Dodaj do ulubionych

Myjnia samochodowa Kaufland

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 18:07
Myjnia samochodowa na parkingu Kauflandu to totalna porażka. Po "umyciu" i
wyschnięciu na całym samochodzie pozostały smugi a na progach i nadkolach
niezmyte plamy brudu o kołpakach nie wspomnę. Nie ma porównania z myjnią na
Tesco gdzie przy podobnej kwocie za mycie auto nigdy nie miało żadnej smugi.
NIE POLECAM MYCIA SAMOCHODU NA PARKINGU KOŁO KAUFLANDU !!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: MG Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 18:52
      Niestety mam podobne odczucia, korzystałem z wielu myjni w Wałbrzychu, dla mnie
      nr 1 to myjnia na Chrobrego w okolicach dawnego salonu Citroena. Bardzo
      atrakcyjne ceny ( znacznie niższe niż na Tesco czy Kauflandzie ), jakość usług
      bez zarzutu.
      • Gość: zmotoryzowana Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 09:42
        Potwierdzam, MYJNIA na ul.CHRobrego NR 1,super.Właściciele pilnują to i chłopaki
        się starają.Autko błysk no i napewno wosk mają lepszy.Nie polecam myjni obok
        TESCO,szybko,drogo i byle jak.Wystarczy spojrzeć na chłopaków którzy tam
        pracują.Moje auto po umyciu wyglądało gorzej niż przed,następnie umyli jeszcze
        raz i było całe w smugach.Pierwszy i ostatni raz.
        • Gość: audi Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.isp.tvkg.net 06.09.07, 17:38
          przecież ta Chrobrego to jakaś chora porażka!!!! Daj spokuj jeden wielki
          KOŁCHOZ!! piszesz jakieś bzdury za które Ci chyba płacą?!!! Myłem tam i nawet
          nie powinno to się nazywać Myjni podobnie jak Lubelska i Tesco. Kaufland porażka
          tylko nadzieja w Stacjach paliw i może podzamcze na którym rządzi bardzo dziwny
          człowiek!!
          • Gość: jOKER Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.08, 21:48
            TEN CZŁOWIEK TO DEBIL
      • Gość: Sławek Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: 217.153.196.* 23.01.07, 00:21
        Kola i MG to te same osoby może pracują na Tesco???????????????????????? co
        chcecie osiągnąć ?
        kaufland jest ok...POLECAM
        • Gość: WAŃKA Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.08, 21:50
          CHODZI CI CHŁOPIE CHYBA O SKLEP A NIE MYJNIE
    • Gość: wredota Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.01.07, 11:07
      Gość portalu: Kola napisał(a):

> Myjnia samochodowa na parkingu Kauflandu to totalna porażka
      > Nie ma porównania z myjnią na
      > Tesco gdzie przy podobnej kwocie za mycie auto nigdy nie miało żadnej smugi

To dlaczego zmieniłeś myjnię skoro z Tesco byles zadowolony ? Bo blizej k10 ?

• Gość: Kola Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 18:59
        Bo niestety robiłam zakupy w Kauflandzie i jakieś licho mnie podkusiło ale
        więcej tego błędu nie popełnię.
    • Gość: hirek Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 19:30
      Polecam myjnie na Lubelskiej na terenie dawnego polmozbytu.Kiedys mieli
      siedzibe przy Chrobrego na terenie dawnego PKSu.
      • Gość: kitel Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.isp.tvkg.net 06.09.07, 17:18
        daj spokuj z Lebelską!!tam jest totalna kiszka i syf. Jak tam byłem to bałem
        się,że mi auto jeszcze bardziej pobrudzą niż było brudne. Zero inwestycji,zero
        odpowiedzialności i zero kontroli!! Myją jakimiś zlewkami a wosk łapie cały brud
        z ulicy i dzień po umyciu auto jest w jeszcze gorszym stanie niż było. To jest
        niestety prawda i szkoda bo pare lat temu myłem u nich na Chrobrego i było ok
        tylko widze że oszczędzają na wszystkim.
        • Gość: micjo Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.sattom.pl 23.11.07, 23:30
          Widzę ,że wypowiad sie były pracownik tej mjni , byłeś słaby ,
          wyleciałes i się mścisz spokokolo jeszcze się taki nie urodził by
          wszystkim digodził
          Pozdro i Polecam myjnię na Kauflandzie myja szybko i jest ok
      • Gość: audi Lubelska to dramat IP: *.isp.tvkg.net 08.09.07, 10:50
        Szkoda, że Pan z Lubeskiej to taki człowiek któremu nie przeszkadza
        taki brud!! Myjnia jest w fajnym miejscu ale jakość mycia i samo
        pomieszczenie to tragedia. Nie polecam bo w tych czasach nie trzeba
        myć swoich aut w takich miejscach. wystarczy popatrzeć na inne
        myjnie takie jak Koło Dialogu albo na Listopada! Jak mi auto zrobili
        na Lubelskiej to myślałem,że ich zakrzycze a wosk to chyba niewiedzą
        do czego słóży!
        • Gość: czarny Re: Lubelska to dramat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.08, 16:21
          gosciu nie masz pojecia o czym piszesz to najlepsza myjnia w miescie baranie
          • Gość: vip Re: Lubelska to dramat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.08, 12:20
            co do lubelskiej to jak byla stara ekipa bylo ok chlopaki wiedzieli co robia ale
            szef chyba tego nie docenil i odeszli a szkoda bo napewno stracil klijetow a
            napewno ja juz tam nie myje co o tym sadzicie
      • Gość: Jurek lubelska IP: *.isp.tvkg.net 28.09.07, 19:27
        Dlaczego ktoś chwali myjnie na Lubelskiej?? Przecierz ja tam
        jeździłem przez ładne pare lat i nigdy wiecej tego nie zrobie.
        Poprostu jeździłem z przyzwyczajenia. ostatnio jezdzę do Dialogu na
        podzamczu albo na Listopada. Jest tam troszkę drożej ale za to
        czyściej i lepiej robią i tam są warunki do mycia. Lubelska to jest
        ostatnie miejsce jakie należy odwiedzić. Tam jest strasznie!!
        Pozdrawiam
    • Gość: ada Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: 217.153.196.* 17.01.07, 21:53
      MYJNIE NA KAUFLADZIE POLECAM WSZYSTKIM!!!
      Myłam tam samochód kilka razy i było super.
      Fachowa i szybka obsługa a ceny niższe niż na Tesco!
      Wcale nie dziwie się właścicielom innych myjni,że wypisują takie bzdety, wkońcu
      to duża konkurencja!!!
      • Gość: hrabiabe Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: 212.160.172.* 19.01.07, 11:48
        Ale pracownicy w/w myjni nie powinni brać udziału w dyskusji. Myjnia przy
        Kauflandzie to zdecydowanie porażka.
      • Gość: Adam W-ch Pamicz IP: *.isp.tvkg.net 08.09.07, 10:54
        Witam was. Byłem ostatnio na myjni Pamicz na podzamczu koło Dialogu.
        Ludzie którzy tam pracują są najwolniejszymi pracownikami na
        świecie! Takie ruchy jakie oni mają to niech zaczną w szachy grać.
        Umyli dosyć dobrze ale mają kiepski wosk (pytałem jaki to mi
        powiedział że SONAX) i szyby tylko pomażą a nie umyją. Szkoda bo
        ładnie tam i wreszcie myjnia na poziomie ale lepszej na Wałbrzychu
        nie ma!
        • Gość: Nico Re: Pamicz IP: *.isp.tvkg.net 08.09.07, 11:13
          Powiedz mi Pan gdzie kupujecie ten czerwony płyn???Jest zaj..... ja
          mam zamiar otworzyć myjnie w boguszowie więc potzrebuje paru
          informacji!!!! czekam na odpowiedz! Szukam ludzi do pracy i dobrej
          chemii. Podono jest jakaś angielska chemia która bije inne na jakość
          i Pamicz ma od nich płyn. Pozdrawiam Nico
          • Gość: felek Re: Pamicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 19:53
            co ty gadasz jak ja w tej myjni myje samochud od 12 lat odkad
            powstala i mi takich zeczy nie wkrecaj. A propo wosku powaznie maja
            Sonax bo sam widzialem jak otwieraja orginalne opakowanie z
            banderola i akcyza a propo obsługi to nie jest wolna cos se uroiles
            to nailepsza myjnia w w-cha
          • Gość: stefan Re: Pamicz IP: *.business.telia.com 13.10.07, 22:29
            nie kupuj tej chemi.zjada wszystko.lacznie z kolorem
            • Gość: Koleś Re: Pamicz IP: *.isp.tvkg.net 12.11.07, 17:32
              stefan ty się nie znasz na tym o czym piszesz!! Płyn ten jest jednym z
              najlepszych dostępnych na rynku a zniszczyć kiepski lakier można nawet
              szamponem. Auto malowane w stodole tak właśnie wygląda!!
          • Gość: czarny Re: Pamicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.08, 16:17
            ten plyn to concept
        • Gość: Lexus Re: Pamicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 19:12
          co ty za smieci piszesz jak ja tam od 12 lat myje samochody i nie
          tylko ja i chwale sobie uslugi pracownicy dosyc szybko.Komplet robia
          w 15 minut a na innych myjniach trwa to nawet do 45 minut.
          • Gość: Adam W-ch Re: Pamicz IP: *.isp.tvkg.net 18.09.07, 17:38
            Ja nie miałem zamiaru oczerniać Myjni Pamicz bo jest to najlepsza myjnia w
            wałbrzychu. Chodzi o to, że chłopaki mają ruchy strasznie powolne i jeżeli tak
            mają robić to moja cierpliwość się kiedyś skończy i będę jeździć na inną myjnie
            czego wolałbym uniknąć. Wiem, że z ludzmi mają teraz wszyscy problemy więc nie
            dziwie się właścicielowi że ich nie zmienia. Niech ich pogoni do roboty i tyle.
            A co do szyb to sobie będę sam poprawiał je po nich.
            • Gość: Marek Re: Pamicz IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.10.07, 18:29
              Nie polecam Firmy PAMICZ okropny bałagan i dotego okropny sfont
              który sie bydziela z kanału poprostu do dup....
            • Gość: Daria Re: Pamicz IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.10.07, 18:36
              Pamicz to Extra Myjnia kilku extra chłopaków nikogo wiecej nie
              potrzeba na tej myjni robia bardzo dobrze naleza im sie wysokie
              płace i napiwki za to co robia Są tego warci
              • Gość: Piotrek Re: Pamicz IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.10.07, 18:39
                Dobrzy pracownicy,ale ich szef powinien sie zmienic i nie pic bo tak
                nie wypada co jestem na myjni to widze go pijanego jaki on daje
                przyklad OKROPIENSTWO
      • Gość: kurol Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.business.telia.com 13.10.07, 22:18
        kaufland to zadna konkurencja.wiem cos o tym.pamicz rzeczywiscie
        dziwny czlowiek.listopada to porazka.chrobrego tak sobie a lubelska
        to jest chlew nie myjnia.chlopaki sie staraja,nie zawsze im dobrze
        pojdzie.zobaczcie ktotam pracuje.kiedys byla inna zaloga i chyba
        nikt nie powie ze zle robili.zasada jest jedna.chcesz miec autko
        cacy idz do pracownika a nie do kasy.wrzuc cos do kieszeni a
        postaraja sie.wiem bo tak robie i to na kazdej myjni gdzie myje
        auto.pozdrawiam zadowoloych mniej i bardziej
    • Gość: Max Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: 217.153.196.* 17.01.07, 21:56
      Ada masz zupełną rację, facet z Tesco ma gula!
    • Gość: Daisy Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.01.07, 16:14
      uwielbiam chlopakow z myjni kolo k10. zawsze jak komus pod schodami mlaskam
      pytonga to sobie potem moge u nich za darmo wymyc buzie
      • Gość: Monika Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 00:08
      • Gość: Monika Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 00:11
        to prawda w kauflandzie jest tragedia!! podobnie sie nabrałam kilka razy!
        sakochód brudny jak byłam granatowym to była tragedia srebrnym troche mniej było
        widac brud ale o szybach nie wspomne nic nie było widać pomazane tłustymi
        szmatami!!!!
        • Gość: Kasia Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.isp.tvkg.net 06.09.07, 17:24
          Jechałam ostatnio z Karpacza i umyłam auto w Kamiennej Górze koło stacji paliw
          CPN. Bardzo fajnie auto mi umyli i kawe nawet dostałam a auto pachniało bardzo
          ładnie. Polecam bo tyle co myjni odwiedziłam w wałbrzychu i świdnicy to nie ma
          porównania a ceny mają bardzo niskie. W świdnicy koło PKS myłam auto i byli
          straszni. Lubie jeździć jeszcze na myjnie na Podzamczu koło Dialogu. Pozdrawiam
          Kasia Wałbrzych
    • Gość: nie pracuję na tej Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.centertel.pl 08.03.07, 12:38
    • Gość: Kinia Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.centertel.pl 08.03.07, 12:45
      Witam wszyskich . Nie pracuję na myjni przy Kauflandzie , ale się mylisz usługi
      są na tej myjni na wysokim poziomie , a jak jest ktoś upierdliwy to zawsze coś
      znajdzie ---najmniejszy szczegół. Chłopaki zawsze mili i mają fajne moróki i
      zaje fajny zapach doają gratis do każdego umytego autka. POLECAM Kinga
      • Gość: kitel Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.isp.tvkg.net 06.09.07, 17:10
        Wszystko byłoby ok gdyby poradzili sobie z pracownikami bo to najwiekszy problem
        myjni na Kauflandzie. To jakieś dzieciaki. Fajnie myją koło Dialogu na podzamczu
        ale właściciel jest maruda i trochę drogo.
    • Gość: Gosia Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.centertel.pl 08.03.07, 12:53
      Najnowsza i najlepsza myjnia w Wałrzychu , chłopaki spoko , luzaki ....nie
      żadne małolaty ....tak jak na innych myjniach ....mają tatu zobaczycie latem
      jak laski bądą się pchały aby popatrzć na takie dziary....zachęcam do mycia
      pojazdów na tej myjce , a i ceny też spoko
    • Gość: brudas Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: 212.160.172.* 09.03.07, 11:03
      Myjnia w Kauflandzie to prawdziwa porażka!!!!!!
      • Gość: Czyścioch Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.centertel.pl 15.03.07, 13:11
        TY Brudas pasuje Ci ta ksywka ...ha... prawdziwy brudas
    • Gość: citizen Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.03.07, 21:46
      BEZNADZIEJA!!!! Mnie tez raz podkusilo zeby tam pojechac, wstawilem auto pod wiate i cwaniaczek ktory jest tam jednoczesnie robolem i "szefem" zaczal pryskac myjka, kiedy mnie poprosil o odstawienie auta kawalek dalej zeby reszta chlopakow mogla go wytrzec zauwazylem głęboką ryske na drzwiach w kształcie połkola (o dziwo prawie idealnie pasowala do ksztaltu myjki) kiedy pokazalem to niby "szefowi" ten rozlozyl rece i z glupia mina na gebie stwierdzil ze i tak mu nic nie udowodnie i ze to juz bylo...

BANDA NIEMOTÓW!!! PROGI NIEDOMYTE, SZYBY ZE SMUGAMI NO I JESZCZE TA RYSA...ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!!!!!!!
      • Gość: janek8 Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 23:10
        cos w tym jest. 2x bylem na kauflandzie i nie bylo dobrze. Niemily szef -
        opier***ala pracownikow w obecnosci klientów a pracownicy i tak odwalają
        fuszerkę. No cóż - jak ktos inwestował w dziary zamiast książki to i ze
        zrozumieniem poleceń bedzie miał problemy.

Niestety wiekszosc myjek zeszla na psy.
        Kiedys jezdzilem do Tesco, ale chyba maja nową kadre.
        Jeden czlowieczek pali faje podczas mycia
        drugi smsujs jedna ręką
        trzeci wyrywa drzwi - jakby nie mozna bylo delikatnie mys
        czwarty zauważa niedomyty zderzak... przeciera go szmatą.. ale cóż to! Zauważa
        brudną szybę... przeciera ją tą samą szmatą :/
        • Gość: mazak Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.centertel.pl 15.03.07, 12:35
          Jak masz jakieś prolemy z ręcznymi myjniami to zapinaj na automatyczne tam na
          pewno szczoty są nowe i wszystko będziesz miał domyte , a i Ci nikt drzwiami
          nie przypier.oli
          • Gość: janek8 Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 20:42
            wybacz prostaku, ale jak place 25-30 zł za porządne mycie z odkurzaniem to
            wymagam od takiego zaje**go kre*yna jak ty odrobiny myślenia. Do każdego
            elementu ma byc inna szmatka, a nawet jak ta sama, to na końcu myje się bardzo
            brudne elementy i nie wraca do poprzednio czyszczonych, cudze auto nalezy
            szanować a nie napier***ć drzwiami jak w swojej stodole.
            Tyle ode mnie, spadaj na szczaw albo wypie**aj na wyspy na zmywak - tam sie
            nauczysz kultury pracy i moze odrobiny myślenia
            • Gość: Monika Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.sattom.pl 20.03.07, 13:13
              Po przeczytaniu Twoich tekstów , sądzę że to TY jesteś PROSTAKIEM , a forum
              nie jest do odrażania ludzi .
              Gdybym pracowała na myjni i miała z takim typkiem do czynienia jak Ty , to
              bym......ach co mi tam Gardzę Tobą
              • Gość: janek8 Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 22:43
                Wiesz - jak juz sie czyms zajmujesz to staraj sie byc w tym najlepsza - bez
                względu czy jesteś kasjerką w Kauflandzie, Księgową, Sprzątaczką czy pracujesz
                na zmywaku - musisz byc najlepsza. Tylko w ten sposób masz szanse na rozwój,
                szacunek innych i awans (społeczny i zawodowy)
                Jak łoś pracuje na myjni to powinien myć te auta najlepiej jak potrafi. Skoro
                duza część osób twierdzi, że myją tam źle to wniosek prosty - pracownicy
                powinni kopać rowy zamiast "myć" samochody. Może wtedy byliby najlepsi. Teraz
                są conajwyżej przeciętni, żeby nie powiedzieć beznadziejni.

Poza tym, nikogo nie obrażam, a tak w ogóle to .... nie chce mi się z toba gadać
                • Gość: Linda Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.sattom.pl 25.04.07, 22:57
                  Psów się na oglądałeś ? "nie chce mi się z Tobą gadać"
            • Gość: Mchał Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.sattom.pl 21.04.07, 23:47
              Słuchaj "PROSTAKU" nie masz pojecia o myciu bryk... na tej myjni po wymyciu
              paną akyywną całe zabrudzenia są usunięte , daje się wosk i wyciera pojazd do
              sucha ..... i nie ma możliwości ponownego zabrudzenia pojadu ,,, jesteś
              złośliwy i zapewne pracujesz u konkurencji ,ale nie mam pretensji .Pewnie szef
              Ci kazał taki post nadrukać ,,, ale co tam .. Powiedz mi tylko czemu
              Pracownicy innych myjni minnymi tej na której Ty pracujesz,,,,przychodzą się
              pytać o wolne miejsca pracy na na KAUFLANDZIE ?
              Podpowiem Ci ,,,u nas jaest solidnie , szybko i tanio ZAPRASZAM
      • Gość: pracownik myjni Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.centertel.pl 15.03.07, 12:49
        Twój znajomy mówił że miałś tę ryse już wczesniej i nie obrażaj ludzi . To
        swiadczy o Toie .
        • Gość: citizen Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.03.07, 10:30
          jasne, moj znajomy zna lepiej moja auto niz ja sam??? no i powiedz ktory to znajomy???
      • Gość: gap Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 08:51
        no proszę więc to żadna nowość ,wystarczy trochę poczytać...
    • Gość: stef mad Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 22.03.07, 15:13
      Zgadzam się z tą opinią.
    • Gość: Daga Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.sattom.pl 25.04.07, 22:52
      Witka wszystkim ....jeśli myć autko to tylko na myjni przy Kauflandzie
      Polecam wszystkim ...i skoro jest takie zainteresowanie tematem na forum to coś
      w tym jest.....a negatywy pisze tylko zazdrosna konkurencja...Pozdro dla
      wszystkich Mobilnych....................D
      • Gość: niekoniecznie Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.04.07, 13:12
        Myłem tam auto parę razy i pewnie umyję jeszcze nieraz.
        Po prostu blisko i szybko. I to są zalety tej myjni.
        Co do jakości - wg mnie (podkreślam, wg mnie) średnio.
        Dlatego, że np. raz myją gąbkami a za parę dni tylko karcherem bez dotknięcia
        auta gąbką - a cena ta sama! Już zwróciłem im uwagę - 0 reakcji!
        Kilka razy samochód niedosuszony i smugi na lakierze. Nie wspominając o tym, że
        ostatnio nie zdążyłem zapobiec rozpyleniu w środku MOJEGO auta "zapaszku". I
        znów musiałem parę dni wietrzyć. Czy tak trudno zrozumieć, że nie wszyscy chcą
        czuć chemię w SWOIM aucie? I to, że podstawowa przyzwoitość wymaga chociażby
        ZAPYTANIA się czy ja tego chcę?

Normalnie szkoda mi myjni na Długiej. Tylko tam nigdy nie miałem zastrzeżeń.
        Bardzo dobrze myją na Kombatantów - tyle, że trzeba się umawiać. Bardzo
        pozytywne wrażenia z myjni na Chrobrego - tylko trochę nie po drodze i jak ktoś
        ich nie zna to nie wjedzie - powinni pomyśleć o jakiejś konkretnej reklamie.

Konkludując: Tak, gdzie myją faktycznie ręcznie i zawsze tak samo - tam jest
        dobrze. Przykłady: Ś.P. Długa (szkoda), Kombatantów i Chrobrego. Przy
        hipermarketach jest tak jak w ich środku. Szybko, tanio i bardziej jakoś niż
        jakość.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że tylko kompletne niedorozwoje posądzą mnie o to,
        że jestem z konkurencji.
        • Gość: janek8 Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 18:00
          Powstała jeszcze jedna u tego wałka od mercedesów. Ul 11'go istopada naprzeciw
          starego sklepu MALUCh.
          Wyglada niezle, ale jeszcze nie mialem okazji przetestowac.
          Ktos cos moze powiedziec? Przestrzec/ostrzec?
        • Gość: bzyku Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 22:11
    • Gość: wax Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 28.04.07, 13:51
      Korzystałem wczoraj, jestem zadowolony z obsługi i jakości usługi.
      Pozdrawiam.
      • Gość: klient Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.04.07, 23:34
        Jak widać na to forum zaglądają "byznesmeny od myjki".
        Wobec tego może by tak wyciągnąć jakieś wnioski z tego co tu napisano?
        Konkurencja chyba nie polega na opluwaniu się nawzajem tylko na ŚWIADCZENIU
        usług i to od klientów w końcu będzie zależało, który z was umyje co najwyżej
        taczki
    • Gość: misiek Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.08.07, 22:56
      Wiele slyszalem o myjni przy Kauflandzie i tak samo nie polecam.
      Proponuje sprawdzic myjnie przy Dialogu. Naprawde polecam!!!
      • Gość: RAM Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 10:06
        wlasnie mialem napisac cos o tej myjni , ale nie znalem adresu bo
        nie jestem z walbrzycha , dopiero jak napsales "DIALOG "
        skojarzylem ze to wlasnie ta myjnia , P R O F E S J O N A L I Z M
        • Gość: ara Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 15:18
          polecam myjnie przy KAUFLANDZIE często u nich myję i jest o.k
      • Gość: kozak Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.sattom.pl 04.09.07, 21:13
        Widać po Twim IP. "dialog" pracujesz tam i zachwalasz , ale lipnie
        to wykombinowałeś kolego..............
    • Gość: s Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.09.07, 07:49
      miałem to samo o czym pisze kola, straszna fuszera, nikomu nie
      polecam, już nigdy więcej mnie tam nie zobaczą, po ich myciu
      musiałem polerować całe auto
      • Gość: romi Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.isp.tvkg.net 06.09.07, 17:04
        poza tym ze fajnie wygląda ich wosk to nic tam konkretnego nie widze. Szkoda bo
        fajnie się to zapowiadało.
    • Gość: audi Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.isp.tvkg.net 06.09.07, 17:34
      szkoda że tak jest z tą myjnią bo mam do nich blisko. Myłem tam pare razy i nie
      było żle tylko trzeba ich przypilnować a wosk jak dadzą to auto o wiele dłużej
      jest czyste i fajnie krople spadają na deszczu. Nie polecam ale można spróbować
      to może się im uda.
      • Gość: mp Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: 91.32.197.* 08.09.07, 13:06
        ale wy jestescie wszyscy poryci!najlepszym rozwiazaniem dla was
        jest wziac wiadro z woda,gabke i umyc sobie samemu autko!ludzie
        skad u was tyle agresji?
    • Gość: auto-r Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 12:17
      Raz miałem okazję umyć tam auto.
      Jest tam dość drogo, drożej niż w innych myjniach.
      Auto umyte zostało dość niechlujnie.
      Najważniejsza rzecz, mam trochę wyższe auto niż przeciętnie, pracownik myjący
      dach stawał na lakierowanych progach butami, wiercił się i przesuwał. Na butach
      piach, mam teraz mocno porysowane progi. W myjni do której uczęszczam mają na
      taką okoliczność "schodek" z którego można łatwo dosięgnąć dachu. To była
      pierwsza i ostatnia wizyta w tej "myjni".
      • Gość: pkah Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.centertel.pl 16.11.07, 17:16
        Po wizycie w kauflandzie jestem bardzo zawiedziony poniewaz, myjac
        tam auto strasznie mi je pomazali i nie domyli.

To była ostatnia moja wizyta na tej myjni.
        • Gość: pracownik myjni Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.sattom.pl 17.11.07, 10:18
          Skoro auto było nie domyte to czemu Pan nic nie powiedział przy
          odbiorze pojazdu? Każdy jest człowiekiem i może mieć gorszy dzień.
          Jestem nowym pracownikiem tej myjni od 2-tygodni i jest Pan pierwsza
          osobą która krytykuje moją pracę , a może troszeczkę odwagi i się
          Pan ujawni np: jakie to autko ! Będę pamiętał bo tego dnia wiele ich
          nie było.
          Pozdrawiam Piotr
    • Gość: Kizia Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.sattom.pl 23.11.07, 23:41
      Wypoowiaam się po ok. 10 miechach od poprzedniego postu : Testowałem
      myjnie na Tesco , Auchan , i "" Biały Kamień- porażka totalna""
      jestem zdania ,że Kaufland to przyzwoita myjnia , nie zmieniaję
      załogi tak jak na Tesco i Auchan i chłopaki wiedzą co robią , a i
      Pacamerę mają spoko można się w zimne dzionki docieplić , krótko
      Polecam Myjnię przy KAUFLANDZIE
    • Gość: IGA Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.sattom.pl 23.11.07, 23:50
      Ty koleś bredzisz , myłam wczoraj i jestem super zadowolona Polecam
      KAUFLAND zakupy tanio i myjnia spoko tanio można kurcvzaka lub
      knyszę itp zjeść ...jest bardzo smaczna ,a i kolesie z myjni spoko
      chodzące 18-ki,
      Pozro
      • Gość: roman Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.centertel.pl 11.12.07, 16:00
        Ostatnio na myjni kaufland zostal rozbity tył forda fiesty przez
        pracownikow tej myjni .

Jestem dobrze zorjentowany bo było to auto mojego kolegi.

BRAVO OBY TAK DALEJ
    • Gość: qwx Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.12.07, 14:11
      Myłem auto i na tesco i na kauflandzie więc krótkie porównanie z
      mojej strony (staram sie max obiektywnie podejść)

Tesco:
      na + :
      - 3 stanowiska do obsługi
      -troszke więcej osób pracujących przy myciu więc idzie sprawniej
      - mam wrażenie że mimo wszystko większe obycie z autami

ba - :
      - suszenie auta wykonywane tylko sciągaczem gumowym
      -jeden z pracownikow myjących powaznie obniza noty całej firmy,
      ostatnio tylko moja przytomnosc zadecydowala o tym ze nie miałem
      akwarium w aucie bo chłopak postanowił odpalić karchera przy
      niedomknietych drzwiach ;) pozatym generalnie średnio umie się
      obchdzić z myjką wysokociśnieniową.

Kaufland:
      na + :

- trzy podziały cenowe (co bardzo mi pasuje posiadając Hatchbacka)
      nie jestem wrzucany odrazu do max tabelki cenowej
      - dokladne suszenie auta po umyciu
      - Mycie sprawialo wrazenie dosyć solidnie i dokładnie wykonanej
      usługi.

na -:
      - dokładność kosztem czasu, niestety masy czasu..
      - i to jest moim zdaniem najwiekszy minus tej myjni jeden z
      pracowników sprawia wrażenie jakby świeżo zrobił prawojazdy i
      poprostu aż świeżbi go żeby wsiąść i tu przestawić auto tam
      przestawić, na dodatek but na zimnym silniku gdyby to było moje auto
      skutkowałby natychmiastowym opie..m niestety nieświadomy
      właściciel auta oddał klucze i poszedł na zakupy. ;)

Podsumowując w tesco wystrzegać się jednego pracownika, po kilku
      wizytach bedzie wiadomo o kim mowa, a w kauflandzie nie oddawać
      kluczy od auta i można z czystym sumieniem jechać i tu i tu ;)

JAk ktoś żąda super mega mycia to proponuje kupić myjke
      wysokociśnieniową albo napełnić wiadro z wodą i zainwestować w dobrą
      gombke ;)

Co do myjni przy dialogu może i jest dobra- nie wiem bo dwa razy tam
      byłem i zniechęcony wielgachną kolejką pojechałem gdzie indziej,
      dodatkowym minusem tej myjni jest fakt że właściciel ma w dupie
      klijenta, jak samemu nie podejdziesz zapisać się na liste kolejkową
      nie masz co liczyć na wjazd na myjnie bo zawsze znajdzie się ktoś
      przed Tobą nawet jeżeli właśnie wjechał ;):/
      • Gość: jk Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.07, 22:40
        dzis sobota i przed swietami wielki ruch takze postalem sobie w kolejce przed
        myjnia przy kauflandzie i co zaobserwowalem:

- pracownicy pracuja w duecie jak jeden robi sobie przerwe drugi nie pracuje,

- klient zostawil klucz do swojego autka i poszedl na zakupy, gdy przyszla jego
        kolej pracownik przyszedl wsiadl mokry, pobawil sie elektryka, odpalil i
        booooot!!!!! ale mu zgasl, no to jeszcze raz- nie zazdroszcze zimnemu silnikowi

- nie wiem czy wlasciciele robiacy zakupy nie slysza i nie widza ze w ich autach
        muzyka gra na max kiedy pracownicy odkurzaja

- postanowilem zapytac o cene- pracownik podal mi cene za mycie bez wycierania
        15pln a z wycieraniem 20pln bo czas swiateczny, no coz czasami trzeba
        zaplacic-------
        • Gość: Marek Klich Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.sattom.pl 10.01.08, 22:46
          Jak już piszesz takie brednie to nie wytrzymuję i Ci odpiszę ,często
          korzystam z myjni przy Kauflandzie,,,
          przed wejściem wisi o wymiarach ok. 1m x0,5m ,,,,cennik i każdy
          nawet z dużą wadą wzroku odczyta ceny za usługi ,
          a co do muzyki to graj jest po to aby grał i czy na maxa to bez
          różnicy bo producent to przewidział i chyba nic złego stać się nie
          może,,,prawda ???!!!
          A JESZCZE POWIEDZ W JAKI CZARODZIEJSKI SPOSÓB auto zmienia kolor
          Jesteś żałosny ,a pisze się - but- nie "booooot"
          Pozdrawiam bez obrazy pracownik Myjni Marek
    • Gość: gggg Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.07, 23:35
      no
    • Gość: jk Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.12.07, 22:41
      dzis sobota i przed swietami wielki ruch takze postalem sobie w kolejce przed
      myjnia przy kauflandzie i co zaobserwowalem:

- pracownicy pracuja w duecie jak jeden robi sobie przerwe drugi nie pracuje,

- klient zostawil klucz do swojego autka i poszedl na zakupy, gdy przyszla jego
      kolej pracownik przyszedl wsiadl mokry, pobawil sie elektryka, odpalil i
      booooot!!!!! ale mu zgasl, no to jeszcze raz- nie zazdroszcze zimnemu silnikowi

- nie wiem czy wlasciciele robiacy zakupy nie slysza i nie widza ze w ich autach
      muzyka gra na max kiedy pracownicy odkurzaja

- postanowilem zapytac o cene- pracownik podal mi cene za mycie bez wycierania
      15pln a z wycieraniem 20pln bo czas swiateczny, no coz czasami trzeba
      zaplacic-------
      • Gość: Nikola Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.sattom.pl 13.01.08, 20:56
        Jesteś nudny i się powtarzasz polecam myjnie przy Kauflandzie!!
        myja szybko i nie czekasz 50 minut
    • Gość: ktoś Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.12.07, 22:56
      marna prowokacja...
      często korzystam z myjni w kauflandzie i jest jedną z lepszych.
      wiadomo, że czasami należy ich dopilnować, a jak jesteś frajer i nie
      potrafisz tego zrobić...
      • Gość: gość Re: Myjnia samochodowa Kaufland IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.01.08, 12:00
        Ja byłam ostatnio w myjni na Chrobrego (ręczna)i nie mogę narzekać. 4 chłopaków,
        uwijało się jak w ukropie. Mycie (bez wosku), odkurzanie (wycieraczki gumowe też
        umyte), progi doczyszczone, bez smug, zacieków i kosztowało mnie niecałe 20 zł.
        Jeszcze kiedyś skorzystam z ich usług :)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka