GoĹÄ: uczen IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.11, 12:17 poszukuje fryzjera, ktory idealnie dobierze mi fryzure studniowkowa.... wiecie moze gdzie znajde takiego fryzjera???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: sońka Re: jaki fryzjer najlepiej czesze fryz. na studni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 12:36 Tylko stylistka na 1 maja przy rynku. Ja i moje koleżanki w zeszłym roku robiłyśmy tam fryz. Było super. Ach jak czas szybko mija. Odpowiedz Link Zgłoś
haba.baba Re: jaki fryzjer najlepiej czesze fryz. na studni 06.01.11, 13:43 wybrać dobrą fryzjerkę która jest dobra,wybrać fryzurkę,a nie oświadczać na jaką imprezę bo tylko cena się podnosi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ala Re: jaki fryzjer najlepiej czesze fryz. na studni IP: *.play-internet.pl 04.02.11, 19:57 Pani na szmita 1/2 jest instruktorką wizażu i stylizacji. dobiera fryzurę i makijaż Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: jaki fryzjer najlepiej czesze fryz. na studni IP: *.play-internet.pl 04.02.11, 19:54 szmita 1/2 super fryzura i przy okazji makijaż - wyjatkowy tylko za 40 zł Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: koala Re: jaki fryzjer najlepiej czesze fryz. na studni IP: *.183.188.249.dsl.dynamic.eranet.pl 04.02.11, 21:21 Polecam salon jojko na szmita!Pani idealnie dobiera fryzury i ma świetne kosmetyki i idzie z trendami mody. Odpowiedz Link Zgłoś