Dodaj do ulubionych

ginekolog na Nfzz

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.02.11, 18:36
Moze ktos mi powiedziec jaki ginekolog w jakiej przychodni przyjmuje bo w mojej przychodni nie ma zadnego a prywatnie mnie nie stac i chciałabym znaleac jakiegos ktory poprowadziłby moja ciaze wiem ze do poradni przyszpitalnej bardzo ciezko sie dostac trzeba osobiscie sie rejestrowac a mi z Podzamcza ciezko bo auta niemam a wymioty nie pozwalaja mi na długie podroze
Obserwuj wątek
    • Gość: Pati Re: ginekolog na Nfzz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.11, 19:59
      Przychodnia na Podzamczu przecież jest,więc i ginekolog musi być.Przyjmuje na 100% Szczepański i Krawczyk.Nie wiem jak z Jastrzębskim.Idź i się zorientuj albo zadzwoń 74 841 04 08 .
      • Gość: kamila Re: ginekolog na Nfzz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.02.11, 21:08
        w przychodni nie podpisali z kasa chorych i nie ma ginekologa wiem bo byłam dzis w przychodni
        • Gość: ona Re: ginekolog na Nfzz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 21:19
          Dokładnie ,wiele przychodni nie ma swojego ginekologa -powód? J/w .Trzeba szukać dowcipnego doktorka w innych przychodniach
          • Gość: baby Re: ginekolog na Nfzz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 21:44
            ta przychodnia na podzamczu gdzie przyjmuje dr Krawczyk jest prywatna.
            Wiesz chyba cięzko bedzie w przychodni na NFZ znaleźc gina :(
            • haba.baba Re: ginekolog na Nfzz 17.02.11, 22:20
              w przychodni przyszpitalnej trzeba się rano zarejstrować,telefonicznie też można.
            • Gość: kasiejka Re: ginekolog na Nfzz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.02.11, 22:21
              Połowę ciąży prowadziłam u dra Badeńskiego na Podzamczu póki nie zamknęli poradni. Teraz jeżdżę na Wysockiego do dra Ślebody- nie rozumiem dlaczego nie można iść na NFZ-byłam prywatnie u w/w lekarza parę razy i niczym nie różni się jego podejście i prowadzenie ciąży czy to prywatnie czy to publicznie-jeśli się jest dobrym w swoim zawodzie to nie ma znaczenia...a i sprzęt na Wysockiego też ok. Chwalę sobie obydwu wymienionych lekarzy...pomimo że na NFZ -dbają o pacjentów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka