greyxopera 26.06.19, 16:10 WITAM WSZYSTKICH! Mam wielki problem, na poddaszu zalęgły mi się ku ny i nie wiem co mam zrobić, wszystko gryzą nie wiem jak się ich pozbyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poszukiwacz23 Re: jak pozbyć się KUNY KUNA 26.06.19, 17:57 My wprowadzilismy się do nowego domu i mieszkamy pod lasem i też walczymy z tym problemem.Juz stosowalismy wszystko co pisze w necie nawet kostki do wc. Teraz testujemy odstraszacz przemysłowy. Był trochę drogi ale nie wiem czy to upały czy raczej działanie tego wynalazku ale kuny od dwóch dni nie słychać.Bylem sceptyczny co do zakupu bo kuzyn kupił jakieś plastikowe Badziewie i nie działało. Ja na razie nie wiem co o tym sądzić ale kuny nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
greyxopera Re: jak pozbyć się KUNY KUNA 27.06.19, 07:55 POSZUKIWACZ! Ale jaki mam kupić, patrzyłem na allegro ale tam są setki różnych modeli, niektóre wyglądają jak puszki podtynkowe tylko pomalowane aż strach coś kupić! Napisz proszę szybko czego mam szukać!?! Odpowiedz Link Zgłoś
greyxopera Re: jak pozbyć się KUNY KUNA 03.07.19, 18:03 Już mnie te juny do szału doprowadzą!!! Poszuliwacz jaki ten odstraszacz kupiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
10miriam10 Re: jak pozbyć się KUNY KUNA 15.07.19, 11:13 W dino są takie woreczki kunagone, koszt kilku złotych a odstraszają kuny. Zapach je zniechęca do przychodzenia, używam i mam święty spokój na strychu. Odpowiedz Link Zgłoś