Gość: Madlen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 13:34 Szukam zespołu na wesele z Wałbrzycha i okolic. Który możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamil Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.10.07, 22:07 Polecam zespol z podzamcza niestety nie znam nazwy ale oni wspol pracuja z restauracja maria i tam mozna sie wszystkiego dowiedziec Co do zespolu jest bardzo dobry potrafia wspaniale poprowadzic zabawe (a przeciez o to chodzi) Facet nazywa sie Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudi Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 00:58 Zdecydowanie polecam "FORTE" ze Szczawna. Ale o termin u nich ciężko Jutro odszukam nr telefonu to podam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 11:14 ja polecam dj . on gra w wchu i okolicach jest dobry 505 93 93 33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj z wałbrzych :D Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.09, 15:58 ty DJ (o: Ale sobie reklamę robisz.Chłopaku ! przecież to widać że sam o sobie piszesz :D Niech ludzie Cie oceniają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLYSZALEM O NIEM Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 09:50 SLYSZALEM O NIM , ZE JEST SWIETNY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porada Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 18:52 chłopie !!! Idż się lecz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani młoda Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 17:39 PAGAW z Boguszowa. Super zespół polecam. Akordeon, saks, gitara, klawisz i wokal. 074-8449-798 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 10:38 A Ja Polecam DJa z Wałbrzycha zapodającego świentą muzykę. kapele wieloosobowe są po 1sze drogie a po drugie robią dłuuugie przerwy a po trzecie zazwyczaj chleją tylko cały czas. a DJ to DJ :) podaje nr do mojego faworyta 505 93 93 33 hej Odpowiedz Link Zgłoś
walter26 Zespol na wesele WALTR BAND - Swidnica,Walbrzych 14.03.10, 19:41 Profesjonalny zespol muzyczny z wokalistka,zagra na kazdej imprezie okolicznosciowej (bale,studniowki,wesela,bankiety,plenery,festyny,etc.).Gwarantujemy znakomita oprawe muzyczna.Dlugoletnie doswiadczenie zawodowe jako muzycy w kraju i za granica.Dojezdzamy do Panstwa na terenie calej Polski.Goraco polecam i zapraszam. Kontakt: Tel kom. 607 866 010 e mail: dalmix@o2.pl www.walterband.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.07, 06:57 zespól "TANGO" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 14:09 jak na wesele to tylko "tango"z wałbrzycha-607-657-748kom. pełna profesja,(nie piją wogóle) za to ludzi bawią do nieprzytomnośi!!!! Zabawy,konkursy--a jakie oczepiny!!!!!!POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doris Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.08, 20:54 Czesć mam pytanie co do tego zespołu Tango z wałbrzycha,możesz mi napisac coś więcej na ich temat ,jak sie bawiłaś na weselu ,czy organizują jakies zabawy z jajem ,strasznie mi na tym zależy,z gory dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do doris... Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 10:48 kochana zadnej ściemy--oni są rwelacyjni-konkursy zabawy,oczepiny, cały czas niesamowity kontakt z gośćmi,a pozatym naprawdę króciutkie przerwy...z całego serca ich polecam.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIEDNY Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 21:59 No ok rewelacyjni może są,ale nie każdego stać na żywe instrumenty za 6 i pół tysiąca :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 21:36 "biedny" i tu sie właśnie mylisz dobrzy wcale nie oznacza drodzy z tego co mi wiadomo zespół tango to jeden z nielicznych zespołów którzy mają ceny dośc konkurencyjne.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: Zespół muzyczny na wesele "Ładne Kwiatki" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.05.11, 13:58 Bardzo, bardzo polecam ten zespół. Byłam na weselu na którym grali i to prawda: grają wspaniale, przerwy krótkie, zabawy doskonałe. A powiem że moje pierwsze wrażenie jak ich zobaczyłam nie było zbyt pozytywne. Tak że jeszcze raz BARDZO polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ NA WESELA Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 09:49 JA UWAZAM I BEDE POWTARZAŁ ZE NAJLEPSZY NA WESELE JEST DJ (KAPELE GRAJACE TO PRZEZYTEK) JA MAM TAKIEGO JEDNEGO ULUBIONEGO (GRAL MI NA URODZINACH MOICH ROWNIEZ JAK I U KUZYNKI NA WESELU) DJ LUKASZ 505939333 POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.12, 16:18 samochwały!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan młody Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 10:37 U mnie grał Mister MJ. Uczciwie polecam. Doskonały sprzęt, świetna zabawa, dobry głos śpiewających. Tel. 601822368 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.eranet.pl 13.10.07, 19:53 jak na wesele to tylko zespól jasia murawskiego!!!!!!Świetny sprzęt, bardzo dobry głos,super oprawa!!!!!!!gorąco polecam!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 11.01.08, 13:37 Witam wszystkich czytaczy,na wesela,zabawy i inne uroczystości polecałbym zespół Black and White,są naprawde dobrzy,byłem u mojego brata na weselu i tam właśnie oni grali.Skład;2mężczyzn i kobieta(gitara+klawisze+wokal).Mają bardzo bogaty repertuar utworów i prowadzą świetne zabawy.Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ na welese Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 09:48 JA UWAZAM I BEDE POWTARZAŁ ZE NAJLEPSZY NA WESELE JEST DJ (KAPELE GRAJACE TO PRZEZYTEK) JA MAM TAKIEGO JEDNEGO ULUBIONEGO (GRAL MI NA URODZINACH MOICH ROWNIEZ JAK I U KUZYNKI NA WESELU) DJ LUKASZ 505939333 POLECAM SERDECZNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.07, 21:31 www.3dwhite.pl/?click=892771ad7a5fb3694b1e3f64ee2f348c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinia Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 11:31 polecam trio color, zwani tez skoczkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gawrik Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.10.07, 13:33 nr do FORTE 888806954 bardzo prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudi Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 22:36 To mają chyba dwa numery bo ja mam inny 888/615 558. Świetnie bawią i grają tez na skrzypcach i saksofonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eddie Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 23:06 Polecam zespół grający 100% żywą muzykę bez dyskietek i podkładów. Perkusja, bas, gitary, vokale, akordeon, zróżnicowany repertuar, doświadczeni muzycy. DVD do wglądu. 604670000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelner Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.10.07, 13:11 znalazlem na youtube,znam ich graja czesto u nas w marii,moge polecic www.youtube.com/watch?v=gplw-LWYFkc www.youtube.com/watch?v=_DYz02ZL3OU www.youtube.com/watch?v=V1qBu0e1O24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTAS Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.07, 18:02 A jakiś namiar na zespół TRio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: att Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.dialog.net.pl 15.08.10, 13:59 otto nalejpiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.11, 00:23 Potwierdzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TADEK Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 28.10.07, 10:50 POLECAM CENTRAL PARK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picasso Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.07, 16:03 www.picasso.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 01:00 a ja nie. Banda niesłownych pijaków. Zepsuli najważniejszą imprezę w moim życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.range86-149.btcentralplus.com 16.03.09, 13:44 macie namiery na zespuł central park Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyprymityw Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.11, 09:54 71/355-70-12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.12.07, 15:28 U mojej siostry grał zespół Agra ze Świebodzic i byli świetni- nikt nie siedział. To kobietka z mężem- super bawią.Współpracują z panem Duszą (WOK Biały Kamień).A u koleżanki grało też małżeństwo- zespół Tango i też wszyscy zadowoleni. Co ważne!!- ani jedni ani drudzy nie piją na weselu alkoholu. Polecam. Do Tango nr 0607657748 i 0605827197. Do Agry 0748547488 lub 0691887474. Spróbujcie, mam nadzieję, że nie zmienili numerów. Odpowiedz Link Zgłoś
siabek Re: Zespół muzyczny na wesele 07.12.07, 19:00 PODAM CI NUMER DO GOŚCIA, KTÓRY POMOZE CI WYBRAC 509122804. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roksana Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 21:45 Super zespół grał u mojej koleżanki na weselu .BARDZO BARDZO profi.Nie wiem jak ich zdobyła ,ale wiem że grają w Gościńcu Solickim w piątki (trochę inną muzykę wtedy grają bardziej dopasowaną do miejsca i piwkowania jednak na weselu grali naprawdę super kawałki do tańczenia) najlepiej skontaktować się z właścicielką ona napewno ma namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janblack Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 11.12.07, 14:03 Reklamuje się zespoł Black and White z Wałbrzycha. Skład zespołu to 2 mężczyzn(klawisz i gitara+wokal)i kobieta wokal. Zespół zagra na weselach i innych imprezach profesionalnie i za niewygórowaną cenę.Muzyka różna i dla wszystkich wedle życzeń klienta.Szczegóły do uzgodnienia. TEL.664418597 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JanBlack Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.152.145.247.dsl.dynamic.t-mobile.pl 07.04.12, 14:33 Reklamuje się zespół Black and White z Wałbrzycha. Jesteśmy zespołem muzycznym z Wałbrzycha.Mamy długoletni staż,gramy na weselach,zabawach i różnych imprezach okolicznościowych.Muzyka nasza jest urozmaicona,mamy repertuar z różnych dziedzin muzycznych,co sprawia,że każdy odnajdzie się w naszych rytmach.Zespół nasz jest 2 osobowy(mężczyzna wokal+klawisz,akordeon i kobieta wokal),gramy też w składzie 3 osobowym(mężczyzna wokal+gitara)w zależności od sytuacji,ceny i upodobań naszych klientów.Wszystkie szczegóły i pytania pod naszym numerem telefonu a także adresie email. Więcej info a także muzyka na naszej stronie: blackandwhitezespol.manifo.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
janblack Re: Zespół muzyczny na wesele 11.12.07, 14:05 Reklamuje się zespoł Black and White z Wałbrzycha. Skład zespołu to 2 mężczyzn(klawisz i gitara+wokal)i kobieta wokal. Zespół zagra na weselach i innych imprezach profesionalnie i za niewygórowaną cenę.Muzyka różna i dla wszystkich wedle życzeń klienta.Szczegóły do uzgodnienia. TEL.664418597 POLECAMY :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZYGA Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.12.07, 11:23 Zespół SOLT, naprawdę świetny, z tego co wiem to grali przez ładnych pare lat na Białej Sali w Szczawnie Zdrój, polecam, gość jest podobno z wykształcenie muzykiem 600-953-993. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddwer Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.07, 23:36 bierz Ridersów przynajmniej głośno będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość który się zna Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 11.01.08, 13:40 Na wesela tylko zespół Black and White,są Świetni!!!POLECAM!!! U mnie na weselu się sprawdzili!!!POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 11.01.08, 18:57 Tercet Egzotyczny pozdrav :) r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati 80 Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 21.01.08, 04:06 A ja polecam!!!wyśmienitą kapelę "Respect" 3-osoby w tym wokalistka pełna profesja wykonania,sprzetu,i repertuaru,bylismy juz na 3 weselu jak grali to szok,czujesz sie jak na koncercie,w sierpniu beda na naszym weselu grali,mozna u nich zamowić filmowanie,mają operatora wtedy jest taniej!Podaje namiar z wizytówki 0601572703 lub zibirespect@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
drugi_vega Re: Zespół muzyczny na wesele 22.01.08, 22:36 A JA POLECAM ZESPOL***ESPERANZA***(rowniez- trio) www.we-dwoje.pl/esperanza-duet;muzyczny;mieszany,wizytowka,1169.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janblack Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 21.02.08, 19:43 Reklamuje się zespoł Black and White z Wałbrzycha. Skład zespołu to mężczyzna i kobieta(klawisz+wokal). Zespół zagra na weselach i innych imprezach profesionalnie i za niewygórowaną cenę.Muzyka różna i dla wszystkich wedle życzeń klienta.Szczegóły do uzgodnienia. TEL.664418597 POLECAMY :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janblack Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 04.05.08, 23:02 Reklamuje się zespoł Black and White z Wałbrzycha. Skład zespołu to mężczyzna i kobieta(klawisz+wokal). Zespół zagra na weselach i innych imprezach profesionalnie i za niewygórowaną cenę.Muzyka różna i dla wszystkich wedle życzeń klienta.Szczegóły do uzgodnienia. TEL.664418597 POLECAMY :) Możliwość posłuchania nas na żywo! Wesele-1000zł wesele+poprawiny-1500zł POLECAMY:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Skula Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 04.05.08, 23:06 Tak,tak,tak,zespół Black and White to pożądna firma,grali u mnie na weselu,jestem bardzo zadowolony,miła kapela,tania jak na dzisiejsze realia,goście zadowoleni jak i państwo młodzi,polecam ich bardzo szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 17:59 BLACK AND WHITE TO POŻĄDNA, ALE NIEMIŁA FIRMA. GRALI U MNIE NA WESELU, DOBRZE SIĘ GOŚCIE BAWILI, LECZ NIEKTÓRE KAWAŁKI BYŁY JAK KOŁYSANKA. PANOWIE BARDZIEJ LUBIĄ SOBIE WYPIĆ NIŻ ROZMAWIAĆ Z GOŚĆMI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Opinie na temat zespołu Black & white IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 10:36 Bardzo proszę o więcej informacji o zespole. Jestem zaniepokojona opiniami - słyszałam pozytywne. Podpisaliśmy więc z nimi umowę na przyszły rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.10, 11:09 Po co ten wrzask ? A czy u ciebie grali ? kto to wie ? A może nie zagrali kawałka dla ciebie boś upierdliwy był kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażynka Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 04.05.08, 23:10 ostatnio bawiłam się na weselu koleżanki,grał zespół Black and white,moiom zdaniem rewelacja ponieważ muzyka była różnorodna i dla młodych i dla starszych.Fajnie prowadzą zabawy,są nawet wygrane za niektóre konkursy od zespołu,Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.12, 16:15 a ja nie polecam,sami się chwalą chleją i grają raczej do kotleta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek i ania Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 04.05.08, 23:12 U nas na naszym ślubie grał zespół Black and White z Wałbrzycha,jesteśmy z nich bardzo zadowolenii,kapela 100% zaufania i zadowolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony gość Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 04.05.08, 23:15 Black and White i wszystko jasne!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika i Patryk Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 13.05.08, 13:11 U nas grał zespół Black and White,nam i gościom podobało się bardzo ich wykonanie naszego wesela..Kapela bardzo miła i profesionalna w swojej pracy;).Polecamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.10, 18:15 tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony gość Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 21.02.08, 19:52 Jestem zadowolonym klientem zespołu Black and White z Wałbrzycha,super wykonanie,zabawy,wokal i w każdym calu profesionalnie!!!.Mam telefon do zespołu-TEL.664418597 POLECAM :)Napewno się nie zawiedziecie,a i jeszcze nie zdzierają kasy jak inne zespoły;);)SUPER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwinka Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 18:52 U mnie na weselu grał właśnie ten zespół REspect i sa beznadziejni. Pan Zbyszek obiecywał cuda, a okazało sie że nie wolno mu w nic wierzyć. Jestem bardzo rozczarowaną tym zespołem i nikomu bym go nie poleciła.Jest drogi, nie potrafią rozruszć gości, co do oczepin to były beznadziejne ( przyspiewki, które trwały 2 minuty, dosłownie 4 zwrotki)Totalna klapa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.147.106.87.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.03.11, 16:01 "zakalec" na nowo naciera. słyszeliście o nich? możecie poczytać i zobaczyć na planujemywesele.pl czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.12, 16:39 respect-najlepszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Zespół muzyczny na wesele IP: 78.9.164.* 17.08.12, 08:11 RESPECT jest najlepszym zespołem na wesele i na każdą imprezę. Grali u mnie na weselu, a tydzień temu u brata. Wszyscy są zachwyceni!!!!!!!!!!!!! Repertuar od starych kawałków do najnowszych. Własna aranżacja utworów, niezawodny sprzęt, no a przede wszystkim super wokalistka.m POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kasi Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.play-internet.pl 17.08.12, 08:55 cóż znam lepsze wokalistki nie przesadzaj z tymi zachwytami !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.12, 21:42 dlaczego piszesz,że znasz lepsze-zazdrość cię zżera,nieładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.12, 23:03 To fantastyczny zespół,również bawiłem się z nimi na weselu mojej siostry,są niesamowici!!!!!!! Serdecznie polecam wszystkim młodym parom!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kobra1961 Re: Zespół muzyczny na wesele 04.05.15, 17:45 Superrr,tylko terminy maja zajęte...trzeba wcześniej .Potwierdzam że są naprawdę wspaniali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Zespół muzyczny na wesele IP: 213.25.141.* 06.02.08, 10:21 Polecam zespół DUO DANCE ze Świebodzic, fantastycznie poprowadzili moje wesele goście byli bardzo zadowoleni my zresztą również. Mają swoją stronkę: www.duo-dance.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia i Daniel Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 25.01.09, 17:43 Polecamy zespół RESPECT. Tak genialnie poprowadzili nasze wesele, że goście jeszcze przez 3 miesiące przeżywali ten zespół.Pytali nas gdzie ich znaleźliśmy bo jak żyją takiej orkiestry nie słyszeli. Szeroki repertuar ( dla młodych i coś dla starszego pokolenia)oczepiny świetne, super zabawa, wszystkich porwali do tańca od pierwszego do ostatniego kawałka. Chcesz mieć udane wesele? - to tylko z tym zespołem.To są PROFESJONALIŚCI!!!!!!!! Polecamy tel.601572703 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LDN Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.11, 19:52 Dobry,nie zdziera ceny profesionalnie zagra tyle o zespole Black and White z Wałbrzycha ; ] grają na zabawach typu andrzejki,sylwester,weselach, w sklad wchodzi kobieta i dwóch mężczyzn,jeden z tych zespołów ktore nie zdzierają u nich liczy się jakość.polecam tel;664418597 Odpowiedz Link Zgłoś
marza85 Re: Zespół muzyczny na wesele 10.02.08, 15:56 Ja już słyszałam parę zespołów i wybrałam Skoczków. Profesjonalizm pod każdym względem. w tygodniu jadę podpisać umowę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rot Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.centertel.pl 21.02.08, 22:04 Bezwzglendnie oni są teraz najlepsi.grali u nas studniówke-dobre gło- sy i instrumentaliśći perfekt.Skoczki - The Best- tak chłopaki trzymajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty skoczek Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 13:56 nie polecam skoczkow to jest totalny nieprofesjonalizm... klopoty z podpisaniem umowynie od zespolu... sprzedawanie terminow temu kto da wiecej nie ten co ma zaklepane...pija na weselu bez umiaru nie moga grac i puszczaja muzyke z plyt... totalne dno nie polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.05.08, 09:26 Ja byłam na weselu i grał zespół Ładne Kwiatki. Bardzo fajnie grają i spiewają i zabawiaja gości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej i Iwona Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 04:49 Nie polecam zespołu respect z wałbrzycha.... Po pierwsze za drogo, po drugie wyją a nie śpiewają, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baryton Re: Zespół muzyczny na wesele IP: 91.203.17.* 18.05.08, 22:37 a ja polecam ostratnio modnych DJ, prowadza impreze tak jak zyczy sobie tegopara mloda - pija mniej niz zespoly:)i sa konkurencyjni jesli chodzi o cene , no i nie maja ogranicxzonego repertuaru tak jak to jest u zespolow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAIKS Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 23:04 Gość portalu: baryton napisał(a): > a ja polecam ostratnio modnych DJ, prowadza impreze tak jak zyczy sobie tegopar > a mloda - pija mniej niz zespoly:)i sa konkurencyjni jesli chodzi o cene , no i > nie maja ogranicxzonego repertuaru tak jak to jest u zespolow A jakże, repertuar na mp3 ukradziony z internetu. Prawa autorskie? Kto się tym przejmuje. DJ to rozwiązanie dla biedaków, których nie stać na orkiestrę. Zwykły obciach i tyle. Masz szmal to wynajmujesz artystów grających na żywo, płacisz tantiemy, jesteś na legalu i najważniejsze: pokazujesz klasę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baryton Re: Zespół muzyczny na wesele IP: 91.203.17.* 18.05.08, 23:06 przeciez oplacajac DJa oplacasz tez zgode do Zaiksu tak samo jak przy okazji studniowek itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAIKS Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 23:39 Gość portalu: baryton napisał(a): > przeciez oplacajac DJa oplacasz tez zgode do Zaiksu tak samo jak przy okazji st > udniowek itd Obowiązek opłacenia Zaiksu nalezy do ORGANIZATORA imprezy. I w razie kontroli to ORGANIZATOR będzie miał kłopoty i zapłaci karę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baryton Re: Zespół muzyczny na wesele IP: 91.203.17.* 18.05.08, 23:41 a jesli dj swiadczy takie uslugi i ma zarejestrowana dzialanosc? czy to nie on powinien dogadywac sie z zaiksem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do ZAIKSA Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 13:31 Pedale z ZAIKS - U chyba nie wiesz ile kosztuje profesjonalny Dj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młodzi Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.swidnica.mm.pl 25.09.11, 23:24 Polecam Zespół Muzyczny "Tango" z Wałbrzycha. Profesjonalna obsługa muzyczna, świetna oprawa świetlna:) zabawy, oczepiny prowadzone super przez wodzireja. Grają muzykę dla wszystkich, bawią się zarówno Ci starsi jak i młodzi :D Grali u Nas na weselu także naprawdę są godni polecenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.12, 16:36 na szczęście Andrzeju nie śpiewasz już w tym zespole-to teraz śpiewają:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.12, 21:52 Ten co wył już z nimi nie śpiewa wylali go ,mają zajebistą wokalistkę i wokastę-polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 30.05.08, 18:35 A ma ktoś namiary do tego zespołu? Bo nie mogę nigdzie znaleźć, a już 2 osoby mi polecały ten zespół... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.gprs.plus.pl 30.09.08, 10:01 Polecam zespół muzyczny TANGO nr tel. 607 657 748 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.10.08, 14:23 Czy ma może ktoś namiar na zespół "Ładne kwiatki"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 14:46 ta, ja dzwoniłam do zespołu tango to nawet nie mieli dema ani materiału filmowego,nie m ówiąc o stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.10.08, 07:58 Czy ma ktoś ma namiar na zespół "Ładne kwiatki"?? ps zespół "Tango" mnie nie interesuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barti Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.08, 17:25 503174967 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barti Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.08, 17:40 numer kontaktowy do zespołu ładne kwiatki to 503174967 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 18:27 odradzam ładne kwiatki to naprawde niewypał jeśli chodzi o zespół na wesele chyba, że ktoś sobie chce zafundować na własnym weselu stype.oni są beznadziejni,grają stare kawałki,przerwy są dłuższe od samego grania a kontaktu z gośćmi żadnego beznadzieja.....byłam widziałam i nie polecam tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vitosha Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 23:32 Ludzie, dajcie spokuj ! Po co krytykować,klient ma prawo wyboru jednym się podoba czerwone a innym zielone... Ładne kwiatki mają swój styl,mój zespół ma swój styl,Tango swój itd. Przynajmniej każdy może wybrać sobie coś co mu odpowiada. Pozdrawiam konkurencje i wszystkiego dobrego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wkurzony Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.10, 13:16 Oczywiście - i kretynizmem są te wszystkie zapytania i polecenia o zespół, fotografa, filmowca, fryzjera i.t.d. Głównie sami zainteresowani się tu nawzajem chwalą anonimowo lub ganią przez podstawionych pseudoklientów. Ludzie mają różne gusta. W sieci jest setki propozycji - wystarczy sprawdzić strony firmowe usługodawcy - to co tam jest, a jak się da odwiedzić osobiście. A tak nawiasem mówiąc to firma (nieważne zespół czy fotograf czy fryzjer czy restaurator), która nie ma porządnego zaplecza i sprzętu profesjonalnego nie powinna brana być praktycznie pod uwagę bo skoro nie potrafi na to zarobić to albo dopiero raczkuje albo robi fuszerke. A takie tam różne pieprzenie o pasii od urodzenia to dla przygłupów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do "ta" Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 18:23 ja też do nich dzwoniłam i z nimi trzeba się umówić na spotkanie---w domu pokazują płyty dwd z wesel są to prawdziwe płyty na których widać i słychać jak grają i bawią gości.powiem krótko mnie się podobało,a pozatym spokojnie można pogadać i omówić szereg róznych kwestii na temat.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 10:32 polecam Zespół "TANGO" z wałbrzycha bawiłem się przy nich na weselu u kuzyna---są profesjonalni pod każdym względem--świetna muzyka,super konkursy,krótkie przerwy---są niesamowici--jak się bede żenił to na pewno oni będą grali u mnie na weselu::)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nales Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.06.08, 21:51 Witam jeżeli chodzi o zespół z jajem polecam TUTI duet kobieta z mężczyzna robią taki kocioł na weselichu ze głowa mała! konkursy, nmagrody, przeboje jakie tylko sobie życzymy!Własnie jestem po weselu i ludzie tak zadowoleni ze masakra!!! Dzieki TUTI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imprezowicz Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 22:01 Byłem na weselu, na którym grał Black and White - totale dno. Tylko nie Black and White. A te posty zachwalające ten zespół pisze ta sama osoba, autoreklamując swój zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Observer wiocha i amatorstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 23:36 Niech ktoś mi wytłumaczy jak to jest, że ludzie nieźle żyjący z obsługi muzycznej wesel nie raczą zainwestować we własne strony internetowe z próbkami muzyki, klipami, fotkami itp.? Uprawiają za to dziecinadę na forum, naiwnie zachwalając swoje zespoły: "Pan Zbynio & Sikorki" są naj, naj, naj !!! miałem na weselu "Różowe Fujary" i wszyscy padli z zachwytu ( w gazecie napisali, że od salmonelli ale to kłamstwo)!!! zespół "Latające Hipopotamy" to totalna porażka a liderowi śmierdzą skarpety!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jare Re: wiocha i amatorstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 17:44 Observer , dokładnie, popieram w 100 % Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabri Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 21:58 potrzebuje numeru tel do zespolu janiki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.gprs.plus.pl 30.09.08, 10:12 Jeśli chodzi o zespół proponuje zespół muzyczny TANGO dzwonić: 607657748 w składzie są 2 osoby mężczyzna i kobieta gardzo fajnie grają i potrafią świetnie bawić gości,to kułeczka,wężyki- fajne otrzepinywiem byłam na weselu na którym grali !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.16.213.lan.EkoNet.info 01.08.12, 10:35 Polecam Power On, bez playbacku, bez lipy. Warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dj.Pajus Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 22:05 GORĄCO POLECAM ZESPÓŁ Escape na Wesela,Sylwestra,Bale i inne Imprezy!!! Prowadzenie REWELACJA!!!! KONTAKT 0 886 999 946 lub escape.imprezy@wp.pl Można ZAMÓWIĆ RÓWNIEŻ DJ-A POLECAM!!! DEMO ZESPOŁU MOŻECIE POBRAĆ I POSŁUCHAĆ NA TEJ STRONCE chomikuj.pl/Pajus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rada Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 00:10 Gość portalu: Dj.Pajus napisał(a): > GORĄCO POLECAM ZESPÓŁ Escape na Wesela,Sylwestra,Bale i inne > Imprezy!!! > Prowadzenie REWELACJA!!!! > > KONTAKT 0 886 999 946 lub escape.imprezy@wp.pl > > Można ZAMÓWIĆ RÓWNIEŻ DJ-A POLECAM!!! > DEMO ZESPOŁU MOŻECIE POBRAĆ I POSŁUCHAĆ NA TEJ STRONCE > > chomikuj.pl/Pajus Posłuchałam. Człowieku z zespołu Escape ! Głosu złego nie masz , ale coś ty zrobił z piosenką pt. Żono moja )-: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P da rada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 20:39 a co nie pasuje Ci w tej piosence?żono moja. Masz lepsze wykonanie swoje?podziel się nim. Każdy gra jak chce.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rada Re: da rada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 21:28 No dobrze,każdy gra-śpiewa jak chce,nie irytuj się,bo ja ci nie wróg!!! Skoro nie wyciągasz wniosków z krytyki to już twój problem.Przepraszam że za dużo słyszę,studiuje wokal od blisko 10-ciu lat.Tak więc niech to będzie twoja inwencja. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pajus Re: rada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 16:39 Ja nie irytuję się nawet cieszy mnie że uzyskuję dalej wskazówki od kompetentnych osób:) tylko nie posiadam studia w którym można pięknie obrobić nawet szkarładny głos, tylko wale na zywca:) a pozatym studiuję wokal solowy na Akademi we Wrocku:) POZDRAWIAM RADA!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna chcę polecić państwu zespól escape IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 13:36 naprawdę super bawią ludzi na weselu:) w każdym razie na moim tak było pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.range86-134.btcentralplus.com 25.03.09, 19:53 Ja nawet posłuchać nie mogłam bo strona się nie otwierała. Wyskakiwał tylko napis: domena zablokowana. Proszę o kontakt z administratorem. Ale jak taka jest opinia to może i dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shza Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.dialog.net.pl 30.03.10, 20:21 najlepsza shaza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.eranet.pl 04.10.08, 20:20 polecam zespoły z wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: il Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 16:25 a ja polecam z Warszawy...deb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 17:18 Gość portalu: il napisał(a): > a ja polecam z Warszawy...deb Miałem właśnie zespół z Warszawy, sześć osób, zawodowcy! Żadnych oszustw z dyskietek: perkusja, gitary, klawisze, saxofon, super wokale. Cena 6,5 tys za wesele z poprawinami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-))) Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.10.08, 22:14 to tanio jak barszcz;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ dj wodzirej prezenter polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 11:59 Polecam serdecznie państwu dj wodzireja który uświetlni Państwa uroczystości nie tylko doskonałą oprawą muzyczną ale również konkursami zabawami i innymi atrakcjami! W PORÓWNANIU Z Zespołem muzycznym mamy znacznie tańsze ceny a przedewszystkim bogate prowadzenie:) Więcej informacji pod nr tel 088-0029-417 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj he,he Re: dj wodzirej prezenter polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 12:55 z kąd wiesz jak inne zespoły muzyczne prowdzą zabawy i konkursy???a ceny wcale nie są dużo wyższe od twoich!!!niedoinformowałeś sie zbytnio panie "DJ"a a jak już koniecznie się musisz tutaj reklamować to nie kosztem innych(...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freshnaker manage Re: dj wodzirej prezenter polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 18:35 Elegancka i stylowa restauracja z okolic Wałbrzycha .Proponuje salę pod wesela, imprezy okolicznościowe. Info: tel 602 297 196 Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łomatko analfabeci "uświetlnią" Wasze wesele:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 19:56 Gość portalu: DJ napisał(a): > Polecam serdecznie państwu dj wodzireja który uświetlni Państwa > uroczystości nie tylko doskonałą oprawą muzyczną ale również > konkursami zabawami i innymi atrakcjami! W PORÓWNANIU Z Zespołem > muzycznym mamy znacznie tańsze ceny a przedewszystkim bogate > prowadzenie:) Więcej informacji pod nr tel 088-0029-417 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muzyk Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.10, 11:09 Przyjechał jeden zespół z Warszawy i tańczyła tylko Para Młoda,a goście się napierniczali.Skasowali 5 tyś pograli trochę jazzu i o 23 goście się rozeszli.Jak ktoś nie wierzy proszę zapytać doświadczonych znanych walbrzyskich kelnerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 23:53 polecam zespół 2 osobowy tango chyba są z wałbrzycha grali u mojej kuzynki na weselu,ale nie w Wałbrzychu bardzo profesjonalnie im to wychodziło muzyka ok,zabawy,konkursy fajnie było dużo się uśmiałam i wytańczyłam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia polecam:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 12:27 Gorąco polecam zespół escape chyba z Wałbrzycha 4 osobowy skład byłam na sylwestra w restauracji Stara piekarnia robią bardzo żadkie przerwy praktycznie cały czas grają byłam zadowolona:)ich e-mail escape.imprezy@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek zespół na medal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 23:13 a ja z przyjaciółmi byłem w dziećmorowicach w domu kultury (nie w karczmie góralskiej)i grał tam zespół tango dali takiego czadu,że hej.co prawda nie jestem smakoszem tańca,ale oni tak bawilii wiare przez całą noc,że nikt nie siedział przy stolikach. powiem krótko byłem i zajebiście sie bawiłem .dzieki tango.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resp Re: zespół na medal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 20:24 Człowieku !!! Tango nie potrafi śpiewać !!! Jedyne co dobrze im wychodzi to prowadzenie zabaw. Ale ok że chociaż tyle bo dobrze zabawiać gości to sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: zespół na medal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.09, 16:17 tango doskonale umieją śpiewać i zgadzam sie ,że świetnie zabawy prowadzą.A tak na marginesie nie ma sie konkurencja przyczepic do czego to bzdury wymyśla. do roboty a nie na forum siedzieć i głupoty wymyślać.pozdrawiam edek Odpowiedz Link Zgłoś