okienna 30.12.17, 14:51 Który z salonów polecacie Mam problem, gdyż sama sobie farbowałam włosy, kolor wyszedł okropny. Chcę szybko to naprawić i chcę dowiedzieć się który salon fryzjerski w Wałbrzychu polecacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poponi Ranking najlepszych fryzjerów Wałbrzychu 31.12.17, 11:56 Według rankingów, Wałbrzych ma 71 salonów fryzjerskich. Najlepsze salony fryzjerskie w Wałbrzychu to: 1 miejsce prowadzi Zakład Fryzjerski Arletta Telega ul. Senatorska 24 2 miejsce Salon Fryzjerski DAVINCI ul. Mickiewicza 69 3 miejsce Owsianna Grażyna Zakład Fryzjerski Rynek 14 4 miejsce "U Rudej" Salon Fryzjerski Aldona Filipkowska ul Konopnicka Nie chce mi się wszystkich wklejać bo dużo ich, ale podaję te najlepsze. Wątpliwe jest abyś w sylwestra kogoś znalazła. Odpowiedz Link Zgłoś
sol.mi.do.re Re: Fryzjer Wałbrzych ( 2018 rok ) który polecici 19.01.18, 18:56 Nie daj się nabierać na rankingi, bo rankingi nie naprawią tego co zepsuto. Idź do najbardziej znanej ( nawet poza Wałbrzychem) profesjonalistki znanej jako "Amerykanka" w salonie "Stylista Anna Szlezyngier" na ul 1 Maja na przeciwko pomnika solidarności obok Rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
armana Re: Fryzjer Wałbrzych ( 2018 rok ) który polecici 08.02.18, 12:43 Ktoś mi polecił salon fryzjerski DAVINCI i też polecam ten salon. Tylko Uwaga patrz na numery budynków aby trafić do celu. Za Polo na skrzyżowaniu skręcić musisz w prawo. Odpowiedz Link Zgłoś