Dodaj do ulubionych

Już na forum widać że idą wybory Wildy atakują

24.11.13, 10:47
Już widać że idą wybory, śmieszny boa 666 już zaczął tradycyjnie kampanie wyborczą Patryka Wilda na forum.

Ostatni pożar Mo bruka był wtedy przed wyborami, co przyjechał Wild i co mu pokazali dóópę, nie był to dzień gorący, natomiast w tym roku nie było żadnych pożarów chodź lato było gorące.

Ludzie zastanówcie się dlaczego boa 666 tak koloryzuje Patryka Wilda w swoich filmach i na forum, a najbardziej uaktywnia się przed wyborami, co jest bardzo widoczne na tym forum.

Dlaczego Patryk Wild radny sejmiku województwa dolnośląskiego ( radny całego województwa ) " zainteresował " się tylko Mo Brukiem tu gdzie startował w wyborach pomijając hałdę rtęci w Boguszowie.

boa 666 twierdzi że ma niezbite dowody na Mo Bruka, pisze o fałszowanych dokumentacjach itd. a tutaj ani UNIA ani sądy nie widzą tej dokumentacji.

boa 666 i Patryk Wild mówią że jak Patryk Wild zostanie prezydentem Wałbrzycha to zamknie MO Bruka, pytanie jak to zrobi postawi znak ? czy schowa go do kieszeni.

Czy Wild myśli że jako prezydent będzie miał wpływ na wyrok sądu czy opinie UNII ? czy Wildowi jest potrzebne stanowisko prezydenta aby razem z boa 666 dostarczyli te dokumenty które niby mają, te straszliwe dowody ?

Mi się wydaje że Wildowi nie potrzeba stanowiska prezydenta aby dostarczył te straszliwe dowody do sądu, jakie boa 666 przedstawia i publikuje na forum.
Obserwuj wątek
    • forummm Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 24.11.13, 11:01
      Z tej wypowiedzi można wiele wynieść i zrozumieć dlaczego boa 666 "walczy" z Mo Brukiem na forum pokazując Wilda jako bohatera.

Pytanie
      > Znowu się zaczęło Pseudoobrońcy Wałbrzycha atakują i nękają ludzi na forum i na
      > You Tube i znowu zachwalają Wilda, czy to przypadek ?

Odpowiedz boa 666
      Nie, to nie jest przypadek. To ma pokazać, dlaczego Wild nie mógł wygrać wyborów, nawet gdyby wygrał. Rozumiemy się, prawda?

Pytanie > Dlaczego nie idą z tym do sądu , trybunału i Strasburga ?

Odpowiedz boa 666 Może mają mściwą satysfakcję, że rozwijacze Wałbrzycha wiją się jak robaki na szpilce?

Pytanie > Dlaczego mówi się tylko o Kruczkowskim i Szelemeju , dlaczego się nie mówi o zastępcach kruczkowskiego z PiSu ?

Odpowiedz boa 666
      Bo PiS nie jest z PO, chyba logiczne?

Pytanie > Dlaczego nikt nie wspomina o Staroście ?, który ma zadania , promocji i ochrony zdrowia, ochrony środowiska i przyrody,

Także przestań udawać że jesteś za ochroną środowiska robisz tu kampanie wyborczą Wildowi wykorzystując Mo bruk i inne sprawy, a o dziwo się nie interesujesz ani twój Wild hałdą z rtęciom w Boguszowie.

Wypowiedź boa 666
      • pozor_vlack Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 24.11.13, 11:10
        Wyluzuj forummm.
        Nie mają szans z doktorem.
        I kto to jest Pan Wild ?
        • forummm Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 24.11.13, 11:28
          pozor_vlack napisała:

> Wyluzuj forummm.
          > Nie mają szans z doktorem.
          > I kto to jest Pan Wild ?

Wiesz wkurza mnie coś takiego, jak ludźmi się manipuluje, jak ludzi wodzi się za nos aby osiągnąć swój cel, w przypadku Wilda dojść do stołka po trupach. Wild i jego przydupasy forumowe robią ludziom wodę z mózgu, ja też na początku uwierzyłem przydupasom Wildowskim ale na szczęście zobaczyłem do czego mnie wykorzystywano.
          • graabarz Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 24.11.13, 14:06
            A ja proponuję nie karmić tych trolli.
            Ich tematy umierają śmiercią naturalną, mimo samopodbijania i klakowania.
            (kloakowania? :) )
            Niech się prężą niech się wiją, wywalą trochę kasy po czym... przegrają z kretesem.
      • forummm Promocja Wilda po WaSzemu 24.11.13, 11:22
        Jak wiecie WaSz też robi filmy o Mo bruku, tylko z tym że WaSz do promocji Wilda zmienia nick na You tube, bo boa 666 się nie patyczkuje on promuje Wilda twardo i jawnie.

Tutaj mamy film w wykonaniu WaSza promujący Wilda, tylko na innym nicku nie na WaSz, ewidentnie głos jest rozpoznawalny.

*
        Tutaj mamy drugi film o Mo Bruku ale już jako WaSz ten sam głos co wyżej w filmie .

*
        Teraz pytanie dlaczego WaSz zmienił nicka do filmu promującego Wilda, bał się aby go nie poznano że promuje Wilda.

Wszystko się wyjaśnia że Mo Bruk to tylko przykrywka kampanii wyborczej Wilda. Przy czym strażak informuje że było 21 pożarów w tym 9 podpaleń MO Bruka ( kto podpalił Mo Bruka i dlaczego )
        • awakener Re: Promocja Wilda po WaSzemu 24.11.13, 11:57
          Zgadzam się.
          Wild, Boa66, Wasz i inne osoby walczące z Mo-Brukiek o zdrowe dla siebie i reszty Wałbrzyszan, powinny wycofać się z tej walki i pozwolić Mobrukowi wykończyć takie mendy jak "forummm" oraz resztę, która pokornie godzi się na powolne unicestwianie siebie i środowiska.
          • forummm Re: Promocja Wilda po WaSzemu 24.11.13, 12:06
            awakener napisał(a):

> Zgadzam się.
            > Wild, Boa66, Wasz i inne osoby walczące z Mo-Brukiek o zdrowe dla siebie i resz
            > ty Wałbrzyszan, powinny wycofać się z tej walki i pozwolić Mobrukowi wykończyć
            > takie mendy jak "forummm" oraz resztę, która pokornie godzi się na powolne unic
            > estwianie siebie i środowiska.

Chyba walczące o stołek w ratuszu dla Wilda.
    • forummm Greenpeace a Mo bruk 24.11.13, 12:28
      Jak każdy wie istnieje w Polsce i na świecie Greenpeace, w telewizji ogólnopolskiej było głośno o Mo Bruku, dlaczego Greenpeace nie zainteresowała się Mo brukiem ? czyżby też wiedzieli że Mo Bruk to polityczna gra Wilda i jego przydupasów.

Greenpeace to międzynarodowa organizacja pozarządowa, działa na rzecz ochrony środowiska naturalnego. Swoją siedziby mają też w Polsce, są też inni ekolodzy którzy jak widać nie interesują się Mo brukiem, bo najwidoczniej przedstawione przez boa 666 i Wilda bajki o Mo bruku są bredniami, mającym na celu wepchać Wilda na stołek do ratusza.
      • spostrzegawczy_wch Re: Greenpeace a Mo bruk 24.11.13, 12:35
        Oglądałeś film? Przecież był tam taki kudłacz z GreenPiSu.
        • awakener Re: Greenpeace a Mo bruk 24.11.13, 12:52
          Widać jednym zbukom oczy zarastają dupą a innym Wildem
          • spostrzegawczy_wch Re: Greenpeace a Mo bruk 24.11.13, 13:24
            awakener napisał(a):

> Widać jednym zbukom oczy zarastają dupą a innym Wildem

Lepsze to, niż się trzepać na jego widok.
            • awakener Re: Greenpeace a Mo bruk 24.11.13, 13:37
              I tym razem się zgadzam.
              Nie potrzebuje chłopsko widoku, wystarczy mu sam dźwięk: "Wild"
              Typowy odruch Pawłowa, a jak jest u ciebie?
              • spostrzegawczy_wch Re: Greenpeace a Mo bruk 24.11.13, 13:48
                Opowiem ci o tym, jak tylko skończę zupę.
                • awakener Re: Greenpeace a Mo bruk 24.11.13, 13:55
                  Śpiesz się, dopóki opary z mobruka nie wyżarły ci mózgu do końca.
                  • forummm Re: Greenpeace a Mo bruk 24.11.13, 14:05
                    awakener napisał(a):

> Śpiesz się, dopóki opary z mobruka nie wyżarły ci mózgu do końca.

Mam nadzieje że twoja wypowiedź jest oparta na stosownych badaniach i wynikach, czy tylko teorią architekta krajobrazu Wilda, przekazywana z przydÓÓpasa na przydÓÓpasa.
                    • awakener Re: Greenpeace a Mo bruk 24.11.13, 14:13
                      Widzisz "spostrzegawczy" co ci grozi jak się nie pośpieszysz?
                    • ankaskakanka14 Re: Greenpeace a Mo bruk 24.11.13, 14:26
                      forummm napisał(a):

> awakener napisał(a):
                      >
                      > > Śpiesz się, dopóki opary z mobruka nie wyżarły ci mózgu do końca.
                      >
                      > Mam nadzieje że twoja wypowiedź jest oparta na stosownych badaniach i wynikach,
                      > czy tylko teorią architekta krajobrazu Wilda, przekazywana z przydÓÓpasa na pr
                      > zydÓÓpasa.

Forummm Ty się lepiej zajmij kampanią wyborczą prezia,bo jak spadnie ze stołka to Ty razem z nim ha ha ha !
                      Nawet gdyby tylko usuną składowisko i firmy pokrewne to w moim rozumieniu zrobił by więcej dla wałbrzyszan jak taki Szełemej ze swoją świtą do spóły.
    • embriao Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 24.11.13, 20:37
      Kariera Wilda jako wicka d/s rozwoju w MPK.
      Początek:
      4 zajezdnie tramwajowe i 2 autobusowe, 450 tramwajów i 360 autobusów
      Koniec:
      3 zajezdnie tramwajowe i jedna autobusowa, 400 tramwajów i 260 autobusów.

Jeszcze kilka lat takiego rozwoju i ostatni gasi światło. :)))
      • forummm Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 24.11.13, 20:59
        embriao napisał:

> Kariera Wilda jako wicka d/s rozwoju w MPK.
        > Początek:
        > 4 zajezdnie tramwajowe i 2 autobusowe, 450 tramwajów i 360 autobusów
        > Koniec:
        > 3 zajezdnie tramwajowe i jedna autobusowa, 400 tramwajów i 260 autobusów.
        >
        > Jeszcze kilka lat takiego rozwoju i ostatni gasi światło. :)))
        >

No a co się stało w Stoszowicach tam gdzie Patryk Wild był wójtem, przecież chcieli go na taczkach wywieź i jajami obrzucić. To chyba nie dlatego że był taki dobrym gospodarzem.
        • ankaskakanka14 Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 24.11.13, 21:16
          forummm napisał(a):

> No a co się stało w Stoszowicach tam gdzie Patryk Wild był wójtem, przecież chc
          > ieli go na taczkach wywieź i jajami obrzucić. To chyba nie dlatego że był taki
          > dobrym gospodarzem.

Wałkujesz ten temat latami az do znudzenia forummm - nigdy nie zdarzyło Ci sie popełnić błędu bezmyślnością,głupotą,chciwością a potem nie wyciąłeś wniosku ze swojego postępowania?
          • forummm Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 25.11.13, 18:05
            ankaskakanka14 napisała:

> forummm napisał(a):
            >
            >
            > > No a co się stało w Stoszowicach tam gdzie Patryk Wild był wójtem, przeci
            > eż chc
            > > ieli go na taczkach wywieź i jajami obrzucić. To chyba nie dlatego że był
            > taki
            > > dobrym gospodarzem.
            >
            > Wałkujesz ten temat latami az do znudzenia forummm - nigdy nie zdarzyło Ci sie
            > popełnić błędu bezmyślnością,głupotą,chciwością a potem nie wyciąłeś wniosku ze
            > swojego postępowania?

A widzisz wy możecie wałkować jeden temat a jak on dotyczy was to już nie wolno.
            • ankaskakanka14 Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 25.11.13, 20:55
              forummm napisał(a):

> > forummm napisał(a):

> > > No a co się stało w Stoszowicach tam gdzie Patryk Wild był wójtem,
              > przeci
              > > eż chc
              > > > ieli go na taczkach wywieź i jajami obrzucić. To chyba nie dlatego
              > że był
              > > taki
              > > > dobrym gospodarzem.
              > >
              > > Wałkujesz ten temat latami az do znudzenia forummm - nigdy nie zdarzyło C
              > i sie
              > > popełnić błędu bezmyślnością,głupotą,chciwością a potem nie wyciąłeś wnio
              > sku ze
              > > swojego postępowania?
              >
              >
              > A widzisz wy możecie wałkować jeden temat a jak on dotyczy was to już nie woln
              > o.

Wróciłam jeszcze na chwilę ---> osz Ty kanalio jedna,szujo ratuszowska ty atrapo normalnego człowieka,Ty porównujesz temat wałkowany przez nas do tematu co tam gdzieś kiedyś Wild zrobił.Gwarantuję Ci,ze jak będziesz zdychał jak Cie raczysko będzie toczyło w potwornych mękach to CI STANĄ PRZEZ OCZAMI CI WSZYSCY KTÓRYCH SKAZUJESZ na to samo tą swoja tępa paplaniną równą przygłupowi wioskowemu ,ZE TEŻ W SWOIM ŻYCIU MUSZE MIEĆ STYCZNOŚĆ Z GOOOWNAMI LUDZKIMI.I jeszcze taki pajac dumny z siebie,ze odbił piłeczkę - to trzeba mieć n a j e b a n e pod deklem!
              • ankaskakanka14 Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 25.11.13, 21:08
                A TO EKSTRA DLA CIEBIE WSŁUCHAJ SIE DOBRZE W PIERWSZE ZDANIA TEKSTU
                www.youtube.com/watch?v=Pqaxe5o2Apo
                MOŻE ZDARZY SIE CUD i dotrze do pustego,zakutego łba,że życie ludzkie ( nawet tak nędzne jak Twoje ) jest wartością najwyższą.
                • forummm Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 25.11.13, 21:15
                  ankaskakanka14 napisała:

> A TO EKSTRA DLA CIEBIE WSŁUCHAJ SIE DOBRZE W PIERWSZE ZDANIA TEKSTU
                  > www.youtube.com/watch?v=Pqaxe5o2Apo
                  > MOŻE ZDARZY SIE CUD i dotrze do pustego,zakutego łba,że życie ludzkie ( nawet t
                  > ak nędzne jak Twoje ) jest wartością najwyższą.

Nie będę słuchał ludzi od architekta krajobrazu czyli Wilda ani samego Wilda bo to nie jest osoba wiarygodna. Niech się zajmie swoimi błędami i innymi miejscowościami może tam dostanie posadkę w ratuszu, może tam będę tacy głupcy i tam go wybiorą.
                  • ankaskakanka14 Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 25.11.13, 21:18
                    forummm napisał(a):

>
                    >
                    > Nie będę słuchał ludzi od architekta krajobrazu czyli Wilda ani samego Wilda
                    > bo to nie jest osoba wiarygodna. Niech się zajmie swoimi błędami i innymi miej
                    > scowościami może tam dostanie posadkę w ratuszu, może tam będę tacy głupcy i ta
                    > m go wybiorą.

Kiedyś Ci podziękujemy takim jak ty - nie zapominaj,że władza się zmienia.A ja nie zapominam.
                    • forummm Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 25.11.13, 21:23
                      ankaskakanka14 napisała:

> forummm napisał(a):
                      >
                      >
                      > >
                      > >
                      > > Nie będę słuchał ludzi od architekta krajobrazu czyli Wilda ani samego
                      > Wilda
                      > > bo to nie jest osoba wiarygodna. Niech się zajmie swoimi błędami i innym
                      > i miej
                      > > scowościami może tam dostanie posadkę w ratuszu, może tam będę tacy głupc
                      > y i ta
                      > > m go wybiorą.
                      >
                      > Kiedyś Ci podziękujemy takim jak ty - nie zapominaj,że władza się zmienia.A ja
                      > nie zapominam.

To ma być groźba ? to może ja to przed stawie szerszej publiczności jak przydupasy Wilda zastraszają ludzi, którzy nie chcą na niego głosować i nie podzielają jego śmiesznych wyssanych z palca teorii.
              • forummm Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 25.11.13, 21:10
                ankaskakanka14 napisała:

>
                > Wróciłam jeszcze na chwilę ---> osz Ty kanalio jedna,szujo ratuszowska ty a
                > trapo normalnego człowieka,Ty porównujesz temat wałkowany przez nas do tematu c
                > o tam gdzieś kiedyś Wild zrobił.Gwarantuję Ci,ze jak będziesz zdychał jak Cie r
                > aczysko będzie toczyło w potwornych mękach to CI STANĄ PRZEZ OCZAMI CI WSZYSCY
                > KTÓRYCH SKAZUJESZ na to samo tą swoja tępa paplaniną równą przygłupowi wioskow
                > emu ,ZE TEŻ W SWOIM ŻYCIU MUSZE MIEĆ STYCZNOŚĆ Z GOOOWNAMI LUDZKIMI.I jeszcze t
                > aki pajac dumny z siebie,ze odbił piłeczkę - to trzeba mieć n a j e b a n e po
                > d deklem!

Oj jakaś ty dziwna sol.mi.do.re myślisz że ja będę klaskał Wildowi że chce na Mo Bruku ugrać sobie stołek w ratuszu ? trudno ja nie jestem jednostronny dla mnie Wild nie jest bohaterem ani mesjaszem bo nic konkretnego nie robi, pokrzyczeć na forum i w mediach każdy potrafi, a później świrować w czasie wyborów ile to on nie narobił i jaki z niego gospodarz by był, a kóó... Stoszowic nie potrafił doprowadzić do ładu że go wyjebali z hukiem.
                • ankaskakanka14 Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 25.11.13, 21:16
                  forummm napisał(a):

> Oj jakaś ty dziwna sol.mi.do.re myślisz że ja będę klaskał Wildowi że c
                  > hce na Mo Bruku ugrać sobie stołek w ratuszu ? trudno ja nie jestem jednostron
                  > ny dla mnie Wild nie jest bohaterem ani mesjaszem bo nic konkretnego nie robi,
                  > pokrzyczeć na forum i w mediach każdy potrafi, a później świrować w czasie wyb
                  > orów ile to on nie narobił i jaki z niego gospodarz by był, a kóó... Stoszowic
                  > nie potrafił doprowadzić do ładu że go wyjebali z hukiem.

No co za tłuk p o j e b a n y ! Tu nie o Wilda sie przygłupie rozbija ale o życie i zdrowie ludzkie.Weź się p i e r d o l nij w ten swój pusty łeb może w y j e b i e s z tego mózgojada i zaczniesz myśleć nie o Wildzie tylko o tych co wdychają to co widać na filmikach.
                  • forummm Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 25.11.13, 21:21
                    ankaskakanka14 napisała:

> No co za tłuk p o j e b a n y ! Tu nie o Wilda sie przygłupie rozbija ale o ży
                    > cie i zdrowie ludzkie.Weź się p i e r d o l nij w ten swój pusty łeb może w y
                    > j e b i e s z tego mózgojada i zaczniesz myśleć nie o Wildzie tylko o tych co w
                    > dychają to co widać na filmikach.

Ładnie jak na kobietę klniesz aż mi wstyd za ciebie, jak nie o Wilda chodzi a kto go promuje jak nie ty i boa 666. Nawet pisałaś sama jaki to Wild wspaniały no normalnie kÓÓrwa mesjasz, superman. Koronę mu zrób i tron postaw na środku rynku, oddaj mu wszystkie swoje oszczędności, bo to mesjasz, bo palnie coś w mediach zakłamanych typu TV Dami Kłami.
                    • ankaskakanka14 Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 25.11.13, 21:25
                      forummm napisał(a):

> Ładnie jak na kobietę klniesz aż mi wstyd za ciebie, jak nie o Wilda chodzi a k
                      > to go promuje jak nie ty i boa 666. Nawet pisałaś sama jaki to Wild wspaniały n
                      > o normalnie kÓÓrwa mesjasz, superman. Koronę mu zrób i tron postaw na środku ry
                      > nku, oddaj mu wszystkie swoje oszczędności, bo to mesjasz, bo palnie coś w medi
                      > ach zakłamanych typu TV Dami Kłami.

Zakuty łbie ja reprezentuję w k u r w i o n y c h mieszkańców nie Wilda nawet tego nie rozumiesz przygłupie wioskowy.ha ha ha
                      • forummm Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 25.11.13, 21:33
                        ankaskakanka14 napisała:

> forummm napisał(a):
                        >
                        >
                        > > Ładnie jak na kobietę klniesz aż mi wstyd za ciebie, jak nie o Wilda chod
                        > zi a k
                        > > to go promuje jak nie ty i boa 666. Nawet pisałaś sama jaki to Wild wspan
                        > iały n
                        > > o normalnie kÓÓrwa mesjasz, superman. Koronę mu zrób i tron postaw na śro
                        > dku ry
                        > > nku, oddaj mu wszystkie swoje oszczędności, bo to mesjasz, bo palnie coś
                        > w medi
                        > > ach zakłamanych typu TV Dami Kłami.
                        >
                        > Zakuty łbie ja reprezentuję w k u r w i o n y c h mieszkańców nie Wilda nawet t
                        > ego nie rozumiesz przygłupie wioskowy.ha ha ha

To już dojdą kogo reprezentujesz droga sol.mi.do.re sprawdzą też co masz wspólnego z Obywatelskim Wałbrzychem i gwarantuję ci że za te groźby bekniecie razem z tym całym twoim Wildem. Bo ja to poruszę szerszej publiczności rozejdzie się to poza Wałbrzycha, pokaże jakie metody stosujecie do zastraszania ludzi, bo ja mam wrażenie że ja tutaj piszę z jakąś grupą przestępczą, jak wyżej napisałaś że będę miał problemy jak inna władza dojdzie do władzy. Jest to czysta groźba skierowana do zwykłych obywateli.
                        • ankaskakanka14 Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 25.11.13, 21:38
                          forummm napisał(a):

> ankaskakanka14 napisała:

> To już dojdą kogo reprezentujesz droga sol.mi.do.re sprawdzą też co mas
                          > z wspólnego z Obywatelskim Wałbrzychem i gwarantuję ci że za te groźby beknieci
                          > e razem z tym całym twoim Wildem. Bo ja to poruszę szerszej publiczności rozejd
                          > zie się to poza Wałbrzycha, pokaże jakie metody stosujecie do zastraszania ludz
                          > i, bo ja mam wrażenie że ja tutaj piszę z jakąś grupą przestępczą, jak wyżej na
                          > pisałaś że będę miał problemy jak inna władza dojdzie do władzy. Jest to czysta
                          > groźba skierowana do zwykłych obywateli.

ha ha ha ha ty to możesz mnie w doopę cmoknąć a jak podasz do sądu to tak rozdmuchamy tą Mobrukowska k u r w e że w piety pójdzie - nie zapominaj,ze sa media zainteresowane :)) tak,ze swoje groźby to se w buty wsadź zresztą ja nie jestem w stowarzyszeniu buraku ha ha ha tylko mieszkanką.
                          • spostrzegawczy_wch Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 26.11.13, 08:57
                            ankaskakanka14 napisała:

> ja nie jestem w stowarzyszeniu buraku ha ha ha tylko mieszkanką.

Lepiej się do tego nie przyznawaj, bo chluby miastu nie przynosisz.
      • ankaskakanka14 Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 24.11.13, 21:13
        embriao napisał:

> Kariera Wilda jako wicka d/s rozwoju w MPK.
        > Początek:
        > 4 zajezdnie tramwajowe i 2 autobusowe, 450 tramwajów i 360 autobusów
        > Koniec:
        > 3 zajezdnie tramwajowe i jedna autobusowa, 400 tramwajów i 260 autobusów.
        >
        > Jeszcze kilka lat takiego rozwoju i ostatni gasi światło. :)))
        >

Sugerujesz,że to wina Wilda iz Polacy emigrują i nie chcą sie rozmnażać a co za tym idzie ilość tramwajów czy autobusów nie jest aż w takiej ilości potrzebna? Proponuję zażalenie złożyć do POPIS - u że prowadzą ekonomię wrogą przeciw narodowi polskiemu.Zakładam,że gdy POPIS stworzył normalna ekonomię to Polacy będą sie rozmnażać oraz wracać z emigracji a co za tym idzie na-powrót zwiększy sie ilość zajezdni autobusów i tramwajów
        pozdrawiam :))
        • spostrzegawczy_wch Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 24.11.13, 21:43
          Legiony Mobruku pisały dzisiaj, że Wild ma kłopoty z geografią, bo uważa, że Korzenna leży na Podhalu. Z kolei o rtęci w tamtejszym potoku przeczytał w gazecie i to wystarczyło, aby uwierzyć. Od siebie dodam, że w Korzennej nie ma ulicy Starzy Pożarnej.
          • spostrzegawczy_wch Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 24.11.13, 21:44
            spostrzegawczy_wch napisał(a):

> Starzy Pożarnej.

Literówka: strazy.
            • sol.mi.do.re Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 25.11.13, 02:44
              No widzisz. Niby taki z ciebie orzeł, a też zdarza ci się pierdyknąć babola.
              Skoro jednak z tym przygłupem forummm i z tym drugim od "legionów mobrukowych " potrafiliście wyłuskać z reportażu "Wasza" Wildową pomyłkę, to jako mądrzejsi od telewizora potraficie zapewne wyjaśnić również dlaczego inspektorek od środowiska na końcu reportażu wpadł w panikę na widok tego obrazka:
              obrazki.elektroda.pl/8805815000_1385340091.jpg
              • spostrzegawczy_wch Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 25.11.13, 09:03
                sol.mi.do.re napisała:

> Skoro jednak potrafiliście wyłuskać z reportażu "Wasza" Wildową pomyłkę

Skoro boa na pomyłce dyrektora MoBruku oparł tytuł wątku ...

Każdy może się pomylić. Gorzej, gdy ktoś uparcie twierdzi, że ma rację, podając przy tym nieprawdziwe informacje. Gorzej, gdy słucha i wierzy mu grupa zacietrzewionych osobników. Korzenna na Podhalu to nie efekt pomyłki, tylko problemów ze znajomością geografii. Brak ulicy Straży Pożarnej podobnie. Informacje o rtęci przeczytane w gazecie to pewnie taka sama "prawda", jak ta głoszona w Kłami. A właśnie tam wałbrzyszanie dowiedzieli się, że w mieście nie ma w/w ulicy. Staracie się w oczach mieszkańców uchodzić za znawców prawa, ochrony środowiska, macie niby jakieś tam dowody, a wykładacie się na prostych, podstawowych i banalnych sprawach.
                Gazeta, którą podpierał się Wild nie oskarża MoBruku. W tytule jak byk stoi: Kto zawinił?
                Mokrzycki czy rolnicy? Niestety, Wild już wybrał winowajcę i w eter poszły kolejne bzdury.
                Do dziś nie jest wyjaśniona sprawa z wycieczkami Wilda w czasie godzin jego pracy. Kto za to płacił? Wpadał do MZK, podpisywał listę i wyjeżdżał do Wałbrzycha. Nie jako radny samorządowy, tylko jako ... wiceprezes wrocławskiego MZK. Nieprawda? Przecież przeczytałem o tym w gazecie
                • awakener Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 25.11.13, 10:05
                  Kryjąc się za różnymi nikami do znudzenia skomlisz mobrukowy przygłupie tą samą śpiewkę z zacięciem płaczki pogrzebowej. Nie proszono cię o wykład na temat pomyłek ale o odpowiedź na pytanie:
                  dlaczego inspektorek od środowiska na końcu reportażu wpadł w panikę na widok tego obrazka:
                  Kumasz gamoniu czego się od ciebie oczekuje?
                  • spostrzegawczy_wch Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 25.11.13, 10:23
                    Trudno ustosunkowywać się do czegoś, co zostało wykonane w Paint`cie przez jakiegoś przedszkolaka i co, w rzeczy samej, nie może być dokumentem. Dupę sobie tym podetrzyj, obsrańcu.
                    • awakener Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 25.11.13, 10:56
                      Nawet gdyby wyrzeźbiono ten obrazek w gownie mobrukowy tępaku, to przedstawiony w opisie stan faktyczny, wykonany przez IMC w Sosnowcu na zlecenie inspektorka, jasno pokazuje ordynarny przekręt.
                      Ponadto przyjmij do wiadomości jełopie, że badanie o których mowa, przeprowadzono w Grudniu gdy mobruk pokryty był śniegiem.
                      Dalej ciemno pod czerepem robaczku ?
                      • forummm Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 25.11.13, 18:12
                        awakener napisał(a):

> Nawet gdyby wyrzeźbiono ten obrazek w gownie mobrukowy tępaku, to przedstawion
                        > y w opisie stan faktyczny, wykonany przez IMC w Sosnowcu na zlecenie inspektor
                        > ka, jasno pokazuje ordynarny przekręt.
                        > Ponadto przyjmij do wiadomości jełopie, że badanie o których mowa, przeprowadz
                        > ono w Grudniu gdy mobruk pokryty był śniegiem.
                        > Dalej ciemno pod czerepem robaczku ?

Lepiej powiedz dlaczego się Mo Bruk palił przed wyborami, co wtedy Wild przyjechał co mu dÓÓpę pokazali, co nie było takich upałów. A w tym roku takie upały były i Mo Bruk się nie palił. Dlaczego wcześniej z 21 pożarów 9 z nich to było podpalenie.
                      • spostrzegawczy_wch Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 25.11.13, 20:04
                        Nie unoś się koprofilu i nie szczekaj, bo bryzgasz kałem. W zasadzie to trudno pojąć, o co ci chodzi. Jeżeli wiał wiatr południowy od strony kwatery azbestu, to powinieneś się cieszyć, bo włókienka poleciały w szczere pole, a nie w stronę budynków, co zresztą jest jasno napisane w owym dokumencie. Masz patafianie pretensje, że w chwili badania Mobruk akurat nie zatruwał? To faktycznie powód do zmartwień, ale skoro zamiast mózgu posiadasz coś na kształt kupy, to dręcz się tym dalej.
                    • forummm Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 25.11.13, 18:10

> Trudno ustosunkowywać się do czegoś, co zostało wykonane w Paint`cie przez jaki
                      > egoś przedszkolaka i co, w rzeczy samej, nie może być dokumentem. Dupę sobie ty
                      > m podetrzyj, obsrańcu.

W 100 % zgadza się każdy może sobie takie coś zrobić i szpanować w internecie.
                  • forummm Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 25.11.13, 18:09
                    awakener napisał(a):

> Kryjąc się za różnymi nikami do znudzenia skomlisz mobrukowy przygłupie tą sam
                    > ą śpiewkę z zacięciem płaczki pogrzebowej. Nie proszono cię o wykład na temat p
                    > omyłek ale o odpowiedź na pytanie:
                    > dlaczego inspektorek od środowiska na końcu reportażu wpadł w panikę na wid
                    > ok tego obrazka:

> obrazki.elektroda.pl/8805815000_1385340091.jpg
                    > Kumasz gamoniu czego się od ciebie oczekuje?

Oj widzisz ktoś jak prawda boli i zmiana tematu hehe. Oj Wildzie Wildzie.
        • embriao Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 25.11.13, 12:41
          Co ty bredzisz. We Wrocławiu akurat liczba mieszkańców utrzymuje się od lat na stałym poziomie. Tylko zbiorkom coraz gorszy.
          • ankaskakanka14 Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 25.11.13, 13:07
            embriao napisał:

> Co ty bredzisz. We Wrocławiu akurat liczba mieszkańców utrzymuje się od lat na
            > stałym poziomie. Tylko zbiorkom coraz gorszy.
            >

No to dodaj do tego jeszcze,że coraz więcej ludzików kupuje auta.Chyba nie bez powodu likwiduje się zajezdnie i zmniejsza częstotliwość komunikacji miejskiej.Doszukiwanie sie niegospodarności? jest po prostu śmieszne!
            • forummm Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 25.11.13, 18:13
              ankaskakanka14 napisała:

> embriao napisał:
              >
              > > Co ty bredzisz. We Wrocławiu akurat liczba mieszkańców utrzymuje się od l
              > at na
              > > stałym poziomie. Tylko zbiorkom coraz gorszy.
              > >
              >
              > No to dodaj do tego jeszcze,że coraz więcej ludzików kupuje auta.Chyba nie bez
              > powodu likwiduje się zajezdnie i zmniejsza częstotliwość komunikacji miejskiej.
              > Doszukiwanie sie niegospodarności? jest po prostu śmieszne!

Tak jest śmieszne bo dotyczy twojego Wilda hehehe.
            • embriao Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 26.11.13, 07:17
              Nie rób z siebie durnia. Po prostu wildowe MPK jest tak ch..we, ze nie da się tym jeździć tak naprawdę.
    • ankaskakanka14 Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 25.11.13, 13:18
      Toć prezio wałbrzyski też robi cięcia np. likwidując szkoły - kierując się jak to tłumaczył oszczędnością i niskim przyrostem.Więc nie rozumiem dlaczego ktoś d o p i e r d a l a sie do Wilda? Dodam jeszcze że prezio zapomniał zorganizować dojazd uczniom z polikwidowanych szkół np. ze Śródmieścia do szkoły na Gaj :)) a jeden z jego popleczników na spotkaniu stwierdził,że można z buta do szkoły iśc dla zdrowia hi hi zapominając chyba o tym,że 6 latki same z buta nie pójdą ani 7 czy 8 latki a nawet jeżeli pojadą autobusem to tylko z rodzicami,a jak tu pogodzić czas gdy rodzice i dziadkowie np. pracują? Droga do szkoły na Gaj jest niebezpieczna zwłaszcza pod wiaduktem gdzie nie ma praktycznie chodnika i gdzie auta za p i e r d a l a ja czasami i 100 km/h ( dlaczego tam nie ma znaku "uwaga szkoła" ani zadnej stopki na pasach? ) wytykamy dalej śmieszne,głupie nie mające pokrycia w rzeczywistości fakty absurdy czy starczy?
      • forummm Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 25.11.13, 18:19
        ankaskakanka14 napisała:

> Toć prezio wałbrzyski też robi cięcia np. likwidując szkoły - kierując się jak
        > to tłumaczył oszczędnością i niskim przyrostem.Więc nie rozumiem dlaczego ktoś
        > d o p i e r d a l a sie do Wilda? Dodam jeszcze że prezio zapomniał zorganizowa
        > ć dojazd uczniom z polikwidowanych szkół np. ze Śródmieścia do szkoły na Gaj :)
        > ) a jeden z jego popleczników na spotkaniu stwierdził,że można z buta do szkoły
        > iśc dla zdrowia hi hi zapominając chyba o tym,że 6 latki same z buta nie pójdą
        > ani 7 czy 8 latki a nawet jeżeli pojadą autobusem to tylko z rodzicami,a jak t
        > u pogodzić czas gdy rodzice i dziadkowie np. pracują? Droga do szkoły na Gaj j
        > est niebezpieczna zwłaszcza pod wiaduktem gdzie nie ma praktycznie chodnika i g
        > dzie auta za p i e r d a l a ja czasami i 100 km/h ( dlaczego tam nie ma znaku
        > "uwaga szkoła" ani zadnej stopki na pasach? ) wytykamy dalej śmieszne,głupie ni
        > e mające pokrycia w rzeczywistości fakty absurdy czy starczy?

A widzisz to prezia można ruszać, wytykać mu błędy ale Wilda już nie można, przestań tu ku... mać robić kampanie wyborczą Wildowi.

Wilda wyje...bali ze Stoszowic i chcieli obrzucać jajami oraz wywieź taczką, nie dlatego że był dobry tylko dlatego że był góó... warty.

MPK we Wrocławiu jest tragiczne a wiceprezesem jest kto jak nieudolny Patryś Wild, więc skończ pier.. dolić i robić z Wilda bohatera i mesjasza. Najpierw się weź za swojego Wilda a dopiero wytykaj błędy innym.
    • forummm Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 25.11.13, 18:25
      Super Wildzie bohaterze i mesjaszu potrzebujemy cię tutaj

1.

Bohatera Wilda potrzebują też tutaj do dzieła super bohaterze mesjaszu zbaw Polskę i Wałbrzych haha
      • boa-666 Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 25.11.13, 19:48
        Po co nam Warszawa? Zobacz Wałbrzych.
        walbrzych.naszemiasto.pl/artykul/2012300,powietrze-nad-walbrzychem-do-oczyszczenia,id,t.html
        W Warszawie nie mają azbestu w środku miasta, wiatr w Warszawie nie wieje zawsze z południa na północ, jak w Wałbrzychu, no i nie mają granulatu cementowego z rtęcią, roznoszonego po całym mieście.
        Wejdź na mapy google i zobacz na zbliżeniu co jest na składowisku.
        • pozor_vlack Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 25.11.13, 20:17
          W zasadzie nie wtrącam się w wasze wojenki pałacowe, ale zaciekawiłeś mnie wężu, tym granulatem cementowym.

> wiatr w Warszawie nie wieje zawsz
          > e z południa na północ, jak w Wałbrzychu, no i nie mają granulatu cementowego z
          > rtęcią, roznoszonego po całym mieście.

I ten granulat jest roznoszony z wiatrem ? I dlaczego jest roznoszony tylko wiatrami z południa na północ, a nie ze wschodu na zachód ? Do tej pory, każda cholera przywiewana była ze wschodu.

• boa-666 Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 25.11.13, 20:35
            Ze wschodu przywiało Kruczkowskiemu Mobruka

Wejdź i sprawdź:
            air.wroclaw.pios.gov.pl/
            w lewym menu - Raport miesięczny
            dalej: Stacja Wałbrzych,
            Lipiec 2013
            Pył zawieszony PM10

W środku lata nie ma pyłów z ogrzewania, nieprawdaż?
            Pomiar meteorologiczny (kierunek wiatru) - zdjęli nam, wałbrzyszanom po pożarze Mobruka w 2010 r.
            Za bardzo biło po oczach jak roznoszony jest azbest.
            Dominującym kierunkiem wiatru w Kotlinie Wałbrzyskiej jest wiatr południowy i poludniowo-zachodni.
            Państwowy monitoring nadzoruje WIOŚ we Wrocławiu.
        • forummm Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 25.11.13, 21:16
          boa-666 napisała:

> Po co nam Warszawa? Zobacz Wałbrzych.
          > walbrzych.naszemiasto.pl/artykul/2012300,powietrze-nad-walbrzychem-do-oczyszczenia,id,t.html
          > W Warszawie nie mają azbestu w środku miasta, wiatr w Warszawie nie wieje zawsz
          > e z południa na północ, jak w Wałbrzychu, no i nie mają granulatu cementowego z
          > rtęcią, roznoszonego po całym mieście.
          > obrazki.elektroda.pl/8805815000_1385340091.jpg
          > Wejdź na mapy google i zobacz na zbliżeniu co jest na składowisku.

W Wałbrzychu też nie wieje azbestu też nie ma bo ja go nie widzę.
          • feldkuratkatz99 Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 25.11.13, 21:28
            forummm napisał(a):

> boa-666 napisała:
            >
            > > Po co nam Warszawa? Zobacz Wałbrzych.
            > > walbrzych.naszemiasto.pl/artykul/2012300,powietrze-nad-walbrzychem-do-oczyszczenia,id,t.html
            > > W Warszawie nie mają azbestu w środku miasta, wiatr w Warszawie nie wieje
            > zawsz

> W Wałbrzychu też nie wieje azbestu też nie ma bo ja go nie widzę.
            ------------
            Te forummm, że sie tak zapytam z ciekawości jako do tej pory tylko przyglądający się toczącemu się sporowi, ten Mobruk jakies wielkie dobrodziejstwo dla miasta, że go tak bronisz ?
            • ankaskakanka14 Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 25.11.13, 21:43
              Do mieszkańców też staniesz w opozycji? - nie możesz ha ha bo się zdradzisz ze bronisz interesów Mokrzyckiego i ratusza,żeby grać przygłupie to trzeba umieć :))) Podasz do sądu to tylko bidy narobisz w/w ha ha ha a stowarzyszenie będzie czyste bo ja jestem mieszkanką durniu ha ha ha
              • forummm Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 25.11.13, 21:55
                ankaskakanka14 napisała:

> Do mieszkańców też staniesz w opozycji? - nie możesz ha ha bo się zdradzisz ze
                > bronisz interesów Mokrzyckiego i ratusza,żeby grać przygłupie to trzeba umieć :
                > ))) Podasz do sądu to tylko bidy narobisz w/w ha ha ha a stowarzyszenie będzie
                > czyste bo ja jestem mieszkanką durniu ha ha ha

To się okaże czy jesteś zwykłą mieszkanką czy nie kimś od Wilda, ludzie się was nie boją i będziemy wyrażali swoje niezadowolenie z waszej promocji Wilda. Albo walczycie z Mo brukiem albo robicie promocje Wilda. Skoro jesteś zwykłą mieszkanką to co cię interesuje władza i skąd takie zdanie że jak dojdzie ktoś inny do władzy będę miał problem. Czyżbyś chciała powiedzieć że jak Wild wygra wybory to on mi pokaże za te wpisy co nie są po jego myśli. To się grubo mylisz, jutro składam wniosek o ochronę oraz o zastraszanie przez twoją osobę, do tego dojdą groźby boa 666 które też tu wypisywał. Ja mam wrażenie że ja mam do czynienia z jakąś mafią polityczną albo nie wiem kim. boa 666 też straszył mnie i jasno napisał o inwigilacji która jest zabroniona a pomimo to przyznał się.
                • ankaskakanka14 Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 25.11.13, 21:59
                  forummm napisał(a):

> To się okaże czy jesteś zwykłą mieszkanką czy nie kimś od Wilda, ludzie się was
                  > nie boją i będziemy wyrażali swoje niezadowolenie z waszej promocji Wilda. Alb
                  > o walczycie z Mo brukiem albo robicie promocje Wilda. Skoro jesteś zwykłą miesz
                  > kanką to co cię interesuje władza i skąd takie zdanie że jak dojdzie ktoś inny
                  > do władzy będę miał problem. Czyżbyś chciała powiedzieć że jak Wild wygra wybo
                  > ry to on mi pokaże za te wpisy co nie są po jego myśli. To się grubo mylisz, j
                  > utro składam wniosek o ochronę oraz o zastraszanie przez twoją osobę, do tego d
                  > ojdą groźby boa 666 które też tu wypisywał. Ja mam wrażenie że ja mam do czynie
                  > nia z jakąś mafią polityczną albo nie wiem kim. boa 666 też straszył mnie i jas
                  > no napisał o inwigilacji która jest zabroniona a pomimo to przyznał się.

gdybyś się durniu bał tej "mafii" jak piszesz to byś pajacu nie prowokował durnym wpisami ale widać masz interes?
                  • forummm Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 25.11.13, 22:11
                    ankaskakanka14 napisała:

>
                    > gdybyś się durniu bał tej "mafii" jak piszesz to byś pajacu nie prowokował durn
                    > ym wpisami ale widać masz interes?

Jestem obywatelem wolnej Polski i mam prawo sprzeciwiać się takim działaniom, promocyjnym Wilda i wodzeniu ludzi za nos przez Wilda i jego ludzi, którzy wykorzystują do tych celów Mo Bruk. Ty ani Wild ani żaden inny polityk ani żadna inna osoba nie ma prawa nikogo zastraszać ani tym bardziej inwigilować. Twoja wypowiedź jest jasną groźbą skierowana do mnie ale też do innych obywateli Polski, takim zjawiskom trzeba przeciwdziałać.
            • forummm Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 25.11.13, 21:45
              feldkuratkatz99 napisał(a):

> forummm napisał(a):
              >
              > > boa-666 napisała:
              > >
              > > > Po co nam Warszawa? Zobacz Wałbrzych.
              > > > walbrzych.naszemiasto.pl/artykul/2012300,powietrze-nad-walbrzychem-do-oczyszczenia,id,t.html
              > > > W Warszawie nie mają azbestu w środku miasta, wiatr w Warszawie nie
              > wieje
              > > zawsz
              >
              > > W Wałbrzychu też nie wieje azbestu też nie ma bo ja go nie widzę.
              > ------------
              > Te forummm, że sie tak zapytam z ciekawości jako do tej pory tylko przyglądając
              > y się toczącemu się sporowi, ten Mobruk jakies wielkie dobrodziejstwo dla miast
              > a, że go tak bronisz ?

Mo Bruka nikt tutaj nie broni, tylko sprzeciw jest przez to promowanie Wilda i robienie z niego mesjasza i robienie przez niego i jego ludzi wody z mózgu mieszkańcom Wałbrzycha. Dla twojej wiadomości dlaczego Wild nie zajął się sprawą hałdy rtęci w Boguszowie, dlaczego nie zajmuje się sprawą składowiska w Świdnicy, odpowiedź jest prosta bo tam nie startuje w wyborach.

Druga sprawa jest taka boa 666 i Wild mają podobno niezbite dowody przeciw Mo brukowi i co żaden sąd ani Komisja Europejska czy trybunał ani ekolodzy tego nie widzą ? i pieprzenie że jak Wild zostanie preziem to zamknie składowisko jest bzdurą, bo co postawi znak czy schowa Mo bruk do kieszeni czy do torby ?

Ktoś kto nie poradził sobie w Stoszowicach i został wyje..bany przez społeczność z miasteczka za nieudolność, ktoś kto nie radzi sobie z MPK Wrocław jako wiceprezes to co on może zdziałać w Wałbrzychu.
              • spostrzegawczy_wch Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 25.11.13, 21:56
                forummm napisał(a):

> dlaczego nie zajmuje się sprawą składowiska w Świdnicy

Bo to działka Zalewskiej. Niech ona interweniuje.

• forummm Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 25.11.13, 22:01

> forummm napisał(a):
                  >
                  > > dlaczego nie zajmuje się sprawą składowiska w Świdnicy
                  >
                  > Bo to działka Zalewskiej. Niech ona interweniuje.
                  >

Owszem tylko że Wild jest radnym sejmiku województwa dolnośląskiego a nie Wałbrzycha i tak samo powinien się udzielać wszędzie a nie tylko tam gdzie startuje w wyborach. Mamy składowisko w Świdnicy mamy hałdę rtęci w Boguszowie i Wilda ani słuchu ani widu w tych miejscach.
          • boa-666 Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 25.11.13, 21:46
            forummm napisał(a):
            > W Wałbrzychu też nie wieje azbestu też nie ma bo ja go nie widzę.

Zajrzyj w moją sygnaturkę:
            Pozdrowienia z Wałbrzycha
            Sprawdź daty (są sprzed wyborów w Karpaczu). Pokumaj, kto będzie siedział za ludobójstwo na mieszkańcach Wałbrzycha.
            I z pewnością nie załapiesz się na odszkodowanie od Skarbu Państwa za bezprawne wytruwanie ludzi.
            • forummm Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 25.11.13, 21:58
              boa-666 napisała:

> forummm napisał(a):
              > > W Wałbrzychu też nie wieje azbestu też nie ma bo ja go nie widzę.
              >
              > Zajrzyj w moją sygnaturkę:
              > Pozdrowienia z Wałbrzycha
              > Sprawdź daty (są sprzed wyborów w Karpaczu). Pokumaj, kto będzie siedział za lu
              > dobójstwo na mieszkańcach Wałbrzycha.
              > I z pewnością nie załapiesz się na odszkodowanie od Skarbu Państwa za bezprawne
              > wytruwanie ludzi.
              >

Śmieszny jesteś człowieczku przedstaw konkrety a nie własnej roboty teorie. I przestań promować Wilda, bo albo walczysz z Mo brukiem albo promujesz Wilda.
              • boa-666 Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 25.11.13, 23:33
                forummm napisał(a):
                > Śmieszny jesteś człowieczku przedstaw konkrety a nie własnej roboty teorie. I p
                > rzestań promować Wilda, bo albo walczysz z Mo brukiem albo promujesz Wilda.

Tu masz film z kampanii wyborczej Wilda z 2010 r.
                Nie jest trudno domyślić się, dlaczego nie mógł wygrać "wacikowych" wyborów na prezydenta.
                Przestroga dla Wałbrzycha
                www.youtube.com/watch?v=xOpCce8L6KQ
                Mobruk do dziecię Kruczkowskiego, a dzięki Wildowi Kruczkowski stracił stołek.
                Tu masz ciąg dalszy prawdy o Wałbrzychu.
                NOWA WŁADZA
                www.youtube.com/watch?v=22PJi_-l94E
                Mobruk właśnie bankrutuje, miejmy nadzieję, że zdąży przed upadkiem pozwać Wilda do sądu.
                youtu.be/faEcdbq3WRw
                I podsumowujac temat - zacytuję ci magistracka biedo słowa Wilda:
                "cieszyć się z sąsiedztwa Mobruku, to tak jakby cieszyć się z nowotworu".
                • forummm Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 26.11.13, 16:40
                  boa-666 napisała:

> Tu masz film z kampanii wyborczej Wilda z 2010 r.
                  > Nie jest trudno domyślić się, dlaczego nie mógł wygrać "wacikowych" wyborów na
                  > prezydenta.
                  > Przestroga dla Wałbrzycha
                  > www.youtube.com/watch?v=xOpCce8L6KQ
                  > Mobruk do dziecię Kruczkowskiego, a dzięki Wildowi Kruczkowski stracił stołek.
                  > Tu masz ciąg dalszy prawdy o Wałbrzychu.
                  > NOWA WŁADZA
                  > www.youtube.com/watch?v=22PJi_-l94E
                  > Mobruk właśnie bankrutuje, miejmy nadzieję, że zdąży przed upadkiem pozwać Wild
                  > a do sądu.
                  > youtu.be/faEcdbq3WRw
                  > I podsumowujac temat - zacytuję ci magistracka biedo słowa Wilda:
                  > "cieszyć się z sąsiedztwa Mobruku, to tak jakby cieszyć się z nowotworu".
                  >

CZY MAM CI KÓÓRWA NARYSOWAĆ NA KARTCE DLACZEGO WILD NIE WYGRAŁ WYBORÓW ?
                  DLATEGO WILD NIE WYGRAŁ WYBORÓW BO NIE POTRAFIŁ NIC W STOSZOWICACH ZROBIĆ, LUDZIE CHCIELI GO WYWIEŹ NA TACZKACH I JAJAMI OBRZUCAĆ.

ZOBACZ JAK WYGLĄDA WROCŁAWSKIE MPK TAM GDZIE WILD JEST WICESZEFEM I TO DLATEGO NIE WYGRAŁ TUTAJ WYBORÓW.

CO SUGERUJESZ ŻE SZEŁEMEJ KUPOWAŁ GŁOSY I DLATEGO WILD NIE WYGRAŁ ? WYBORY WYGRAŁ SZEŁEMEJ W 1 TURZE I MIAŁ NIE SAMOWITĄ PRZEWAGĘ. LUDZIE TEŻ NIE GŁOSOWALI NA WILDA BO CZYTALI WASZE POLITYCZNE FORUM.
                  • ankaskakanka14 Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 26.11.13, 17:12
                    a mnie jest forummm wstyd że też reprezentujesz mieszkańców Wałbrzycha,którzy walczą o wywalenie truciciela, Ty im w tym skutecznie próbujesz przeszkadzać,ale Ty chyba zdaje sie nie mieszkasz koło składowiska.I najprawdopodobniej w swojej głupocie ( przygłup wioskowy ) nie rozumiesz ich, ich obaw o życie i zdrowie swoje i swoich bliskich dlatego też kończę dyskusję z idiota,bo idiota i tak nie pojmie że jest idiotą.
                    • forummm Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 26.11.13, 20:01
                      ankaskakanka14 napisała:

> a mnie jest forummm wstyd że też reprezentujesz mieszkańców Wałbrzycha,którzy w
                      > alczą o wywalenie truciciela, Ty im w tym skutecznie próbujesz przeszkadzać,ale
                      > Ty chyba zdaje sie nie mieszkasz koło składowiska.I najprawdopodobniej w swoj
                      > ej głupocie ( przygłup wioskowy ) nie rozumiesz ich, ich obaw o życie i zdrowie
                      > swoje i swoich bliskich dlatego też kończę dyskusję z idiota,bo idiota i tak n
                      > ie pojmie że jest idiotą.
                      >

Ja to tylko współczuje twojemu dziecku że ma taką matkę, od ciebie nie można wyciągnąć ani odrobiny konstruktywnej wypowiedzi ani tym bardziej na poziomie, w każdej wypowiedzi klniesz albo wyzywasz, kobieto weź się ogarnij jako kobieta i matka, bo nie przystoi takiej kobiecie w etykiecie.
                      • zauroczonaewa Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 26.11.13, 20:07
                        No tak, Wild potrafił wyciągnąć wnioski ze swojego postępowania,bo mądry a idiota zawsze zostanie idiotą :(((
                  • boa-666 Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 26.11.13, 19:13
                    forummm napisał(a):

> CZY MAM CI KÓÓRWA NARYSOWAĆ NA KARTCE DLACZEGO WILD NIE WYGRAŁ WYBORÓW ?
                    Jasne, że narysuj - czekam z utęsknieniem. Domyślam się magistracka biedo, że masz odpowiednie kwalifikacje po kampanii z sierpnia 2011 r.
                    www.youtube.com/watch?v=Z7srEqyn0RA

> ZOBACZ JAK WYGLĄDA WROCŁAWSKIE MPK TAM GDZIE WILD JEST WICESZEFEM I TO DLATEGO
                    > NIE WYGRAŁ TUTAJ WYBORÓW.
                    Widzę, że i ciebie tramwaj we Wrocławiu potrącił. Podobnie jak niejakiego embriao vel matomi.

> CO SUGERUJESZ ŻE SZEŁEMEJ KUPOWAŁ GŁOSY I DLATEGO WILD NIE WYGRAŁ ?
                    Ty to napisałeś.

Wyłącz Caps Lock. Widzę małe litery.
                    • ankaskakanka14 Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 26.11.13, 19:23
                      boa-666 napisała:

>
                      > Wyłącz Caps Lock. Widzę małe litery.
                      >

Daj spokój szkoda klawiatury na idiotę który zamiast włączyć się w walkę z trucicielem dowala sie do formy wypowiedzi czy tego co Wild zrobił czy też nie.
                      Przecież to przygłup tutejszy i tak trzeba traktować!
                      • forummm Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 26.11.13, 20:05
                        ankaskakanka14 napisała:

> boa-666 napisała:
                        >
                        >
                        > >
                        > > Wyłącz Caps Lock. Widzę małe litery.
                        > >
                        >
                        > Daj spokój szkoda klawiatury na idiotę który zamiast włączyć się w walkę z truc
                        > icielem dowala sie do formy wypowiedzi czy tego co Wild zrobił czy też nie.
                        > Przecież to przygłup tutejszy i tak trzeba traktować!

Nie będę promował Wilda tak jak ty to robisz i boa 666, walczyć to ja mogę przeciw Mo brukowi ale nie o stołek dla Wilda. To jest różnica i ona nas różni bo ty i boa 666 walczycie o stołek dla Wilda.
                        • zauroczonaewa Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 26.11.13, 20:09
                          forummm napisał(a):

> Nie będę promował Wilda tak jak ty to robisz i boa 666, walczyć to ja mogę prze
                          > ciw Mo brukowi ale nie o stołek dla Wilda. To jest różnica i ona nas różni bo t
                          > y i boa 666 walczycie o stołek dla Wilda.

Nie doczytałam abyś źle się wyraził na temat Mokrzyckiego Mo bruku i ociężałości magistrackiej w tej sprawie.Czy Tobie ssie wydaje,ze jak Ty idiota to i inni też?
                          • forummm Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 26.11.13, 22:52
                            zauroczonaewa napisała:

> forummm napisał(a):
                            >
                            >
                            > > Nie będę promował Wilda tak jak ty to robisz i boa 666, walczyć to ja mog
                            > ę prze
                            > > ciw Mo brukowi ale nie o stołek dla Wilda. To jest różnica i ona nas różn
                            > i bo t
                            > > y i boa 666 walczycie o stołek dla Wilda.
                            >
                            > Nie doczytałam abyś źle się wyraził na temat Mokrzyckiego Mo bruku i ociężałośc
                            > i magistrackiej w tej sprawie.Czy Tobie ssie wydaje,ze jak Ty idiota to i inni
                            > też?

Idiotę to masz w domu albo idiota cię zrobił stary babsztylu polityczny.
                            • ankaskakanka14 Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 27.11.13, 00:07
                              forummm napisał(a):

>
                              > Idiotę to masz w domu albo idiota cię zrobił stary babsztylu polityczny.

To Wy idioci,że próbujecie wmówić,że znak stop na Małopolskiej znacznie obciążyłby gminę - ty tłuku nie rozumiesz matematyku za dychę że bardziej obciąży nas podatników koszt leczenia rakowców ( plus cierpienie ) no chyba że jakiś następny mądry obetnie wydatki na NFZ i ludzie będą konać dosłownie na ulicy.Jakim trzeba być "człowiekiem" aby koszt gminy przeliczać na zdrowie i życie ludzie - już Ci pisałam forummm jesteś idiota he he taki przygłup wioskowy
                              • forummm Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 27.11.13, 09:03
                                ankaskakanka14 napisała:

> forummm napisał(a):
                                >
                                >
                                > >
                                > > Idiotę to masz w domu albo idiota cię zrobił stary babsztylu polityczny.
                                >
                                > To Wy idioci,że próbujecie wmówić,że znak stop na Małopolskiej znacznie obciąży
                                > łby gminę - ty tłuku nie rozumiesz matematyku za dychę że bardziej obciąży nas
                                > podatników koszt leczenia rakowców ( plus cierpienie ) no chyba że jakiś następ
                                > ny mądry obetnie wydatki na NFZ i ludzie będą konać dosłownie na ulicy.Jakim tr
                                > zeba być "człowiekiem" aby koszt gminy przeliczać na zdrowie i życie ludzie - j
                                > uż Ci pisałam forummm jesteś idiota he he taki przygłup wioskowy
                                >

Nie tylko to pisałaś, o zastraszaniu też pisałaś, tak sol77 twoja kariera z polityką dobiegnie końca, już niektórzy zainteresowali się waszymi groźbami, wkrótce dowie się cała Polska jak ludzie od Wilda zastraszają ludzi, którzy mają inne zdanie niż wy, którzy nie popierają Wilda.
                                • ankaskakanka14 Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 27.11.13, 09:13
                                  forummm napisał(a):

> Nie tylko to pisałaś, o zastraszaniu też pisałaś, tak sol77 twoja kariera z pol
                                  > ityką dobiegnie końca, już niektórzy zainteresowali się waszymi groźbami, wkrót
                                  > ce dowie się cała Polska jak ludzie od Wilda zastraszają ludzi, którzy mają inn
                                  > e zdanie niż wy, którzy nie popierają Wilda.

Przygłup ha ha ha idź se nawet do samego Pana Boga i proś o zdrówko :))
                                  • forummm Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 27.11.13, 09:23
                                    ankaskakanka14 napisała:

> forummm napisał(a):
                                    >
                                    >
                                    > > Nie tylko to pisałaś, o zastraszaniu też pisałaś, tak sol77 twoja kariera
                                    > z pol
                                    > > ityką dobiegnie końca, już niektórzy zainteresowali się waszymi groźbami,
                                    > wkrót
                                    > > ce dowie się cała Polska jak ludzie od Wilda zastraszają ludzi, którzy ma
                                    > ją inn
                                    > > e zdanie niż wy, którzy nie popierają Wilda.
                                    >
                                    > Przygłup ha ha ha idź se nawet do samego Pana Boga i proś o zdrówko :))

No zobaczysz dowód jest w postaci twojego wpisu, jasno pisze co zrobisz jak tylko do władzy dojdziesz.

O to twoje wypociny Kiedyś Ci podziękujemy takim jak ty - nie zapominaj,że władza się zmienia.A ja nie zapominam.
                                    także Wildowska babo sama napisałaś czym się zajmujecie i co tutaj robicie.
                                    forum.gazeta.pl/forum/w,168,148205900,148234199,Re_Juz_na_forum_widac_ze_ida_wybory_Wildy_atakuj.html
                                    • ankaskakanka14 Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 27.11.13, 09:30
                                      forummm napisał(a):

> O to twoje wypociny Kiedyś Ci podziękujemy takim jak ty - nie zapominaj,że w
                                      > ładza się zmienia.A ja nie zapominam.

> także Wildowska babo sama napisałaś czym się zajmujecie i co tutaj robicie.

ha ha miałam na myśli przygłupie wioskowy,ze jak władza się zmieni to twoje miejsce na wysypisku zaklepiemy bo spadniesz z posadki - czy tobie sie wydaje że ja idiotka i nie wiem czyjego interesu bronisz? Czy tobie sie wydaje durnoto,że mieszkańcy to slepcy i jeszcze jedno nie jestem w stowarzyszeniu Wilda :)) jako mieszkanka popieram jego ideę likwidacji składowiska.Możesz i mnie i Wilda i pozostałych co chcą to usunąć co najwyżej w dupe cmoknąc.Więcej nie gadam z Tobą bo idiota ma to do siebie,ze do poziomu swojego ściągnie i pokona doświadczeniem.I nie strasz,bo sie zesrasz - z pieroga masa czekoladowa wypłynie i smród na cała wioskę pójdzie a fuj
                                      "nieprzystosowanie do tego co jest a przystosowanie do tego co być powinno"
                                      • ankaskakanka14 Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 27.11.13, 09:39
                                        ankaskakanka14 napisała:

> forummm napisał(a):
                                        >
                                        >
                                        > > O to twoje wypociny Kiedyś Ci podziękujemy takim jak ty - nie zapomina
                                        > j,że w
                                        > > ładza się zmienia.A ja nie zapominam.

> > także Wildowska babo sama napisałaś czym się zajmujecie i co tutaj robici
                                        > e.
                                        Twoja chora fantazja,zresztą jak ty w nickach dopatrujesz sie jakiś zbieżności dopasowujesz konkretne osoby do przypadkowych nicków to polecam dobrego psychiatrę,kurde okropny ten Twój swiat gdzie wszędzie widujesz "ludzi od Wilda" -> współczuje. Ale myslę,że dobry psychiatra i dobrze dobrane leki moga pomóc tak,że dużo zdrówka życzę :))
                                        i uważaj na pieroga by masa czekoladowa nie wypłynęła :)))
                                        • forummm Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 27.11.13, 09:44
                                          ankaskakanka14 napisała:

> > e.
                                          > Twoja chora fantazja,zresztą jak ty w nickach dopatrujesz sie jakiś zbieżności
                                          > dopasowujesz konkretne osoby do przypadkowych nicków to polecam dobrego psychia
                                          > trę,kurde okropny ten Twój swiat gdzie wszędzie widujesz "ludzi od Wilda" ->
                                          > ; współczuje. Ale myslę,że dobry psychiatra i dobrze dobrane leki moga pomóc ta
                                          > k,że dużo zdrówka życzę :))
                                          > i uważaj na pieroga by masa czekoladowa nie wypłynęła :)))

Każdy widzi to co piszesz to co robisz tutaj na forum, nawet jak zmieniasz nicka sol77 to i tak ludzie cię rozpoznają.
                                          • ankaskakanka14 Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 27.11.13, 09:48
                                            forummm napisał(a):

>
                                            > Każdy widzi to co piszesz to co robisz tutaj na forum, nawet jak zmieniasz nick
                                            > a sol77 to i tak ludzie cię rozpoznają.

Każdy? ha ha ha to znaczy kto? powiadasz,że sol.77 to ja :)) zobacz czy mnie w lodówce nie ma ha ha ha no przygłup normalnie przygłup baj wioskowy :))
                                      • forummm Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 27.11.13, 09:42
                                        ankaskakanka14 napisała:

> ha ha miałam na myśli przygłupie wioskowy,ze jak władza się zmieni to twoje mie
                                        > jsce na wysypisku zaklepiemy bo spadniesz z posadki - czy tobie sie wydaje że j
                                        > a idiotka i nie wiem czyjego interesu bronisz? Czy tobie sie wydaje durnoto,że
                                        > mieszkańcy to slepcy i jeszcze jedno nie jestem w stowarzyszeniu Wilda :)) jako
                                        > mieszkanka popieram jego ideę likwidacji składowiska.Możesz i mnie i Wilda i p
                                        > ozostałych co chcą to usunąć co najwyżej w dupe cmoknąc.Więcej nie gadam z Tobą
                                        > bo idiota ma to do siebie,ze do poziomu swojego ściągnie i pokona doświadczeni
                                        > em.I nie strasz,bo sie zesrasz - z pieroga masa czekoladowa wypłynie i smród na
                                        > cała wioskę pójdzie a fuj

Jasne mnie się tłumaczyć już nie musisz, komu innemu będziesz się tłumaczyć, kto inny sprawdzi czy jesteś w Obywatelskim Wałbrzychu czy nie oraz jakie masz kontakty z Wildusiem.
                                        • ankaskakanka14 Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 27.11.13, 09:46
                                          forummm napisał(a):

>
                                          > Jasne mnie się tłumaczyć już nie musisz, komu innemu będziesz się tłumaczyć, kt
                                          > o inny sprawdzi czy jesteś w Obywatelskim Wałbrzychu czy nie oraz jakie masz ko
                                          > ntakty z Wildusiem.

Uważaj żeby Ciebie nie sprawdzili jakie stosunki łączą cię z ratuszem czy Mokrzyckim bo dopiero będzie afera - rozdmuchamy :)))
                                          • forummm Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 27.11.13, 09:48
                                            ankaskakanka14 napisała:

> forummm napisał(a):
                                            >
                                            >
                                            > >
                                            > > Jasne mnie się tłumaczyć już nie musisz, komu innemu będziesz się tłumacz
                                            > yć, kt
                                            > > o inny sprawdzi czy jesteś w Obywatelskim Wałbrzychu czy nie oraz jakie m
                                            > asz ko
                                            > > ntakty z Wildusiem.
                                            >
                                            > Uważaj żeby Ciebie nie sprawdzili jakie stosunki łączą cię z ratuszem czy Mokrz
                                            > yckim bo dopiero będzie afera - rozdmuchamy :)))

No niech sprawdzą czekam na to ja do ukrycia nic nie mam.
                                      • spostrzegawczy_wch Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 27.11.13, 10:14
                                        ankaskakanka14 napisała:

> ha ha miałam na myśli przygłupie wioskowy,ze jak władza się zmieni to twoje mie
                                        > jsce na wysypisku zaklepiemy bo spadniesz z posadki

Dobra, dobra. Napisałaś, co napisałaś, a co myślałaś (sic!), to nikogo nie interesuje.
                                        • ankaskakanka14 Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 27.11.13, 10:19

>
                                          > > ha ha miałam na myśli przygłupie wioskowy,ze jak władza się zmieni to two
                                          > je mie
                                          > > jsce na wysypisku zaklepiemy bo spadniesz z posadki
                                          >
                                          > Dobra, dobra. Napisałaś, co napisałaś, a co myślałaś (sic!), to nikogo nie inte
                                          > resuje.

forummm to interesuje i Ciebie teraz też - a co źle mówię,że jak władza sie zmieni to tacy jak on gó... będą mieli do powiedzenia? Prawdę napisałam więc spadaj
                                          • ankaskakanka14 Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 27.11.13, 10:21
                                            Po co nam taka gó...ana władza jak PO ( PIS )która nie dość,że nas okrada ( afera za aferą ) to i jeszcze naraża nasze zdrowie i zycie? Po uj nam taki strup na grzbiecie?
                                            • ankaskakanka14 Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 27.11.13, 10:26
                                              A Szełemej i Kruczkowski z PO to nieudacznicy marnują moja kasę podatnika - ja im mówię ( i płacę za to ) że nie chcę śmietniska koło swojego domu a oni w c h u j a walą i twierdzą,że nic nie mogą bo to czy tamto - płacę im za to żeby mogli a jak nie mogą to znaczy,ze się nie nadaja do prezydentury - wszystko w temacie.Mamy demokracje i taki Szełemej ma słuchać mnie ( mieszkańców,podatników) a nie według własnego widzi mi sie ostatecznie to ja mu płacę i ja go zatrudniam i on ma robić co ja mu każę a nie na odwrót :))
                                              • forummm Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 27.11.13, 18:35
                                                ankaskakanka14 napisała:

> A Szełemej i Kruczkowski z PO to nieudacznicy marnują moja kasę podatnika - ja
                                                > im mówię ( i płacę za to ) że nie chcę śmietniska koło swojego domu a oni w c
                                                > h u j a walą i twierdzą,że nic nie mogą bo to czy tamto - płacę im za to żeby m
                                                > ogli a jak nie mogą to znaczy,ze się nie nadaja do prezydentury - wszystko w te
                                                > macie.Mamy demokracje i taki Szełemej ma słuchać mnie ( mieszkańców,podatników)
                                                > a nie według własnego widzi mi sie ostatecznie to ja mu płacę i ja go zatrudni
                                                > am i on ma robić co ja mu każę a nie na odwrót :))

Większości może składowisko pasuje i popatrz się co robi twój Wild jak podpisuje listę pracy w MPK Wrocław i jedzie do Wałbrzycha w czasie pracy i robi sobię kampanie wyborczą z naszych podatków.
                                            • forummm Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 27.11.13, 18:33
                                              ankaskakanka14 napisała:

> Po co nam taka gó...ana władza jak PO ( PIS )która nie dość,że nas okrada ( afe
                                              > ra za aferą ) to i jeszcze naraża nasze zdrowie i zycie? Po uj nam taki strup n
                                              > a grzbiecie?

A Wild co robi dlaczego go ze Stoszowic wyje .. bali dlaczego we Wrocławiu zastraszani byli kierowcy MPK. Dlaczego Wild w państwowym zakładzie jakim jest MPK Wrocław, zostawia pracę i jedzie do Wałbrzycha aby pokamerować się przed TV i Mo brukiem. To jest w porządku ? dlaczego Wild nie interesuje się składowiskiem w Świdnicy czy hałdą rtęci w Boguszowie czy też fekaliami w Świeradowie, bo przecież w Świeradowie piją skażoną wodę.
                                              • zauroczonaewa Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 27.11.13, 18:49
                                                forummm napisał(a):

>
                                                > > Po co nam taka gó...ana władza jak PO ( PIS )która nie dość,że nas okrada
                                                > ( afe
                                                > > ra za aferą ) to i jeszcze naraża nasze zdrowie i zycie? Po uj nam taki s
                                                > trup n
                                                > > a grzbiecie?
                                                >
                                                > A Wild co robi dlaczego go ze Stoszowic wyje .. bali dlaczego we Wrocławiu zas
                                                > traszani byli kierowcy MPK.

Maryla Rodowicz - Ale to już było
                                                www.youtube.com/watch?v=fNU2Q7_s8TU
                                          • forummm Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 27.11.13, 18:28
                                            ankaskakanka14 napisała:

> spostrzegawczy_wch napisał(a):
                                            >
                                            > > ankaskakanka14 napisała:
                                            > >
                                            > > > ha ha miałam na myśli przygłupie wioskowy,ze jak władza się zmieni
                                            > to two
                                            > > je mie
                                            > > > jsce na wysypisku zaklepiemy bo spadniesz z posadki
                                            > >
                                            > > Dobra, dobra. Napisałaś, co napisałaś, a co myślałaś (sic!), to nikogo ni
                                            > e inte
                                            > > resuje.
                                            >
                                            > forummm to interesuje i Ciebie teraz też - a co źle mówię,że jak władza sie zmieni to tacy jak on gó... będą mieli do powiedzenia? Prawdę napisałam więc spadaj
                                            >
                                            No i dlatego ludzie mają w dÓÓPie twojego Wilda, bo ludzie chcą mieć coś do powiedzenia a nie być zastraszani przez ekipę wildowską.
                        • boa-666 Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 26.11.13, 21:33
                          forummm napisał(a):
                          > Nie będę promował Wilda tak jak ty to robisz i boa 666, walczyć to ja mogę prze
                          > ciw Mo brukowi ale nie o stołek dla Wilda. To jest różnica i ona nas różni bo t
                          > y i boa 666 walczycie o stołek dla Wilda.

Pokaż jak walczysz z Mobrukiem wielbicielu Szełemeja. Gdyby w 2010 r. wygrał Wild - Mobruk byłby w tydzień pozamiatany, a mieszkańcy mieli odszkodowanie za bezprawne wytruwanie. Pożyli by trochę jak paniska przed nieuchronnym zejściem na raka. Kruczek dawno by siedział wraz z tymi, co go strzegą przed odpowiedzialnością.
                          Czas pracuje na niekorzyść udziałowców śmiercionośnego biznesu.
                          Doktorek pewnie załatwi sobie żółte papiery, co będzie gorsze niż więzienie, bo go wykluczy z życia publicznego i praktyki lekarskiej.
                          Macie teraz niezły zgryz w magistracie - utopić się czy powiesić.
                          A Wild wszędzie da sobie radę. Kolejne wybory będą ozdobione rakotwórczymi włóknami azbestu z wałbrzyskiego składowiska Mobruka, to i w Urzędzie Marszałkowskim zrobi się sporo wolnych etatów.
                          Kombinuj dalej magistracka biedo, kombinuj.
                          Wiem, kto obserwuje z zapartym stolcem to forum.
                          • forummm Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 26.11.13, 23:01
                            boa-666 napisała:

>
                            > Pokaż jak walczysz z Mobrukiem wielbicielu Szełemeja. Gdyby w 2010 r. wygrał Wi
                            > ld - Mobruk byłby w tydzień pozamiatany, a mieszkańcy mieli odszkodowanie za be
                            > zprawne wytruwanie. Pożyli by trochę jak paniska przed nieuchronnym zejściem na
                            > raka. Kruczek dawno by siedział wraz z tymi, co go strzegą przed odpowiedzialn
                            > ością.
                            > Czas pracuje na niekorzyść udziałowców śmiercionośnego biznesu.
                            > Doktorek pewnie załatwi sobie żółte papiery, co będzie gorsze niż więzienie, bo
                            > go wykluczy z życia publicznego i praktyki lekarskiej.
                            > Macie teraz niezły zgryz w magistracie - utopić się czy powiesić.
                            > A Wild wszędzie da sobie radę. Kolejne wybory będą ozdobione rakotwórczymi włók
                            > nami azbestu z wałbrzyskiego składowiska Mobruka, to i w Urzędzie Marszałkowski
                            > m zrobi się sporo wolnych etatów.
                            > Kombinuj dalej magistracka biedo, kombinuj.
                            > Wiem, kto obserwuje z zapartym stolcem to forum.

Czy tobie się wydaje że jak Wilduś wszechmogący bohater, mesjasz został by prezydentem, to by miał wpływ na decyzje sądu ? odszkodowanie kto by wypłacił na jakiej podstawie ? Wild jako prezydent powiedział by sędzi że ma wydać taki wyrok ?

Wild posprzątał by Mo Bruk w jaki sposób ? miotłą czy odkurzaczem ? myślisz że Wild jako prezydent miał by super miotłę czy odkurzacz ?

Myślisz że jak Wild by został prezydentem to sąd by skazał Kruczkowskiego ? myślisz że Wild jako prezydent miał wpływ na proces w sądzie ?

Ciekawe teorie piszesz ciekawe co na to psychiatra.
                            • peicz Re: Śmiesznego Wilda potrzebują tutaj 27.11.13, 01:17
                              forummm napisał(a):
                              > Ciekawe teorie piszesz ciekawe co na to psychiatra.
                              ------------------------------------------------
                              Nie wstydź się i sam go zapytaj.

• ankaskakanka14 Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 25.11.13, 21:23
      to wszystko wioskowy durniu a teraz "walcz" by Wild nie dostał się do władzy łacha cha bo spadniesz ze stołka ha ha ha.A dla takich jak ty to praca jedynie przy sprzątaniu takich składowisk ha ha ha
      • doidiotyforummm Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 26.11.13, 09:18
        Cytując forumm mamy wreszcie gwóźdź programu. "robią ludziom wodę z mózgu, ja też na początku uwierzyłem przydupasom Wildowskim ale na szczęście zobaczyłem do czego mnie wykorzystywano." Nasuwaja się 2 wnioski, jeden oczywisty ze z takiego mózgu jak forummmowy to nawet filiżanki herbaty nie będzie. Drugi ze został wykorzystany, czyli to jakas zawiedziona milosc, złamane serce lub inna czesc ciala. Jako osoba o naturze romantycznej nawet mi tego gamonia zrobilo się zal.
    • forummm Wilda potrzebują w Świeradowie Zdrój 27.11.13, 09:10
      Gdzie jest ten bohater ekolog, mesjasz i jego przydupasy.
      www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/w-uzdrowisku-nieczystosci-z-pensjonatow-plyna-nielegalnie-wprost-do-rzeki,374896.html
    • ankaskakanka14 do przygłupa wioskowego 27.11.13, 09:21
      Moje ideały to sprzątnięcie syfu spod mojego domu,które nie dość,że brzydko wyglądają,śmierdzą to i jeszcze nieodpowiednio zabezpieczone tróją mnie,bliskich i środowisko w którym żyję to mi sie nie podoba i nie musi podobać,a że i Wildowi tez sie to nie podoba i zatroskany o naturalne środowisko - cóz nasze ideały ida w parze czy Ci sie to podoba czy też nie :))) i zapintalaj do sądu ino mig - na adwokata masz czy pożyczyć? ha ha ha.Zrobimy z tego taką oprawę medialną,że szok :))
      • forummm Re: do przygłupa wioskowego 27.11.13, 09:26
        ankaskakanka14 napisała:

> Moje ideały to sprzątnięcie syfu spod mojego domu,które nie dość,że brzydko wyg
        > lądają,śmierdzą to i jeszcze nieodpowiednio zabezpieczone tróją mnie,bliskich
        > i środowisko w którym żyję to mi sie nie podoba i nie musi podobać,a że i Wildo
        > wi tez sie to nie podoba i zatroskany o naturalne środowisko - cóz nasze ideały
        > ida w parze czy Ci sie to podoba czy też nie :))) i zapintalaj do sądu ino mi
        > g - na adwokata masz czy pożyczyć? ha ha ha.Zrobimy z tego taką oprawę medialną
        > ,że szok :))

No zrobicie macki Wilda nie sięgną tak daleko, a Wild jest zatroskany o stołek w Wałbrzychu a nie o Mo bruk. Pomija Świeradów Zdrój bo tam nie startuje w wyborach.
        • ankaskakanka14 Re: do przygłupa wioskowego 27.11.13, 09:32
          forummm napisał(a):

>
          > No zrobicie macki Wilda nie sięgną tak daleko, a Wild jest zatroskany o stołek
          > w Wałbrzychu a nie o Mo bruk. Pomija Świeradów Zdrój bo tam nie startuje w wyb
          > orach.

Durnoto i ja jako mieszkanka zagłosuje i dam mu ten stołek bo wiem,że posprząta syf po takich jak Ty.
          • forummm Re: do przygłupa wioskowego 27.11.13, 09:47
            ankaskakanka14 napisała:

> forummm napisał(a):
            >
            >
            > >
            > > No zrobicie macki Wilda nie sięgną tak daleko, a Wild jest zatroskany o s
            > tołek
            > > w Wałbrzychu a nie o Mo bruk. Pomija Świeradów Zdrój bo tam nie startuje
            > w wyb
            > > orach.
            >
            > Durnoto i ja jako mieszkanka zagłosuje i dam mu ten stołek bo wiem,że posprząta
            > syf po takich jak Ty.
            >

No widzisz ostatnio głosowałaś i mu nie dałaś stołka, a prezydentura nie jest potrzebna aby zamknąć składowisko przy tylu dowodach jakie podobno posiadacie, Wild jako prezio nie będzie miał wpływu na decyzję sądu. Także w twoje bajki nikt nie wierzy.
            • ankaskakanka14 Re: do przygłupa wioskowego 27.11.13, 09:50
              forummm napisał(a):

> No widzisz ostatnio głosowałaś i mu nie dałaś stołka, a prezydentura nie jest
              > potrzebna aby zamknąć składowisko przy tylu dowodach jakie podobno posiadacie,
              > Wild jako prezio nie będzie miał wpływu na decyzję sądu. Także w twoje bajki ni
              > kt nie wierzy.

To sie jeszcze okaże :))
              • forummm Re: do przygłupa wioskowego 27.11.13, 09:56
                ankaskakanka14 napisała:

> forummm napisał(a):
                >
                >
                > > No widzisz ostatnio głosowałaś i mu nie dałaś stołka, a prezydentura nie
                > jest
                > > potrzebna aby zamknąć składowisko przy tylu dowodach jakie podobno posiad
                > acie,
                > > Wild jako prezio nie będzie miał wpływu na decyzję sądu. Także w twoje ba
                > jki ni
                > > kt nie wierzy.
                >
                > To sie jeszcze okaże :))

Czyli co sugerujesz że Wild jako prezydent będzie miał wpływy w sądownictwie ? to też bardzo ciekawe.
                • ankaskakanka14 Re: do przygłupa wioskowego 27.11.13, 09:59
                  forummm napisał(a):

> Czyli co sugerujesz że Wild jako prezydent będzie miał wpływy w sądownictwie ?
                  > to też bardzo ciekawe.

Sugeruję,ze znak stop postawi i cofnie wszystkie decyzje niech se Mokrzycki biega po sądach - dlaczego my to mamy robić.Niech Mokrzycki udowadnia swoje racje dlaczego my to mamy robic ha ha
                  • ankaskakanka14 Re: do przygłupa wioskowego 27.11.13, 10:02
                    No i oczywiście gruntowna kontrola co się znajduje na składowisku własność własnością ale władza jest USTAWOWO zobowiązana do dbania o środowisko :)) kapujesz? I dobrze bedzie to jako przestroga na cała Polskę.
                  • forummm Re: do przygłupa wioskowego 27.11.13, 10:06
                    ankaskakanka14 napisała:

> forummm napisał(a):
                    >
                    >
                    > > Czyli co sugerujesz że Wild jako prezydent będzie miał wpływy w sądownict
                    > wie ?
                    > > to też bardzo ciekawe.
                    >
                    > Sugeruję,ze znak stop postawi i cofnie wszystkie decyzje niech se Mokrzycki bie
                    > ga po sądach - dlaczego my to mamy robić.Niech Mokrzycki udowadnia swoje racje
                    > dlaczego my to mamy robic ha ha

Przecież Mo bruk do 2014 roku ma być zamknięty, sami o tym pisaliście. Więc z czym masz problem. jeżeli chodzi o odszkodowanie to to wyda sąd czy się należy czy nie. Wild nie będzie miał wpływu na tą decyzje sądu. Skoro Wild postawi znak STOP do zakładu to gratuluję gratuluję głupoty. Zakład działa legalnie a to że może coś składuje nielegalnie, to nie jest nielegalny zakład, tylko może niewłaściwie to robić i to jest różnica.
                    • ankaskakanka14 Re: do przygłupa wioskowego 27.11.13, 10:08
                      forummm napisał(a):

> Przecież Mo bruk do 2014 roku ma być zamknięty, sami o tym pisaliście. Więc z c
                      > zym masz problem. jeżeli chodzi o odszkodowanie to to wyda sąd czy się należy
                      > czy nie. Wild nie będzie miał wpływu na tą decyzje sądu. Skoro Wild postawi zna
                      > k STOP do zakładu to gratuluję gratuluję głupoty. Zakład działa legalnie a to ż
                      > e może coś składuje nielegalnie, to nie jest nielegalny zakład, tylko może niew
                      > łaściwie to robić i to jest różnica.

Legalnie w Twoim świecie i takich jak Ty ale nie w naszym mieszkańców - twoja bajka nie musi się zgadzać z moją bajką :)) rozumiesz?
                      • ankaskakanka14 Re: do przygłupa wioskowego 27.11.13, 10:17
                        a w naszej bajce mieszkańców składowisko oraz ten zakład niosą ze sobą zagrożenie ekologiczne oraz maja ujemny wpływ na zdrowie stanowią zagrożenie dla życia,a taka bajka nam się absolutnie nie podoba i możemy wykorzystać np. takiego Wilda aby zmienić scenariusz tej bajki- rozumiesz,a Wild będzie tez zadowolony bo będzie sobie np. prezydentem :))rozumiesz? Wild dostanie stanowisko a w zamian posprząta syf nie widzisz tu logiki? Nie potrafił tego zrobić Kruczkowski,nie potrafi Szełemej ( po co nam tacy nieudacznicy? opłacani za naszą kasę ) może Wildowi sie uda :)) ja swoja kasę jako podatnika szanuje i skoro taki Szełemej nie jest w stanie poradzić sobie z Mokrzyckim to chyba nie nadaje sie na prezydenta - a zycie i zdrowie drugiego człeka jest najwyższa wartością :)))
                        • forummm Re: do przygłupa wioskowego 27.11.13, 18:49
                          ankaskakanka14 napisała:

> a w naszej bajce mieszkańców składowisko oraz ten zakład niosą ze sobą zagrożen
                          > ie ekologiczne oraz maja ujemny wpływ na zdrowie stanowią zagrożenie dla życia,
                          > a taka bajka nam się absolutnie nie podoba i możemy wykorzystać np. takiego Wil
                          > da aby zmienić scenariusz tej bajki- rozumiesz,a Wild będzie tez zadowolony bo
                          > będzie sobie np. prezydentem :))rozumiesz? Wild dostanie stanowisko a w zamian
                          > posprząta syf nie widzisz tu logiki? Nie potrafił tego zrobić Kruczkowski,nie p
                          > otrafi Szełemej ( po co nam tacy nieudacznicy? opłacani za naszą kasę ) może Wi
                          > ldowi sie uda :)) ja swoja kasę jako podatnika szanuje i skoro taki Szełemej ni
                          > e jest w stanie poradzić sobie z Mokrzyckim to chyba nie nadaje sie na prezyden
                          > ta - a zycie i zdrowie drugiego człeka jest najwyższa wartością :)))

A kto się nadaje Wild co w Stoszowicach chcieli go wywalić i jajami obrzucać, albo to co się dzieje w MPK Wrocław. Sorry ale jak Wild sobie nie radził w Stoszowicach ani nie radzi w MPK Wrocław to jak sobie poradzi w wałbrzychu haha. Po prostu zaprzeczasz sobie.
                      • forummm Re: do przygłupa wioskowego 27.11.13, 18:46
                        ankaskakanka14 napisała:

> forummm napisał(a):
                        >
                        >
                        > > Przecież Mo bruk do 2014 roku ma być zamknięty, sami o tym pisaliście. Wi
                        > ęc z c
                        > > zym masz problem. jeżeli chodzi o odszkodowanie to to wyda sąd czy się n
                        > ależy
                        > > czy nie. Wild nie będzie miał wpływu na tą decyzje sądu. Skoro Wild posta
                        > wi zna
                        > > k STOP do zakładu to gratuluję gratuluję głupoty. Zakład działa legalnie
                        > a to ż
                        > > e może coś składuje nielegalnie, to nie jest nielegalny zakład, tylko moż
                        > e niew
                        > > łaściwie to robić i to jest różnica.
                        >
                        > Legalnie w Twoim świecie i takich jak Ty ale nie w naszym mieszkańców - twoja b
                        > ajka nie musi się zgadzać z moją bajką :)) rozumiesz?

Potrafisz odróżnić legalność od nieprawidłowego funkcjonowania ? to są dwa różne tematy.

Jeżeli założysz sobie sklep mięsny i będziesz sprzedawała mięso to jest to legalne, bo założyłaś ten sklep, ktoś dał ci pozwolenie na sklep mięsny. Ale jeżeli w tym sklepie będziesz sprzedawała wódkę i myła stare mięso w ludwiku, to ten sklep nadal będzie legalny, ale twoje czyny będą niewłaściwe dla twojego sklepu.
                        Jeżeli masz prawo jazdy bo zdałaś egzamin i ktoś ci je wydał to jesteś legalnym kierowcą, ale jeżeli jedziesz ulicą i przejeżdżasz przez skrzyżowanie na czerwonym to też jesteś legalnym kierowcą ale łamiącym przepisy, wtedy nikt ci nie może powiedzieć że masz nielegalnie prawko. Już prościej ci nie mogę napisać.
    • boa-666 Re: Już na forum widać że forummm w traumie 27.11.13, 09:46
      forummm napisał(a):
      > już niektórzy zainteresowali się waszymi groźbami, wkrót
      > ce dowie się cała Polska jak ludzie od Wilda zastraszają ludzi, którzy mają inn
      > e zdanie niż wy, którzy nie popierają Wilda.

Na razie cała Polska dowiedziała się, że Grzecho pozamiatany. Wałbrzych, stupid.
      Prawda o Wałbrzychu wygrywa. Teraz czas na konsekwencje karne za bezprawne wytruwanie mieszkańców azbestem i rtęcią ze składowiska.

Przy następnej wypłacie podrzuć pracodawcy jedno zdanko z przysięgi Hipokratesa:
      "Jeżeli dochowam tej przysięgi i nie złamię jej, obym osiągnął pomyślność w życiu i pełnieniu swej sztuki, ciesząc się uznaniem ludzi po wszystkie czasy; w razie jej przekroczenia i złamania niech mię los przeciwny dotknie."

Powiedz, że to od ludzi, którzy popierają Wilda.
      • forummm Re: Już na forum widać że forummm w traumie 27.11.13, 09:54
        boa-666 napisała:

>
        > Na razie cała Polska dowiedziała się, że Grzecho pozamiatany. Wałbrzych, stupid
        > .
        > Prawda o Wałbrzychu wygrywa. Teraz czas na konsekwencje karne za bezprawne wytr
        > uwanie mieszkańców azbestem i rtęcią ze składowiska.
        >
        > Przy następnej wypłacie podrzuć pracodawcy jedno zdanko z przysięgi Hipokratesa
        > :
        > "Jeżeli dochowam tej przysięgi i nie złamię jej, obym osiągnął pomyślność w
        > życiu i pełnieniu swej sztuki, ciesząc się uznaniem ludzi po wszystkie czasy; w
        > razie jej przekroczenia i złamania niech mię los przeciwny dotknie."
        >

> Powiedz, że to od ludzi, którzy popierają Wilda.
        >
        >
        Teraz się dowiedzą jak zastraszacie ludzi którzy nie chcą popierać Wilda, o tobie boa 666 też nie zapomną jak to pisałeś o inwigilacji z twojej strony. Nie wiem czy w ogóle sobie zdajesz sprawę że Inwigilacja jest zakazana a ty nawet nie masz prawa tego robić, a zrobiłeś to bo sam o tym pisałeś i się przyznałeś. Nawet tak jesteście bezczelni że się z tym nie kryjecie.
        • ankaskakanka14 Re: Już na forum widać że forummm w traumie 27.11.13, 09:57
          forummm napisał(a):

> >
          > Teraz się dowiedzą jak zastraszacie ludzi którzy nie chcą popierać Wilda, o tob
          > ie boa 666 też nie zapomną jak to pisałeś o inwigilacji z twojej strony. Nie w
          > iem czy w ogóle sobie zdajesz sprawę że Inwigilacja jest zakazana a ty nawet ni
          > e masz prawa tego robić, a zrobiłeś to bo sam o tym pisałeś i się przyznałeś. N
          > awet tak jesteście bezczelni że się z tym nie kryjecie.

Przed chwilą sam pisałeś idioto,że mnie sprawdzisz ha ha - tobie wolno a komuś nie? a niby ku... z jakiej racji co ty cos lepszego bo ci z pieroga masa czekoladowa wypływa? ale jaja
          • forummm Re: Już na forum widać że forummm w traumie 27.11.13, 18:51
            ankaskakanka14 napisała:

> forummm napisał(a):
            >
            >
            > > >
            > > Teraz się dowiedzą jak zastraszacie ludzi którzy nie chcą popierać Wilda,
            > o tob
            > > ie boa 666 też nie zapomną jak to pisałeś o inwigilacji z twojej strony.
            > Nie w
            > > iem czy w ogóle sobie zdajesz sprawę że Inwigilacja jest zakazana a ty na
            > wet ni
            > > e masz prawa tego robić, a zrobiłeś to bo sam o tym pisałeś i się przyzna
            > łeś. N
            > > awet tak jesteście bezczelni że się z tym nie kryjecie.
            >
            > Przed chwilą sam pisałeś idioto,że mnie sprawdzisz ha ha - tobie wolno a komuś
            > nie? a niby ku... z jakiej racji co ty cos lepszego bo ci z pieroga masa czekol
            > adowa wypływa? ale jaja

Ja pisałem że ciebie sprawdzą służby odpowiedzialne za bezpieczeństwo obywateli to im się bedziesz tłumaczyła. Czytanie ze zrozumieniem jest ci obce.
        • zauroczonaewa Re: Już na forum widać że forummm w traumie 27.11.13, 18:52
          Kruczkowski uzdrowisko Mo-Bruk
          www.youtube.com/watch?v=5ytYvTi5Tro

Składowisko ( suplement )
          www.youtube.com/watch?v=uENTEFX2h_M
      • ankaskakanka14 Re: Już na forum widać że forummm w traumie 27.11.13, 09:55
        Składowisko z odpadami niebezpiecznymi -> legalne? ha ha ha a w dupie nawet najbardziej "legalny" papierek nie sprawi,że wytruwanie ludzi,narażanie ich zdrowia i życia jest legalne !
        • forummm Re: Już na forum widać że forummm w traumie 27.11.13, 10:01
          ankaskakanka14 napisała:

> Składowisko z odpadami niebezpiecznymi -> legalne? ha ha ha a w dupie nawet
          > najbardziej "legalny" papierek nie sprawi,że wytruwanie ludzi,narażanie ich zd
          > rowia i życia jest legalne !

No ale kto to stwierdzi kto to uzna ? sam Wild ? czy sąd ? mi się wydaje że takie kwestie będzie rozpatrywał sąd a nie Wild. Wild nawet jak by był królem czy księdzem to nie miał by decyzji na opinie sądu. Jako prezydent też nie będzie miał wpływu na opinie sądu.
          • ankaskakanka14 Re: Już na forum widać że forummm w traumie 27.11.13, 10:05
            forummm napisał(a):

>
            > No ale kto to stwierdzi kto to uzna ? sam Wild ? czy sąd ? mi się wydaje że ta
            > kie kwestie będzie rozpatrywał sąd a nie Wild. Wild nawet jak by był królem czy
            > księdzem to nie miał by decyzji na opinie sądu. Jako prezydent też nie będzie
            > miał wpływu na opinie sądu.

Ale on będzie miał moc sprawczą kolego :)) zamknie i co mu Mokrzycki zrobi? do sądu poda? a niech podaje :)) i wydaje mi się,że "niezawisły" sąd BĘDZIE MUSIAŁ RESPEKTOWAĆ zdanie wałbrzyszan a nie tylko Mokrzyckiego w jakim Ty świecie koleś żyjesz.
            • ankaskakanka14 Re: Już na forum widać że forummm w traumie 27.11.13, 10:06
              Nie rozumiesz,że ponad "własnością" priorytetem jest ochrona środowiska? I mimo własności prywatnej nie wolno go niszczyć - czy dalej będziesz rżną przygłupa wioskowego?
              • spostrzegawczy_wch Re: Już na forum widać że forummm w traumie 27.11.13, 10:30
                Ale wy nie walczycie z Mokrzyckim. Wam zawsze walczyliście z ratuszem, więc po co to ściemnianie, że chodzi o zdrowie? OK, zlikwidują Mobruk, Mokrzycki pójdzie pierdzieć w pasiaki i co dalej? Do czego się przyczepicie? Co znowu rozjebiecie, zamiast budować? Taki z was Obywatelski Wałbrzych? Wy nawet porządnego programu nie macie, a kojarzycie się tylko z Mobrukiem. Pawełkowi nie podobał się nawet remont 11-go Listopada. Jako komu? Jako przedsiębiorcy, czy przeciwnikowi Romana? Odpowiadam: to drugie. Dlaczego? Ponieważ w żadnych mediach nie czytałem o tym, żeby na remont skarżył się ktokolwiek z tej ulicy, żaden sklepikarz, handlowiec czy piekarz. Tylko jednemu kolesiowi przeszkadzał remont i musiał to opisać w gazecie. Jesteście po prostu śmieszni.
                • ankaskakanka14 Re: Już na forum widać że forummm w traumie 27.11.13, 10:38

> Ale wy nie walczycie z Mokrzyckim. Wam zawsze walczyliście z ratuszem, więc po
                  > co to ściemnianie, że chodzi o zdrowie? OK, zlikwidują Mobruk, Mokrzycki pójdzi
                  > e pierdzieć w pasiaki i co dalej? Do czego się przyczepicie? Co znowu rozjebiec
                  > ie, zamiast budować? Taki z was Obywatelski Wałbrzych? Wy nawet porządnego prog
                  > ramu nie macie, a kojarzycie się tylko z Mobrukiem. Pawełkowi nie podobał się n
                  > awet remont 11-go Listopada. Jako komu? Jako przedsiębiorcy, czy przeciwnikowi
                  > Romana? Odpowiadam: to drugie. Dlaczego? Ponieważ w żadnych mediach nie czytałe
                  > m o tym, żeby na remont skarżył się ktokolwiek z tej ulicy, żaden sklepikarz, h
                  > andlowiec czy piekarz. Tylko jednemu kolesiowi przeszkadzał remont i musiał to
                  > opisać w gazecie. Jesteście po prostu śmieszni.

Smieszny to jest ratusz próbujący nam wmówić,że nic nie może - skoro nie może to ja darmozjadów utrzymywać ze swoich podatków nie mam zamiaru.Wole Wilda,bo on jak do tej pory pokazał,że mozna - organizując np. referendum i to mnie upewniło,że on jest sie w stanie uporać z Mokrzyckim i dlatego własnie jego widzę w ratuszu - proste - precz z nieudacznikami żrącymi za moja kasę!
                • forummm Re: Już na forum widać że forummm w traumie 27.11.13, 19:00

> Ale wy nie walczycie z Mokrzyckim. Wam zawsze walczyliście z ratuszem, więc po
                  > co to ściemnianie, że chodzi o zdrowie? OK, zlikwidują Mobruk, Mokrzycki pójdzi
                  > e pierdzieć w pasiaki i co dalej? Do czego się przyczepicie? Co znowu rozjebiec
                  > ie, zamiast budować? Taki z was Obywatelski Wałbrzych? Wy nawet porządnego prog
                  > ramu nie macie, a kojarzycie się tylko z Mobrukiem. Pawełkowi nie podobał się n
                  > awet remont 11-go Listopada. Jako komu? Jako przedsiębiorcy, czy przeciwnikowi
                  > Romana? Odpowiadam: to drugie. Dlaczego? Ponieważ w żadnych mediach nie czytałe
                  > m o tym, żeby na remont skarżył się ktokolwiek z tej ulicy, żaden sklepikarz, h
                  > andlowiec czy piekarz. Tylko jednemu kolesiowi przeszkadzał remont i musiał to
                  > opisać w gazecie. Jesteście po prostu śmieszni.

To jest właśnie to o czym wildowscy dobrze wiedzą. Słusznie to ująłeś i bardzo "obrazowo"
            • forummm Re: Już na forum widać że forummm w traumie 27.11.13, 18:57
              ankaskakanka14 napisała:

> forummm napisał(a):
              >
              >
              > >
              > > No ale kto to stwierdzi kto to uzna ? sam Wild ? czy sąd ? mi się wydaje
              > że ta
              > > kie kwestie będzie rozpatrywał sąd a nie Wild. Wild nawet jak by był król
              > em czy
              > > księdzem to nie miał by decyzji na opinie sądu. Jako prezydent też nie b
              > ędzie
              > > miał wpływu na opinie sądu.
              >
              > Ale on będzie miał moc sprawczą kolego :)) zamknie i co mu Mokrzycki zrobi? do
              > sądu poda? a niech podaje :)) i wydaje mi się,że "niezawisły" sąd BĘDZIE MUSIAŁ
              > RESPEKTOWAĆ zdanie wałbrzyszan a nie tylko Mokrzyckiego w jakim Ty świecie kol
              > eś żyjesz.

Sąd jest niezawisły i nie będzie patrzał że tobie się coś nie podoba, bo mi się też kolor przystanku nie podoba i wywołuje u mnie wymioty i nudności, mi się też nie podoba że jeżdżą auta po ulicy i mnie trują, i co nagle myślisz że sąd zaraz wszystkich kierowców ukarze bo ja tak chcę. Śmieszna jesteś. Wild co będzie miał ? MOC SPRAWCZĄ ? haha no normalnie cudotwórca mesjasz nam się objawił.
              • zauroczonaewa Re: Już na forum widać że forummm w traumie 27.11.13, 19:02
                wszyscy wałbrzyszanie mówią STOP Mobrukowi :)) My mieszkańcy mamy zamiar wykorzystać Wilda aby pozbył się śmietniska :D
                • forummm Re: Już na forum widać że forummm w traumie 27.11.13, 19:05
                  zauroczonaewa napisała:

> wszyscy wałbrzyszanie mówią STOP Mobrukowi :)) My mieszkańcy mamy zamiar wykorz
                  > ystać Wilda aby pozbył się śmietniska :D

Powinnaś stara babo mówić w swoim imieniu a nie we wszystkich.
                  • ankaskakanka14 Re: Już na forum widać że forummm w traumie 27.11.13, 20:45
                    forummm napisał(a):

> zauroczonaewa napisała:
                    >
                    > > wszyscy wałbrzyszanie mówią STOP Mobrukowi :)) My mieszkańcy mamy zamiar
                    > wykorz
                    > > ystać Wilda aby pozbył się śmietniska :D
                    >
                    > Powinnaś stara babo mówić w swoim imieniu a nie we wszystkich.

Zapytaj przygłupie mieszkańców czy chcą to składowisko u siebie czy też nie.
              • boa-666 Re: Już na forum widać że forummm w traumie 27.11.13, 19:25
                forummm napisał(a):
                > mi się też nie podoba że jeżdżą auta po ulicy i mnie trują, i co nagle myślisz że sąd
                > zaraz wszystkich kierowców ukarze bo ja tak chcę. Śmieszna jesteś. Wild co będ
                > zie miał ? MOC SPRAWCZĄ ? haha no normalnie cudotwórca mesjasz nam się objawił

Jest magistracka biedo różnica pomiędzy jazdą po ulicy a jazdą ciężarówek z odpadami niebezpiecznymi przez środek zabudowy osiedlowej prawem chronionej. Żeby z tego wybrnąć, Mobruk ma przeniesioną zabudowę mieszkaniową ul. Małopolskiej ze wschodu, na północ od składowiska. Tak jest zapisane w decyzji Wojewody z 2007 r. Czyli decyzja zawiera ścigane z urzędu przestępstwo przeciwko wiarygodności dokumentów. Myślisz, że wałbrzyska prokuratura o tym nie wie? Wie doskonale, wkrótce będzie umarzać czwarte śledztwo w sprawie Mobruka. Inspekcja WIOŚ też wie i Szełemej wie. Ale gdyby postawił znak na Małopolskiej, o czym mówił Wild w swojej kampanii wyborczej - wszystkie oddziały Mobruka w Polsce, padłyby na pysk.

Czujesz wagę sprawy? Bankructwo spółki giełdowej przez jeden marny znak ograniczenia tonażu. Czyli wsiowy lastrykarz eksperymentujący z odpadami niebezpiecznymi za unijną kasę - kontra zdrowie i życie mieszkańców Wałbrzycha.
                Ale Mobrukowi dał zgodę na ten biznes kumpel twojego pana i jest to przestępstwo o jakim Europa nie słyszała.
                Więc szczekaj jak pan każe, co i tak nie zmieni faktów.
                Wałbrzych PO zmianie
                www.youtube.com/watch?v=7gqUxeDw-ko
          • boa-666 Re: Już na forum widać że forummm w traumie 27.11.13, 10:37
            Autor: forummm 27.11.13, 10:01
            ankaskakanka14 napisała:
            >> nawet najbardziej "legalny" papierek nie sprawi,że wytruwanie ludzi,narażanie
            >> ich zdrowia i życia jest legalne !
            > No ale kto to stwierdzi kto to uzna ? sam Wild ? czy sąd ? mi się wydaje że ta
            > kie kwestie będzie rozpatrywał sąd a nie Wild.

Sąd już zajął się Mobrukiem. Prezes nie pozwolił zrobić niezależnych badań tego, co przywozi do Wałbrzycha
            walbrzych24.com/1-wiadomosci/10890-prezes-mo-bruk-u-przed-sadem
            > Wild nawet jak by był królem czy
            > księdzem to nie miał by decyzji na opinie sądu. Jako prezydent też nie będzie
            > miał wpływu na opinie sądu.

A ty skąd wiesz, ze Wild będzie prezydentem? Antymobrukowcy jeszcze nic nie wiedzą.
            Wildowi nie jest potrzebny wpływ na sąd. Zrobi to, co jest od lat obowiązkiem prezydenta.
            Postawi znak na Malopolskiej i na koszt Mobruka zleci badania otoczenia składowiska (włącznie z Sobięcinem, gdzie pociekło). Potem tylko pozew zbiorowy o odszkodowanie dla mieszkańców (oprócz tych co glosowali na twojego guru).
            Wild nie ukrywa jak w najprostszy sposób zlikwidować zagrożenie. Przecież mówi o tym publicznie:
            www.dami.walbrzych.pl/rozmowy/item/3145-wladze-bezradne-wobec-mo-bruku
            Podrzuć ten wywiad swojemu pracodawcy.
    • ankaskakanka14 Re: Już na forum widać że idą wybory Wildy atakuj 27.11.13, 11:17