Dodaj do ulubionych

klamczuch szelemej

IP: *.205.81.195.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.11.11, 19:32
znowu kLAMIE MIAL PRZEJAC DROGI WOJEWODZKIE A NIE PRZEJAL ZNOWU NAS OKLAMAL!!!!!!!!!!!!, ROSIAKOWA ZNOWU MU DOWALILA W TV DAMI
Obserwuj wątek
    • Gość: morda Re: klamczuch szelemej IP: 69.195.136.* 27.11.11, 10:55
      kłamie w sprawie : telefonów, samolotów, MOBRUKU, grodzkości, dróg , budżetu, MPK, zastepców, kancelarii, i wielu innych sprawach. i co z tego ? biegaj z prezydenyem
      • Gość: Hmm??? Re: klamczuch szelemej IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.11.11, 01:26
        telefon w reklamacji - nie widziałem kłamstwa.
        w sprawie samolotów - nie widziałem wypowiedzi więc gdzie kłamstwo.

grodzkość - w styczniu konsultacje społeczne - powiat dostał rozkaz. Sprawa się toczy i tylko idiota albo warchoł sądzi, że to sprawa do załatwienia z dnia na dzień

drogi - nie wiem o co chodzi. Jak miał przejąc wojewódzkie - źle. Jeszcze nie przejął - jeszcze gorzej. Ale to nie była obietnica tylko podpisanie porozumienia. Od porozumienia do umowy długa droga. Idiota tego nie rozumie, warchoł nie chce rozumieć.

budżet? MPK - to mi się nawet gadać nie chce.

Kancelaria? - nie ma czegoś takiego. Kierowniczka wybyła jeszcze w maju. Asystentka ... okazało się, że odwala kawał dobrej roboty i warta jest każdej wydanej na nią złotówki.
        Panie morda - ciężko jedną osobę nazwać kancelarią. Tak samo z zastępcami.

Jak na razie to warchołowi (lub idiocie- niepotrzebne skreślić) o ksywie morda udowodniłem kłamstwo, manipulację (lub zidiocenie - patrz wyżej)

• Gość: foka Re: klamczuch szelemej IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.11.11, 06:42
          sluzby prezydenckie pracuja nawet o 1 w nocy, nono
          • Gość: Stasia Re: klamczuch szelemej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.11, 08:17
            To sam chory Romek pisze
            • Gość: ania Re: klamczuch szelemej IP: 173.208.197.* 28.11.11, 21:29
              faktycznie mocno emocjonalne i ta pora nocna , to chyba ROMEK, tylko skąd to uwielbienie do asystentki, to chyba pierwsza pochwała z jego ust, no asystentka musi się bać chyba że to lubi
        • Gość: znowu ja morda Re: klamczuch szelemej IP: 173.208.197.* 28.11.11, 21:40
          k ... takiego rachunku nie widziano w Rzepospolitej i proszę nie ściemniać , że reklamacja coś da, nic nie dała i wszyscy to wiedzą, samoloty to nie kłamstwo tylko nie można wszędzie mówić o oszczędnościach, zwalniać ludzi a własny tyłek wozić samolotami po najwyższych stawkach, grodzkość tylko idiota myślał, że będzie to szybko załatwione ale to Pan panie prezydencie ogłosił, że to już załatwione; po co ogłaszać , że drogi wojewódzkie przejmujemy skoro jeszcze tyle procedur do spełnienia, MPK - jeszcze okaże się kto miał rację, przetarg bardzo ograniczony, świadczenie usług komunikacyjnych bezprawne, likwidacja pełna wątpliwości, prokurator odpowie. Kancelarii formalnie nie ma tylko ilość urzędników się nie zmieniła. Kierowniczkę zastąpiła Malwina a o asystentce już pisałem. Zastępcy ? a co robi Lenda i jakie pieniądze bierze? sekretarz nowa i stara, skarbnik - nowy i stary - co jeszcze? Na razie , bez inwektyw panie prezydencie , udowodniłem kłmstwo. Pozdrawiam i czekam na odpowiedźć ok 1 w nocy.
          • Gość: , Re: klamczuch szelemej IP: *.range86-180.btcentralplus.com 28.11.11, 23:14
            Ja doloze Mobruk - ewidentne klamstwo. Dokladnie pamietam jego slowa - 'Mobruk zamkne, tylko moim spososbem, zgodnie z przepisami.
            Otoz nie tylko nie zamknal, ale jeszcze podpisal zgode na rozwoj tej bomby ekologicznej w srodku ponad 100 000-go miasta.
          • Gość: bom Re: klamczuch szelemej IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.11.11, 18:42
            Popieram przedmówców o kłamstwie Szełemeja, a MOBRUK kwitnie-DLACZEGO!!!
            Dziś w teleexspresie mówili o Śremie i jedynej fabryczce żeliwa, która kopci pyłem na całą okolicę - tylko ochrona środowiska nic nie widzi (pokazano pył na samochodzie-trzeba mieć spodki od słoików na oczach, aby zobaczyć pył?).
            Jakbym to gdzieś słyszał-o czystym powietrzu w Wałbrzychu i braku pyłu w powietrzu. Wystarczy popatrzeć się tydzień po umyciu okien - czym oddychamy. Ale lekarz nie widzi przeszkód.
            Czemu panie Szełemej nie udało się zlikwidować Mobruku?
            R. Szełemej: Nie było warunków!

• Gość: wyb Re: klamczuch szelemej IP: 69.195.136.* 01.12.11, 22:47
              ale w wyborach mówił, że już jest zamknięty. Teraz widać , że nie. A jeszcze wydał zgodę na inne wysypiska Mobruku. Dogadali się
              • Gość: he Re: klamczuch szelemej IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.12.11, 14:00
                Wsiada Szełemej do taksówki. Kierowca się pyta: gdzie jechać?
                Romuś: byle gdzie, wszędzie mnie potrzebują.
                Panu już dziękujemy i od początku wiedziałem, że tak będzie z pieskiem mobrukowym.
                Czy za kasę pozbyli by się nabiału???
    • Gość: nie w temacie Re: klamczuch szelemej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.11, 14:05
      > MIAL PRZEJAC DROGI WOJEWODZKIE

A po kiego ch...a, w zasadzie?
      • Gość: Luka Re: klamczuch szelemej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.11, 14:19
        Przykre ale prawdziwe ...
        • Gość: ania Re: klamczuch szelemej IP: 69.195.136.* 03.12.11, 20:22
          nic nie rozumiem, co jeszcze skłamał
      • 57jurand Re: klamczuch szelemej 03.12.11, 21:27
        A kto dokonczy malowanie lamp ,dodam od siebie jeszcze jedna sprawę ktora ma szansę spaprac doktore SZEŁEMEJU to losy ludzi z MZUKu zapowiada się niezły skandal do sprawy wkrotce wróce .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka