Dodaj do ulubionych

Zespół muzyczny na wesele

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 13:34
Szukam zespołu na wesele z Wałbrzycha i okolic. Który możecie
polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamil Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.10.07, 22:07
      Polecam zespol z podzamcza niestety nie znam nazwy ale oni wspol
      pracuja z restauracja maria i tam mozna sie wszystkiego dowiedziec
      Co do zespolu jest bardzo dobry potrafia wspaniale poprowadzic
      zabawe (a przeciez o to chodzi) Facet nazywa sie Janusz
      • Gość: Dudi Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 00:58
        Zdecydowanie polecam "FORTE" ze Szczawna. Ale o termin u nich ciężko
        Jutro odszukam nr telefonu to podam
        • Gość: ja Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 11:14
          ja polecam dj . on gra w wchu i okolicach
          jest dobry
          505 93 93 33
          • Gość: dj z wałbrzych :D Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.09, 15:58
            ty DJ (o: Ale sobie reklamę robisz.Chłopaku ! przecież to widać że sam o
            sobie piszesz :D Niech ludzie Cie oceniają
          • Gość: SLYSZALEM O NIEM Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 09:50
            SLYSZALEM O NIM , ZE JEST SWIETNY
            • Gość: porada Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 18:52
              chłopie !!! Idż się lecz !!!
              • Gość: Pani młoda Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 17:39
                PAGAW z Boguszowa. Super zespół polecam. Akordeon, saks, gitara,
                klawisz i wokal. 074-8449-798
      • Gość: kazik Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 10:38
        A Ja Polecam DJa z Wałbrzycha zapodającego świentą muzykę.

kapele wieloosobowe są po 1sze drogie a po drugie robią dłuuugie przerwy a po
        trzecie zazwyczaj chleją tylko cały czas.

a DJ to DJ :)

podaje nr do mojego faworyta

505 93 93 33

hej
      • walter26 Zespol na wesele WALTR BAND - Swidnica,Walbrzych 14.03.10, 19:41
        Profesjonalny zespol muzyczny z wokalistka,zagra na kazdej imprezie
        okolicznosciowej
        (bale,studniowki,wesela,bankiety,plenery,festyny,etc.).Gwarantujemy
        znakomita oprawe muzyczna.Dlugoletnie doswiadczenie zawodowe jako
        muzycy w kraju i za granica.Dojezdzamy do Panstwa na terenie calej
        Polski.Goraco polecam i zapraszam.

Kontakt:
        Tel kom.
        607 866 010
        e mail: dalmix@o2.pl
        www.walterband.pl
    • Gość: GOŚĆ Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.07, 06:57
      zespól "TANGO"
      • Gość: gość Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 14:09
        jak na wesele to tylko "tango"z wałbrzycha-607-657-748kom. pełna
        profesja,(nie piją wogóle) za to ludzi bawią do nieprzytomnośi!!!!
        Zabawy,konkursy--a jakie oczepiny!!!!!!POLECAM!!!!
        • Gość: Doris Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.08, 20:54
          Czesć mam pytanie co do tego zespołu Tango z wałbrzycha,możesz mi napisac coś
          więcej na ich temat ,jak sie bawiłaś na weselu ,czy organizują jakies zabawy z
          jajem ,strasznie mi na tym zależy,z gory dziekuje i pozdrawiam
          • Gość: do doris... Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 10:48
            kochana zadnej ściemy--oni są rwelacyjni-konkursy zabawy,oczepiny,
            cały czas niesamowity kontakt z gośćmi,a pozatym naprawdę króciutkie
            przerwy...z całego serca ich polecam.Pozdrawiam
            • Gość: BIEDNY Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 21:59
              No ok rewelacyjni może są,ale nie każdego stać na żywe instrumenty za 6 i pół tysiąca :D
              • Gość: gośc Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 21:36
                "biedny" i tu sie właśnie mylisz dobrzy wcale nie oznacza drodzy z
                tego co mi wiadomo zespół tango to jeden z nielicznych zespołów
                którzy mają ceny dośc konkurencyjne.pozdro
            • Gość: Elka Re: Zespół muzyczny na wesele "Ładne Kwiatki" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.05.11, 13:58
              Bardzo, bardzo polecam ten zespół.
              Byłam na weselu na którym grali i to prawda: grają wspaniale, przerwy krótkie, zabawy doskonałe.
              A powiem że moje pierwsze wrażenie jak ich zobaczyłam nie było zbyt pozytywne.
              Tak że jeszcze raz BARDZO polecam:)
      • Gość: DJ NA WESELA Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 09:49
        JA UWAZAM I BEDE POWTARZAŁ ZE NAJLEPSZY NA WESELE JEST DJ (KAPELE GRAJACE TO
        PRZEZYTEK) JA MAM TAKIEGO JEDNEGO ULUBIONEGO (GRAL MI NA URODZINACH MOICH
        ROWNIEZ JAK I U KUZYNKI NA WESELU) DJ LUKASZ

505939333
        POLECAM
      • Gość: ewelina Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.12, 16:18
        samochwały!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: pan młody Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 10:37
      U mnie grał Mister MJ. Uczciwie polecam. Doskonały sprzęt, świetna
      zabawa, dobry głos śpiewających. Tel. 601822368
    • Gość: gość Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.eranet.pl 13.10.07, 19:53
      jak na wesele to tylko zespól jasia murawskiego!!!!!!Świetny sprzęt, bardzo
      dobry głos,super oprawa!!!!!!!gorąco polecam!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Gość Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 11.01.08, 13:37
        Witam wszystkich czytaczy,na wesela,zabawy i inne uroczystości polecałbym zespół
        Black and White,są naprawde dobrzy,byłem u mojego brata na weselu i tam właśnie
        oni grali.Skład;2mężczyzn i kobieta(gitara+klawisze+wokal).Mają bardzo bogaty
        repertuar utworów i prowadzą świetne zabawy.Naprawdę polecam.
        • Gość: DJ na welese Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 09:48
          JA UWAZAM I BEDE POWTARZAŁ ZE NAJLEPSZY NA WESELE JEST DJ (KAPELE GRAJACE TO
          PRZEZYTEK) JA MAM TAKIEGO JEDNEGO ULUBIONEGO (GRAL MI NA URODZINACH MOICH
          ROWNIEZ JAK I U KUZYNKI NA WESELU) DJ LUKASZ

505939333
          POLECAM SERDECZNIE
    • Gość: Kierowca Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.07, 21:31
      www.3dwhite.pl/?click=892771ad7a5fb3694b1e3f64ee2f348c
    • Gość: pinia Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 11:31
      polecam trio color, zwani tez skoczkami
      • Gość: Gawrik Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.10.07, 13:33
        nr do FORTE 888806954 bardzo prosze.
        • Gość: Dudi Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 22:36
          To mają chyba dwa numery bo ja mam inny 888/615 558. Świetnie bawią
          i grają tez na skrzypcach i saksofonie.
          • Gość: eddie Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 23:06
            Polecam zespół grający 100% żywą muzykę bez dyskietek i podkładów.
            Perkusja, bas, gitary, vokale, akordeon, zróżnicowany repertuar,
            doświadczeni muzycy. DVD do wglądu. 604670000
            • Gość: kelner Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.10.07, 13:11
              znalazlem na youtube,znam ich graja czesto u nas w marii,moge polecic
              www.youtube.com/watch?v=gplw-LWYFkc
              www.youtube.com/watch?v=_DYz02ZL3OU
              www.youtube.com/watch?v=V1qBu0e1O24
              • Gość: MARTAS Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.07, 18:02
                A jakiś namiar na zespół TRio?
              • Gość: att Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.dialog.net.pl 15.08.10, 13:59
                otto nalejpiej
                • Gość: otto Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.11, 00:23
                  Potwierdzam
    • Gość: TADEK Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 28.10.07, 10:50
      POLECAM CENTRAL PARK
      • Gość: Picasso Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.07, 16:03
        www.picasso.com.pl
      • Gość: zainteresowany Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 01:00
        a ja nie. Banda niesłownych pijaków. Zepsuli najważniejszą imprezę w moim życiu.
      • Gość: amelia Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.range86-149.btcentralplus.com 16.03.09, 13:44
        macie namiery na zespuł central park
        • Gość: antyprymityw Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.11, 09:54
          71/355-70-12
    • Gość: mar Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.12.07, 15:28
      U mojej siostry grał zespół Agra ze Świebodzic i byli świetni- nikt
      nie siedział. To kobietka z mężem- super bawią.Współpracują z panem
      Duszą (WOK Biały Kamień).A u koleżanki grało też małżeństwo- zespół
      Tango i też wszyscy zadowoleni. Co ważne!!- ani jedni ani drudzy nie
      piją na weselu alkoholu. Polecam. Do Tango nr 0607657748 i
      0605827197. Do Agry 0748547488 lub 0691887474. Spróbujcie, mam
      nadzieję, że nie zmienili numerów.
    • siabek Re: Zespół muzyczny na wesele 07.12.07, 19:00
      PODAM CI NUMER DO GOŚCIA, KTÓRY POMOZE CI WYBRAC 509122804.
      POZDRAWIAM
    • Gość: roksana Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 21:45
      Super zespół grał u mojej koleżanki na weselu .BARDZO BARDZO
      profi.Nie wiem jak ich zdobyła ,ale wiem że grają w Gościńcu
      Solickim w piątki (trochę inną muzykę wtedy grają bardziej
      dopasowaną do miejsca i piwkowania jednak na weselu grali naprawdę
      super kawałki do tańczenia) najlepiej skontaktować się z
      właścicielką ona napewno ma namiary
    • Gość: janblack Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 11.12.07, 14:03
      Reklamuje się zespoł Black and White z Wałbrzycha.
      Skład zespołu to 2 mężczyzn(klawisz i gitara+wokal)i kobieta wokal.
      Zespół zagra na weselach i innych imprezach profesionalnie i za
      niewygórowaną cenę.Muzyka różna i dla wszystkich wedle życzeń
      klienta.Szczegóły do uzgodnienia.
      TEL.664418597
      • Gość: JanBlack Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.152.145.247.dsl.dynamic.t-mobile.pl 07.04.12, 14:33
        Reklamuje się zespół Black and White z Wałbrzycha.
        Jesteśmy zespołem muzycznym z Wałbrzycha.Mamy długoletni staż,gramy na weselach,zabawach i różnych imprezach okolicznościowych.Muzyka nasza jest urozmaicona,mamy repertuar z różnych dziedzin muzycznych,co sprawia,że każdy odnajdzie się w naszych rytmach.Zespół nasz jest 2 osobowy(mężczyzna wokal+klawisz,akordeon i kobieta wokal),gramy też w składzie 3 osobowym(mężczyzna wokal+gitara)w zależności od sytuacji,ceny i upodobań naszych klientów.Wszystkie szczegóły i pytania pod naszym numerem telefonu a także adresie email.
        Więcej info a także muzyka na naszej stronie:
        blackandwhitezespol.manifo.com/
    • janblack Re: Zespół muzyczny na wesele 11.12.07, 14:05
      Skład zespołu to 2 mężczyzn(klawisz i gitara+wokal)i kobieta wokal.
      TEL.664418597 POLECAMY :)
    • Gość: ZYGA Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.12.07, 11:23
      Zespół SOLT, naprawdę świetny, z tego co wiem to grali przez ładnych
      pare lat na Białej Sali w Szczawnie Zdrój, polecam, gość jest
      podobno z wykształcenie muzykiem 600-953-993.
    • Gość: ddwer Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.07, 23:36
      bierz Ridersów przynajmniej głośno będzie.
      • Gość: Gość który się zna Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 11.01.08, 13:40
        Na wesela tylko zespół Black and White,są Świetni!!!POLECAM!!!
        U mnie na weselu się sprawdzili!!!POLECAM!!!
        • Gość: groszek Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 11.01.08, 18:57
          Tercet Egzotyczny

pozdrav
          :)
          r.
    • Gość: Pati 80 Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 21.01.08, 04:06
      A ja polecam!!!wyśmienitą kapelę "Respect" 3-osoby w tym wokalistka
      pełna profesja wykonania,sprzetu,i repertuaru,bylismy juz na 3 weselu
      jak grali to szok,czujesz sie jak na koncercie,w sierpniu beda na
      naszym weselu grali,mozna u nich zamowić filmowanie,mają operatora
      wtedy jest taniej!Podaje namiar z wizytówki 0601572703
      lub zibirespect@wp.pl
      • drugi_vega Re: Zespół muzyczny na wesele 22.01.08, 22:36
        A JA POLECAM ZESPOL***ESPERANZA***(rowniez- trio)
        www.we-dwoje.pl/esperanza-duet;muzyczny;mieszany,wizytowka,1169.html
      • Gość: janblack Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 21.02.08, 19:43
        Skład zespołu to mężczyzna i kobieta(klawisz+wokal).
        • Gość: Janblack Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 04.05.08, 23:02
          Skład zespołu to mężczyzna i kobieta(klawisz+wokal).
          Możliwość posłuchania nas na żywo!
          Wesele-1000zł wesele+poprawiny-1500zł
          POLECAMY:)
          • Gość: Roman Skula Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 04.05.08, 23:06
            Tak,tak,tak,zespół Black and White to pożądna firma,grali u mnie na
            weselu,jestem bardzo zadowolony,miła kapela,tania jak na dzisiejsze
            realia,goście zadowoleni jak i państwo młodzi,polecam ich bardzo szczerze.
            • Gość: Ewa Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 17:59
              BLACK AND WHITE TO POŻĄDNA, ALE NIEMIŁA FIRMA. GRALI U MNIE NA WESELU,
              DOBRZE SIĘ GOŚCIE BAWILI, LECZ NIEKTÓRE KAWAŁKI BYŁY JAK KOŁYSANKA.
              PANOWIE BARDZIEJ LUBIĄ SOBIE WYPIĆ NIŻ ROZMAWIAĆ Z GOŚĆMI.
              • Gość: Jola Opinie na temat zespołu Black & white IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 10:36
                Bardzo proszę o więcej informacji o zespole. Jestem zaniepokojona opiniami -
                słyszałam pozytywne. Podpisaliśmy więc z nimi umowę na przyszły rok.
              • Gość: Ewa Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.10, 11:09
                Po co ten wrzask ? A czy u ciebie grali ? kto to wie ? A może nie
                zagrali kawałka dla ciebie boś upierdliwy był kolego.
          • Gość: grażynka Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 04.05.08, 23:10
            ostatnio bawiłam się na weselu koleżanki,grał zespół Black and white,moiom
            zdaniem rewelacja ponieważ muzyka była różnorodna i dla młodych i dla
            starszych.Fajnie prowadzą zabawy,są nawet wygrane za niektóre konkursy od
            zespołu,Polecam:)
            • Gość: zenek Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.12, 16:15
              a ja nie polecam,sami się chwalą chleją i grają raczej do kotleta.
          • Gość: tomek i ania Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 04.05.08, 23:12
            U nas na naszym ślubie grał zespół Black and White z Wałbrzycha,jesteśmy z nich
            bardzo zadowolenii,kapela 100% zaufania i zadowolenia.
          • Gość: zadowolony gość Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 04.05.08, 23:15
            Black and White i wszystko jasne!!!!!!!!
          • Gość: Weronika i Patryk Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 13.05.08, 13:11
            U nas grał zespół Black and White,nam i gościom podobało się bardzo ich
            wykonanie naszego wesela..Kapela bardzo miła i profesionalna w swojej
            pracy;).Polecamy
        • Gość: ta Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.10, 18:15
          tak
      • Gość: zadowolony gość Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 21.02.08, 19:52
        Jestem zadowolonym klientem zespołu Black and White z Wałbrzycha,super
        wykonanie,zabawy,wokal i w każdym calu profesionalnie!!!.Mam telefon do
        zespołu-TEL.664418597 POLECAM :)Napewno się nie zawiedziecie,a i jeszcze nie
        zdzierają kasy jak inne zespoły;);)SUPER!!!
      • Gość: Malwinka Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 18:52
        U mnie na weselu grał właśnie ten zespół REspect i sa beznadziejni.
        Pan Zbyszek obiecywał cuda, a okazało sie że nie wolno mu w nic
        wierzyć. Jestem bardzo rozczarowaną tym zespołem i nikomu bym go nie
        poleciła.Jest drogi, nie potrafią rozruszć gości, co do oczepin to
        były beznadziejne ( przyspiewki, które trwały 2 minuty, dosłownie 4
        zwrotki)Totalna klapa!!!
        • Gość: . Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.11, 21:46
          .
          • Gość: zainteresowany Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.147.106.87.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.03.11, 16:01
            "zakalec" na nowo naciera. słyszeliście o nich? możecie poczytać i zobaczyć na planujemywesele.pl czy jakoś tak.
      • Gość: ewa Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.12, 16:39
        respect-najlepszy:)
        • Gość: Kasia Re: Zespół muzyczny na wesele IP: 78.9.164.* 17.08.12, 08:11
          RESPECT jest najlepszym zespołem na wesele i na każdą imprezę. Grali u mnie na weselu, a tydzień temu u brata. Wszyscy są zachwyceni!!!!!!!!!!!!! Repertuar od starych kawałków do najnowszych. Własna aranżacja utworów, niezawodny sprzęt, no a przede wszystkim super wokalistka.m POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: do kasi Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.play-internet.pl 17.08.12, 08:55
            cóż znam lepsze wokalistki nie przesadzaj z tymi zachwytami !!!
            • Gość: gość Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.12, 21:42
              dlaczego piszesz,że znasz lepsze-zazdrość cię zżera,nieładnie!
          • Gość: gość Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.12, 23:03
            To fantastyczny zespół,również bawiłem się z nimi na weselu mojej siostry,są niesamowici!!!!!!! Serdecznie polecam wszystkim młodym parom!!!!!!!!!!!!
      • kobra1961 Re: Zespół muzyczny na wesele 04.05.15, 17:45
        Superrr,tylko terminy maja zajęte...trzeba wcześniej .Potwierdzam że są naprawdę wspaniali...
    • Gość: Kamil Zespół muzyczny na wesele IP: 213.25.141.* 06.02.08, 10:21
      Polecam zespół DUO DANCE ze Świebodzic, fantastycznie poprowadzili
      moje wesele goście byli bardzo zadowoleni my zresztą również.
      Mają swoją stronkę:
      www.duo-dance.pl

• Gość: Asia i Daniel Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 25.01.09, 17:43
        Polecamy zespół RESPECT. Tak genialnie poprowadzili nasze wesele, że goście
        jeszcze przez 3 miesiące przeżywali ten zespół.Pytali nas gdzie ich znaleźliśmy
        bo jak żyją takiej orkiestry nie słyszeli. Szeroki repertuar ( dla młodych i coś
        dla starszego pokolenia)oczepiny świetne, super zabawa, wszystkich porwali do
        tańca od pierwszego do ostatniego kawałka. Chcesz mieć udane wesele? - to tylko
        z tym zespołem.To są PROFESJONALIŚCI!!!!!!!! Polecamy tel.601572703
      • Gość: LDN Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.11, 19:52
        Dobry,nie zdziera ceny profesionalnie zagra tyle o zespole Black and White z Wałbrzycha ; ] grają na zabawach typu andrzejki,sylwester,weselach, w sklad wchodzi kobieta i dwóch mężczyzn,jeden z tych zespołów ktore nie zdzierają u nich liczy się jakość.polecam tel;664418597
    • marza85 Re: Zespół muzyczny na wesele 10.02.08, 15:56
      Ja już słyszałam parę zespołów i wybrałam Skoczków.
      Profesjonalizm pod każdym względem. w tygodniu jadę podpisać umowę :D
      • Gość: Rot Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.centertel.pl 21.02.08, 22:04
        Bezwzglendnie oni są teraz najlepsi.grali u nas studniówke-dobre gło-
        sy i instrumentaliśći perfekt.Skoczki - The Best- tak chłopaki
        trzymajcie.
      • Gość: anty skoczek Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 13:56
        nie polecam skoczkow to jest totalny nieprofesjonalizm... klopoty z
        podpisaniem umowynie od zespolu... sprzedawanie terminow temu kto da
        wiecej nie ten co ma zaklepane...pija na weselu bez umiaru nie moga
        grac i puszczaja muzyke z plyt... totalne dno nie polecam!!!!
        • Gość: gosc Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.05.08, 09:26
          Ja byłam na weselu i grał zespół Ładne Kwiatki. Bardzo fajnie grają
          i spiewają i zabawiaja gości
          • Gość: Andrzej i Iwona Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 04:49
            Nie polecam zespołu respect z wałbrzycha.... Po pierwsze za drogo, po drugie wyją a nie śpiewają,
            • Gość: baryton Re: Zespół muzyczny na wesele IP: 91.203.17.* 18.05.08, 22:37
              a ja polecam ostratnio modnych DJ, prowadza impreze tak jak zyczy sobie tegopara mloda - pija mniej niz zespoly:)i sa konkurencyjni jesli chodzi o cene , no i nie maja ogranicxzonego repertuaru tak jak to jest u zespolow
              • Gość: ZAIKS Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 23:04
                Gość portalu: baryton napisał(a):

> a ja polecam ostratnio modnych DJ, prowadza impreze tak jak zyczy
                sobie tegopar
                > a mloda - pija mniej niz zespoly:)i sa konkurencyjni jesli chodzi
                o cene , no i
                > nie maja ogranicxzonego repertuaru tak jak to jest u zespolow

A jakże, repertuar na mp3 ukradziony z internetu. Prawa autorskie?
                Kto się tym przejmuje. DJ to rozwiązanie dla biedaków, których nie
                stać na orkiestrę. Zwykły obciach i tyle. Masz szmal to wynajmujesz
                artystów grających na żywo, płacisz tantiemy, jesteś na legalu i
                najważniejsze: pokazujesz klasę!
                • Gość: baryton Re: Zespół muzyczny na wesele IP: 91.203.17.* 18.05.08, 23:06
                  przeciez oplacajac DJa oplacasz tez zgode do Zaiksu tak samo jak przy okazji studniowek itd
                  • Gość: ZAIKS Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 23:39
                    Gość portalu: baryton napisał(a):

> przeciez oplacajac DJa oplacasz tez zgode do Zaiksu tak samo jak
                    przy okazji st
                    > udniowek itd

Obowiązek opłacenia Zaiksu nalezy do ORGANIZATORA imprezy. I w razie
                    kontroli to ORGANIZATOR będzie miał kłopoty i zapłaci karę.
                    • Gość: baryton Re: Zespół muzyczny na wesele IP: 91.203.17.* 18.05.08, 23:41
                      a jesli dj swiadczy takie uslugi i ma zarejestrowana dzialanosc? czy to nie on powinien dogadywac sie z zaiksem?
                • Gość: Do ZAIKSA Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 13:31
                  Pedale z ZAIKS - U chyba nie wiesz ile kosztuje profesjonalny Dj.
                  • Gość: Młodzi Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.swidnica.mm.pl 25.09.11, 23:24
                    Polecam Zespół Muzyczny "Tango" z Wałbrzycha. Profesjonalna obsługa muzyczna, świetna oprawa świetlna:) zabawy, oczepiny prowadzone super przez wodzireja. Grają muzykę dla wszystkich, bawią się zarówno Ci starsi jak i młodzi :D Grali u Nas na weselu także naprawdę są godni polecenia:)
            • Gość: ania Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.12, 16:36
              na szczęście Andrzeju nie śpiewasz już w tym zespole-to teraz śpiewają:)
            • Gość: lola Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.12, 21:52
              Ten co wył już z nimi nie śpiewa wylali go ,mają zajebistą wokalistkę i wokastę-polecam:)
          • Gość: Aneczka Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.wlb.vectranet.pl 30.05.08, 18:35
            A ma ktoś namiary do tego zespołu? Bo nie mogę nigdzie znaleźć, a już 2 osoby
            mi polecały ten zespół...
            • Gość: Gość Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.gprs.plus.pl 30.09.08, 10:01
              Polecam zespół muzyczny TANGO nr tel. 607 657 748
          • Gość: Ania Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.10.08, 14:23
            Czy ma może ktoś namiar na zespół "Ładne kwiatki"?
            • Gość: ta Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 14:46
              ta, ja dzwoniłam do zespołu tango to nawet nie mieli dema ani materiału filmowego,nie m ówiąc o stronie
              • Gość: Ania Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.10.08, 07:58
                Czy ma ktoś ma namiar na zespół "Ładne kwiatki"?? ps zespół "Tango"
                mnie nie interesuje ;)
                • Gość: Barti Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.08, 17:25
                  503174967
                  • Gość: Barti Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.08, 17:40
                    numer kontaktowy do zespołu ładne kwiatki to 503174967
                  • Gość: ... Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 18:27
                    odradzam ładne kwiatki to naprawde niewypał jeśli chodzi o zespół na
                    wesele chyba, że ktoś sobie chce zafundować na własnym weselu
                    stype.oni są beznadziejni,grają stare kawałki,przerwy są dłuższe od
                    samego grania a kontaktu z gośćmi żadnego beznadzieja.....byłam
                    widziałam i nie polecam tyle...
                    • Gość: vitosha Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 23:32
                      Ludzie, dajcie spokuj ! Po co krytykować,klient ma prawo wyboru jednym się podoba czerwone a innym zielone... Ładne kwiatki mają swój styl,mój zespół ma swój styl,Tango swój itd. Przynajmniej każdy może wybrać sobie coś co mu odpowiada.

Pozdrawiam konkurencje i wszystkiego dobrego !!!
                      • Gość: Wkurzony Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.10, 13:16
                        Oczywiście - i kretynizmem są te wszystkie zapytania i polecenia o
                        zespół, fotografa, filmowca, fryzjera i.t.d. Głównie sami
                        zainteresowani się tu nawzajem chwalą anonimowo lub ganią przez
                        podstawionych pseudoklientów. Ludzie mają różne gusta. W sieci jest
                        setki propozycji - wystarczy sprawdzić strony firmowe usługodawcy -
                        to co tam jest, a jak się da odwiedzić osobiście. A tak nawiasem
                        mówiąc to firma (nieważne zespół czy fotograf czy fryzjer czy
                        restaurator), która nie ma porządnego zaplecza i sprzętu
                        profesjonalnego nie powinna brana być praktycznie pod uwagę bo skoro
                        nie potrafi na to zarobić to albo dopiero raczkuje albo robi
                        fuszerke. A takie tam różne pieprzenie o pasii od urodzenia to dla
                        przygłupów.
              • Gość: do "ta" Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 18:23
                ja też do nich dzwoniłam i z nimi trzeba się umówić na spotkanie---w
                domu pokazują płyty dwd z wesel są to prawdziwe płyty na których
                widać i słychać jak grają i bawią gości.powiem krótko mnie się
                podobało,a pozatym spokojnie można pogadać i omówić szereg róznych
                kwestii na temat.pozdrawiam
    • Gość: maniek Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 10:32
      polecam Zespół "TANGO" z wałbrzycha bawiłem się przy nich na weselu
      u kuzyna---są profesjonalni pod każdym względem--świetna
      muzyka,super konkursy,krótkie przerwy---są niesamowici--jak się bede
      żenił to na pewno oni będą grali u mnie na weselu::))
    • Gość: nales Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.06.08, 21:51
      Witam jeżeli chodzi o zespół z jajem polecam TUTI duet kobieta z
      mężczyzna robią taki kocioł na weselichu ze głowa mała! konkursy,
      nmagrody, przeboje jakie tylko sobie życzymy!Własnie jestem po
      weselu i ludzie tak zadowoleni ze masakra!!! Dzieki TUTI
    • Gość: Imprezowicz Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 22:01
      Byłem na weselu, na którym grał Black and White - totale dno. Tylko
      nie Black and White.
      A te posty zachwalające ten zespół pisze ta sama osoba,
      autoreklamując swój zespół.
      • Gość: Observer wiocha i amatorstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 23:36
        Niech ktoś mi wytłumaczy jak to jest, że ludzie nieźle żyjący z
        obsługi muzycznej wesel nie raczą zainwestować we własne strony
        internetowe z próbkami muzyki, klipami, fotkami itp.? Uprawiają za
        to dziecinadę na forum, naiwnie zachwalając swoje zespoły: "Pan
        Zbynio & Sikorki" są naj, naj, naj !!! miałem na weselu "Różowe
        Fujary" i wszyscy padli z zachwytu ( w gazecie napisali, że od
        salmonelli ale to kłamstwo)!!! zespół "Latające Hipopotamy" to
        totalna porażka a liderowi śmierdzą skarpety!!!
        • Gość: Jare Re: wiocha i amatorstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 17:44
          Observer , dokładnie, popieram w 100 %
    • Gość: sabri Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 21:58
      potrzebuje numeru tel do zespolu janiki
      • Gość: Ania Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.gprs.plus.pl 30.09.08, 10:12
        Jeśli chodzi o zespół proponuje zespół muzyczny TANGO dzwonić:
        607657748 w składzie są 2 osoby mężczyzna i kobieta gardzo fajnie
        grają i potrafią świetnie bawić gości,to kułeczka,wężyki- fajne
        otrzepinywiem byłam na weselu na którym grali !!!!!
        • Gość: n Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.16.213.lan.EkoNet.info 01.08.12, 10:35
          Polecam Power On, bez playbacku, bez lipy. Warto!
    • Gość: Dj.Pajus Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 22:05
      GORĄCO POLECAM ZESPÓŁ Escape na Wesela,Sylwestra,Bale i inne
      Imprezy!!!
      Prowadzenie REWELACJA!!!!

KONTAKT 0 886 999 946 lub escape.imprezy@wp.pl

Można ZAMÓWIĆ RÓWNIEŻ DJ-A POLECAM!!!
      DEMO ZESPOŁU MOŻECIE POBRAĆ I POSŁUCHAĆ NA TEJ STRONCE

chomikuj.pl/Pajus
      • Gość: rada Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 00:10
        Gość portalu: Dj.Pajus napisał(a):

> GORĄCO POLECAM ZESPÓŁ Escape na Wesela,Sylwestra,Bale i inne
        > Imprezy!!!
        > Prowadzenie REWELACJA!!!!
        >
        > KONTAKT 0 886 999 946 lub escape.imprezy@wp.pl
        >
        > Można ZAMÓWIĆ RÓWNIEŻ DJ-A POLECAM!!!
        > DEMO ZESPOŁU MOŻECIE POBRAĆ I POSŁUCHAĆ NA TEJ STRONCE
        >
        > chomikuj.pl/Pajus

Posłuchałam. Człowieku z zespołu Escape ! Głosu złego nie masz , ale coś ty zrobił z piosenką pt. Żono moja )-:
        • Gość: P da rada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 20:39
          a co nie pasuje Ci w tej piosence?żono moja. Masz lepsze wykonanie
          swoje?podziel się nim. Każdy gra jak chce.Pozdrawiam
          • Gość: rada Re: da rada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 21:28
            No dobrze,każdy gra-śpiewa jak chce,nie irytuj się,bo ja ci nie wróg!!!
            Skoro nie wyciągasz wniosków z krytyki to już twój problem.Przepraszam że za dużo słyszę,studiuje wokal od blisko 10-ciu lat.Tak więc niech to będzie twoja inwencja.

Pozdrawiam serdecznie
            • Gość: Pajus Re: rada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 16:39
              Ja nie irytuję się nawet cieszy mnie że uzyskuję dalej wskazówki od
              kompetentnych osób:) tylko nie posiadam studia w którym można
              pięknie obrobić nawet szkarładny głos, tylko wale na zywca:) a
              pozatym studiuję wokal solowy na Akademi we Wrocku:) POZDRAWIAM
              RADA!:)
        • Gość: Justyna chcę polecić państwu zespól escape IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 13:36
          naprawdę super bawią ludzi na weselu:) w każdym razie na moim tak
          było pozdrawiam
        • Gość: Gosc Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.range86-134.btcentralplus.com 25.03.09, 19:53
          Ja nawet posłuchać nie mogłam bo strona się nie otwierała. Wyskakiwał tylko napis: domena zablokowana. Proszę o kontakt z administratorem.

Ale jak taka jest opinia to może i dobrze...
      • Gość: shza Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.dialog.net.pl 30.03.10, 20:21
        najlepsza shaza
    • Gość: adam Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.eranet.pl 04.10.08, 20:20
      polecam zespoły z wrocławia
      • Gość: il Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 16:25
        a ja polecam z Warszawy...deb
        • Gość: młody Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 17:18
          Gość portalu: il napisał(a):

> a ja polecam z Warszawy...deb

Miałem właśnie zespół z Warszawy, sześć osób, zawodowcy! Żadnych
          oszustw z dyskietek: perkusja, gitary, klawisze, saxofon, super
          wokale. Cena 6,5 tys za wesele z poprawinami.
          • Gość: ;-))) Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.10.08, 22:14

to tanio jak barszcz;-)))
            • Gość: DJ dj wodzirej prezenter polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 11:59
              Polecam serdecznie państwu dj wodzireja który uświetlni Państwa
              uroczystości nie tylko doskonałą oprawą muzyczną ale również
              konkursami zabawami i innymi atrakcjami! W PORÓWNANIU Z Zespołem
              muzycznym mamy znacznie tańsze ceny a przedewszystkim bogate
              prowadzenie:) Więcej informacji pod nr tel 088-0029-417
              • Gość: dj he,he Re: dj wodzirej prezenter polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 12:55
                z kąd wiesz jak inne zespoły muzyczne prowdzą zabawy i konkursy???a
                ceny wcale nie są dużo wyższe od twoich!!!niedoinformowałeś sie
                zbytnio panie "DJ"a a jak już koniecznie się musisz tutaj reklamować
                to nie kosztem innych(...)
                • Gość: Freshnaker manage Re: dj wodzirej prezenter polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 18:35
                  Elegancka i stylowa restauracja z okolic Wałbrzycha .Proponuje salę
                  pod wesela, imprezy okolicznościowe. Info: tel 602 297 196 Polecam
              • Gość: łomatko analfabeci "uświetlnią" Wasze wesele:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 19:56
                Gość portalu: DJ napisał(a):

> Polecam serdecznie państwu dj wodzireja który uświetlni Państwa
                > uroczystości nie tylko doskonałą oprawą muzyczną ale również
                > konkursami zabawami i innymi atrakcjami! W PORÓWNANIU Z Zespołem
                > muzycznym mamy znacznie tańsze ceny a przedewszystkim bogate
                > prowadzenie:) Więcej informacji pod nr tel 088-0029-417
          • Gość: Muzyk Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.10, 11:09
            Przyjechał jeden zespół z Warszawy i tańczyła tylko Para Młoda,a goście się napierniczali.Skasowali 5 tyś pograli trochę jazzu i o 23 goście się rozeszli.Jak ktoś nie wierzy proszę zapytać doświadczonych znanych walbrzyskich kelnerów.
    • Gość: dana Re: Zespół muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 23:53
      polecam zespół 2 osobowy tango chyba są z wałbrzycha grali u mojej
      kuzynki na weselu,ale nie w Wałbrzychu bardzo profesjonalnie im to
      wychodziło muzyka ok,zabawy,konkursy fajnie było dużo się uśmiałam i
      wytańczyłam pozdrawiam
      • Gość: Madzia polecam:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 12:27
        Gorąco polecam zespół escape chyba z Wałbrzycha 4 osobowy skład
        byłam na sylwestra w restauracji Stara piekarnia robią bardzo żadkie
        przerwy praktycznie cały czas grają byłam zadowolona:)ich e-mail
        escape.imprezy@wp.pl
        • Gość: darek zespół na medal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 23:13
          a ja z przyjaciółmi byłem w dziećmorowicach w domu kultury (nie w
          karczmie góralskiej)i grał tam zespół tango dali takiego czadu,że
          hej.co prawda nie jestem smakoszem tańca,ale oni tak bawilii wiare
          przez całą noc,że nikt nie siedział przy stolikach. powiem krótko
          byłem i zajebiście sie bawiłem .dzieki tango.pozdro
          • Gość: resp Re: zespół na medal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 20:24
            Człowieku !!! Tango nie potrafi śpiewać !!! Jedyne co dobrze im wychodzi to
            prowadzenie zabaw. Ale ok że chociaż tyle bo dobrze zabawiać gości to sztuka.
            • Gość: edek Re: zespół na medal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.09, 16:17
              tango doskonale umieją śpiewać i zgadzam sie ,że świetnie zabawy
              prowadzą.A tak na marginesie nie ma sie konkurencja przyczepic do czego
              to bzdury wymyśla. do roboty a nie na forum siedzieć i głupoty
              wymyślać.pozdrawiam edek
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka