Dodaj do ulubionych

Sklep Shock OBSłUGA!

IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 10.12.06, 18:06
Ciekawa jestem jaka jest Wasza opinia na temat obsługi w sklepie Shock (pasaż
Real). Bo moim zdaniem ta czarna jest poprostu niestrawna!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: .. Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 18:47
      a ja poprosze o opienie na teamt panie kasjerkiz reala kasa nr 44?
      jak sadzice czy sie nadaje do tej pracy?

proszę o opinie rowniez kasjera z tesco kasa 59 oraz pani z produktów siwezych z
      OBI
      • Gość: monika Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 21:27
        tak naprawde masz racje byłam tam jakis czas temu chciałam przymierzyc bluzke
        ktora była na manekinie, gdy o nia poprosiłam usłyszałam, prosze przyjsc jutro
        bedzie zmina dekoracji.
        ha ha ha śmiechu warte sklep z ciuchami z przedmiescia Paryża a w sklepachz
        łodzi i z Warszawy sa tez niektóre rzeczy kiedys było tam lepiej:(
        • azza4 Re: Sklep Shock OBSłUGA! 10.12.06, 21:37
          No...A moja znajoma z poza Walbrzycha szukala jakiejs kwatery na dwie noce i
          gdzies na Kolejowej w Szczawnie pani jej powiedziala,ze na dwie noce to im sie
          nie oplaca poscieli zmieniac.Szczena jej zawisla i tyle.To jest dopiero
          profesjonalizm.Wszedzie sie jakies takie niedobitki znajda.Stoi to takie
          wymalowane jak pisanka,boi sie usiasc bo sie pogniecie,do klienta nie odezwie
          bo sie zmeczy,na kazdego patrzy jak na najgorszego wroga.A przeciez to nie
          nasza wina,ze ona tam stoi i jej zle.
          • Gość: qqq Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 22:19
            W tym sklepie nie można niczego dotknąć i spokojnie poglądać, bo odrazu w czym
            pomóc i cały czas się jest obserwowanym. Nie lubię tego sklepu, a po zatym nie
            podobają mi się te ciuchy. Takie dla disco lalek. Teraz furorę robią sklepy quick...
            • Gość: o Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.12.06, 11:40
              to jeszcze nic, jak w sobote bylam we wro,to na bielanach na w pritty girl, czy
              cos kolo tego, kasjerka w czasie obslugiwania klientow urzadzila sobie preywatna
              pogawedke przez skejpa..
            • Gość: co to jest Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.12.06, 13:08
              Gość portalu: qqq napisał(a):

>Teraz furorę robią sklepy quick...

A co to są te sklepy "quick" ???
              Jeszcze nigdy o nich nie słyszałam...
              • Gość: Agnieszka Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.12.06, 14:34
                Sklepy "Quick" są na pasażu w Tesco i Auchan, sprzedają m.in. odzież firmy
                Ryłko. Osobiście polecam, bo w przeciwieństwie do Shocku, jak ktoś już słusznie
                zauważył, nie sprzedają ciuchów dla disco lalek tylko trochę bardziej proste,
                ale bardzo ładne rzeczy.
                • Gość: o Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.12.06, 15:02
                  to Rylko robi ciuchy?? osobiscie uwazam ze sklep jest sredni i drogi (w
                  odniesieniu do jakosci, firmowosci i fasonow ciuchow)
                  • Gość: Agnieszka Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.12.06, 21:56
                    Ano robi ciuchy. :) Wiesz, ja myślę, że to głównie jest kwestia gustu i tego w
                    jakim stylu ktoś lubi ciuchy. Mnie akurat odpowiadają te z Quicka. Co do cen, to
                    masz rację niskie nie są, ale akurat rzeczy z Ryłko (przepraszam, że o tym
                    ciągle piszę, ale te akurat kupuję, więc o nich się wypowiadam :)) są dobrej
                    jakości, więc uważam, że warto trochę więcej zapłacić. Ale każdy ma swoje zdanie
                    na ten temat. :) Pozdrawiam.
          • Gość: autor Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.12.06, 22:42
            a kogo to ku.. obchodzi ? to temat o sklepie shock...wiec stul dupe i pisz w
            temacie..pozdro
            • Gość: feniks Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.12.06, 11:35
              No tak prawdziwa odpowiedz na poziomie i dot. tematu...ale to chyba tutaj norma
              nieprawdaz autor?
              • Gość: a feeeeeeeee Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.12.06, 11:38
                A w dodatku autor podobno jest kobietą???
                Chyba, że to jakiś zazdrosny wielbiciel owej czarnej panienki...:D
                • Gość: ... Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.12.06, 12:43
                  albo miala byc rekalam "szoku" a wyszla "kłika" :))))
                • Gość: *** Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.eranet.pl 12.12.06, 17:07
                  Wielbicieli pani Gosia może mieć wielu, wszak to dawna panienka agencyjna...
                  • Gość: asx Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 19:04
                    Mnie osobiście podoba się pani z Quicka w Tesco ta ruda jest taka ponętnie
                    podniecająca. Mniam
                  • Gość: wow Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.12.06, 19:28
                    wow robi się coraz ciekawiej... moze bedziemy mieli zaraz własną sex aferę w
                    Wałbrzychu... więcej szczegółów proszę ;)
        • brodka12 Re: Sklep Shock OBSłUGA! 03.04.15, 13:25
          obsługa/ ekspedientka w sklepie Szok pasaż real wałbrzych, kusocińskiego
          katastrofa, ta podrudziała brunetka nie nadaje się do pracy wśród ludzi. Jest antypatyczna, często tam kupowałam ciuchy była tam druga bardzo miła Pani i zawsze miło z kulturą, jednak ostatnio jak chciałam kupić tam sukienke jakieś 3 msc temu, która była na manekinie usłyszałam od nowej Pani ekspedientki, podam jak nikogo nie będzie w sklepie! Beszczelna arogancka osoba, brak szacunku patrzy na każdego jak na złodzieja. Czy ta Pani jest właścicielką tego sklepu czy po prostu pracuje tam za karę???
    • Gość: Spostrzegawczy Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 10:33
      To fakt,kobieta (bo to już nie napewno panienka_stara panna),która jest
      sprzedawca w tym sklepie powinna raczej robić za manekina.Pracuję na pasażu i
      codziennie widzę jej zachowanie to szlak mnie trafia,najwazniejsze to
      lustro,klienci na boku to kara.Dziwi mnie że właściciel tego sklepu.nie
      dostrzegł jeszcze że przez taką niemiła kukłe traci klientów.Dodam że jestem
      męzczyzną ,oby nie było że to jakas zazdrosna pisze. Typowa baba jaga.
      • Gość: *** Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.eranet.pl 15.12.06, 18:41
        Może szef ma jakiś powód,żeby ją trzymać tak długo? Ponad trzy lata już tam
        robi,aż dziw bierze.
        • azza4 Re: Sklep Shock OBSłUGA! 15.12.06, 19:45
          Czyzby praca za...hmmmm.
          • Gość: znajomy Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 00:39
            ......no,korzyść dla obu stron....
            • Gość: ??? Re: Sklep Shock OBSłUGA! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 07.01.07, 20:27
              Zastanawiam się tylko, skąd masz takie świetne informacje, że ta pani pracowała
              kiedykolwiek w Agencji???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka