Gość: Gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 02:40 Jak w temacie, co możecie polecić. Dodam że nie interesuje mnie cena a jakośc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.08, 08:33 nie wiem czy mogę już polecić, ale my robimy w tym roku wesele na Sali Ułańskiej w Stadzie Ogierów Zamku Książ, słyszałam sporo dobrych opinii na temat obsługi, jedzenia i ogólnie jakości sali. Jeśli chcesz oryginalnego miejsca, to może ta sala jest wąłśnie odpowiednia? A zespół mamy z Leszna, nazywa się Craaft. mają swoją stronę internetową z demo, więc możesz posłuchać. Nasz fotograf był kiedyś na weselu z tym zespołem, twierdzi że sa świetni. Więcej własnych odczuć mogę napisać w sierpniu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.ugent.be 24.09.08, 15:50 Hej, Ciekawa jestem jak poszlo na tym weselu w Stadzie Ogierow? Moze ktos jeszcze tam robil wesele lub byl gosciem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 19:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.05.11, 14:51 Mogę polecić Ładne kwiatki Super wokal, gwarancja dobrej zabawy. Poza tym gościu jest sympatyczny. Naprawdę są nieźli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 00:45 Restauracja Adria- Co do zespołu - Śpiewa pięknie sam właściciel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qubus Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 15:54 Qubus Hotel daje rade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatan Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.06.08, 19:45 zajebiste jedzenie jest w barze strazaka ul matejki sala nawed duza i tanio a zespól CENTRAL PARK miałem ich u siebie na weselu i jestem bardzo zadowolony naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gierek Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 20:18 a ja odradzam Central Park. Zepsują każdą imprezę weselną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alenka Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.ibd.gtsenergis.pl 09.06.08, 19:59 zespol to "Pająki". sa rewelacyjni. byli u mnie na weselu, wszyscy goscie sie bawili i pytali o zespol. znajomi zapisali sobie nazwe, bo stwierdzili, ze chca ich i tylko ich na swoj slub. tylko ciezko u nich z terminami - ale to tez swiadczy na ich korzysc, ze tyle ludzi chce ich miec u siebie. naprawde sa swietni - super zachecaja do zabawy, maja swietny repertuar, a oczepiny trwaly jakies pol godziny i bardzo smiesznie bylo:DDDD restauracja to byla "Wiejska Chata" w Rybnicy Leśnej. my akurat mielismy wesele na duzej sali, bo bylo sporo gosci, ale maja tam tez mniejsza sale. Restauracja jest zrobiona na styl wiejskiej gospody i takie tez dania serwuja tzn. wedliny sa ich wlasnego wyrobu, podobnie jak makaron do rosolu itp. bylo czysciutko, wszystko bylo ladnie przystrojone, a jedzenia tyle, ze nie dalo rade wszystkiego zjesc. caly czas cos pojawialo sie na stolach. maja bardzo duzy wybor w doborze menu, a porcje sa naprawde duze. i to za naprawde przystepna cene (porownujac z innymi restauracjami, to ceny sa rewelacyjne). wszyscy goscie byli najedzeni i sie bawili :))) przyjemnie bylo potem sluchac od gosci komplementow. bo dobry zespol i pyszne jedzenie to podstawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 00:54 A co tam z tym Central Parkiem, bo słyszałem, że to dobry zespół i grają na żywo?? A ma ktoś może adresy stron do polecanych zespołów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 08:56 www.craaft.pl beda grali u nas w sierpniu. demo maja fajne, a i słyszałam że sa nieźli i super śpiewają, więc mam nadzieję że się sprawdzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 22:37 polecam sale" zielona chata" w czarnym borze--super miejsce,obsługa a co najważniejsze jedzonko--pycha!!jezeli chodzi o zespół to polecam Tango lub tri color --obydwa zespoły sa pewne na 100% pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.08, 08:59 A ja gorąco polecam Zajazd na Poniatowie ul., Orkana 92, co prawda nasze wesele jest jakby to powiedzieć premiera, bo otwiera nowo wybudowana rewelacyjna sale na okolo 150 osób, i jestem pewna ze wszystko bedzie jak trzeba, bo bylam tasm nieraz na roznego rodzaju imprezach 9 na mniejszej, straszej sali) i wiem ze obsluga jest swietna, bardzo dobre jedzenie, a wystroj stolow do slubu po prostu idealny, w kolorze w jakim sobie zazyczycie, nowa sala bardzo ladna i naprawde dopracowana w szczegolach, (choc ostatnie prace remontowe na zewnatrz potrwaja jeszcze z tydzien) i naprawde polecam!!! Co do orkiestry to grac bedzie u nas para "Ładne kwiatki" z Wałbrzycha, sama ich nie słyszałam jeszcze ale wśród znajomych krążą o nich dobre opinie więc wiecej moge powiedziec po weselu, ale na razie dodam ze pan z orkiestry bardzo sympatyczny, i otwarty na wszelkiego rodzaju propozycje dotyczace muzyki czy zabaw oczepinowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.wlb.vectranet.pl 10.06.08, 22:45 zespół TUTTI. super. full serwice, wyprowadzenie, prowadzenie zabaw, dużo grania, polecam.. grali u mnie www.tutti.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adria-Wałbrzych Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.06.08, 21:00 Witam.Polecam zespół z Wałbrzycha www.vitosha.pl Przede wszystkim śpiewają i bawią zawodowo. Na stronie można posłuchać wiele znanych utworów m.in. utwory autorskie zespołu Vitosha. Oczywiście polecam również swój lokal Restauracja Adria (-; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.02.09, 18:32 U mnie na weselu grał zespół Step Dance.Super grali . Wszyscy sie dobrze bawili. Gorąco polecam i pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vitosha Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.dialog.net.pl 29.12.09, 08:09 Ten zespół oraz usługi prezentowane na ich nędznej stronie to jakieś wielkie gów.no. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.chello.pl 13.06.08, 22:10 Polecam zespół Dekolt. Na moim weselu grali niezawodnie, a goście wprost zachwyceni zabawą. Tel do pana Jacka 691 861 116. Życzę udanej zabawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.09, 13:51 Zajazd na Poniatowie to kpina pod katem imprez. Byłem tam na sylwestra 2008/2009 Zespól muzyczny wiadomo rzecz gustu ale to co tam gralo a raczej usiłowalo grac to nawet trudno nazwać orkiestrą, dwoje ludzi ktorzy kompletnie nie umie spiewać tylko brzdąkaja pod nosem to cał muza leci z dyskietek, horror "grał" zespół STEP DANCE nawet odliczania do 12 nie umieli zrobić - właczono na sali POLSAT a właściciele zapewniali ze zespół super - porażka, Kasę za sylwestra wzieli a na jedzeniu oszczędzali jak tylko można, poza tym jak podano obiad to moja żona zjadła a ja dostałem po 20 minutach , jedzenie mało smacznehehehehe zero profesjonalizmu i mimo że lokal nowy i w miare ładny to śmierdzi tam z klimatyzacji :(:(:( NIEPOLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1111 Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 16:04 Gość portalu: gosc napisał(a): ale to co > tam gralo a raczej usiłowalo grac to nawet trudno nazwać orkiestrą, > dwoje ludzi ktorzy kompletnie nie umie spiewać tylko brzdąkaja pod > nosem to cał muza leci z dyskietek, horror "grał" zespół STEP DANCE > nawet odliczania do 12 nie umieli zrobić - właczono na sali POLSAT a > właściciele zapewniali ze zespół super - porażka, nawet mi was nie żal! Dlaczego łykacie każdy kit bez uprzedniego sprawdzenia? Przed zakupem biletów należało poprosić o dvd zespołu albo adres ich strony internetowej. Dla mnie informacja, że tzw. zespół jest dwuosobowy i gra z dyskietek to poważne ostrzeżenie że ktoś sprzedaje mi kaszanę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kora Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.10, 13:01 Tak choć znam zespoły z Wałbrzycha grające "z keybordu", a mimo to bardzo wzięte. Tak jak mówisz trzeba zawsze samemu sprawdzić ofertę. To samo dotyczy fotografów, filmowców, restauracje i inne usługi weselne. Sama spotkałam się z wieloma niesprawiedliwymi opiniami na tym forum. Zarówno na plus jak na minus. Moim zdaniem tylko google i sprawdzenie bezpośrednie daje szanse dobrego wyboru. Połowa opinii albo i prawie wszystkie to nieprawda pisana przez zainteresowanych. Poważni usługodawcy tu się nie ogłaszają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez tam bylem Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: 78.9.28.* 29.12.09, 10:53 tez tam bylem na tego sylwestra i w 100% popieram ta wypowiedz o Zajezdzie na Orkana - koszmar i porazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: 78.9.28.* 29.12.09, 07:29 orkiestra ładne kwiatki chyba zartuje ktos ze to dobre ahhahahhahaa bylem na sylwestra w Zajezdzie ludzie gwizdali ze hej i domagali sie puszczenia radia wlasciciele zapewniali wczesniej o dobrej orkiestrze porazka na maxa Odpowiedz Link Zgłoś
anorexia-nervosa Dj - Muzyczna obsługa imprez. wałbrzych i okolice 16.07.10, 16:22 Dj - Muzyczna obsługa imprez. Wesela, poprawiny oraz inne imprezy. Tanio i solidnie. 505-93-93-33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek tYLKO NIE "Pająki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 21:13 Nie polecam tego zespołu, przynudzają i grają beznadziejne kawałki. Byłem na jednym weselu, gdzie grali i nie byłem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: tYLKO NIE "Pająki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 13:44 Dziwne,bo to zawodowi muzycy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetka w-ch Re: tYLKO NIE "Pająki" IP: *.ibd.gtsenergis.pl 13.06.08, 15:45 czyzby robili ci za duza konkurencje??? mi polecili ich znajomi ktorzy byli w 100% zadowoleni, my bylismy zadowoleni i po naszym weselu, mieli ich jeszcze jedni znajomi i tez nie mogli sie nachwalic. dziwne ze zle sie bawiles. byc moze lubisz sie bawic tylko przy "malym bialym domku" lub "bialym misiu" a fakt, oni tego nie graja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biały miś Re: tYLKO NIE "Pająki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 00:12 Pająki nie grają białego misia ? Kurcze szkoda, to taki szlagier. Grywam po 2 , 3 razy w tygodniu w różnych miejscach Polski i bardzo często nawet młodzież zamawia tą pioseneczke (-; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivito Re: tYLKO NIE "Pająki" IP: *.ibd.gtsenergis.pl 14.06.08, 16:46 gdzie grywasz? ja nigdy nie zamiawalem takich szlagierow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: tYLKO NIE "Pająki" IP: 87.105.201.* 15.10.09, 14:49 Nie zgadzam sią z tą opinią. Polecam w 100%. Pająki grali u mnie na weselu, goście byli bardzo zadowoleni, ja i mój mąż również. Polecam jeszcze raz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: tYLKO NIE "Pająki" IP: *.xdsl.centertel.pl 04.01.10, 21:07 byłam na 6 czy 7 imprezach na których grali Pająki. co prawda nie były to wesela ale sylwester, andrzejki. grali super. facet na perkusji jest po prostu niesamowity!! żadko się zdaża żeby orkiestra miała taki sprzęt. widac są profesjonalistami. mają dwie bardzo miłe piosenkarki, mają świetny głos, potrafią zaśpiewać każdą piosenkę. ja jestem z nich bardzo zadowolna i na pewno usłysze ich na swoim weselu !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: 212.160.139.* 30.06.08, 15:27 czy mogę prosić o podanie numeru telefonu do "Pająków"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do dora Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 20:17 609 372 295 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: 212.160.139.* 02.07.08, 11:05 dziękuję za "numer",ale to jest numer telefonu do zespołu Vitosha. Czy ktoś ma namiar do Pająków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 14:18 Ja serdecznie polecam zespół "Tango"z wałbrzycha--sa bardzo dobrzy- grają super,śpiewają nieźle-konkursy i zabawy też super prowadzą!!! Same ich oczepiny trwaja prawie godzinę--mozna się nieźle pobawić.Ostatnio słyszałam,o nich same dobre rzeczy---i sie nie dziwie bo bawiłam się na weselu przy nich...i jestem bardzo zadowolona.A co do miejsca propponuję mieroszów tam jest nowo otworzona suuuper sala ze wszystkimi bajerami niestety nie pamiętam nazwy,ale popytaj ..warto.Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polska !!! Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.06.08, 17:00 Tak więc Proszę Państwa po pierwsze: Zespół Tango to zespół dwu osobowy, śpiewają przeciętnie,rewelacji nie ma ale kichy też nie. Po drugie wszystkie posty na temat zespołu Tango pisze jeden z członków zespołu Tango podpisując się jako autor m.in -Marek -kasia -do jaaaaaaaa!! -zadowolona z Tango -agnieszka itd. normalnie żenada Dla czego to pisze ? Dla tego że znam bardzo dużo zespołów na dolnym śląsku i nie lubie kiedy ktoś robi ludzi w konia, w końcu to ich jeden z najważniejszych dni w życiu... Z profesjonalnych zespołów, które prowadzą działalność LEGALNIE, posiadają pisemne bardzo dobre referencje,są muzykami nie z przypadku a z wykształcenia Polecam : -Vini band -Nexus -Vitosha Są to zespoły które z całą pewnością nie zawiodą najbardziej wymagających klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 22:23 to nie prawda oni sami o sobie nic nie piszą-(chodzi o tango)-bo nie muszą wszystkie pozytywne posty na ich temat to zasługa ich ciężkiej pracy!!!jak można być tak obłudnym i chamskim??!!!ludzie to jeden z najlepszych i najpewniejszych zespołów w Wałbrzychu jaki znam i powiem,ze sa znakomici-a monika śpiewa dobrze--moze nie rewelacyjnie,ale robi to poprawnie- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Polska!!! Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: 212.160.139.* 02.07.08, 09:31 Proszę o podanie namiarów na zespół Vini Band i Nexus. Osobiście wybrałabym The Voice z Oławy(www.thevoice.pl), ale niestety w czerwcu 2009 nie mają wolnych terminów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polska !!! Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.07.08, 12:32 Podaje namiary na viniband +48 509 393 323 vini@viniband.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anorexia-nervosa Dj - Muzyczna obsługa imprez. wałbrz 16.07.10, 16:21 Dj - Muzyczna obsługa imprez. Wesela, poprawiny oraz inne imprezy. Tanio i solidnie. 505-93-93-33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Dora Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.07.08, 12:44 Pająki tel. 074 84 50 531 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.07.08, 19:25 Kom.do Pająków 503115129 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJECZKA SUper to do pracy test IP: 137.164.143.* 24.07.08, 16:21 szukasz pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAŁY Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 02:02 z tego co wiem to zespół viniband nie występuje w składzie podanym na stronie www. główne postacie czyli wokaliści ewa urban i rafał zieliński nie występują już w tym zespole. byłem na jednej imprezie z tym zespołem w starym składzie i rzeczywiście było czadowo i była to zasługa wokalistów. mój znajomy który organizował imprezę miał natomiast problemy z 'komunikacją' z liderem grupy pawłem. to adres strony rafała zielińskiego. polecam go. słyszałem i wiem co mówię www.zwierzak.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domały Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 02:42 Mały masz rację, Zwierzak jest niesamowitym muzykiem.Ten człowiek powinien byc sławny na światową skalę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walbrzyszanin Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.08, 11:09 Ale czy on gra na weselach? Chyba raczej nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAŁY Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 00:04 z tego co wiem to kiedyś grał. może po prostu warto wysłać mu maila z tym pytaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi z Lubawka Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 21:36 Nie tylko nie "zawodowcy" z vitoshy puszczają z klawiszy ,drętwo śpiewają i jeszcze gorzej wyglądają,podkłady ściągane z internetu.Jak zespół to tylko na żywo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vitosha Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 00:46 hehe, ale rafi zabawny jesteś.Widać odrazu że jesteś chorą,słabą konkurencją.Pewnie masz mało imprez albo i wcale.Myślisz że takim tekścikiem zepsujesz dobre imię mojego zespołu,to się mylisz.Jak chcesz wiedzieć to większość aranżacji komponuje sam w większości covery oprócz tego własną muzykę(nic wielkiego ale z sercem),a z internetu to możesz sobie ściągnąć , ale gumową lalkę i pupą poruszać :D ...Jak masz problemy emocjonalne,to z miłą chęcią pomogę ci je rozwiązać,daj tylko znać kiedy i gdzie... Pozdrawiam i ze szczerego serca życzę biedny człowieku wszystkiego dobrego. J.Szczęch www.jare.pl.tl Odpowiedz Link Zgłoś
kumkus A ja mogę polecić.... 01.09.08, 09:46 Miałam 09-10 sierpnia wesele na Sali Ułańskiej w Stadzie Ogierów Zamku Książ. Jesteśmy baaardzo zadowoleni. Sala piękna, obsługa fachowa i naprawdę przemiła. Jedzenie super smaczne, świeżutkie, ładnie podane. Mogę polecić na priv panią, która nam tą salę ubierała w kwiaty, zrobiła to pięknie, goście byli zachwyceni. Grał zespół Craaft z Leszna - pełen profesjonalizm. Polecam z czystym sumieniem. Mogę także polecić fotografa i kamerzystę z Pisarzowic - dzięki nim mamy piękną pamiątkę z tego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 19:07 polecam zespół TUTI i TANGO, jeden i drugi słyszałam na żywo i niezle się bawiłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: 213.25.141.* 18.06.08, 09:19 tylko nie TANGO !!! ODRADZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 23:21 a dlaczego odradzasz Tango--świetny zespół-super muzyka,super prowadzą kopnkursy,zabawy,oczepiny-czego chciec więcej???moim zdaniem są dobrzy w tym co robią!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek S. Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: 213.25.141.* 20.06.08, 08:31 odradzam na podstawie opini swojej i kilku innych osob, ktore slyszaly TANGO ! wokalistka nie umie spiewac !!! PRZYJMIJCIE to do wiadomosci reszta ok - do sprzetu, oczepin itp itd nie mam zastrzezen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.08, 10:50 A czego wy się spodziewacie po weselnym zespole, że to gwiazdy światowego formatu? Jeżeli ktoż z tych kapel byłby bardzo dobry to nie grałby na weselach tylko trzepał by prawdziwą kasę. kropka i koniec i przyjmijcie to do wiadomości bo szkoda wątku na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vito Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 13:08 Jeżeli ktoż z tych kapel byłby bardzo dobry to nie grałby na > weselach tylko trzepał by prawdziwą kasę........... Tu się gościu mylisz !!! Myślisz że to jest takie proste ? Ja mam 28 lat, z obsługą wszelkich imprez muzycznych mam kontakt już od ponad 10 lat,mam wiele własnych utworów,które mogłyby być hitami,gramy na weselach,festynach,gdzie się da, ale niestety by się wybić to trzeba mieć grubo wypchane kieszenie,szerokie plecy,dużo szczęścia... Przykładowo taki zespół Boys są wielcy co ? Jak to ująłeś trzepią prawdziwą kasę,pozazdrościć - Wyjdą na 45 minut,poruszają pyskami i biorą kilkanaście tysięcy robiąc ludzi w hu że śpiewają i grają na żywo, a tu człowiek zapiepsza wesele 12 godzin śpiewając na żywca i bierze 1500 zł. Mój zespół nie jest gwiazdą światowego formatu,ale mamy bardzo dobre referencje, po każdej wykonanej usludze jesteśmy szeroko polecani,występujemy po 3 razy w tygodniu, klienci są więcej niż zadowoleni... Może jakiś inny muzyk się wypowie.... I nie szkoda wątku, nie znasz się -to się nie udzielaj bo nie zabłysłeś kolego -op- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.08, 14:30 ile ludzi tyle gustów. Ja szukając zespołu na wesele dostałam namiary na kilka "super" zespołów, i musze przyznać że tylko kilka mi się spodobało. A znajomi byli zachwyceni. Jedni lubia jak wokalistka wyje , inni wolą jak nie ma wokalistki, tylko dwóch facetów. Każdy lubi cos innego, i dlatego każdy z tych zespołów ma pracę. I nie ma co się przekrzykiwać czy tango, pająki czy jeszcze jakiś inny. Jak ktos może kogoś polecić to niech podaje namiary a nie krytykuje inych, bo to czy graja fajnie czy nie, młodzi ocenia sami, przeciez i tak przed podpisaniem umowy słucha się utworów w wykonaniu danego zespołu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vito Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 18:24 Popieram cie Monika,wogóle w h z tym wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.wlb.vectranet.pl 09.02.09, 19:37 też popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kIKA Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.chello.pl 25.06.10, 07:57 POLECAM ZESPÓŁ KONTRAST GRAŁ NAM NA PRAWDĘ ŚWIETNIE, MIEJCE POLECAM APROPOS , OSTRZEGAM PRZED RESTAURACJĄ KSIĄZĘCĄ - CWANIACTWO WYCIAGANIE PIENIĘDZY A W ZAMIAN WIELKIE ZERO, MIŁO TEŻ JEST W MAGDALENCE W BOGUSZOWIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Observer Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 09:53 Gość portalu: vito napisał(a): Tu się gościu mylisz !!! > > Myślisz że to jest takie proste ? Ja mam 28 lat, z obsługą wszelkich imprez muz > ycznych mam kontakt już od ponad 10 lat,mam wiele własnych utworów,które mogłyb > y być hitami,gramy na weselach,festynach,gdzie się da, ale niestety by się wybi > ć to trzeba mieć grubo wypchane kieszenie,szerokie plecy,dużo szczęścia... Przy > kładowo taki zespół Boys są wielcy co ? Jak to ująłeś trzepią prawdziwą kasę,po > zazdrościć - Wyjdą na 45 minut,poruszają pyskami i biorą kilkanaście tysięcy ro > biąc ludzi w hu że śpiewają i grają na żywo, a tu człowiek zapiepsza wesele 12 > godzin śpiewając na żywca i bierze 1500 zł. > Mój zespół nie jest gwiazdą światowego formatu,ale mamy bardzo dobre referencje > , po każdej wykonanej usludze jesteśmy szeroko polecani,występujemy po 3 razy w > tygodniu, klienci są więcej niż zadowoleni... > > Może jakiś inny muzyk się wypowie.... > > I nie szkoda wątku, nie znasz się -to się nie udzielaj bo nie zabłysłeś kolego > -op- I cóż tu komentować? Poziom tej wypowiedzi potwierdza z jakimi "artystami" macie do czynienia na weselach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Observer Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 12:34 Co dokładnie miałeś na myśli w swoim ostatnim poście ? ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 06:50 i tutaj z kolegą (jak sądzę kolegą po fachu) muszę się zgodzić:) granie wesel czy innych imprez okolicznościowych dla nas jako muzyków jest troszeczkę utrudnione,ponieważ artyści sceny disco polo czy muzyki komercyjnej nie mają doczynienia z tym zjawiskiem co my. też chciałbym wziąść za 1,5h koncert 2000PLN niż robic to przez 12h i za odpowiednia stawkę mniejszą. Powiem jedno: w walbrzychu jest mało zaspołów które potrafią naprawdę "wykonywać" muzykę komercyjną dla ludzi którzy chcą się pobawić. Ja w mojej kapeli przykładam 200% do brzmienia i ekspresji w naszej muzyce. I nikt mi nie powie że kapela,gdzie pan gra na keyboardzie + wokalistka zrobią dobre brzmienie całej grupy. to jest nierealne. ja spędzam multum godzin w domowym zaciszu, nad instrumentem i nad innymi urządzeniami by nasza muzyka była jak najlepsza... dlatego gramy w każdy weekend... mówiąc krótko, na naszym rynku jest za dużo zespołów. zespołów które mają pojęcie o muzyce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vito Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 11:24 muzyk, a w ile osób gracie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walbrzyszanin Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.08, 11:12 A jak się nazywa Pana zespół? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beyer fuulll Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.dialog.net.pl 30.03.10, 20:20 najlepsza shaza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 23:11 Zadzwoń pod nr. 693 484 034 i będziesz miała niezawodny duet. Sprawdzony, działający legalnie , posiadający pisemne referencje a z sumy którą podałaś jeszcze wiele zostanie Ci w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 13:36 Popieram kolegę:) napisałeś tak jak jest faktycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiz Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.wlb.vectranet.pl 15.07.08, 15:04 polecam zespół TUTTI www.tutti.org super granie, wyprowadzenie, zabawy, zapewniona dobra zabawa...wiem z autopsji.. nr tel: 606 784 065 Sala: "Maraton" na Placu Grunwaldzkim. Super jedzenie, ładna sala, bardzo dobra obsługa. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacie Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 20:53 Hehe Tutti, to mój nauczyciel muzyki z podstawówki Pozdrawiam Pana Jerzego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.10, 10:20 Wesela mają swój klimat i to co sie sprawdza na koncertach, nie koniecznie musi być dobre na weselu. A że jak w każdym zawodzie są dobrzy i partacze to chyba normalne. Inna sprawą jest słuchanie podpowiedzi w tej kwestii na forum anonimowym. To kompletny idiotyzm. Zespół trzeba samemu zobaczyć w akcji. Tutaj to jedni na drugich najeżdzają albo sami sie chwalą czy to fotograf czy fryzjer czy zespół. Koleżanka wzięła sobie takiego chwalonego fotografa i narzekała, a ja miałam fotografa, którego ktoś tu się czepiał i jestem super zadowolona, z filmu zresztą też. Nie będę podawała żadnych personaliów. Każdy ma swój gust i dlatego takie polecanie czy ganienie jest bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 19:25 "tylko nie tango odradzam" pisze gość z ridersów,a nie jak to podaje jakaś "AGA"odkryłeś sie chłopie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdro Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 20:23 Z kąd masz pewność że z raidersów ?? Napisz proszę Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta.pl100 Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu 02.07.08, 14:14 znam dobry zespół z Wałbrzycha "Zespół Tadeusza Sprychy" ale nie mam nr tel. Goście grają rewelacyjnie, całą noc mogą grać i śpiewać niepowtarzając utworów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 06:31 zespół AGRA są drodzy ale zawodówka i profesja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 07:33 tak po przeczytaniu wszystkich odpowiedzi na ten wątek i po zastanowieniu, myślę, że każdy ma trochę racji, bo jak ktoś wyżej wspomniał, wszystkie zespoły mają pracę, bo każdy potencjalny klient ma inne wymagania bądż gusta... więc autorce wątku radzę, żeby w wyszukiwarce internetowej wpisała zespół muzyczny np. wałbrzych i jak jakiś ma stronę, to posłuchać ze strony można, albo umówić się gdzieś na żywe granie, np na dancing czy coś takiego i samemu zdecydować, przy czym chcemy się bawić w najważniejszym dniu naszego życia, a nie potem płakać, że ludzie przecież polecali, a to się schlało przed oczepinami jeszcze, albo nie umiało śpiewać tylko wyło czy coś tam... wiadomo, że coś co niektórzy śpiewem nazywają dla wprawnego ucha może okazać się zabójcze, a wtedy to może wam się odechcieć własnego wesela... i nie nawiązuję tu broń Boże do żadnego z wyżej wymienionych zespołów, nie znam nawet... ale zastanów się, zanim podejmiesz zbyt pochopną decyzję, i pomyśl o tym, że każdy zespół ma dostęp do dema innych zespołów, więc czemu by nie skorzystać z cudzych umiejętności skoro się własnych nie posiada, więc umawiaj się z zespołami raczej na żywo bądż na materiał video jeśli chcesz mieć pewność, że wiesz komu płacisz, bo pieniądze na ulicy nie leżą... życzę dobrego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&J Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.08, 02:27 Z góry zaznaczam że nie jestem rodziną, znajomym itp zespołu Tango i Restauracji Leśne Źródło w Sokołowsku. Jesteśmy tylko bardzo zadowolonymi klientami. Ten team zafundował nam w ostatni weekend świetne wesele - rewelacja. Zespół zagrał super tak że na drugi dzień na poprawinach już ludzi bolały nóżki od tańców ;-)))) Wszyscy się świetnie bawili i byli bardzo zadowoleni. Restauracja Leśne Źródło - rewelacja obsługa, podejście, jedzonko (jesteśmy wymagający -lubię sobie pojeść) rewelacja-godne polecenia. To tylko warto się samemu przekonać. PS Już są przymiarki do imprez firmowych i rodzinych;-))) Pozdrawiamy członków zespołu TANGO i załogę restauracji Leśne Źródło! A i pamiętajcie że jeżeli jestescie malkontentami , nie umiecie się powygłupiać i dobrze bawić to warto przemyśleć czy robić wesele czy może zwykły obiadzik i do domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: namiar Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 01:33 Dajcie mi namiary na tango Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: namiar na tango Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 22:56 tango--kom-607-657-748 lub 605-827-197grali u mnie na weselu polecam!! Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 23:06 Byłam na weselu jako gość pod Lwami był tam zespół który grał naprawdę rewelacyjnie.Wesele było super polecam i lokal i zespół wszystko profi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trak Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.10, 18:16 fantastyczni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc weselny Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.07.08, 13:52 ODRADZAM ZAJAZD NA PONIATOWIE (NAPRZECIW OGRODNICTWA) Odpowiedz Link Zgłoś
jare-cky Re: iq 31.07.08, 01:14 Majeczka ! Powinnaś uświadomić szanownych forumowiczów że ! Aby poznać wynnik testu trzeba wysłać dwa sms-y które kosztują tylko 38 zł !!! ...ciekawe ile tobie za to płacą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRAŻYNA Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 13:05 GORĄCO POLECAM ZESPÓŁ ESCAPE są z Jedliny Zdrój ale naprawdę REWELACJA!!!!! ICH UTWORY MOŻNA POSŁUCHAĆ NA TEJ STRONIE chomikuj.pl/ZespolEscape PS.Mają też super DJ-A!!!!!POLECAM ICH TEL 0 886 999 946 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 08:26 Ja również polecam ten zespół.Słyszałam ich na żywo,super, nie ma takiego zespołu na całej Jedlinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musician Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 22:22 Gość portalu: GRAŻYNA napisał(a): > GORĄCO POLECAM ZESPÓŁ ESCAPE są z Jedliny Zdrój ale naprawdę > REWELACJA!!!!! > > ICH UTWORY MOŻNA POSŁUCHAĆ NA TEJ STRONIE > chomikuj.pl/ZespolEscape > > PS.Mają też super DJ-A!!!!!POLECAM ICH TEL 0 886 999 946 Ludzie, nauczcie się śpiewać bo na naukę grania na instrumencie już za późno. To Wasze zdjęcie na Chomikuj.pl to jakaś porażka; stołówka zakładowa i g... nagłośnienie. O mp3 z litosci nie wspomnę. I nie nazywajcie się "zespołem" bo to tylko niudolnie zaśpiewane karaoke do marnych podkładów. Swoją drogą ciekawe kto kupuje taki kit? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 14:48 musician,zgadzam się z tobą.Oni poprostu szukają klienta...nawet tutaj. Nie mam nic do grania z podkładów,sam to robie i prawie wszystkie zespoły weselne to robią,nie oszukujmy się.Potrafie grać,komponuje własne utwory,ale nie wszystko jestem w stanie zrobić na perfekt,tak by brzmiało lepiej od ,,KONKURENCYJNEJ puszczonej" mp-trójki. Przykładowo potencjalny klient szukając fajnego zespołu wejdzie na stronke pana (X) posłucha rewelacyjnie zrobionego przez niego utworu na rolandzie G 1000 np. PRETTY WOMEN następnie wejdzie na stronke pana (Y) i posłucha tego samego utworu z tym że pan Y śpiewal do oryginalnego podkładu ,to kogo wybierze ten klient ? W 90 % Pana (Y) Przyjmując że i jeden i drugi potrafią dobrze śpiewać...brzmienie też się liczy Ja bardzo długo nie mogłem się przekonać do tego aby -grać- z podkładów,naprawde żle się z tym czułem,bo do cholery na co wydałem 10 000 na same instrumenty klawiszowe,ale niestety przyszedł moment kiedy zauważyłem że mam coraz mniej zleceń...trzeba było dopasować brzmienie do -konkurencji- Po jakimś czasie chciałem mówić klientom że nie wszystko gramy na żywo...przedstawiając sytuacje jak to wszystko wygląda i co ? Ludzie powiedzieli że się odezwą i wybrali inny znajomy 3 osobowy zespół,ktory -powiedział- że gra na żywo (kiedy oni niepotrafią sto lat zagrać) no ale -powiedzieli- że grają na żywo...rozumiesz.I co mi z mojej szczerości. Do d z tym wszystkim. Mam wielki szacunek do żywych składów,tz.perka,bas,gitara,synt itd itp I jest mi w głębi przed nimi głupio,ale niestety nie stać mnie na to... i robie to co kocham w taki a nie inny sposób. To tyle, kto będzie chciał,to zrozumie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOCHN Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 16:32 Musician Ty masz pojęcie jedynie o układaniu klocków lego a nie o muzyce, taki ekspert z ciebie jak z koziej dupy trąba! Skoro nie byłeś na tym weselu to jak jesteś w stanie stwierdzić coś na podstawie paru fotek? pozatym sam jesteś marny i nic sobą nie prezentujesz! A co do tego gdzie sobie ludzie miejsce wybierają do zabawy to ich sprawa!Chętnie sam bym posłuchał Ciebie jak śpiewasz bo skoro Jesteś w tym lepszy to musisz się zareklamować czymś co umiesz a z tym to u Ciebie jest problem.Więc jak nie znasz się na rzeczy to nie pchaj się w tym kierunku. PS.Krytykują Ci którzy zazwyczaj nie mają nic do zaprezentowania sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 18:25 POPIERAM ZAZWYCZAJ GŁOS DAJĄ CI KTÓRZY NIE MAJĄ BLADEGO POJĘCIA W TEMACIE LUB ZAZDROSZCZĄ A KONKURENCJA TO TEŻ PRETEKST DO UDZIELANIA OPINII Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariolla33 Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.swidnica.mm.pl 10.10.08, 21:37 szukam namiarów na ten zespół LADNE KWIATKI- może ktoś ma byłabym bardzo wdzięczna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.10.08, 17:48 Telefon kontaktowy zespołu ŁADNE KWIATKI to 503174967 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musician BOCHN: wyluzuj chłopie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 12:47 Mądrzy ludzie powiadają: nie dyskutuj z idiotą bo publiczność w końcu straci orientację, kto właściwie w sporze jest tym idiotą. Wystawiłeś sobie sam laurkę jaki jesteś błyskotliwy i kulturalny. Nic tu po mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Derejko Witam wszystkich:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 21:39 chciałabym polecić wszystkim którzy poszukują oprawy muzycznej na wesele lub sylwestra super dj-a z Mieroszowa prowadzi naprawdę rewelacyjnie imprezy o czym świadczy dużo zleceń pozatym doskonałym atutem jest dobra cena:))) sama byłam na kilkunastu imprezkach gdzie prowadził i rewelacja zatem sprawdźcie sami tel 088-002-9417 Odpowiedz Link Zgłoś
gal-axy Re: Witam wszystkich:) 15.10.08, 22:27 Bardzo polecam zespół FORTE ze Szczawna byłem na trzech imprezach u nich i było super no i mają własną sale z wyśmienitą kuchnią Maria się chowa głęboko pod ziemię a ceny są bardzo OK tel do FORTE 888806954 lub 074 843 29 61 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawieszony teledys Re: Witam wszystkich:) IP: *.centertel.pl 16.10.08, 00:10 Odrazu na tym forum widać kto pisze o sobie.Tak jest n.p.ze zespolm Forte.Zesppół bardzo przeciętny a nawet bym powiedział 4 liga.Trzeba być mało inteligentnym żeby o sobie pisać.Dobre zespoły nie muszą o sobie pisać na tym forum.Już dawno mają zapięty kalendarz na 2009. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: Witam wszystkich:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 08:24 każdy reklamuje się jak chce. Ja mam sporo terminów na 2009 kilka również na 2010 ale chleba nigdy za wiele.Jestem na rynku od 2 lat...mimo że za każdym razem spotykamy się z głębokim uznaniem to mamy mniej imprez niż słabsze zespoły które grają od 10 lat-rozumiesz to ?-Ścieżki... Odpowiedz Link Zgłoś
gal-axy Re: Witam wszystkich:) 17.10.08, 21:55 Zawieszony teledysk - chyba się zawiesiłeś . Nie jestem Forte ale ich polecam a jak ktoś się nie zna to się zawiesza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Witam wszystkich:) IP: *.pwr.walbrzych.pl 05.11.08, 10:58 Wracając do zespołu Tango-grali na moim weselu i...katastrofa!!!Ktoś pisał, że ONI w ogóle nie piją-KłAMSTWO!!!Jesli chodzi o Pana z zespołu to prawda nie pije, ale wokalistka bez zgody gospodarzy sięgała po butelki z winem no i oczywiście się upiła.A jeśli chodzi o to najważniejsze, czyli o granie i śpiewanie- kolejna KATASTROFA!!!NIE POLECAM NIKOMU Z CZYSTYM SUMIENIEM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kłamczucha "ali Re: Witam wszystkich:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 18:37 drogi panie lub pani z jakiegoś tandetnego zespo.iku--nazwy nie wymieniam tylko z grzeczności---nigdy nie grał u ciebie zespół tango- -dlaczego\?? bo nie jesteś żadną alicją tylko zwykłym chamem z ala konkurencjii,który zespołowi tango moze co najwyżej buty lizać!!!-- za pomówienia grozi sąd a to tylko k\westia czasu...więc....monika nie pije w ogóle alkoholu(nawet prywatnie)wiem bo znam ja osobiście z chęcią pokaże jej tego posta.Aha i jeszcze jedno radzę odszczekać te kłamstwa bo prędzej czy szybciej cię namierzą,a wtedy to nawet i ja ci współczuje!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
haba.baba Re: Witam wszystkich:) 16.07.10, 20:52 A kto rozpija te orkiestry weselne-sami weselnicy bo orkiestra ze sobą alkoholu nie przynosi,nie dawać i nie krytykować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja polecam te firmy weselne IP: *.centertel.pl 27.07.10, 13:01 miałam wesele w wałbrzychu a orkiestrę z wrocławia tel-071 344 45 65 super! Polecam i www.filmowanie.name świetny kamerzysta fotograf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ. Dancing DJ-Dancing DJ na W e s e l e !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 16:15 DJ-Dancing - Oprawa muzyczna, prowadzenie zabaw,oczepin. Przede wszystkim doświadczenie w prowadzeniu imprez okolicznościowych od A-Z Zabawa z pewnością będzie udana i nie są to tylko puste słowa. Na życzenie wybierasz listę ulubionych utworów, reszta w moich rękach. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu i smykałce (którą trzeba mieć)Na bieżąco wyczuje przy jakiej muzyce Ty i twoi goście będą chcieli się bawić. Ceny: Wesele : 900 zł Poprawiny : 350 (Przy opcji z weselem 100 zł rabatu) Wyprowadzenie: 60 zł Na życzenie rachunek Tel: 693 484 034 Odpowiedz Link Zgłoś
anorexianervosa Re: DJ-Dancing DJ na W e s e l e !!!!!!!!!!!! 27.02.11, 15:41 hej na moim weselu był DJ i było SUPER! gość obejmuje cały dolny śląsk podaje nr: 505-93-93-33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanka Re: polecam te firmy weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 14:18 dostałam zaproszenie na wesele w Magdalence w Bog.-Gorcach i było naprawdę rewelacyjnie. bawiliśmy się z witoszą - zespół, jako gość tańczący, polecam bardzoo! także miejsce przepiękne (klimat ma nieziemski) orkiestra też grająca fajnie, jedzenie smaczniutkie, także byłabym zadowolona gdyby i moje wesele tak wyglądało.. Odpowiedz Link Zgłoś
anorexianervosa Re: polecam te firmy weselne 27.02.11, 15:42 hej na moim weselu był DJ i było SUPER! gość obejmuje cały dolny śląsk podaje nr: 505-93-93-33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuki Re: Orkiestra IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.10, 21:15 Ja mogę śmiało polecić Zespół Pana który przez wiele lat grywał na Białej Sali, oczywiście prócz tego obsługiwał mnóstwo imprez okolicznościowych. Duże doświadczenie, porządny sprzęt, muzyka na żywo, dobry głos, nienaganna wokalistka + jeszcze drugi gość z akordeonem lub saxem i orkiestra jak ta lala Byłem na kilku weselach z tym zespołem i serdecznie polecam, a z tego co wiem to cenowo wypadają całkiem atrakcyjnie a tel do niego to: 600 953 993 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: Orkiestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 22:36 Gość portalu: łuki napisał(a): Ja mogę śmiało polecić Zespół Pana który przez wiele lat grywał na Białej Sali, > oczywiście prócz tego obsługiwał mnóstwo imprez okolicznościowych. Duże > doświadczenie, porządny sprzęt, muzyka na żywo, Jeżeli nie ma perkusji i basisty to w 100% ściema i fotomontaż z dyskietki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuki Re: Orkiestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 09:44 ej a to nie ten gość co grał na białejw szczawnie bo jak to on to fajną ma solistke he nieźle se popija jak jest koniec imprezy to śpi na stole-grali u mojej kumpeli na weselu to wiem co pisze i nikogo nie oczerniam co do muzy nie wypowiadam sie bo sie nie znam ja sie tam bawiłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy_śnieg Re: Witam wszystkich:) IP: *.wb.energiapro.pl 29.12.09, 09:08 jakiś "skopany" ten nr. telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.11.08, 15:18 Witam co do sali to polecam Wiejską Chatę w Rybnicy Leśniej,miałam tam wesele,jedzenie i obsługa są naprawdę świetne.Co do zespołu polecam wrocławski zespół Jajca w Majonezie,grają nie tylko na weselach ale także na bankietach,jako supporty innych znanych zespołów np.Golcowie,Big Cyc itp.Muzykę grają zróżnicowaną,rock,pop,jazz itp.Każdy znajdzie coś dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajca Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.centertel.pl 08.11.08, 20:44 Jajca to oni sobie robią ale z weselnikow.Wiocha jeszcze raz wiocha ale w naszym mieście to standard. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.11.08, 20:06 Drogi kolego,po pierwsze to forum jest po to aby komuś pomóc,a taka opinia jak Twoja jest naprawdę niezrozumiała i niepomocna,jeżeli uważasz profesjonalny zespół za wioche,to Twoja sprawa,każdy ma prawo do własnej opinii,jestem tylko ciekawa jakie Ty odstawiasz show na imprezach,bo jeśli w taki sposób krytykujesz kogoś bez podstaw i sprawia Ci to przyjemność,to musisz mieć naprawdę duże kompleksy :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: Walter Band ze Swidnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 13:59 dalmix napisał: > Profesjonalny zespol muzyczny z wokalistka,zagra na kazdej imprezie > okolicznosciowej > (bale,studniowki,wesela,bankiety,plenery,festyny,etc.).Gwarantujemy > znakomita oprawe muzyczna.Dlugoletnie doswiadczenie zawodowe jako > muzycy w kraju i za granica znowu ktoś się próbuje reklamować tylko, że nic z tego nie wynika. Napisz człowieku jaki skład, jakie instrumenty, gdzie wasza strona internetowa ze zdjęciami, repertuarem, plikami muzycznymi, etc. Na razie jest tak: JAKA REKLAMA TAKI ZESPÓŁ czyli wiocha i amatorstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.02.09, 18:40 Ja osobiście poecam zespół Step Dance. Spoko grają. Muza dla kazdego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Ł Świdnica Re: Walter Band ze Swidnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 02:57 Widzisz Waldek jak ci kundel pojechał, pajacu wejdź na WWW.walterband.pl to sobie posłuchasz, może ty się umiesz zareklamować dużo lepiej od WalterBand tylko, że zagrać lepiej nie umiesz i nie będziesz umiał. Wpisz sobie fujaro końska nazwę zespołu w Google, poczytaj - posłuchaj a następnie popatrz w lustro to zobaczysz prawdziwego amatora z wioski. Skomentował Bogdan Ł - Walim - Świdnica - karaokemax - bopster3210@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karaokemax Re: Walter Band ze Swidnicy 01.08.09, 03:03 Widzisz Waldek jak ci kundel pojechał, pajacu wejdź na WWW.walterband.pl to sobie posłuchasz, może ty się umiesz zareklamować dużo lepiej od WalterBand tylko, że zagrać lepiej nie umiesz i nie będziesz umiał. Wpisz sobie fujaro końska nazwę zespołu w Google, poczytaj - posłuchaj a następnie popatrz w lustro to zobaczysz prawdziwego amatora z wioski. Skomentował Bogdan Ł - Walim - Świdnica - karaokemax Odpowiedz Link Zgłoś
anorexia-nervosa Dj - Muzyczna obsługa imprez. wałbrzych i okolice 16.07.10, 16:25 Dj - Muzyczna obsługa imprez. Wesela, poprawiny oraz inne imprezy. Tanio i solidnie.. 505-93-93-33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyna Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 07:53 Polecam jak najbardziej Zieloną Chatę w Czarnym Borze, jedzenie pyszne i duzo w bardzo przystępnej cenie, obsługa suoer :) a sama sala piękna. Zespoł polecam "Maślani" ze Świdnicy - dziewczyna ma rewelacyjny głos i grają wszystko ;) Kamerzysta to tylko z Pisarzowic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Kamerzysta-Pisarzowice IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.03.09, 19:45 Ma ktoś namiar na kamerzyste z Pisarzowic? Czytałem wszystkie odpowiedzi i kilkakrotnie widziałem cos o kamerzyście z Pisarzowic. Może warto. Co do zespołów to byłem na weselu u znajomych i grał tam zespół Ładne Kwiatki. Kobieta i mężczyzna. Źle nie grali, konkursy zabawne i urozmaicone, tylko mieli grać do godz. 6 rano a grali do ok godz 5, bo ponoć z rana ok godz 10-11 mieli jechac do Polkowic. Niezbyt ładnie z ich strony ale wszyscy sie wybawili. Ogólnie duzy pozytyw dla tego zespołu i warto się z nimi skontaktować. Tel 503-174-967. Co do innych zespołów z forum to nie wiem. Wiele osób poleca zespół Tango. Numery ktoś podał aż dwa, także sprawdze, czy faktycznie są wporządku. Tel. do nich to: 607-657-748 i 605-827-197 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Kamerzysta-Pisarzowice IP: *.ibselektronics.pl 20.03.09, 12:38 tak ja mam namiary na kamerzyste z Pisarzowic! 075-742-88-55 lub 603-713-659 Naprawde polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Kamerzysta-Pisarzowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 23:17 A ja polecam restauracje Stara Piekarnia w Głuszycy.Robiliśmy tam nasze wesele i jesteśmy bardzo zadowoleni.Super jedzonko,fantastyczna obsługa i niesamowity klimat.A co do zespołu to grał unas zespół Tango są niesamowici.organizują fajne zabawy i konkursy a odczepiny trwają ponad godzine.Robią kródkie przerwy mają bogaty repertuar a co najważniejsze wszyscy goście byli na parkiecie i super bawili się całą noc, dodam jeszcze że to jest zespół nie piujący alkocholu.POLECAM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: Kamerzysta-Pisarzowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 08:59 Gość portalu: zadowolona napisał(a): > A ja polecam restauracje Stara Piekarnia w Głuszycy.Robiliśmy tam > nasze wesele i jesteśmy bardzo zadowoleni.Super > jedzonko,fantastyczna obsługa i niesamowity klimat.A co do zespołu > to grał unas zespół Tango są niesamowici.organizują fajne zabawy i > konkursy a odczepiny trwają ponad godzine.Robią kródkie przerwy mają > bogaty repertuar a co najważniejsze wszyscy goście byli na parkiecie > i super bawili się całą noc, dodam jeszcze że to jest zespół nie > piujący alkocholu.POLECAM... Dajcie już spokój z tą naiwną reklamą. Uruchomcie stronę www, wydrukujcie jakieś foldery, nagrajcie płytę. Poza tym, jaki z was zespół? Raczej karaoke czyli wokalistka i gotowe podkłady. Aha... co to takiego "kródkie przerwy"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda restauracje ksiazeca polecam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 21:51 bylam na weselu w Ksiazu, wiem wiem opinie o weselach w ksiazu jest mi znana . ale na serio zaskoczyli mnie srasznie. pieknie udekorowana sala, pyszne jedzonko,i klimat saper. goraco polecam! a zespol z wroclawia Czerwone buty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Racja Zespół Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 02:46 tak po przeczytaniu wszystkich odpowiedzi na ten wątek i po zastanowieniu, myślę, że każdy ma trochę racji, bo jak ktoś wyżej wspomniał, wszystkie zespoły mają pracę, bo każdy potencjalny klient ma inne wymagania bądż gusta... więc autorce wątku radzę, żeby w wyszukiwarce internetowej wpisała zespół muzyczny np. wałbrzych i jak jakiś ma stronę, to posłuchać ze strony można, albo umówić się gdzieś na żywe granie, np na dancing czy coś takiego i samemu zdecydować, przy czym chcemy się bawić w najważniejszym dniu naszego życia, a nie potem płakać, że ludzie przecież polecali, a to się schlało przed oczepinami jeszcze, albo nie umiało śpiewać tylko wyło czy coś tam... wiadomo, że coś co niektórzy śpiewem nazywają dla wprawnego ucha może okazać się zabójcze, a wtedy to może wam się odechcieć własnego wesela... i nie nawiązuję tu broń Boże do żadnego z wyżej wymienionych zespołów, nie znam nawet... ale zastanów się, zanim podejmiesz zbyt pochopną decyzję, i pomyśl o tym, że każdy zespół ma dostęp do dema innych zespołów, więc czemu by nie skorzystać z cudzych umiejętności skoro się własnych nie posiada, więc umawiaj się z zespołami raczej na żywo bądż na materiał video jeśli chcesz mieć pewność, że wiesz komu płacisz, bo pieniądze na ulicy nie leżą... życzę dobrego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony na maxa Re: Zespół Wałbrzych IP: 78.9.28.* 29.12.09, 10:59 jesli chodzi o kamerzyste to niech wam firma udostepni wczesniej demo swoich mozliwosci jak na ekranie latac beda obraczki i golabki to wiocha na maxa sptajcie czy dysponuja wysiegnikami tzw kranami i urzadzeniem do swobodnego przmieszczania kamery handycam wtedy obraz jest plynny niestey 95% kamerzystow to ludzie ktorzy znalezlis sobie sposob na dorabianie poza kamera nie maja nic wspolnego z filmowaniem polecam rmvision.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.xdsl.centertel.pl 04.01.10, 21:10 co do kamerzysty to zgadzam się w 100% że z pisarzowic:) jest wprost idelany dla każdego rodzaju ludzi!! dla młodych szalonych osób jest bardzo otwarty, kamerą wciska się wszędzie. potrafi byc także stonowany i poważnie kamerować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony na maxa Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: 78.9.28.* 29.12.09, 07:25 zespol RELAX na wesele polecam z Mieroszowa jest to grupa 5 osobowa grajaca na zywo powtazam na zywo (perkusja, 2 gitary, keybord, wolkal meslki i damski) a nie z playbecu jak reszta poza tym umieja spiewac. sluchajcie przerobilem okolo 50 kapeli z okolicy plyty demo lataly z balkonu innych wykonawcow 95% to masakra jakas ....heniek z baska sie zmowili keybord kupili i zepol zalozyli a zespol to 80% dobrej zabawy na weselu Jesli macie juz inny zzespol to kuknijcie czy graja wszystkie instrumenty na zywo bo wtedy beda to muzycy a nie jacys muzycy "przebierancy" ktorzy puszczaj podklad z keybordu i cos tam probuja spiewac do tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierre Giorgio Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.01.10, 16:49 Sala Balowa w Marii bardzo dobrze konweniuje z tym zespołem. Telefon VIP-ski do managera 600 727 300 www.youtube.com/watch?v=flAnQgoAmBk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 20 Centrum FOX Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.01.10, 18:34 sala prawie jak w Mariocie,tylko prawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legenda Re: Zespół na wesele i nie tylko IP: *.146.140.153.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.01.10, 15:12 powiem wszystkim że na sylwestar bawiłam się w legendzie i to mi się podobało. zespół grał pod każdego sala też przyjemna i jak miałabym ponownie wychodzic za mąż to tylko tam i z tym zespołem. ZAKALEC polecam. nazwa bardzo myląca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasztanka Pająki IP: *.swidnica.mm.pl 21.02.10, 21:50 Wiecie co,przeczytałam całe forum i nic się nie dowiedziałam: jaka sala, jaki zespół.Tylko krytykujecie siebie nawzajem i nie pomagacie. Co do zespołu to z czystym sumieniem polecam Pająki. Byłam na 4 weselach z ich udziałem i zawsze dają czadu. Szkoda tylko, że terminy mają zajęte już 1,5 roku w przód- dlatego też nie będę miała ich na swoim weselu-brak terminów:(No i się troszkę cenią...4,5 tysiąca bez poprawin .Ale są rewelacyjni więc się nie dziwie:) POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Zespół na wesele i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 21:23 Gość portalu: legenda napisał(a): > powiem wszystkim że na sylwestar bawiłam się w legendzie i to mi się > podobało. zespół grał pod każdego sala też przyjemna i jak miałabym > ponownie wychodzic za mąż to tylko tam i z tym zespołem. ZAKALEC > polecam. nazwa bardzo myląca :) możesz napisać coś więcej o zespole bo zastanawiam się nad weselem w Legendzie a pierwszy raz słyszę o tym Zakalcu, nazwa rzeczywiście mało zachęcająca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Zespół na wesele i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 10:36 ja też byłem tam na sylwestra i powiem szczerze,że mi akurat się nie podobało, jedzenie zimne i wcale nie tak dużo jak mówili wcześniej,a co do zespołu nie grali "pod wszystkich" jak napisał "ktoś tam" bo po de mnie na pewno nie. od razu zaznaczę bo to na tym forum konieczne ,że nie jestem żadnym właścicielem żadnej knajpy,a tym bardziej innym członkiem jakiegoś zespołu.Po prostu byłem tam i napisałem swoje odczucia i niedosyt związany z zabawą sylwestrową.Pozdrawiam wszystkich Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek8 tylko nie CentralPark IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.10, 21:59 Wtajemniczonym napiszę więcej, a pan Krzysiu niech mi odda zaliczkę. Przez prawie 3 lata to i spore odsetki doszły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żona Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 15:01 polecam Bar Żak na politechnice.Jedzenie pyszne i duże dwie sale.A grał nam dj Jarecki jest godny polecenia i ma świetne konkursy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyszła żonka :) Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.147.194.67.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.02.10, 22:42 Witam ! Doradźcie mi jakiś zespół najlepiej 2 osobowy, który jest naprawdę dobry i nie "drogi" ( chodzi mi tu o kwotę max 3 tyś zł ). Wiem, że są zespoły liczące nawet po kilka osób i nie dość że cenią się ok 4-6 tyś. zł to jeszcze trzeba ich opłacić, ponieważ w każdym lokalu płaci się również za orkiestrę. Nie wyobrażam sobie mieć zespołu 5 osobowego i zapłacić im ok 5 tyś i do tego po 180 zł/ os. dodatkowo. Nie stać mnie na to. A szukam zespołu naprawdę fajnego i tak jak napisałam powyżej do 3 tyś zł. Jeżeli macie namiary do jakiegoś sprawdzonego, naprawdę dobrego i jeszcze tańszego to podajcie proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta. Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.02.10, 08:13 Polecam just-married.pl/ REWELACJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga jelenia góra Re: Zespół na wesele IP: *.xdsl.centertel.pl 15.03.10, 19:15 www.zespoltopaz.pl jak nabardziej polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkretny gość Re: Zespół na wesele oraz sala w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 13:01 konkretny 2 osobowy i nie drogi zespół to Tango z Wałbrzycha(była już o nich mowa na forum) ja osobiście słyszałem i polecam z czystym sumieniem nr tel do nich to 607657748.pozdrawiam Odpowiedz Link