Dodaj do ulubionych

Uwaga! Pedofil!!!!

IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.12, 23:55
Witajcie, co mogę zrobić z faktem jesli pewien chlopak, 36lat, wypisuje do mlodych dziewczyn na facebooku, molestuje je słowem, wykorzystuje, rzuca a później wyzywa od najgorszych?

Jego nazwisko pasuje do byłego Radnego Wałbrzycha, tyle że imię inne...
Pomocy!
Obserwuj wątek
    • Gość: kermit Re: Uwaga! Pedofil!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.12, 00:05
      Żenujące to za małe słowo. Zastanów się istoto ludzka nad sobą. (ew. nasz wałbrzyski pseudopolityk przedobrzył z dopie...czem)
      • Gość: anka Re: Uwaga! Pedofil!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.12, 13:48
        bzdury piszecie jak nie wiem
    • Gość: ls Re: Uwaga! Pedofil!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.12, 00:06
      Jeśli te dziewczyny są rówieśnikami chłopaka, to będziesz pozwana/y za naruszenie prawa.
    • Gość: eh Re: Uwaga! Pedofil!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.12, 01:30
      coś mało informacji na ten temat pisac każdy może, młode czyli w jakim wieku 15 czy 20 czy 30 ?
    • Gość: Romek Re: Uwaga! Pedofil!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.12, 11:39
      > Witajcie, co mogę zrobić z faktem

Możesz podzielić się linkiem do FB
      • Gość: oto link Re: Uwaga! Pedofil!!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 22.07.12, 18:18
        www.fb.pl
    • Gość: ?? Re: Uwaga! Pedofil!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.12, 22:08
      zaiste tragedia i news w jednym: chłopak 36 lat bałamuci niewinne dziewczątka, takie około trzydziestki jak mniemam. No i to molestowanie słowem, klękajcie narody!! wytłumacz jedno: skoro dziewczęta czują się molestowane słowem to dlaczego nie zrywają od razu znajomości tylko brną w nią dalej dopuszczając do "wykorzystania, rzucania i wyzywania"?? A może dziewoje lubią być trochę sponiewierane, może je to rajcuje?? takie domowe sado-maso??
    • Gość: jw Re: Uwaga! Pedofil!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.07.12, 14:12
      znowu jakis wymysl glupich ludzi

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka