje na prezydenta Wałbrzycha - nie może startować do sejmiku...
              • embriao Re: Panie Wild, Disneyland to my już mamy 01.10.10, 14:23
                Mało wiesz:

Z okręgu wrocławskiego do sejmiku kandydatem stowarzyszenia Dolny Śląsk XXI będzie Paweł Wróblewski, były marszałek województwa. Drugi na tej liście będzie Andrzej Łoś, który dolnośląskim marszałkiem był po wygranych przez PO wybory w 2006 roku.

wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,8447990,Znamy_kandydatow_Dutkiewicza_do_sejmiku_dolnoslaskiego.html
    • krlnbg Panie Wild, Disneyland to my już mamy 01.10.10, 18:12
      obecny Prezydent też wierzy w zmianę Wałbrzycha, ale oprócz wiary Piotr Kruczkowski ma jeszcze w zanadrzu efekty realizacji tej wiary. Zaraz posypie się cała fala odpowiedzi, które wyśmieją to co piszę, ale prawda jest taka, że Wałbrzych się zmienia, nie potrzebujemy świeżego spojrzenia, wystarczy nam to realne, które ma Kruczkowski. Pan Patryk Wild mówi bardzo barwnie o swoich planach, pomysłach. Niestety wałbrzyszanom nie wystarczą same plany, pomysły ... Potrzebna jest realizacja tego wszystkiego! A żeby można było mówić o rozpoczęciu realizowania konkretnych projektów trzeba mieć odpowiednie zaplecze finansowe. Wałbrzych jest w trakcie realizowania kilku sporych inwestycji, które jak wiadomo pochłaniają ogromne sumy. Zastanowić nas powinno skąd Pan Wild chce wziąć pieniądze na budowę obwodnicy. Które projekty poświęciłby, aby realizować własne ... Ludziom nie wolno mydlić oczu i obiecywać rzeczy, których realizacja w najbliższym czasie nie będzie możliwa.
      Miejmy nadzieję, że ludzie zdają sobie sprawę z tego, że marzenia rozbudzane w nas przez Pana Wilda nie przyniosą nam zadowolenia na długi okres czasu.
      • anenerbe Re: Panie Wild, Disneyland to my już mamy 01.10.10, 19:06
        Ja bym się nie śmiał.
        Zobaczcie co można zrobić jak się chce:
        www.rp.pl/artykul/543300.html
        • embriao Re: Panie Wild, Disneyland to my już mamy 04.10.10, 15:02
          Jakbyś miał tyle siana co oni tam to też byśmy sobie mogli pobudować.
      • czarny_wch Re: Panie Wild, Disneyland to my już mamy 01.10.10, 19:58
        ehhh... typowa wypowiedź urzędnika, który boi się o swój stołek...

nie widzisz, że wszystkie miasta prześcigają nas w rozwoju? Nie widzisz, że coraz więcej osób wyjeżdża z Wałbrzycha? Nasze miasto stało się prowincją
        • krlnbg Re: Panie Wild, Disneyland to my już mamy 02.10.10, 10:49
          urzędnikiem nie jestem wiec i o stołek obawiać się nie muszę :D
          Które miasta nas prześcigają i w jaki sposób? Ludzie wyjeżdżają nie tylko z Wałbrzycha - problem emigracji dotyczy całego kraju!!
      • proxius Re: Panie Wild, Disneyland to my już mamy 08.10.10, 14:10
        krlnbg napisała:
        >"Ludziom nie wolno mydlić oczu i obiecywać rzeczy, których realizacja w najbliższym
        > czasie nie będzie możliwa"

To akurat idealnie pasuje, tylko adresat nie ten co trzeba. Do tej pory właśnie Kruczkowski nie ma sobie równych w mydleniu oczu i obiecywaniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka