Dodaj do ulubionych

szkoła policealna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 20:16
Poszukuję informacji od osób, które uczą się lub ukończyły naukę w
policealnych szkołach w trybie zaocznym na kieunku administracja ,jak wygląda
nauka,jakie są przedmioty i która szkoła w Wałbrzychu jest najlepsza.
Obserwuj wątek
    • Gość: myszka_miki Re: szkoła policealna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 18:35
      Nie radzę takiego kierunku, pracy po tym nie znajdziesz w zawodzie.
    • Gość: Olka Re: szkoła policealna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 19:38
      ja pracuję w administracji i chciałam zdobyć tytuł technika,na studia nie mam
      kasy.
    • patrycjab2609 Re: szkoła policealna 16.06.21, 11:16
      Polecam szkołę cosinus, szkoła jest bezpłatna co jest ważne, zajęcia odbywają się w formie zaocznej co daje możliwość połączenia nauki i zdobywaniu zawodu z pracą, po zdobyciu wykształcenia średniego oraz matury można rozpocząć naukę w szkole policealnej cosinus,jest szeroki wybór kierunków tj kosmetyka( 2 lata), opiekun medyczny (1,5 roku), administracja (2 lata), archiwista (2 lata), we wrześniu otwierają się kolejne nowe kierunki ,między innymi asystentka stomatologiczna, higienistka stomatologiczna, opiekunka dziecięca, podolog, także myśle że każdy znajdzie coś dla siebie 🙂 nauczyciele również przesympatyczni i bezkonfliktowi( w razie nieobecności czy braków;) ), co więcej szkoła nie ma ograniczeń wiekowych
    • pitrokatka Re: szkoła policealna 19.07.21, 09:23
      również mogę polecić cosinusa, szkoła jest darmowa i zapewniająca to, co obiecuje, mam dobre wspomnienia z nią związane
    • avaczeska Re: szkoła policealna 10.10.21, 09:20
      moim zdaniem zdecydowanie cosinus, kwalifikacje można zrobić za darmo i w dobrej atmosferze, w moim przypadku byli też super nauczyciele
    • sylwkaja Re: szkoła policealna 22.10.21, 11:42
      jw. cosinus, bo nic się nie płaci
    • oleoleg Re: szkoła policealna 10.11.21, 15:01
      cosinus, najlepiej uczą
    • kasia12301230 Re: szkoła policealna 12.07.22, 11:23
      polecam Szkołę Cosinus, akurat ja robiłam administracje w Cosinusie w Elblągu, jest tam 6 przedmiotów ale są do siebie delikatnie podobne i nie sa trudne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka