Gość: kostka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 13:14 Czy ktoś zna firmę brukarską KamJan(kostka granitowa) spod Strzegomia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: popo Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 20:33 spod Strzegomia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany pytek Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 20:47 tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granit Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 22:51 oszusci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.07, 14:22 a może ktoś zna firmę uczciwą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozczarowany Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.10.07, 11:06 Niestety niewiele mozna o nich powiedzieć dobrego, szczególnie w temacie dotrzymywania terminów... Zdecydowanie nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostka Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 09:26 a czy w ogóle, wykonali zlecenie i po jakim czasie od terminu umownego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 101 Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.07, 08:16 a co na to urzędnicy skarbowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 11:36 troche się spóźnili ale wyszło ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 11:38 która firma się teraz nie spóóźnia, ja takiej nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 11:49 Witam, trzy posty z dnia 15.10.2007 sprawiły, że postanowiłem napisać od siebie parę zdań. Dopisane zostały one z jednego komputera przez samego właściciela firmy. Dopisał je po tym jak poinformowałem matkę tego pana o tym forum, dokładnie 15.10 o godz.21.04 - po tym jak zarzuciła mi, że jestem jedynym zniecierpliwionym kientem. Jak widać jest nas więcej. Ja na ekipę Kamjan'a czekam od końca sierpnia. Termin realizacji upłynął dnia 05.09.07. Obecnie sprawa wygląda tak, że właściciel po kolejnych tygodniach zwodzenia mnie, po obiecaniu mi, że odda wpłaconą zaliczkę w wysokości 7500 zł, nie odbiera moich telefonów. Milczy... Radzę bardzo uważać na firmę KAMJAN !!! Zainteresowanych i poszkodowanych proszę o kontakt. Zawsze lepiej złożyć pozew zbiorowy przeciwko oszustowi. dziadecki@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granit Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 11:59 dzięki, za post, jestem w tej samej sytuacji, chyba wystąpię do sądu, ale co z tego robota nie zrobiona, a zima tuż tuż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nin Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 13:47 Witam, coz, lepiej niech pan na nic nie liczy. Ja czekam na kostke od poczatku czerwca. Co to za firma i jej pelnomocnik mozna sie dowiedziec w firmie w windykacyjnej PROGRESS;ul.Miłoszycka 75; 51-502 Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostka Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 14:39 a za ile zł zaproponował panu za tonę kostki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 20:25 Dziękuję wszystkim za maile! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostka Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 09:10 a ile kosztuje tam ta kostka 8/11 za tonę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostek Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 09:57 Dziwne pytanie. Jak mi się zdaje, to zależy od koloru kostki. A kosztuje tyle co u innych, proszę sobie zajrzec na allegro. Może chce pan od nich cos kupić? Na pewno wezmą zaliczkę, a na kostkę można sobie czekać i czekać i czekać..... i się nie doczekać.Ogólnie to nie wolno im dawać ani grosza, zanim towaru nie będzie na miejscu albo nie ukonczą zlecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 22:28 witam widzę że jedna lub dwie osoby z tego formu starają się zrobić z firmy kamjan oszustów, ja korzystałem z ich usług oraz kupiłem u nich kostke i wszystko było ok, zapłaciłem z góry kwota nie mała ponad 40000 zł i robota została zrobiona kostka także dostarczona, widzę że na tym formu występuja dwie osoby które najwidoczniej z kamjanem miały problem, ale to nie oznacza aby wyzywać ich od oszustów, może się spóźnili z dostawą, ale wątpię aby nie dostarczyli towaru, może powinniście Państwo nie złością i nagadywaniem załatwić problem a normalnym zrozumieniem, nie wiem ! Jeżeli będzie trzeba dla sprawdzenie podam dane i będą Państwo mogli do mnie podjechać i oglądnąć ich robotę jest super i znajduje się w wadowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nin Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 23:22 Nikt Panu nie broni stawać za tą firmą. Zdaje się,że mamy demokrację i każdy swoje zdanie, opinie lub fakty może przedstawić. Radzę się cieszyć z wykonanej pracy, a nie pouczać innych, co mają sądzić lub robić, gdy ktoś ich okrada. Może należy właściciela prosić na kolanach, żeby łaskawie dostarczył towar i wyznaczyć najbliższy termin na 2020 rok, niech sobie bidulek korzysta z moich pieniędzy do woli? A tak swoją drogą, to bardzo dziwne, że Pan płacił z góry i to aż 40000 zł. Tyle zaufania do obcych ludzi i to zanim wykonali zlecenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nin Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 10:45 A tak swoją drogą, to chyba powinien się Pan liczyc nauczyć, bo tu takich, co z usług kamjan niezadowoleni, odezwało się chyba z 6-7 osób. Wystarczy jedna, żeby mieć zasadnicze watpliwości, co do firmy. To tak na zakończenie, bo wczoraj mi się zapomniało to skrobnąć. No i dziwnie mi przypominają Pańskie słowa korespondencje z właścicielem KamJan :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: munio Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.07, 14:35 a który to post tego oszusta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 18:01 Nie mam z nimi nic współnego, tylko tyle że wykonali mi dobrze robotę. Mój znajomy także im zlecił robote i nie było problemów. Zgodzę się że to firma powinna wyjaśnic te rzeczy, ale nie poruszam tematu bo go nie znam. Zycze pozytywnego załatwienia sprawy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 21:52 W poniedziałek wysłałem poleconym za potwierdzeniem odbioru monit o realizację warunków umowy. Termin 7 dni. Poinformuję szanownych forumowiczów o tym czy firma Kamjan się pojawi. A tak na marginesie, to bardzo ciekawe, że po wykonaniu pracy nadal się "klient" interesuje tak bardzo losami firmy wykonującej (forum powstało początkiem października). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 22:13 sam pisze do naiwnych klientów, oszust! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 20.10.07, 18:54 bądź pewien że firma kamjan się pojawi, jeżeli nie potrafisz zrozumieć że prace budowalne praktycznie zawsze się przeciągają to nie nasz problem, ponadto na umowie jest przyblizony termin realizacji - więc wszystko zgodnie z umową będzie zrealizowane. równie dobrze doktorku moge napisać na katowickim formu że bierzesz łapówki i poprosić kilku znajomych o dodanie paru tekścików. Zrobimy ci tą robote, i jeszcze przeprosisz mnie za te obelgi wobec firmy kamjan to ci gwarantuję. Dostarczyliśmy ci kostkę na budowę,dostarczymy kruszywo i robotę wykonamy. co do naszych klientów którym spóźniamy się z dostawą kostki lub realizacją zlecenia, przepraszamy i gwarantujemy że zlecenia zostaną zrealizowane i towar dostarczony, możemy dołożyć kostkę kolorową za opóźnienie w ramach przeprosin pozdrawiam kamjan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 21:41 mam pytanie jest możliwe, wykonywanie bruku i to kolorowego w błocie zmieszanym ze śniegiem w temperaturze około zera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 21.10.07, 10:27 kostkę można układać do -10 C , a czy jak pada w lecie to nie ma błota, dlatego proszę zająć się tym na czym się znacie a układanie kostki pozostawić profesjonalistą pisac o naszej firmie możecie nie zabronię tego Państwu, i nawet zaprosze do tego forum naszych starych i obecnych klientów i mocno się zdziwicie jak dobre o nas mają zdanie niezadowolonych jest 3 a bardzo zadowolonych 60 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.07, 07:14 to dlaczego powołuje się Pan w umowie na ewentualne opóźnienia związane z warunkami atmosferycznymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.10, 09:03 To logiczne - ja jak mi sie umowa nie podoba to nie podpisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.04.10, 20:42 podbijamy, hej! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: środa Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 22:08 kiedy zaspokoisz wierzycieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qr-wa Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 22:22 ale umowa jest dobra, a oni umowę olewają i dlatego dług sprzedano i bedą mieli za swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator od pierwszego wpisu IP: 94.254.181.* 01.05.10, 13:26 pitu pitu i nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek witam mmaciu kamjanowa IP: *.cdma.centertel.pl 04.05.10, 18:58 czy szanowna mamusia uzbierała już pieniążki dla pani komornik :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pytka Re: witam mmaciu kamjanowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.10, 20:30 nic z tego nie bedzie, ona nic nie ma i jej synek też, ale juz niedługo wypłacą wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pytka Re: witam mmaciu kamjanowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 22:15 a z czego ma uzbierać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: witam mmaciu kamjanowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.07.10, 00:00 nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan ole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 11:19 kostka granitowa juz od 250 zł za tonę netto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 10:30 Witam, różnica między nami polega na tym, że ja napisałem same fakty a to co Pan pisze to pomówienia i za takowe także można mieć kłopoty z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 21.10.07, 14:56 jakie fakty, to że mamy małe opóźnienie, fakt jest taki że umowa na to pozwala, to że nazwał Pan nasz firmę oszustem - zupełnie bezpodstawnie a kto Panu powiedział że to pomówienia może ja na Pana także zbieram infomację - a kłopoty Pan bedzie miał jak Pan nie zapłaci po wykonaniu pracy. Rozumiem Pana zdenerwowanie ale przeciągnął Pan strune z niektórymi tekstami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 08:57 witam nasza firma zaproponowała zadośćuczynienie naszym niezadowolonym klientom w postaci kostki dodatkowej kiolorowej o znacznie większej wartości za tonę niż ta którą zamawiali, ponadto jeden z klientów jest niezadowolony bo nie wyrobiliśmy sie w terminie z robotą, kostka została do niego dostarczona i został poinformowany że będzie małe opóźnienie to czy to jest oszustwo - wydaje mi się że nie! Nikt nikogo nie próbuje straszyć, my wiemy że robota zostanie wykonana i towar dostarczony, to że będzie opóźnienie można zawsze w jakiś sposób wynagrodzić. Oszust to taka osoba która świadomie doprowadziła do utraty mienia drugiej osoby. A my tak nie postąpiliśmy bo w braży budowlanej szczególnie w robotach ziemnych i w pracach kamieniarskich nie jest się w stanie wszystkiego przewidzić - co może spowodować duże opóźnienie. Na produkcję kostki splata się kilka czynników które trzeba połączyć i czasami jak jeden wypadnie robi się duzy problem, ale to nie jest zamierzone. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 20:32 dziękuję za pouczające wypowiedzi, biorąc je na wzór informuję wszytskich swoich niezadowolonych klientów aby zgłosili swoje wątpliwości na e-mail: kostka.granitowa@poczta.onet.pl każda sprawa zostanie naprawiona w ciągu 14 dni od daty zgłoszenia, pozdrawiam kamjan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granit do katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 23:47 I jak?Mial pan dac znac na forum. Robia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: do katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 17:03 Witam, ciesze się, że ktoś tu zagląda. Minął termin rozpoczęcia prac po wezwaniu wysłanym listem poleconym. Oczywiście firma Kamjan się nie pojawiła. W rozmowie telefonicznej dowiedziałem się,że wpłacona zaliczka nie zostanie mi zwrócona. Zadzwoniłem dzisiaj do firmy Progress z Wrocławia - wszystkim, którzy zastanawiają się nad współpracą z firmą Kamjan polecam rozmowę z nimi. To co się dowiedziałem brzmi jak kolejny odcinek Ekspresu Reporterów - szkoda tylko, że z moim udziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina definicja pojęcia oszustwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 01:01 Współczesne znaczenie słowa "oszustwo", zwłaszcza w sferze prawa karnego, wydają się najpełniej definiować L. Andrzejew, L. Kubicki, J. Waszczyński, którzy w oszustwie upatrują różnych mechanizmów wykonawczych stosowanych w celu wytworzenia u kogoś obrazu sprzecznego z rzeczywistością, żeby wprost uszczuplić czyjeś mienie i osiągnąć korzyść majątkową. Przyjmując, że firma X wiedziała o niemożności zrealizowania umowy( sam pan to potwierdził w swojej wypowiedzi) i nie zrobiła nic w tym względzie, tzn. nie odstąpiła od umowy poprzez zwrot zaliczki, proponując poszkodowanemu klientowi ewentualne zadośćuczynienie , czy też po odstąpieniu przez klienta od umowy, które przysługuje stronom po niewykonaniu umowy w terminie 30 dni od tegoż, nie zwróciła firma swemu klientowi wpłaconej zaliczki, to obawiam się, że powyższa definicja właśnie do firmy X się stosuje. Nie bez znaczenia jest, że sytuacja taka ma miejsce w przypadku kilku klientów. Bez znaczenia jest za to fakt, że poprzedni klienci z pracy firmy byli zadowoleni. Oburzenie właściciela firmy X jest w tym przypadku zupełnie bezzasadne. A te pokrzykiwania, próby straszenia klientów, obrażanie ich to mają jeszcze inną kwalifikację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: definicja pojęcia oszustwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 08:57 witam nasza firma zaproponowała zadośćuczynienie naszym niezadowolonym klientom w postaci kostki dodatkowej kiolorowej o znacznie większej wartości za tonę niż ta którą zamawiali, ponadto jeden z klientów jest niezadowolony bo nie wyrobiliśmy sie w terminie z robotą, kostka została do niego dostarczona i został poinformowany że będzie małe opóźnienie to czy to jest oszustwo - wydaje mi się że nie! Nikt nikogo nie próbuje straszyć, my wiemy że robota zostanie wykonana i towar dostarczony, to że będzie opóźnienie można zawsze w jakiś sposób wynagrodzić. Oszust to taka osoba która świadomie doprowadziła do utraty mienia drugiej osoby. A my tak nie postąpiliśmy bo w braży budowlanej szczególnie w robotach ziemnych i w pracach kamieniarskich nie jest się w stanie wszystkiego przewidzić - co może spowodować duże opóźnienie. Na produkcję kostki splata się kilka czynników które trzeba połączyć i czasami jak jeden wypadnie robi się duzy problem, ale to nie jest zamierzone. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina 124 dni oczekiwania na kostkę badź zwrot pieniędzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 10:44 Problem pana polega na tym, że pan oszukuje ludzi, bo : nie dostarcza pan im towaru na czas, nie wykonuje pan zleceń w przewidzianym terminie, nie oddaje im pan pieniędzy, które wpłacili i jeszcze pan uważa, że to jest w porządku. Przyjmując zamówienie doskonale pan zdaje sobie sprawę, że nie jest pan w stanie się z niego wywiazać, ale po pieniądze pan łapki wyciąga. A jakby tego było mało, to jest pan oburzony jakąkolwiek reakcją negatywną ze strony klienta. I na dokladkę tegoż klienta pan próbuje pouczać, bo przygłup, na robotach budowlanych się nie zna.Można mu też wciskać kity o tzw. orientacyjnym terminie realizacji zlecenia, może się przestraszy. Nie będę tu wklejać już terminów prawniczych i tego, co powinien pan ( firma) zrobić w sytuacji niemozności zrealizowania postanowień umowy. Szkoda słów. Dyskusja z panem jest bezcelowa i bezefektywna. Tym samym ją zakonczę. Jeżeli o mnie chodzi, to w mojej sprawie, będzie z firmą KamJan rozmawial mój prawnik. To ,że według pana firma ma sie świetnie, to dla mnie pocieszające wieści. Jest szansa,że uda mi się odzyskać moje pieniądze, zanim pozostali zdenerwowani klienci stracą cierpliwość. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy prokopowicz Re: 124 dni oczekiwania na kostkę badź zwrot pien IP: *.CNet.Gawex.PL 13.06.08, 10:38 jestem z kołobrzegu i cieszę się z wyroku sądu z dn 11-06-2008,czekam na egzekucję ,ostrzegam wszystkich ludzi przed firmą KAMJAN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: 124 dni oczekiwania na kostkę badź zwrot pien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 17:08 kostkę pan otrzymał czyż nie? panie jerzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: 124 dni oczekiwania na kostkę badź zwrot pien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 17:17 panie jerzy spotkamy się jeszcze raz w sądzie, bo przecież ma pan naszą kostkę prawie 60 ton, nie uda się panu wyciągnąć od nas urojonych kwot, rozliczymy kostkę i bardzo niewiele zostanie do zobaczenia w sądzie,życzę miłego dnia a tak apropo o panu w kołobrzegu także nie mają dobrego zdania, naciągaczu rozlicz się najpierw z ludźmi którzy ci stawiali dom, ile pan miał ekip do wykończenia domu - naście miłego dnia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lexis68@vp.pl Re: 124 dni oczekiwania na kostkę badź zwrot pien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 22:19 zapraszam do współpracy,pieniędzy nie odzyskamy, ale wsadzimy gnoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Moja opinia na temat KamJan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 13:13 Moja informacja ma służyć ewentualnym klientom firmy kamjan. Jest jednocześnie ostatnim moim tu wpisem. Nie dotyczy ona jakości wykonanych zleceń ( nie zamawiałam), nie dotyczy jakości sprzedawanych materiałów( nie otrzymałam, więc nie jestem w stanie określić). Dotyczy jedynie sposobu traktowania klienta i terminowości firmy. Uogólniając mój przypadek, można narazić się na długie godziny wiszenia na telefonie – właściciel odbiera tylko zanim wpłaci się zaliczkę, na wciąż nowe terminy realizacji, na pouczanie, obrażanie, robienie z klienta idioty, jak również straszenie, marnowanie czasu na niepotrzebną i bezcelową korespondencję. Zwrot zaliczek, obiecywany jest na równi z wykonaniem zlecenia- nie doczekałam się ani jednego ani drugiego. O żadnym zadośćuczynieniu nie było mowy, za to właściciel zapewnił, ze będę musiała go przeprosić za niesprawiedliwe oczernianie. Krytyka firmy niedozwolona- patrz forum. Gdyby jakieś fakty były komuś przydatne, to proszę o email kalina70@vp.pl , gdyby również ktoś za powyższe stwierdzenia zechciał się obrazić, to w każdej chwili służę „ dowodową” korespondencją :-) Reasumując, korzystając z usług firmy KamJan, powinno się szczegółowo przemyśleć politykę finansową, jak również sposób konstruowania umowy. Ja niestety tej wiedzy w chwili dokonywania zamówienia nie posiadałam. Pozdrawiam wszystkich, którym ta opinia się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostka Re: Moja opinia na temat KamJan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.07, 14:22 dziekuję, bardzo pouczające, może skorzystam, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniazel1 Re: definicja pojęcia oszustwa 22.10.07, 14:32 Gdyby nie była oszustką, gotową zabić dla zysku, mogłaby z powodzeniem grać w teatrze. Ciekawy artykuł: www.rozprawy.trop-reportera.pl/oszustka/oszustka/siedemnascie_tragicznych_rol.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: definicja pojęcia oszustwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 20:34 dziękuję za pouczające wypowiedzi, biorąc je na wzór informuję wszytskich swoich niezadowolonych klientów aby zgłosili swoje wątpliwości na e-mail: kostka.granitowa@poczta.onet.pl każda sprawa zostanie naprawiona w ciągu 14 dni od daty zgłoszenia, pozdrawiam kamjan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: do katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 17:09 Witam, ciesze się, że ktoś tu zagląda. Minął termin rozpoczęcia prac po wezwaniu wysłanym listem poleconym. Oczywiście firma Kamjan się nie pojawiła. W rozmowie telefonicznej dowiedziałem się,że wpłacona zaliczka nie zostanie mi zwrócona. Zadzwoniłem dzisiaj do firmy Progress z Wrocławia - wszystkim, którzy zastanawiają się nad współpracą z firmą Kamjan polecam rozmowę z nimi. To co się dowiedziałem brzmi jak kolejny odcinek Ekspresu Reporterów - szkoda tylko, że z moim udziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: do katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 10:51 witam Panie z Katowic, przypominam że to Pan nie chciał aby nasza firma przyjechała, poinformowałem że będziemny w czwartek bo wtedy wg. Pańskiego pisma zakończył się termin realizacji. Przypominam, że na umowie jest zapis że jest to przyblizony termin realizacji i może on zostać przesunięty ze względu na róźne czynniki które także są podane w umowie. Realizację zlecenia rozpoczelismy, dostarczylismy towar do Pana na budowę, wycofanuie się przez Pana wiąże się z rezygnacją ze zlecenia. My nadal jesteśmy przygotowanie do wykonania tego zlecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do katowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.07, 14:21 bzdury facet pi......y, już się nie da tego czytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: do katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 14:37 dlaczego Pan się nie podpisuje pod tym co Pan pisze Panie Z Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: Panie Z Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 11:05 Jak do tej pory podpisałem wszystkie swoje posty. Widzę,że Pan chce przyjechać a ja Panu nie pozwalam... Zatem w obecności czytających to forum zapraszam w poniedzialek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Szkoda słów na tę firmę.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 15:46 Co to za zwyczaje, żeby ten kto płaci, musiał się jeszcze dostosowywać do nieterminowego wykonawcy i tłumaczyć mu czemu w czwartek czy piątek nie będzie go w domu!!!! Świat stanął na głowie, ten co gwizdnął kasę, jeszcz śmie się wymądrzać. Trochę pokory panie K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyczek Re: Szkoda słów na tę firmę.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 22:03 popieram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granit Re: Szkoda słów na tę firmę.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.07, 13:00 podnoszę, aby facet nie zapomniał o swoich klientach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony Re: Przeprosiny i realizacja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 20:39 po co pisać, wątpliwości wynikają z zawartych umów, a rostrzygnie je sąd niebawem i to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Re: Przeprosiny i realizacja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 14:57 Wysłałam do KamJan 17 listów elektronicznych + 3 związane z zamowieniem+ 2 pisma drogą pocztową + minimum 15 rozmów telefonicznych ( to tylko te, które odbierał)+ 6 razy obiecano mi zwrot gotówki + 10 terminów realizacji- ostatecznych :-))) ( nie licząc tego, który zakontraktowałam) + 3 terminy załatwienia sprawy wyznaczone przez policję. To dla niedowiarków. Dziś już sprawa poszła do sądu, więc panie K. nie widzę mozliwości odwrócenia tej drogi. Miał pan na załatwienie sprawy prawie 5!!!! miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniecierpliwiony Re: Przeprosiny i realizacja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 22:09 cierpliwa jesteś Kalinko, no i co, chodzisz po błocie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina do zniecierpliwionego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 21:40 Coż, gorzej. Kostka, którą zakupiłam, miała ozdobić taras mojego domu. Wykończony taras, miał byc prezentem na 40 urodziny mojego męża. Mogłabym chodzić po błocie,gdyby nie zawiedzione oczy mojego męża, bo myślał, że żartuję, a tu masz babo placek,wiąż ten sam beton na tarasie. Za prezent zapłaciłam i on go nie otrzymał. Szlag mnie trafił i KamJan popamięta, że nie ma nic gorszego niż urażona kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: do zniecierpliwionego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 17:28 ja też jestem w takiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Re: do wszystkich poszkodowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 18:48 Kochani, nie żyjcie złudzeniami. To, że akurat wasze odwlekane zlecenie zostanie wykonane, to tylko marzenie. Idźcie z tym na policję, do sądu, nie dajcie się wodzić za nos. Za kilka dni będziecie mieli telefon, email że już.... jutro, pojutrze, a potem następny i następny, i za każdym razem inne brednie, aż uwierzycie, że kostkę kosmici porwali. To wszystko po to, żebyście nie zaczęli krzyczeć, szukać, buntować się, opisywać i żeby oni jeszcze innych naciągnęli. Wiem, że wszystkim wam zależy, bo błoto na dziedzińcu, bo zima tuż, tuż, bo zamówiona ekipa, terminy, itp, i że trudno się przyznać, że zostaliśmy naciągnięci. Mi też było trudno, ale od miesiąca nie mam złudzeń. Nie wiem, czy uda mi się odzyskać pieniądze, ale gotowa jestem dopłacić, żeby im kołkiem w gardle cudza krzywda stanęła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: do wszystkich poszkodowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 21:11 Witam, Jest nas dwoje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: do wszystkich poszkodowanych IP: *.gprs.plus.pl 01.11.07, 19:22 i tylko dwoje, a spóźnienia naprawimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: do wszystkich poszkodowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 16:56 bzdury piszesz, dużo, dużo więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: do wszystkich poszkodowanych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 10:59 no co Kamjan zatkało cię.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: do wszystkich poszkodowanych IP: *.gprs.plus.pl 06.11.07, 19:55 dwoje i tylko dwoje, kostka zostanie dostarczona, próbujecie zrobic burzę z małej chmurki ale coś czuję że spadnie z niej zanikalny deszczyk pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skarb Re: do wszystkich poszkodowanych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 10:07 w Środzie ŚL. będzie chmura gradowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: do wszystkich poszkodowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 12:18 Kamjan robi za niezbyt rozgarniętego, my swoje,on swoje :-)) I on chyba w to wierzy :-)) Jak się ma tyle długów, zdaje się,że około miliona, i jeszcze się nie trafiło, gdzie takich miejsce, to faktycznie można wpaść w samozachwyt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: do wszystkich poszkodowanych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 12:54 Myślę, że pierwsza sprawa karna bedzie kubłem zimnej wody... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skarb Re: do wszystkich poszkodowanych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.07, 13:51 oj bedzię, będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: do wszystkich poszkodowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 21:41 świr zasnął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: do wszystkich poszkodowanych IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 08.11.07, 23:43 jak to mówią zacni ludzie nie ruszaj gówna nie będzie śmierdziało, widzę że do was żadne argumenty nie docierają skupiacie się jedynie na bezpodstawnym oczernianiu mojej osoby i firmy kamjan co pewnie sprawia wam przyjemnośc nie zniże się do waszego poziomu i zostawię to bez komentarza co do miliona no ładna sumka, kobieto co ty wygadujesz!!!!!rozumiem że w jakiś sposób chcesz wyładować swoją złość i wypisujesz różne rzeczy ale bez przesady panie z katowic uważaj aby te gradobicie i ciebie nie dopadło do zobaczenia pnie do... i pani kat....spotkamy się w przyszłym tygodniu i kto tu zachowuje się jak świr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: do wszystkich poszkodowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 13:26 Facet, tobie to się chyba role pomieszały. Firma kamjan zrealizowała zamówienie za które zapłaciłam lub oddała pieniadze? Nie, w związku z powyższym niech Pan sobie daruje jakieś zawoalowane straszenie. A w przyszłym tygodniu, to właścicielka kamjan może zostać wezwana na przesłuchanie w sprawie na policję i do sądu w sprawie cywilnej. Tyle to może się stać. A co do Pana długów, jak również zakazu prowadzenia działalności gospodarczej etc., to każdy chętny może to i owo sprawdzić, jeśli tylko zechce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Do czytających to forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 14:04 Jako że w dniu dzisiejszym moja sprawa, dotycząca KamJan, przeszła już na całkowicie oficjalne tory ( sąd i prokuratura), przestaję śledzić zapisy na forum. Dość mi już nerwów pan K. napsuł i nie zamierzam sobie ciśnienia z jego powodu podnosić. Mam nadzieję, że moje doświadczenia z „super” firmą KamJan komuś się przydały i przydadzą . Gdyby ktoś z Państwa chciał się ze mną skontaktować, to mój email jest gdzieś powyżej. Pozdrawiam i życzę miłego użerania się z KamJan :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Do czytających to forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 17:52 jestem w takiej samej sytuacji. pozdrawiam Kalinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Do czytających to forum IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 10.11.07, 21:10 nie Panu dostarczyliśmy kostkę na budowę spóźniamy się jedynie z jej wyłożeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Re: Do czytających to forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.07, 13:59 ciekawe, czy prokurator już zajął sie tym draniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: Do czytających to forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.07, 08:34 zajął się, bo firma ucichła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: windykator Re: Do czytających to forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 22:50 nie zajął się, bo nie widać zwrotów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Do czytających to forum IP: *.crowley.pl 30.11.07, 11:19 jeszcze ma kilka dni spokoju, prokurator bedzie go miał! Odpowiedz Link Zgłoś
1970kar Re: Do czytających to forum 02.12.07, 11:16 rozumiem wszystkich. Sam wpłaciłem ponad 10 tyś zł i czekałem za transportem miesiąc i się doczekałem 6 ton z 50.wykonałem kilkadziesiąt telefonów i swoim transportem odebrałem(po kilka ton)cały towar plus 4 tony czarnej kostki gratis.rozumiem można mieć problemy ale mnie jako klienta to nie interesuje ja płacę i chcę towar w określonym terminie.Rada jest tylko jedna płać przy odbiorze,a jak wpłaciłeś,to odbierz osobiście lub cierpliwie czekaj.Pan K.według mnie nie jest oszustem tylko nie umie prowadzić firmy.Robert z Wągrowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Do czytających to forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 18:27 A ja miałem teraz zakupić tam kostkę no ale będę omijał tą firmę szerokim łukiem dzięki za ostrzeżenie i fajnie ze powstał ten temat bo zaoszczędziłem sobie nerwów znajomi również sie budują wiec tez odradzę ta firmę w końcu musimy sobie pomagać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Git Re: Do czytających to forum IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.10, 10:57 dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gicio Re: Do czytających to forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 22:10 bardzo dobre!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***** Re: Do czytających to forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.10, 19:10 ***** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: do wszystkich poszkodowanych IP: *.CNet.Gawex.PL 13.06.08, 10:52 masz rację,podaliśmy go do sądu ,jest wyrok,odszkodowanie też zasądzone,nie liczcie na cuda,to naciągacz,zrobiliśmy wywiad w Strzegomiu i do sadu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.Chodor Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: 80.48.71.* 04.12.07, 21:41 dołączam do grona w... przez Szymona (kamjan)... ale nie do końca, mianowicie u mnie robota została wykonana (prawie) i zostało tylko dokończenie dzieła... i od tej pory chłopaków nie ma, najciekawsze jest to ze polecilem kamjana sąsiadowi który oczywiście wpłacił zaliczke, teraz sie wprowadza do skonczonego juz domu... bez bruków oczywiscie. Na tą chwilę nie chce mi sie już nawet dzwonić do pana Sz. (przez małe "p") bo szkoda prądu w tel. Najfajniejsze jest to że osobisci postanowilem zainwestowac w kamjana i zlecilem wykonanie monitu gospodarczego przydatnego do podjęcia dalszych działań mających zapewne na celu ukrócenie następnych wyłudzeń (przynajmniej pod ta sama marka). Na dokończenie roboty już chyba nie licze, ale przynajmniej będzie wesoło :))) Gdyby ktoś chciał podesłać skan zawartej umowy, potwierdzenie wpłaty (KP, skan przelewu) lub poinformować mnie o tym czy dostał na wykonaną usługę fv, to poprosze na: kamjan.monit@chodor.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.lubin.dialog.net.pl 08.12.07, 17:13 Niech się cieszą wszyscy, którzy zrezygnowali z "usług" tej "firmy". Zwyczajne oszustwo to delikatne określenie. Mam nadzieję, że usłyszymy jeszcze o niej i o właścicielu a szczególnie o wyroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 09:30 racja, już złożyłem doniesienie do prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.07, 12:09 Jak ten złodziej siądzie do wigilijnego stołu? Zero honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejny Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.centertel.pl 09.12.07, 21:18 To kolejna wigilia oszusta. Można to sprawdzić choćby na stronie firmy e-progress.com.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostka Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.07, 21:07 No i jakie są dalsze losy nieuczciwego "bohatera" ? Wierzę,że sprawiedliwości stanie się zadość. Ktoś ma jakieś informacje? Piszcie tylko to, co nie pomoże oszustowi - "biznesmen z dużej firmy" dalej czyta to forum a telefonów nie odbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: too Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.07, 17:42 tnij.com/LKwA tutaj jest dużo informacji o tej firmie, skróciłem link bo był długi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejny Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.centertel.pl 13.12.07, 18:04 Ad Too Proszę jeszcze raz treść tego linku tylko np. bez www, bo kompletny link jest blokowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 20:15 Znów kogos nabrał? U mnie na razie wszystko się toczy, czyli sprawa w prokuraturze. Jakby chcieli umorzyć, to piszcie odwołania, bo p.K. trudno udowodnić zamiar oszustwa, przechodził przez to tyle razy, że policji w oczy się śmieje. Poza tym czekam na termin rozprawy sądowej. No i nie mam ani kostki, ani pieniędzy. Za to raz proponował mi przywóz kostki, bo podobno ją miał :-)))) ( bardzo śmieszne). Powiedziałam , że najpierw kasa, potem kostka i znów kasa ( tym razem do niego przesłana). Powiedział, że się zastanowi i się zastanawia do... dziś. Jak na razie bezskutecznie. A co do Wigilii... To w procederze uczestniczy jego żoneczka, mamusia i tatuś. A to,że okradał i okrada ludzi, to podobno nieszczęście rodzinne... Jemu słowo sumienie jest zupełnie obce, honor też. To dla niedowiarków. A faktury to on wystawia..pro forma :-)))Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 10:16 Uderz w stół, a nożyce się odezwą. Wczoraj spotkał mnie wątpliwy zaszczyt rozmowy z p.K. Podobno mój post jest dla niego obraźliwy i podobno 7 miesięcy !!!!! po terminie realizacji, po wypowiedzeniu umowy chce mi na początku stycznia dostarczyć kostkę. Takich terminów to ja już słyszałam trochę, blefuje jak zwykle. Kpi? Czy o drogę pyta? Ktoś ma podobne z nim przeboje? A do p. K. – faktura pro forma to nie dokument, jest to oferta handlowa. W ciągu 7 dni od daty otrzymania zaliczki, zapłaty należy wystawić fakturę VAT i dostarczyć ją drogą pocztową lub osobiście do osoby upoważnionej do odbioru . To takie proste wiadomości z zakresu księgowości. Może wypadałoby się na jakiś kurs udać i bzdur nie klepać? A umowę to się rozwiązuje najwcześniej 30 dni po jej niewykonaniu. Wcześniej można od niej odstąpić po porozumieniu stron. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwny Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 19:48 Proszę o informację czy komukolwiek udało się odzyskać wpłaconą zaliczkę na poczet robót, oczywiscie niezaczętych? i w jaki sposób? pozdrawiam wszystkich poszkodowanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nin Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 20:36 Tutaj Pan takich nie znajdzie :-))) Chyba nikomu się nie udało niczego odzyskać :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1970kar Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 10:43 Mogę uważać się za szczęśliwca. Odebrałem 47 t kostki szarej i dostałem 5 t kostki czarnej gratis. Oczywsicie nie obyło się bez probelmów. Kilkadziesiąt telefonów i osobisty odbiór(po kilka ton na jeden transport). Przedłużyło to realizację o 2 miesiące ale czytając powyższe komentarze jestem zadowolony, że mam towar. Współczuję wszystkim oczekującym, gdybym nie posiadał własnego transportu z pewnością czekałbym za kostką do teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyygrejk Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.12.07, 22:56 Niezłe jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 16:15 Nakaz sadowy juz mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 20:46 i ja też, jak komornik nie da sobie rady, to prokurator bedzie OK. Pozdrawiam Kalinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: 78.133.210.* 27.05.09, 22:07 nie mam ochoty z tobą gadać na jaki kolwiek temat, po prostu zniknij z mojego życia.. zapomnij o mnie, zapomnij moje imię, skasuj mój numer, nie licz że kiedy kolwiek odezwę się do ciebie jeszcze chociaż słowem, to jest ostatnia wiadomość jaką do ciebie pisze. chcę ci tylko podziękować za te 7 miesięcy "związku" i życzyć powodzenia w dalszym robieniu w ch...a ludzi. jeśli bardzo cię to interesuje to owszem, kochałam cię, ale widać dla ciebie to uczucie było gó... warte. nie wysilaj sie i nie prodkuj z odpisywaniem bo i tak nie interesuje mnie to co do mnie napiszesz. żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1@1 Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 20:58 nie na temat! tu chodzi o zwrot długów, hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMJAN Re ODP 1@1 IP: 94.254.176.* 31.05.09, 23:15 A KIEDY ODDACI MI MOJE PIENIADZE ZA DOSTARCZONY TOWAR ,PYTAM ? WŁAŚCICIEL .A IMIĘ SZYMON PISZE SIE Z DUŻEJ LITERY <><>,><>,. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Re ODP 1@1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 21:19 pie..... głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euro itd Re: Re ODP 1@1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 22:35 co tam Szymonku przez duże s słychać, nazbierałeś już kasę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierzyciele Re: Re ODP 1@1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 22:07 Co tak cicho panie Szymonie? Czyżby zrozumiał Pan swoją rolę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wQy Re: Re ODP 1@1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 22:24 jaki pan toż to............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan zapraszamy IP: 94.254.152.* 30.06.09, 13:18 ludzie.gazeta.pl/kam.jan/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbawiona Re: zapraszamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.09, 13:32 niezle, podpisujcie umowy, pozyczcie kase od sasiadow, dajcie zaliczki i podzielcie los innych, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbawiony Re: zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 18:06 rozbawiony jak rozbawiona, kiedy będzie koniec tego koszmaru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sir Re: zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 21:04 nigdy hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: RE RE RE IP: 80.48.71.* 01.07.09, 19:55 a czy może komuś zwrócili pieniądze ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: RE RE RE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 21:30 hehehe nie zwrocili i nie zwrócą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany uwaga ogłoszenie !!!!!! IP: 212.127.95.* 02.07.09, 13:27 Szanowni Państwo, Po przeczytaniu tego forum od deski do deski (a zajęło mi to trochę czasu) utwierdziłem się w przekonaniu, że nie jestem jedyną oszukaną osobą. Zgłoszenie do prokuratury jako próby oszustwa, tylko w swoim imieniu, nic nie da, ponieważ prokurator umorzy postępowanie ze względu na domniemanie jednostkowego wystąpienia nierozliczenia. Dlatego też zdecydowałem się poprowadzić tą sprawę w inny sposób – chcę wystąpić do sądu o zakaz prowadzenia działalności dla PHU KAMJAN i wykazać, że właścicielka oraz jej pełnomocnik działają w pełni świadomie oszukując ludzi (jedna osoba to nie jest oszustwo !!, ale już 5, 10, 20, 40 …….. ). Im więcej nas będzie tym większe prawdopodobieństwo przyjęcia zgłoszenia przez prokuraturę. Dlatego też proszę wszystkich oszukanych o przesyłanie kopii materiałów obciążających firmę PHU Kamjan na adres e-mail: kamjan- stop@wp.pl . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda kostka Re: uwaga ogłoszenie !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 22:34 piękna inicjatywa, tylko skąd pewność, że to Nie-Szymon pisze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: uwaga ogłoszenie !!!!!! IP: 80.48.71.* 03.07.09, 22:10 ponieważ nie szukałbym ludzi których PHU Kamjan oszukało.... - proste! gdybym był Szymonem to wiedziałbym kogo oszukałem ;-) Na prawdę poszukuję poszkodowanych, celem złożenia doniesienia do prokurtury. Z drugiej strony jak mogę Tobie udowodnić, że nie jestem Szymonem ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdx Re: uwaga ogłoszenie !!!!!! IP: 89.108.244.* 05.07.09, 21:08 jesteś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: uwaga ogłoszenie !!!!!! IP: 80.48.71.* 06.07.09, 19:49 Nie, nie jestem Szymonem !! napisz lepiej jak mam to Tobie udowodnić ...... albo wyślij na wksazany wcześniej adres mailowy - kopię pozwu, lub wyrok - to się z Tobą skontaktuję telefonicznie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany 123...... Re: uwaga ogłoszenie !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 22:04 nic nie zrobisz, Państwo jest za słabe na takich oszustów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: uwaga ogłoszenie !!!!!! IP: 80.48.71.* 13.07.09, 21:10 rozróżnij proszę dwie sprawy: 1. wyegzekwowanie długów - tu nie ma na co liczyć, bo SK i TK są "bez grosza i majątku" 2. zamknięcie firmy PHU Kamjan i zakaz prowadzenia działalności dla TK (SK już taki zakaz posiada) - a to jest realne, ale trzeba udowodnić celowe oszustwo i tu potrzebna jest Wasza pomoc....... Państwo może tylko obywatele też muszą chcieć ....... !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granit bezowy Re: uwaga ogłoszenie !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 22:15 jak mozna prowadzic firme bez majatku, oni handluja maja sie dobrze, a komornicy walą g...a i ona i on też, hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nierówna kostka Re: uwaga ogłoszenie !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 20:16 jak można prowadzić firmę, która produkuje, sprzedaje, bez majątku, a gdzie jej konto bankowe? cały majątek, maszyny, transport, itd. jaki zakaz prowadzenia, to nie firma, to prywatne osoby, które oszukują! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234567890 Re: uwaga ogłoszenie !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 20:18 racja,do aresztu z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: uwaga ogłoszenie !!!!!! IP: 80.48.71.* 01.09.09, 20:21 no chyba ich jednak pozamykali - tak milczą ............ ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Re: uwaga ogłoszenie !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 21:18 HANDLUJĄ DALEJ I JEST ok!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trey Re: uwaga ogłoszenie !!!!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.09.09, 20:00 Jutro to jest 04 09 2009 komornik o 13 -tej licytuje im łupiarkę ogłoszenie znajduje się w Urzędzie gminy \Strzegom o tym i o następnych licytacjach tak że chyba się zaczeła sprawiedliwość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo Re: uwaga ogłoszenie !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 19:16 ciekawe, który to komornik, przecież Szymon nie posiada żadnego majątku, a łupiarka nie jego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tye Re: uwaga ogłoszenie !!!!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.09.09, 22:04 Nie Szymona ale Tereni a firma na nią. Było dwóch komorników ale kupców żadnych- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: uwaga ogłoszenie !!!!!! IP: 62.87.184.* 08.09.09, 07:34 chyba bym nie liczył na sprzedaż tych łupiarek .............. niestety ale poczekajmy. Wierzycieli jest tak dużo, że ciekawe jak komornicy podzielą pieniądze .... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMJAN Re: DO 007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 23:45 ŻAL CI TYŁECZEK ŚCISKA ,ŻE HANDLUJEMY ,CZY KTOS CI ŻAŁUJE ,HANDLUJ I TY 007 <><<<<<,,. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-zdziwiony Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.07, 12:38 No, no, no. Popularność tego złodzieja i jego rodzinki przerosła chyba nawet jego oczekiwania. Czas, aby pozostała mu w gębie gorzka łyżka dziegdziu. Jak to miło poczytać, że jednak są uczciwsi od cyt:"właściciela dużej firmy kamieniarskiej" :/, który uczył swoich klientów zasad moralności i uczciwości. Pamiętaj, ZŁODZIEJU, że prawda zawsze wyjdzie na wierzch, a ty za swoją chciwość gorzko zapłacisz, i obyś miał czas aby naprawić te krzywdy. Pozdrawiam wszystkich, którzy mieli wątpliwą przyjemność spotkać cokolwiek z nazwą KAMJAN. Odpowiedz Link Zgłoś