Gość: CIEKAWA IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 10.12.06, 18:06 Ciekawa jestem jaka jest Wasza opinia na temat obsługi w sklepie Shock (pasaż Real). Bo moim zdaniem ta czarna jest poprostu niestrawna!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .. Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 18:47 a ja poprosze o opienie na teamt panie kasjerkiz reala kasa nr 44? jak sadzice czy sie nadaje do tej pracy? proszę o opinie rowniez kasjera z tesco kasa 59 oraz pani z produktów siwezych z OBI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 21:27 tak naprawde masz racje byłam tam jakis czas temu chciałam przymierzyc bluzke ktora była na manekinie, gdy o nia poprosiłam usłyszałam, prosze przyjsc jutro bedzie zmina dekoracji. ha ha ha śmiechu warte sklep z ciuchami z przedmiescia Paryża a w sklepachz łodzi i z Warszawy sa tez niektóre rzeczy kiedys było tam lepiej:( Odpowiedz Link Zgłoś
azza4 Re: Sklep Shock OBSłUGA! 10.12.06, 21:37 No...A moja znajoma z poza Walbrzycha szukala jakiejs kwatery na dwie noce i gdzies na Kolejowej w Szczawnie pani jej powiedziala,ze na dwie noce to im sie nie oplaca poscieli zmieniac.Szczena jej zawisla i tyle.To jest dopiero profesjonalizm.Wszedzie sie jakies takie niedobitki znajda.Stoi to takie wymalowane jak pisanka,boi sie usiasc bo sie pogniecie,do klienta nie odezwie bo sie zmeczy,na kazdego patrzy jak na najgorszego wroga.A przeciez to nie nasza wina,ze ona tam stoi i jej zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 22:19 W tym sklepie nie można niczego dotknąć i spokojnie poglądać, bo odrazu w czym pomóc i cały czas się jest obserwowanym. Nie lubię tego sklepu, a po zatym nie podobają mi się te ciuchy. Takie dla disco lalek. Teraz furorę robią sklepy quick... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.12.06, 11:40 to jeszcze nic, jak w sobote bylam we wro,to na bielanach na w pritty girl, czy cos kolo tego, kasjerka w czasie obslugiwania klientow urzadzila sobie preywatna pogawedke przez skejpa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co to jest Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.12.06, 13:08 Gość portalu: qqq napisał(a): >Teraz furorę robią sklepy quick... A co to są te sklepy "quick" ??? Jeszcze nigdy o nich nie słyszałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.12.06, 14:34 Sklepy "Quick" są na pasażu w Tesco i Auchan, sprzedają m.in. odzież firmy Ryłko. Osobiście polecam, bo w przeciwieństwie do Shocku, jak ktoś już słusznie zauważył, nie sprzedają ciuchów dla disco lalek tylko trochę bardziej proste, ale bardzo ładne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.12.06, 15:02 to Rylko robi ciuchy?? osobiscie uwazam ze sklep jest sredni i drogi (w odniesieniu do jakosci, firmowosci i fasonow ciuchow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.12.06, 21:56 Ano robi ciuchy. :) Wiesz, ja myślę, że to głównie jest kwestia gustu i tego w jakim stylu ktoś lubi ciuchy. Mnie akurat odpowiadają te z Quicka. Co do cen, to masz rację niskie nie są, ale akurat rzeczy z Ryłko (przepraszam, że o tym ciągle piszę, ale te akurat kupuję, więc o nich się wypowiadam :)) są dobrej jakości, więc uważam, że warto trochę więcej zapłacić. Ale każdy ma swoje zdanie na ten temat. :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.12.06, 22:42 a kogo to ku.. obchodzi ? to temat o sklepie shock...wiec stul dupe i pisz w temacie..pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.12.06, 11:35 No tak prawdziwa odpowiedz na poziomie i dot. tematu...ale to chyba tutaj norma nieprawdaz autor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a feeeeeeeee Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.12.06, 11:38 A w dodatku autor podobno jest kobietą??? Chyba, że to jakiś zazdrosny wielbiciel owej czarnej panienki...:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.12.06, 12:43 albo miala byc rekalam "szoku" a wyszla "kłika" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.eranet.pl 12.12.06, 17:07 Wielbicieli pani Gosia może mieć wielu, wszak to dawna panienka agencyjna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asx Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 19:04 Mnie osobiście podoba się pani z Quicka w Tesco ta ruda jest taka ponętnie podniecająca. Mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.12.06, 19:28 wow robi się coraz ciekawiej... moze bedziemy mieli zaraz własną sex aferę w Wałbrzychu... więcej szczegółów proszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brodka12 Re: Sklep Shock OBSłUGA! 03.04.15, 13:25 obsługa/ ekspedientka w sklepie Szok pasaż real wałbrzych, kusocińskiego katastrofa, ta podrudziała brunetka nie nadaje się do pracy wśród ludzi. Jest antypatyczna, często tam kupowałam ciuchy była tam druga bardzo miła Pani i zawsze miło z kulturą, jednak ostatnio jak chciałam kupić tam sukienke jakieś 3 msc temu, która była na manekinie usłyszałam od nowej Pani ekspedientki, podam jak nikogo nie będzie w sklepie! Beszczelna arogancka osoba, brak szacunku patrzy na każdego jak na złodzieja. Czy ta Pani jest właścicielką tego sklepu czy po prostu pracuje tam za karę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spostrzegawczy Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 10:33 To fakt,kobieta (bo to już nie napewno panienka_stara panna),która jest sprzedawca w tym sklepie powinna raczej robić za manekina.Pracuję na pasażu i codziennie widzę jej zachowanie to szlak mnie trafia,najwazniejsze to lustro,klienci na boku to kara.Dziwi mnie że właściciel tego sklepu.nie dostrzegł jeszcze że przez taką niemiła kukłe traci klientów.Dodam że jestem męzczyzną ,oby nie było że to jakas zazdrosna pisze. Typowa baba jaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.eranet.pl 15.12.06, 18:41 Może szef ma jakiś powód,żeby ją trzymać tak długo? Ponad trzy lata już tam robi,aż dziw bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 00:39 ......no,korzyść dla obu stron.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 07.01.07, 20:27 Zastanawiam się tylko, skąd masz takie świetne informacje, że ta pani pracowała kiedykolwiek w Agencji??? Odpowiedz Link Zgłoś