Dodaj do ulubionych

Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto zjesc

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 23:19
pierwsza rzecz obsluga
1. diavollo
2. mexicana
3. da grasso
4. hallo pizza
5. verona

JEDZENIE....PIZZA
1. MEXICANA
2. diavollo
3. da grasso
4. hallo pizza
5. verona (pizza poprostu okropna, zawsze tlusta, czesto przypalona,
zawsze popiol na spodzie)

ZAPIEKANKI
1 diavollo (mistrzostwo)
2 mexicana
3 da grasso
4 verona

SALATKI
1 diavollo
2 da grasso
3 mexicana
4 hallo pizza (brak danych)
5 verona (brak danych)

DOWÓZ
1 diavollo
2 da grasso
3 hallo pizza
4 verona (brak danych)
5 mexicana (zapominaja o zamowieniach, zawsze sie spozniaja, czesto
myla zamowione posilki)
Obserwuj wątek
    • Gość: smakosz 2 Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 08:33
      Witam. Uważam, że ten post to czysta reklama Diavolo. Uważam też, że smak to
      kwestia gustu. Jako kucharz z doświadczeniem wiem, że Diavolo nie jest dobrą
      kuchnią. Chwalę - porównując inne propozycje, Mexikanę. No i co bardzo ważne -
      pani sprzedająca, ta młodsza, jest taka ... ech! Zawsze zapiera mi dech,
      niestety nie można Jej dostać na deser :)
      • Gość: pk Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 12:43
        a o pizzy z pizzerii italia nie wspomni nikt? wedlug mnie jest najlepsza w
        walbrzychu.
        • Gość: Ania Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 14:47
          A gdzie ta mexicana jest? Ja lubię w Zoomie pizze ;)
        • Gość: malaa Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 15:15
          Zgadzam się w 100%. Italia ma najlepsze pizze w Wałbrzychu. A jeśli chodzi o
          zapiekanki to Mexicana. Diavolo zeszła na psy. Dwa razy pod rząd miałam
          przypalone i nieświeże zapiekanki, a pizza nigdy nie była tam dobra. Już dość
          długo nie jadam w diavolo i nie mam zamiaru tam wracać. Duże grono moich
          znajomych też się zniechęciło do diavolo.. po prostu za dużo niewypałów.
          Jeśli chodzi o pizze to polecam Italię - smakowo jest najlepsza. A na zapiekanki
          tylko do Mexicany.
          Pozdrawiam :)
          • Gość: bywalec Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 14:14
            Diavolo to dwa rodzaje pizzy, ta lepsza to w lokalu przy Savii, ta gorsza to w
            lokalu w pobliżu kościoła. Zamawiając z dostawą pizze zrobią nam gorszą (można
            też obejrzec jak jest szykowana). W lokalu na oczach klientów jest szykowana i
            podawana - jest wówczas naprawde dobrej jakości. Szykowana z dostawą, jest
            istotnie gorsza, gorszy kucharz , gorsze tańsze dodatki. Jeśli "Diavolo" - to
            moim zdaniem, tylko przy "SAVII"
            • Gość: Nowy Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.08.09, 19:03
              Zgadzam się z Tobą. W Diavollo kupowałem pizzę od lat. Już kilka lat temu
              zaczęło się u nich wszystko pogarszać. Standardem było czekanie 40min. na
              dostawę, ale to nie przeszkadzało...pizza dochodziła w ciągu tych 40min ciepła i
              smaczna. Później trzeba było czekać coraz dłużej, ale zawsze ktoś zadzwonił,
              poinformował, przeprosił itp. Z czasem przestali informować i okazywało się, że
              zamiast 30min. jak mówili przez telefon, czekało się 1,5h!!! i nawet nikt nie
              zadzwonił. Po kilku telefonach (gdzie zazwyczaj się słyszało, że dostawca już
              wyjechał, proszę czekać) pojawiał się tenże właśnie z zimną pizzą. Kilkakrotnie
              dostałem pizzę przypaloną z obu stron, a składniki nie były poukładane ale jakby
              rzucone z 2 metrów, jakby się ktoś bawił "trafię nie trafię". 2 razy ktoś
              bezczelnie położył pudełka z sosami NA pizzy w środku a nie tak jak zawsze na
              pudełku osobno!!! Potem przestali serwować do zamawianej telefonicznie pizzy ten
              ich świetny sos firmowy DIAVOLLO. Zamiast niego zaczęli dawać jakiś chiński syf
              w malutkiej saszetce, który starczał na jeden kawałek!!! To był główny powód,
              przez który darowałem sobie Diavollo przez telefon, chociaż prawdą jest, że na
              miejscu nie jest źle i nawet sos firmowy dają. Mało bo mało ale zawsze.
        • Gość: kajtos Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.wlb.vectranet.pl 06.03.08, 13:01
          i masz racje
          • Gość: slik Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.11.08, 00:01
            Ja też zdecydowanie polecam Italię ! Szkoda, że już za późno, bo bym zamówił ...
            taką "Italię" z sosem, mają bardzo dobry czosnkowy, coś jak na Gdańskiej.
            • Gość: smakosz Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 11:29
              jak lubicie szalety to jedzcie w italii byłym kiblu...................
        • Gość: Burza Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.chello.pl 06.08.09, 19:33
          pizz są dobre, ale sosy są do...no wiecie gdzie... najlepsze sosy są w dagrasso !
          • Gość: Nowy Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.08.09, 19:06
            No sorrki ale się nie zgodzę;/ Da grasso ma wielkie pizze, ale nie są dobre.
            Składniki są krojone jak do sałatki (w kostkę) zamiast w plasterki a sosy to
            totalna porażka!!! Przecież to zwykły koncentrat pomidorowy z puszeczki plus
            jakieś tam ziółka (najczęściej chyba oregano).
            • Gość: paula Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.chello.pl 13.09.09, 20:34
              jesli chodzi o da grasso to powiem tak , podstawa w pizzy to ciasto a to nie jest pizza, jakies ciasto na makaron , i oczywiscie gratis jakies wlosy i inne gadzety (slyszalam ze maja swietny sposob na zielona szynke , pieka i ma piekny rumiany kolor)
      • Gość: smakosz 2 Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.08, 11:32
        Nie wiem, dlaczego uważasz ten post za reklamę Diavolo.

Co do rankingu napiszę tak :

1. Obsługa: Diavolo - wejdź i się przekonaj !!!
        2. PIZZA - nie wiem - nie jadłem w Diavolo PIZZY
        3. Zapiekanki i makarony - Lepszych nigdzie nie zjadłem - SUPER !!!
        4. Sałatki - opinia mojej żony (ja nie jadam) - EKSTRA !!!
        5. Dowóz - różnie z tym bywa, ale znośnie (bywa szybko, ale nieraz trzeba trochę poczekać)
      • Gość: Smakosz Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.17.50.lan.e-wab.pl 27.05.09, 12:09
        Nikt nie wspomnial o Stelli na nowym miescie- pizza jest pyszna :D !!
    • Gość: odkurzacz Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.08.07, 20:09
      najlepszy jest "Pasaż" na ul. Gdańskiej !!! pod Bankiem Śląskim
    • Gość: smakosz Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 23:02
      dobre jedzenie w italii? poprosze cos wiec3ej
      • Gość: Ogi Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.09.07, 17:36
        Oczywistym jest, że ten post reklamuje "Diavolo". Ja polecam
        MEXICANE na Piaskowej Górze. Mają według mnie najlepsze jedzenie w
        mieście, są bez konkuręcyjni. Na drugim stawiam Veronę. Co do Itali,
        nie mam zwyczaju jadać w byłej kostnicy.
        • Gość: hetman Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.09.07, 10:07
          > Oczywistym jest, że ten post reklamuje "Diavolo".

moze tak bojkot za chamski spam?
          • Gość: zrazony do diavolo Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 16:32
            Ja dwa razy sie zraziłem do diavolo. Pierwszy raz zaponieli o mojej pizzy a
            kiedy się przypomniałem bo mineło ponad 30 min to jeszcze raz przyjęli
            zamówienie i czekałem kolejne 15 min.
            Mimo tego dałem temu lokalowi ponownie szansę i wtedy znalazłem w pizzy długiego
            czarnego włosa!
            Polecam pizzę w pasażu oraz w aunchanie.
            • Gość: jk Italia to były szalet IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.09.07, 21:08
              • Gość: mr skopie ci dupe Re: Italia to były szalet IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.06.09, 15:31
                No i co z tego? Kojarzysz coś takiego jak remont??
                • Gość: degustant Re: Italia to były szalet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 15:20
                  stella nie do pobicia ciasto i wielkość 50 cm jeszcze takiej pizzy nie jadłem
                  ciasto zajebiste familijna o yeeeee nie do pobicia wątpię żeby ktoś sam ją zjadł
                  wreszcie wielkość adekwatna do ceny stella rulezzz...
            • Gość: Monika Verona w Tesco - Makabreska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.05.08, 12:53
              Jeśli chcesz rozzłościć kelnerki odważywszy się zamówić potrawy oraz skosztować
              bezsmakowych dań - odwiedź Pizzerie Verona w pasażu Tesco! Obsługa jednym słowem
              RYNSZTOK. Wygląd długo niemytych dziewcząt oraz ich słownictwo rodem z zakładu
              karnego skutecznie odstrasza klientów. M Jeśli chcesz zasmakować w zupie
              pomidorowej bez przypraw zamów Spaghetti Bolognese. Pita na zimno? Nie ma
              sprawy. Bez dodatkowych opłat skosztujesz zimnej bułki z zimnym mięsem - bo szef
              podobno według słów obsługi) "każe podawać zimne". Zanim więc wpadnie Ci do
              głowy pomysł by coś zjeść po zakupach w Tesco pomyśl o kupieniu mrożonej pizzy
              wewnątrz marketu. Prosto z zamrażarki smakuje podobnie, jak ta serwowana w
              Veronie, tyle, że jest tańsza i nie jest spalona:-) Na szczęście są w mieście
              Pizzerie z prawdziwego zdarzenia.
              • Gość: prawdziwa Re: Verona w Tesco - Makabreska IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.08, 13:00
                to prawda.kiedys zamowiłam pity do domu ze znajomymi.nie dosc ze
                czekalismy bardzo długo to jeszcze dostalismy je zimne- ZIMNE !!!!!
                oczywiscie bym ich nie przyjeła ale ze były zapakowane w siatke i
                złotko to nie wiedziałam ze sa zimne.zamowiłam oczywiscie OSTATNI
                RAZ
                a propos zamowien ( i to z innej beczki :D )
                to takze zimne przywoża jedzenie z horusa ( wiem wiem ze tam pizzy
                nie ma, ale podaje przykłady ze toma miejsce)
                nie dosc ze dostajesz o WIELE mniej z horusa zamawiajac niz jedzac
                na miejscu to jeszcze jest całkowicie zimne :(
              • Gość: wałbrzyszanka Re: Verona w Tesco - Makabreska IP: *.wlb.vectranet.pl 23.07.08, 22:08
                Całkowicie zgadzam sie z poprzedniczką.Również miałam "przyjemość"
                jedzenia zimnej pity z kurczakiem;( w dodatku która mi zaszkodziła
                objawiając się zatruciem pokarmowym na szczęście trwajacym jeden
                dzień. Absolutnie odradzam jedzenia jakichkolwiek potraw w tym
                lokalu!!
                • Gość: Rocky Re: Verona w Tesco - Makabreska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 20:17
                  Zgadzam sie z wałbrzyszanka - tez jadlem zimna pite i nieswiezego kurczaka w
                  saltace i picie z Verony co zaowocowalo biegunka. NIE POLECAM.
                  • Gość: ;) Re: Verona w Tesco - Makabreska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 20:39
                    O czym Wy mówicie, przecież nie ma pizzerii w Wałbrzychu tylko jakieś pośmiewiska.
              • Gość: Gość 10 Pizzeria Verona IP: *.eranet.pl 01.12.08, 13:48
                W tej pizzeri są bardzo smaczne dania i dziewczyny stamtąd są bardzo
                wesołae i żadna nie siedziała w Zakładzie Karnym jak ktoś to pisze
                jak niewie to niech lepiej nie gada bo jak się dowiem ktoto to nie
                będzie musiał się niczym martwić bo ja to załatwie szybko i
                bezboleśnie. Jestem stała klijentką tej pizzeri i bardzo smakują mi
                ich posiłki. _Polecam wszystkim noramalnym ludziom.
                • Gość: olka italia zgroza !!!!!!!!! uciekajcie !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 21:59
                  italia tragedia pizza z tuńczykiem wygląda jak wymiociny przez
                  ciasto widać warszawę i nie mają klasycznej peperoni fan fatal!!!!
                  pozatym troche brudno ale jak ktoś lubi to współczuje gustu bleeeeee
                  • Gość: degustant Re: italia zgroza !!!!!!!!! uciekajcie !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 22:02
                    przecież italia to były kibel więc co się dziwisz!!
                    • Gość: mr tararabumbum Re: italia zgroza !!!!!!!!! uciekajcie !!!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.06.09, 15:29
                      Pojedź sobie do Włoch i spróbuj pizzy w byle jakiej knajpie. Pomijając duże
                      sieci. Idź do zwykłej pizzeri. Wróć do Polski i zamów sobie pizze u nas.
                      Wszystkie wałbrzyski wynalazki można co najwyżej nazwać wyrobami
                      pizzo-podobnymi. Jedynie w Itali pizza minimalnie przypomina tą prawdziwą. Nie
                      rozumiem dlaczego wszędzie robią pizze ma mega grubym cieście z ulepionymi
                      bokami które bywa, że są większe od samej pizzy
                • Gość: koko Re: Pizzeria Verona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 12:26
                  Jadam pizze w Veronie od niedawna i naprawde jest dobra i nie mam
                  nic do zarzucenia obsłudze.Lokal jest w pasażu więc czego wymagac od
                  obsługi?Jak chcecie mieć wymagania to polecam Hotel Palaz.
              • Gość: xxx Verona jest cool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 11:33
                Moim zdaniem w tej pizzeri panuje fantastyczna atmosfera,sa mile
                kasjerki,obsluga jest czysta i schludna a to ze sie ubior pobrudzi
                od maki czy blach to nie znaczy ze pracuja tam brudasy co za nierob
                wypisuje takie bzdury.Ta pizzeria to lokal w ktorym mozna zjesc
                dobre posilki i nie ma nic starego jak pisza na forum wszystko jest
                na swiezo robione i jestem stalym klientem i polecam serdecznie
                dania z pizzerii Verony
                • Gość: zenek Re: Verona!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 10:05
                  hehe ta pizzeria to jeden wielki syf mam wiarygodne informacje nie
                  chodze tam bo z tego co wiem to tam nawet pieczarki obrastaja
                  grzybem niekiedy!nie mowiac juz o wspanialym zapachu oczywiscie
                  bardzo swiezego miesa!co niektore osoby z obslugi sa po prostu
                  chamskie co chwile pracuje kto inny to jak cos moze byc dobre skoro
                  kazdy robi inaczej.niewiele osob ma tam wykonane odpowiednie badania
                  do pracy na takim stanowisku. NIE POLECAM SZCZERZE!!!
              • Gość: dessa Re: Verona w Tesco - Makabreska IP: 188.33.82.* 08.08.09, 18:24
                A co powiecie na ślimaka na sałacie w picie?? Moja reakcja - bezcenna..
                • Gość: dessa Re: Verona w Tesco - Makabreska IP: 188.33.82.* 08.08.09, 18:28
                  Aha, oczywiście mowa o Veronie. Polecam natomiast pizzerię Stellę na Nowym
                  Mieście, bardzo fajny lokal, ceny w sam raz i pyszna pizza. Właściciel bardzo
                  rozmowny i widać, że się stara;))
                  Na Mexikanę nigdy nie narzekałam. Ostatnio chyba sosy się pogorszyły, bo były
                  bez smaku, a sama pizza też jakaś taka nieprzyprawiona.
    • Gość: k Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.centertel.pl 05.09.07, 20:38
      Tak, tak ... jasne, że to czysta reklama Diavolo. Popieram poprzednika, to rzecz gustu, a używanie Forum do reklam jest paskudne, tym bardziej że w swojej reklami krytykuje sie innych-konkurencje - nie wypada...
    • Gość: @ndre Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.wlb.vectranet.pl 24.01.08, 19:03
      Italia jest bezkonkurencyjna :)
      • obiektyw.walbrzych.pl Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto 24.01.08, 21:16
        W Mexicanie niby wszystko ok ale utkwił mi w pamięci nieprzyjemny, słodki smak ciasta. Rzecz gustu, nie dla mnie takie coś.
    • Gość: olo Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 22:35
      Pasaż przedewszystkim
      • Gość: feniks Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.clients.easynet.fr 25.01.08, 06:33
        A cóż się stało z tele pizzą i tele rybką na Podzamczu? Dlaczego tak
        szybko to upadło?
        • Gość: lol Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.wlb.vectranet.pl 26.01.08, 10:09
          Telepizza była chyba zbyt droga, ale za to naprawdę dobra (jak dla
          mnie)+ sos jalapeno Mniam
    • Gość: kuchcik Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.01.08, 14:04
      Wg mnie najlepsza pizzeria to ta na ul. Gdańskiej.
      Pizza, makarony, sałatki... palce lizać. Polecam zapiekankę meksykańską :)
      • Gość: karalajna italia the best IP: *.eranet.pl 25.01.08, 17:58
        nie ważna gdzie się znajduje ważne że jeszcze nigdy się nie zawiodłam. mżna zjeść dobrze, czas oczekiwania jest akuratny, obsługa miła, generalnie atmosfera jest super.gorąco polecam
        • Gość: gość 1 Re: italia the best IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.08, 19:24
          Przeciez to czysta reklama! A wy wiecie co jecie!
          Widzialam sama jak właściciel kupuje ochłapy do tej ,,SUPER PIZZy",
          same najtańsze rzeczy, z Tipa i innych końcówek jedzenia!!!!!!!!!
          OKROPNOŚĆ!
          • Gość: ji9yhi8yh8hij Re: italia the best IP: *.pila.vectranet.pl 22.05.09, 17:46
            lubie jeść kupe-lupe Ooooo nie chce mi sie kupciać
      • Gość: lol Rimini, pigale w Halo pizza!!! IP: *.wlb.vectranet.pl 26.01.08, 10:11
        1. Hallo pizza
        2. Pasaż
        • Gość: dam Re: Rimini, pigale w Halo pizza!!! IP: *.wlb.vectranet.pl 02.09.08, 20:40
          HALLO PIZZA !!!!malutkie pomieszczenie bez specjalnego wystroju ale jak
          przystalo na włoską knajpke stawiaja na dobre jedzonko..POLECAM AGLIE OLIO!!!!HM...
    • Gość: Oliwka Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 10:53
      Njasmaczniejsza pizza jest w Italii, do tego jeszcze duży plus za
      ekspresowy dowóz, zapiekanki i makarony natomiast wyłącznie w
      Mexicanie. Jeśli chodzi o Diavollo to jedzenie jest tam okropne,
      pogorszyło się w stu procentach, po prostu wstrętne! A do tego jak
      ostatnio Pan mi je przywiózł, to (bez obrazy) ale naprawdę nie wiem
      skąd go wytrzasneli.
      • Gość: feniks Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.clients.easynet.fr 26.01.08, 18:05
        Kiedyś dobra pizza była w miejscu gdzie teraz jest druga,
        mniejsza "filia" diavolo na Podzamczu koło aptek.
        • Gość: Magda Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.01.08, 01:18
          Według mnie, oczywiście rzecz gustu, najlepsza pizza jest w
          MEXICANIE. Próbowałam gdzie indziej, ale zawsze wracam do MEXICANY.
        • Gość: Nowy Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.08.09, 19:16
          Zgadzam się z Tobą;D Prowadził to taki przyjazny ziomuś i pizza była
          przepyszna!!! Jak dobrze pamiętam, to lokal nazywał się Domino:)
      • Gość: Gatek Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 09:52
        A zastanawiałaś się dlaczego ekspresowy dowóz.... . Pozatym wg. mnie jest to już
        typowa speluna. Naprawdę pizza Italia na początku była super, ale teraz .
        Wystarczy zajrzeć tam wieczorem. Byłem, widziałem i dziękuję.
      • Gość: glodny Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 22:42
        w takim razie gdzie mozna kupic naprawde dobra pizze w walbrzychu?
        jadlem ostatnio w mexicanie pizze z miesem i byla okropna nie jestem
        wybredny ale znam sie na rzeczy, nie tylko na przykladzie tej jednej
        pizzy ale jedzenie nie jest zbytnio smaczne "z braku laku moze byc"
        ale powinno chyba byc lepiej
        • Gość: Tomek Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 23:09
          Jeżeli mogę się wkraść w zażartą dyskusję to pizza z lokalu na
          białym kamieniu FOOTBALL w byłym Errato jest niesamowita, a jadłem
          już chyba we wszystkich pizzeriach w wałbrzychu. Niestety wożą ją
          tylko po rejonie białego, ale warto zajechać kawałek dalej i
          spróbować.
      • grapaula Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto 13.09.09, 20:57
        opinia 2 osob - od kilku lat jemy tylko w pizzeriach a to nasza rozkminka :
        zacznijmy od ITALII bo o nich mowa - na poczatku bylismy mega podjarani , nawet dosyc dlugo bo ze 2 lata , ale ogolnie rzecz biorac pizza nawet sie nie naje , chyba maja cienki piec bo wszystkie warzywa sa ugotowanie a nie upieczone (mokra papka) raz zamowilismy lasagne , to na srodku byla kropka makaronu w sosie , zadzwonilismy ze skarga to powiedzieli ze takie maja , DIAVOLO , dosyc wczesne zaczeli z takim zarciem i na poczatku mieli renome , dobry przepis na zapiekanke ale podobny jak w VERONIE i MEXIKANIE , pizze im wiecej skladnikow tym bardziej niedobre , ale to masowka w tej chwili , duzo pracownikow i dozu zlecen , dlugo sie czeka . MEXICANA rodzinny interes i nawet ok , ale ze stara to macie racje , ale corka ze swoim chlopem to masakra . niby laseczka , do kazdego wali oczka , nawet do przyglupow , jednego kojaze bo sie w niej zakochal , prymitywna , krotkie nozki dlugi tulow , nie wiem czym sie podniecac , pizza i zapiekanka na poziomie , innych rzeczy nie jadam . VERONA - podkretka z pannami z zakladu karnego , nie znam , moze wygladaja na patologie , ale nie sa wcale wulgarne , wrecz miłe , dobrze ze ktos daje szanse takim ludzion popracowac , ceny jak i w diavolo podobne . rowniez polecam , najmniej skadnikow , margerita OK i zapiekanki tez ok . pity kiedys byly duzo lepsze , teraz naprawde zimne i przypalone , moze byl lepszy kucharz . podstawowa strategia verony to wziac pracownika , potrzymac go troche i zwolnic , swoja droga dobra rozkminkka . odnosnie marketow , szkoda ze nie na wynos , dobra tez MARGERITA z auchana , wypas na maksa , tania i calkowicie inna niz inne , napewno syta . ta pizzeria naprzeciw niej to typ fast food , pizze gotowe czekaja na klienta . DA GRASSO pomyłka , zwykly market , ciasto do dupy , dziwne skladniki w polaczeniu z HORUSEM i zapiekankami to zapiekanki OK , ale szczerze to a'la domowy , mozna sobie zrobic . a teraz lipa , bo malo sie o tym pisze , chyba wcale , niestety nie mozna zamowic do domu bo to knajpa - BARRACUDA , wypas pizze , ale zapiekanki suche . HALLO PIZZA , smakowa porazka , lokalna miastowa . duzo ludzi z wałbrzycha jezdzi do sławy na wakacje , jest tez pizzeria w rynku , TRAGEDIA , papryka ze sloika i wszystko inne tez , w ogole nie ma smaku , ani ciasto ani skladniki , ale za to wypasiona ta na osrodku OSIR (koło) . w Wieleniu też OK (koło sławy) . moze powiecie cos o pizzeriach w okolicy , przeciez kazdy jezdzi gdzies na wycieczki , a nikt nie chce jesc chłamu i tracic smaku .
        • Gość: do grapauli Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.09.09, 23:09
          proszę bardzo świebodzice pierwsza lepsza wiocha, dagrassa koło rynku zaraz obok
          doner kebab ahmed, i dalej w strone cierni pizzeria dawna roma , muszę przyznać
          że w tej koło rynku dagrassie mile mnie zaskoczyła duża 45 cm pizza z dobrym
          ciastem i dodatkami...
    • Gość: glodny Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 22:48
      aha jeszcze jedna rzecz...w hallo pizza jedzenie juz nie smakuje jak
      kiedys, strasznie ubogi repertuar (nie chodzi o menu bo w menu
      bardziej malowniczo to wyglada niz na pizzy ktora dostajemy) i w
      ogole jakas dziwna pizza, nie chcielibysmy nie wiadomo czego ale
      ceny rosna przydalaby sie pizza ktora naprawde chetnie sie jada a
      nie tylko na wielkim glodzie, co wiecej pizza w veronie to sam
      popiol nic sie nie zmienilo, diavollo faktycznie tez spadlo,
      mexicana jakos sie trzyma ale balansuje na krawedzi, da grasso moze
      byc i co dalej? to wszystko co mozna powiedziec? poprostu porazka,
      nie jestem kucharzem a sam potrafie w domu zrobic lepsza pizze, jak
      widac narazie musze sie tym zadowolic, pozdrawiam
      • Gość: nikt a stoi Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 10:36
        moim zdaniem najlepiej mozna zjesc w MEXICANIE,a jesli chodzi o
        ITALIANE to ja trafilem na oropne jedzenie i ten zapach palonych
        obok przy stoliku papierosow, to jest strasznie nie apetyczne i juz
        tam wiecej nie pojde puki bedzie sie tam palilo. pozdro
        • Gość: calzione mix Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.01.08, 10:51
          Głodny... Ty się chwal jaką pyszną pizzę robisz w domu, tylko zrób i zaproś w
          celu degustacji to się obiektywnie oceni ;) Pozdrawiam.
      • Gość: bizzare do głodnego IP: *.wlb.vectranet.pl 31.01.08, 18:28
        no jak dla Ciebie da grasso jest ok??? a reszta którą wymieniłeś
        jest niedobra, to chyba masz coś z kubkami smakowymi ;)
        pozdro
        • Gość: leo Re: do głodnego IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.02.08, 22:32
          Uwazajcie na ta blondyne w mexicanie orznela mnie na 10zl z
          usmiechem na ustach kiedy zajarzylem bylo juz za pozno pozdrawiam
          glodnych .
          • Gość: ass Re: pizza IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.08, 23:32
            jadam pizze w Wchu od 15 lat;-)))
            pierwsza zjadłem jeszcze wtedy w hallo ( Gęś) i zdecydowanie była
            najlepsza....teraz to już nie to samo halo...
            Diavolo- duzy spadek na jakości jedzenia,bardziej przypomina teraz
            bar mleczny- raz na jakiś czas jadam
            Mexicana na Piaskowej- ceny duże a pizza przecietna, zapiekanki i
            sałatki ok,
            Bohema - może być ale bez fajerwerków
            Pasaż - w miarę jedzonko ale za drogie
            De grasso odpada ( jak dla mnie)
            jest jeszcze trochę tego ale to już nie w moim guście
            Generalnie to się chyba tyczy wszystkich wałbrzyskich (
            szczawieńskich knajp nie tylko pizzerii) na początku ok a z biegiem
            czasu spadek jakości i tylko nastawienie żeby było miernie ale dało
            się dużo zarobić
            Smacznego,
            • Gość: Jacek Re: pizza IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.02.08, 07:44
              W Wałbrzychu jadam tylko sporadycznie. Na stałe mieszkam we
              Wrocławiu. Tam jedzenie jest naprawdę okropne nie wspominajac o
              cenach. Nie doceniacie swojego miasta. Jest tu kilka knajp, które
              odwiedzam. We wszystkich jedzenie jest wyśmienite. Krytyka jest nie
              na poziomie. Jeżeli chodzi o pizzerie polecam Diavolo i Mexicanę.
              • Gość: maly Re: pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 03:14
                CO prawda to ja tam nie jadam,ale kilku moich znajomych juz się tam
                struło.Chyba uzywa przeterminowanych produktow.nie polecam.
              • Gość: Nowy Re: pizza IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.08.09, 19:24
                Jacek...ja Cię proszę, zjedz coś, bo na głodniaka gadasz bzdury;) We Wrocku
                świetną pizzę robią w Piramidzie. Tak samo w Planet Pizza. Pizza Hut nie jest
                najgorsza, ale jednak płaci się chyba głównie za markę (60zł za dużą pizzę z
                dodatkową porcją sera to już lekka przesada...)
    • Gość: zibi Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.wlb.vectranet.pl 04.02.08, 18:40
      1. Pizzeria Magic ul. Palisadowa (nieistniejąca już) najlepsza była!!
      2. Pizzeria Mexicana ( ale kijowa obsługa)
      3. Pizzeria Diavollo ( luzik)
      4. Pizzeria Hit ( szczawno - Zdrój)
      5. Pizzeria Da Grasso ( Podzamcze)
      • Gość: ;) Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 22:26
        Nie ma u nas dobrych pizzerii.
        • Gość: Gość Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.02.08, 00:35
          Znalazł się smakosz. Więc co tu jeszcze robisz? Wyp.......... z tego
          miasta.
          • Gość: :) Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 14:26
            Gość portalu: Gość napisał(a):

> Znalazł się smakosz. Więc co tu jeszcze robisz? Wyp.......... z tego
            > miasta.

Buahaha lokalny patriotyzm :D Widzisz kolego nie mieszkam tutaj dla pizzy. Jak mam na nią ochotę, jadę do innego miasta. Mam zasadę że albo jem na poziomie albo wcale. A bazując na wałbrzyskich pizzeriach umarłbym z głodu ;)
            • Gość: Jaga Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.02.08, 01:01
              Obce chwalicie, swojego nie znacie.
              • Gość: wiesiek Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 10:31
                NAJLEPSZA W WAŁBRZYCHU JEST PIZZA HUT!! :>>
                • Gość: anbo Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.08, 16:11
                  A jakis kontakt do mexicany i italiany ktoś ma?? Jakiś cenniczek i ile przywóz
                  bym prosił.
              • Gość: Nowy Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.08.09, 19:26
                Swoje chwalicie, bo obcego nie mieliście okazji skosztować;P
      • Gość: gunia Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.wlb.vectranet.pl 06.03.08, 19:36
        da grasso podzamcze
    • Gość: anka pasaz w centrum IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.03.08, 14:43
      dobre pizze mają w pasau-pizze xxl!zajebiste i bardzo smaczne.dobre
      yez sa w mexicanie ale obsluga okropna.wstretna jest ta stara
      prukwa:////
      • Gość: ruchacz Re: pasaz w centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 12:02
        która stara prukwa??? zaraz ją wyrucham i zobaczycie jaka będzie miła i
        przyjemna po prostu nikt jej nie umie zrobić dobrze!!!
    • robcio105 Re: Polecam Da Grasso podzamcze 06.03.08, 20:37
      Szczerze polecam Da Grasso na podzamczu. Zdarzyło się kiedyś ,że
      dostałam spaloną pizze ale po okazaniu jej kierowniczce od razu z
      przeprosinami dostaliśmy drugą i zniżkę na następny raz. No cóż nikt
      nie jest idealny, ale lokal jest na poziomie i nie ma palenia
      papierosów w środku! ;) Przychodzę niemalże od początku. Ja tam
      jestem zadowolona i znajomi również.
      • Gość: karka Re: Polecam Da Grasso podzamcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 14:32
        hmmm z Tesco teraz bralem nie wiem co za nazwa pizzerni ale lepsza byla niz ta z podzamcza.
        • Gość: vlad Re: Polecam Da Grasso podzamcze IP: *.wlb.vectranet.pl 04.04.08, 17:53
          Czytając to wszystko dochodze do wniosku że wszystkie pizzerie są super i
          jednocześnie okropne. Dyskusja jest z założenia bez sensu bowiem opiera się na
          gustach. Ja jadam w Italii i nie narzekam choć nie twierdze, że to najlepsza
          pizzeria (żeby nie było)
          • Gość: :) Re: Polecam Da Grasso podzamcze IP: 91.203.16.* 20.05.08, 13:08
            ja jesli mam sie udac gdzies to tylko Diavolo, byl okres ze troszke spadli ale znow pna sie do gory- fajna pizzeria przytulna i kameralna a nie jak ta da grasso - czuje sie jak na dworcu
            • wladyslaw_grabski Re: Polecam Da Grasso podzamcze 20.05.08, 16:37
              I po co odgrzebałeś ten martwy temat właścicielu/pracowniku Diavolo ? Nikt nie chwyta już tych krypto reklam.
            • robcio105 Re: Polecam Da Grasso podzamcze 21.05.08, 20:59
              Nie no facet,aleś wyskoczył-czy ktoś Cię o coś pytał. Ta dyskusja
              się juz dawno skończyła. Zaczep się na inny temat. A jak jesteś z
              Diavolo, to może jakaś inna forma promocji, np: radio a nie
              smarowanie innych.
              Wstydź się
    • Gość: Amon Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.05.08, 13:33
      Po kilku miesiącach od ostatniej wizyty poszedłem z żoneczką do
      Diavolo.Zamówiłem sałatkę Manhattan oraz zapiekankę. To co zobaczyłem przerosło
      moje najśmielsze oczekiwania. Sałatki podano 1/3 tego co ostatnio, bez smaku,
      pocięta zielenina rodem z łąki. Zapiekanka spalona na węgiel, o smaku
      dykty.Przestrzegam wszystkich! Była to moja ostatnia wizyta w tym lokalu.
      • Gość: gość Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 23:54
        witam w takim razie polecam REXtauracje w szczawnie-zdrój przy ul.
        solickiej 6,nie mają pizzy ale mają tam przepyszne przysmaki
        włoskiej kuchni:zapiekanki,sałaty,rigatoni,lasanie,brokuły i warzywa
        zapiekae,kałmary(moje ulubione) i nie tylko dużo by gadać smak
        wciąż ten sam ,sam szef tam gotuje, niema maniany,ceny bardzo
        przystępne, profesjonalizm ,mówię szczerze ,wpadnijcie tam!!!!!
        wysoki poziom gastronomi i wtedy będzicie mieli porównanie-
        www.rextauracja@tlen.pl
        • Gość: gość Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 00:01
          aaaaaa jeszcze jedno,właściciel REX-a to - kultowa postać twórcy
          (hallo pizza-Gęś rynek póżniej gdańska)
          • Gość: magdalena ;) Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 00:53
            ktos wspomnial wczesniej o tej starej prukwie z mexikany!
            co racja to racja ale ta kobieta naprawde odstrasza klientow ...jak
            juz mamy sie tam wybierac to wolimy jak jej nie ma
            autentycznie ,jest cholernie niesympatyczna do tego zdziera ile sie
            da nawet na soku do piwa ,,,za dolanie chciala ode mnie 1zl ,,no
            wysmialam babsko jedne...wogole piwo to jakies szczochy za
            przeproszeniem..odradzam ..moja znajoma zle po nim skonczyla
            a jesli chodzi to ostatnio zamowilam do domu(mni z szynką) ale co
            sie okazalo to tam tylko szynka byla w dodatku tłusta ze az sie nie
            chcialo tego jesc! i jeszcze na koniec jedno dobre słowo makarony
            maja tam dobre co na ogół zamawiam noi sałatki tez w miare
            pizze polecam w zoomie i w pasazu grunwaldzkim ;)
            • Gość: gość Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 22:21
              ja jeszcze odnośnie rextauracji pomyliłam ich strone internetową
              sorki,zobaczcie lokal i menu-www.rextauracja.pl
              • Gość: Monia Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.08, 22:53
                oj juz wystarczy rex reklamy !!!! wykupcie reklame i sie powinno płacic po a
                nie przed !!!!!!!!!!!!!!!!!!! to raz :) a dwa to rzeczywiscie obsługa w
                mexicanie to dno a ta stara baba to powinna byc w domu starcow :/
                • Gość: Wojtek Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 11:40
                  To jest forum i jesli jakas pizzeria zasluguje na moja rekomendacje to wlasnie
                  tutaj jest miejsce na jej wystawienie:) A wiec osobiscie polecalbym Pasaż.
                  Troche drogo ale przynajmniej smacznie i mila usmiechnieta obsluga. Nie widze
                  wiec powodu zeby nie polecic komus pasazu zamiast tych wyrobow pizzopodobnych z
                  diaffolo albo GraDasso;)
                  • Gość: j Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.chello.pl 20.06.08, 12:50
                    Dla mnie najlepsza od lat jest Mexicana
                • Gość: gość Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 02:31
                  moim zdaniem to niema najmniejszego znaczenia chyba że się chce
                  prysnąć i nie zapłacić hmmmm monia;-),jestem klientem rex-a od lat
                  znam szefa i wiem co jem!!!!! a chyba o to tu chodzi,lubię ten
                  lokal i te jedzenie i będe go reklamować PROSTE !!!!w końcu to
                  ranking czyż nieee :-)poprostu POLECAM ---tobie Moniu też:-)
                  • Gość: kamil Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 03:00
                    Jestem fanem włoskiej kuchni i moim zdaniem najlepsza pizza jest w
                    margerricie w auchan -słowo!!! najważniejsze jest ciasto chyba się
                    ze mną zgodzicie.jeśli chodzi o rextauracje to byłem warto !!!!
                    polecam spaghetti z mięsem i pieczrkami mega porcje,a co do pizzeri
                    verona w tesko to zgroza dziewczyny pracują tam za kare!!!
                    najmniejsza prośba sprawia im kłopot,wszystko spalone i tłuste.NARA.
                    • Gość: Piter Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.chello.pl 22.06.08, 14:14
                      Skończcie z tą reklamą Rexa. Bo i tak nikt się na te brednie nie
                      nabierze. Wszyscy doskonale wiedzą jakie pomyje dają tam do jedzenia.
                      Jak nie macie klientów ta zacznijcie dobrze gotować.
                      • Gość: Głodny Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 13:44
                        Jeśli macie ochotę na naprawdę dobrą pizze i inne dania zamówcie w
                        Zoomie na Podzamczu-najlepiej na podwójnym serze. Może trochę
                        drożej, ale co za smak ;)
                        • Gość: kika Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 21:03
                          jeśli chodzi o dobrą pizze to poleca mexikane często tam jadam,a
                          co do Rexa to naprawde mają dobre jedzenie lubie jeść tam sałate na
                          gorąco.---i polecam troche kultury szczególnie mam wrażenie że
                          małolatom .
      • Gość: emigrantka Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 23:12

> Po kilku miesiącach od ostatniej wizyty poszedłem z żoneczką do
        > Diavolo.Zamówiłem sałatkę Manhattan oraz zapiekankę. To co
        zobaczyłem przerosło
        > moje najśmielsze oczekiwania. Sałatki podano 1/3 tego co ostatnio,
        bez smaku,
        > pocięta zielenina rodem z łąki. Zapiekanka spalona na węgiel, o
        smaku
        > dykty.Przestrzegam wszystkich! Była to moja ostatnia wizyta w tym
        lokalu.

Niestety, Diavollo wiele straciło ze swej dawnej świetności. Miałam
        okazję być tam dziś i jestem wielce rozczarowana. Zblazowana
        dziewuszka przyjęła zamówienie po 10 minutach podpierania ściany. W
        lokalu nie było prawie nikogo, a mimo to w okienku piętrzyły się
        nieumyte naczynia. Widać, że panienki niespecjalnie przejmują się
        rolą. W sałatce zamiast pysznego niegdyś sosu, pływały oka oliwy, z
        zapiekanki została połowa tego, co kiedyś. Sama sałatka trudna do
        zjedzenia z powodu rozwalania się po talerzu, zapiekanka zupełnie
        niepodobna do tej sprzed kilku miesięcy. Obsługa snuje się po
        lokalu, w pogardzie mając klientów. Kiedyś wszystko było na miejscu -
        klient nie miał prawa czekać, a dziś panienki nawet w obecności
        szefa mają seksualne podejście do pracy. Nie tylko one zresztą. Nie
        dalej jak tydzień temu czekałam na zapiekankę 45 minut. Powód?
        Kucharz, zajęty rozmową, spalił moje jedzenie, które wylądowało na
        oczach wszystkich w śmietniku. Niestety, nie doczekałam się nawet
        jednego słowa wyjaśnienia. Dziś po raz kolejny dałam szansę
        Diavollo, przez wzgląd na dawne czasy i miłe wspomnienia. Jak widać,
        nie warto być sentymentalnym, tylko zacząć szukać innej pizzerii.
        Żal mi tylko właściciela, który całe serce włożył w tę knajpkę.
        Przykro patrzeć, jak z porządnej pizzerii robi się podrzędny lokal
        pod psem.
        • Gość: feniks Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.chello.pl 09.07.08, 10:04
          Jeśli włożyłby "całe serce" to niepozwoliłby na taką karygodną
          zmianę jakości lokalu. Widocznie tak jak większość szefów takich
          przybytków zaczoł wyśmienicie, a jak stwierdził, że ilość klientów
          jest wystarczająca i wyszedł na swoje, to olał sprawę.
          To jest normalny punkt widzenia ludzi, nie tylko z tej branży,
          którzy na początku patrzą na jakość, a później już tylko na ilość.
          • Gość: emigrantka Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 10:24
            Szkoda, że nie wiesz, jak jest naprawdę. To bardziej skomplikowane,
            niż Ci się wydaje. Ale nie mnie opowiadać, jak historia miała się
            potoczyć. Znając szczegóły, a przynajmniej ich część, piszę, to co
            piszę. A Ty nie znając pewnie całej sprawy, masz prawo stwierdzić,
            że gość ma w dupie i liczy tylko na kasę. Rzeczywiście tak to
            wygląda, ale nie zawsze to, co widać, jest tylko czarne albo białe.
            Pozdrawiam.
          • Gość: emigrantka Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 10:25
            Feniks: przy okazji: ZACZĄŁ, a nie ZACZOŁ.
            Zdrówka
            • Gość: feniks Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.chello.pl 09.07.08, 18:48
              No tak widzę, że czepiamy się literówek i nic nowego do tematu nie
              wnosimy. Nie znam historii lokalu i zapewne większość klientów też
              nie zna, ale prawda jest nadal ta sama, że jakość nie idzie w parze
              z ilością od dość długiego czasu.
              Co do tych Twoich kolorów białe i czarne, to kojarzysz mi się z
              naszym "ulubionym" politykiem, który podobny tekst walnoł swojego
              czasu przed sporą rzeszą obywateli bez zrozumienia sensu wypowiedzi.
              Jednakże nadal uważam, że jest to jeden z lepszych przybytków w
              naszym mieście, gdzie konkurencja pod tym względem stoi na poziomie
              studni głębinowej z przynajmniej 5 - mętrową ilością mułu, co nie
              zmienia faktu, że sporo ludzi tęskni za lokalem z prawdziwego
              zdarzenia, którego tutaj nie ma i zapewne długo nie będzie.
              • Gość: bubu Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.07.08, 12:43
                zgadzam sie ze najlepsza pizza jest w pasazu w centrum

polecam pizze classic ( salami , pieczarki )

pyszna - no i nie drogo bo za pizze xxl 40 cm 27 zł !!! :)))))
                • Gość: żabeczka Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.wlb.vectranet.pl 20.07.08, 16:34
                  Wczoraj byłam w Mexicanie! I wcale nie polecam! Pizza owszem, niedroga ,ale
                  obsługa nie podobała mi się. Pizze rzucono mi wręcz na stolik, otrzymałam
                  również dodatkowy talerz, na ktorym były okruszki (czyzby talerz po poprzednim
                  kliencie?). Jeśli chodzi o Da Grasso to pizze mają pyszną i wielką, obsługę
                  całkiem niezłą,ale nie zawsze jest tam czysto. Często zdarza się ,że w pizzy są
                  włosy...Dia Volo się popsuło. Kiedyś vegetariana miała mnóstwo warzyw,teraz
                  brokułki są mini mini:(
                  • Gość: lukas7 Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.07.08, 09:26
                    Witam, nie polecam diavolo ostatnio mniej sie przykłądają, stawiam
                    na mexicanę na piaskowej górze, natomiast co do wychwalanej Italii
                    musze sie wybrać i wypróbować.
                    • Gość: hola Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 23:40
                      ITALIANA ,jedzonko super ,co do sałatek ...to muszą jeszcze
                      popracować ,ale poza tym pychota .Polecam danie ze
                      szpinakiem ...mniam ,miiam .Do tego wesoły kelner ...tam nie można
                      wyjść z ponurą miną:-)
                  • Gość: czesio Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.08.09, 19:44
                    Jakiś czas temu byłem w Diavollo z dziewczyną jakąś godzinę przed zamknięciem
                    lokalu. Ponieważ kartą nie mogłem zapłacić, poszedłem do bankomatu w markecie
                    obok (Savia?). Na pizzę czekaliśmy 40-45min. W tym czasie obsługa zebrała się
                    przy ladzie na pogaduszkach. Gdy w końcu dostaliśmy zamówioną pizzę, wszyscy
                    rzucili się wręcz ostentacyjnie do sprzątania lokalu, tak że w 10min zrobili
                    chyba wszystko i ustawili się znów przy ladzie, w oczekiwaniu aż skończymy.
                    Czuliśmy ich niecierpliwy wzrok na plecach. Zrozumieliśmy zachowanie
                    pracowników, poprosiłem o zapakowanie pizzy na wynos. Pakowanie poszło im 100
                    razy sprawniej niż obsługa wcześniej;/
                • Gość: gość Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: 62.87.128.* 25.07.08, 07:22
                  w da grasso jest chyba 42 cm, a nie wiem czy jakas najdrozsza pizza osiąga cene
                  27 zł?
    • Gość: gość Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: 62.87.128.* 25.07.08, 07:25
      w cafe zoom jest dobra pizza nawet, nie wielka jak w da grasso ale smaczna, a
      ceny... jakos ~14 zł bodajże
    • Gość: 11 listopad Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 16:23
      nie zamawiajcie pizzy do domu z mexicany pracuje tam kierowca slepy
      jak kret a w dodatku idiota za pizze ktora kosztowala 20 pare zloty
      zaplacilem 2 banknotami po 20 zl a reszty dostalem 3 zeta a koles
      wpiera ze ja mu dalem 20 zl inteligent jak h..
      • Gość: klopsik Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 04:19
        Ja zamawiam z Tescco nie wiem jak oni sie tam nazywaja ale pizza naprawde OK!!
        • Gość: ---- Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.wlb.vectranet.pl 23.08.08, 07:26
          no to pozazdrościć odpornych kubków smakowych :P

ja ostatnio kupiłem ser szynka pieczarki u nich to chyba "5" mało
          się nie porzygałęm zamiast szynki był boczek ! pizza tłusta smakowo
          obrzydliwa ... do tefgo widziałem jak "kucharz" zeskrobywał
          spalenizne z pizzy i dał ją klientowi na talerzu ... ble ! nigdy
          więcej !

• Gość: grzechu Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.range217-43.btcentralplus.com 09.08.09, 16:27
          Jka jeszcze mieszkałem w wałbrzychu to na prawde najlepszą pizzę
          jadłem w diavolo, najlepsze makarony halo pizza, najlepsze
          zapiekanki mexicana. Ale co do pizzy teraz to na prwde wolę Chicago
          Town z Iclanda(taki sklep z mrożonkami) niż każdą pizze w Wałbrzychu.
    • saruchinka Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto 01.09.08, 20:39
      zapiekanki w diavolo mistrzostwo? jeżeli ktoś lubi gotowanego, obskubanego nie
      wiadomo czyimi łapami kurczaka to naprawdę pycha:)POLECAM!!! W Szczawnie w Rexie
      zapiekanki może nie są zbyt duże ale smak super. A co do pizzy to w Mixicanie
      dobra jak ktoś lubi sucha. W Veronie przypalona a w dagrasso może być. Najlepszą
      pizze jadłam w Świebodzicach pizzeria przy głównej ulicy bodajże Italiana czy
      coś w tym stylu, dużo sera, ciasto średniej grubości, pycha!
      • Gość: koro Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 02:52
        A kiedys dawno byla pizzernia na Tuwima jak sie idze w strone Nowego Miasta
        zaraz po prawo...ten lokal jeszcze jest ?
        • Gość: wisla a co powiecie o MONA LISIE? IP: *.wlb.vectranet.pl 03.09.08, 14:35
          wedlug mnie najlepsza pizza w wch tylko szkoda ze jest juz na telefon wyłącznie
          :( Ale najlepsza!
          • Gość: degustant Re: a co powiecie o MONA LISIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 16:12
            tak mona jest niezła puszyste wysokie ciasto jedna z lepszych na tym zadupiu
            dorównuje tej ze świebodzic italianie jak na strzegom na przeciw biedronki i
            komisu samochodowego niezła kuchnia polecam
        • Gość: smakosz Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 16:09
          niestety już jej niema stara piccolo tam była msuper pizza na puszystym wysokim
          cieście drożdżowym pychota 5 zł za kawałek ubolewam strasznie ze jest zamknięta
          stara kuchnia i super piec do tego jej namiastka pozostała w grill barze na
          piaskowej na głównej koło optyka na przystankach za mexicaną tam jest jeszcze ta
          stara kuchnia co ma niepowtarzalny smak i pizza na drożdżowym cieście puszysta
          wysoka 5 zł kawałek polecam smakoszom z prl-u
    • Gość: Marta Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 15:43
      Diavollo najlepsze!!! Szczegonie zapkanki!! Polecam
    • Gość: xxxxy;] Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.09.08, 22:18
      co do rozwozu verona sie nadaje na pasztet przy takich kierowcach jacy sa nie
      dosc ze starzy to smierdzi od nich i ruszaja sie wolno poprostu dno totalne
      • Gość: Gość Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.gprs.plus.pl 14.09.08, 19:58
        W Wałbrzychu mieszkam od miesiąca, dziś zamówiłem pizzę z Diavolo -
        przyjechała po prawie 2 godzinach i była zimna. Pierwszy i ostatni
        raz tam zamówiłem;]
      • Gość: ciasto ser szynka Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.chello.pl 08.01.09, 21:57
        a ktos zamawial pizze z mona lisy jest ich stronka tylko dowoz..? ale czy jest pizza smaczna?? jest to pizzernia spoldzielcza...
    • Gość: inka Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 20:29
      ja sie z ta lista nie zgadzam wedlug mnie diavolo powinno byc w calym rankingu
      na samymkoncu zaczne od poczatku
      obsluga - jak juz sobie panie pogadaja wtedy racza podejsc do klienta byle
      szybko zlozyl zamowienie bo ciagle sie spiesza
      jedzenie - pizza nawet smaczna ale zapiekanka obzydliwa delikatnie mowiac
      skladniki zimne sos rozwodniony wyglada ta jak by mrozona zaiekanke wsadzic do
      pieca i odgzac okropnosc a dodam ze napoje rozabiane z woda zwlaszcza cola
      smakuje tak jak by dodac minimalne ilosci ekstraktu a reszte wody nie da sie
      tego pic
      kiedys tam dosc czesto jedismy teraz nawet nie zagladamy ze wzgledu na to ze sie
      popsuli
      eraz nasz ulubiona restauracja w walbrzychu jest mexicana obsluga i jedzenie
      rewelacja i nie jest t zadna reklama
      • Gość: Tajfunn Italia na piaskowej :D IP: 192.132.229.* 06.11.08, 12:50
        Miło i bardzo smacznie, na drugim miejscu mexicana :D
        • Gość: das Re: Italia na piaskowej :D IP: *.chello.pl 16.12.08, 22:10
          a mam pytanie widzialem w tv walbrzyskiej ze istnieje monalisa pizzernia ktos jadl tam zamawial?? prosze o opinie..
    • Gość: izunia Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.11.08, 11:53
      diavolo to najgorsza pizzeria w miescie, kilka razy przywiezli pizze
      inna niz zamawialismy a do tego raz nas zatruli, znam oprocz mnie
      dwa przypadki zatruc po daniach z diavolo:((( da grasso tez ma
      nieswieze jedzenie, najlepsza jest mexicana, ale ma jeden mankament:
      niemila obsluga w szczegolnosci starsza pani
    • Gość: combruśnikowski Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.08, 23:48
      żenada i bzdura ciągnąć ten temat dalej
    • Gość: biedro Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.eranet.pl 17.12.08, 11:57
      ja powiem tak w diavolo nie bylam kupe czasu wiec nie wiem jak jest
      z da grasso juz nie zamowie bo samego ciasta jesc nie chce.Verona
      pizza nie zladuzo sera moze byc za to salatki beznadziejne.horus
      beznadzieja nigdy juz tam nic nie zamowie nie dosc ze mniej
      wszytkiego jak bys jadl na miejscu to jeszcze zimne a do tego
      kierowca nie ma wydac z 20 zl paranoja i mowi do mnie to chodzmy
      rozmienic a mi dziecko spi no nie moge.mexikanie pizza nie zla ale
      pluja do sosow taki mi i mojej kolezance sie zazylo chyba im
      przeszkadzalo ze pare soso sobie wzielysmy w italianie nie bylam.a w
      rynku jest na gdanskiej calkiem niezla pizzernie.a rex jadlam tylko
      salatki i powiem pychota a najbardziej grecka mniammmm ach ten sosik
    • Gość: pizzerka Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.wlb.vectranet.pl 08.01.09, 21:08
      Najlepsza pizza jest z mona lisy ale oni mają tylko na dowóz.Uwiezcie mi jadłam
      w każdej pizzerii w wałbrzychu ale mona lisa bije wszystkie!
      • Gość: henrietta Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.05.09, 22:39
        Jadlam ostatnio w zomie i jest naprawde bardzo smaczna!
      • Gość: pizza Re: Do pizzerki IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.08.09, 11:35
        Nie dalej jak kilka postów wyżej pisałaś, że Mona lisa jest najlepsza, teraz
        piszesz co innego ;) Czy ty wiesz czego chcesz ? Ech.... wakacje ;)
    • Gość: siamacz Re: Ranking Pizzerii w walbrzychu....gdzie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 18:37
      horus to go ,główna piaskowa, żarcie robią przy tobie spoko nie ma szans na
      wsadzenia syfu do żarcia niezłe zapiekanki 60 cm i podwójne hot dogi i hamburger
      niezły, zapiekanki spoko knysza pajda i tortilla no no......
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka