Gość: 69 IP: *.wlb.vectranet.pl 13.01.09, 01:33 Kto podejmuje temat? Jesteśmy ciekawi czy w Wałbrzychu istnieje swing... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: swingmaniak Re: Czy w Wałbrzychu są swingersi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 09:57 swingersów całe mnóstwo tylko swingersek brakuje :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margolcia Re: Czy w Wałbrzychu są swingersi? IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.09, 21:16 jestem ciekawa czego oczekuja swingersi na takim spotkaniu.albo czy chce sie widziec tylko "laski"czy te bardziej przecietne i te bardziej grube tez by byly mile widziane.o co tu wlasciwie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Są rumbersi i tangersi oraz walcersi IP: *.wlb.vectranet.pl 13.01.09, 10:57 też hip hopersi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Są rumbersi i tangersi oraz walcersi IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.01.09, 17:04 a kto to jest swingers? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Re: Są rumbersi i tangersi oraz walcersi IP: *.41.213.129.sub.mbb.three.co.uk 13.01.09, 18:07 To miłośnik swingu, czyli takiego tańca, nazwijmy to gorącego tańca pełnego uniesień, bardzo miłego dla każdego tańczącego, jak również dla każdego obserwatora i jurora. Pamiętaj jednak, że to taniec niebezpieczny, pełen podchwytliwych kroków i jeżeli tańczysz go niezbyt rozważnie, to może zakończyć się on kontuzją i wstydliwą wizytą u specjalisty od takich rzeczy. A konsekwencje mogą Cię wykluczyć z tego tańca na chwilę lub na dłużej. A więc: "Cała sala śpiewa z nami, tańcząc walca i swinga parami...", swingujmy więc wszyscy razem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 31 Re: Są rumbersi i tangersi oraz walcersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 18:21 Tak sie rozpisales i z taka powaga, ze chyba nie zrozumiales o jaki swing chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pajacyk Re: Są rumbersi i tangersi oraz walcersi IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.01.09, 18:32 czy to ma zwiazek z uprawianiem seksu polaczonym z biciem pejczem po jajkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Re: Są rumbersi i tangersi oraz walcersi IP: *.41.213.129.sub.mbb.three.co.uk 13.01.09, 18:40 No, to teraz Pan "31" może się wykazać wiedzą i wyłuszczyć czarne na białym, Panu "Pajacykowi", czy to ma związek z uprawianiem, a jeśli nie, to co to tak naprawdę jest, no jak Panie "31", uchylimy rąbka tajemnicy swingu/słingu? A tak swoją drogą to trzeba powiedzieć, że temat chyba się przyjął, szkoda że nie ma licznika wyświetleń ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pajacyk Re: Są rumbersi i tangersi oraz walcersi IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.01.09, 18:44 Pytam bo nie jestem pewien. Ostatnio kolezanka mowila ze swingersi sikaja sobie na klaty. Zglupiec mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: Są rumbersi i tangersi oraz walcersi 13.01.09, 19:55 Zmień koleżanki, bo widocznie od swingowania terminologia lekko wypaczyła im się:P Swoją drogą gringo pięknie to ujął. Wielkie brawka. A Pan, Panie kolego 31 niestety nie zrozumiał zawoalowanego i mocno aluzyjnego odniesienia do tańca. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Są rumbersi i tangersi oraz walcersi IP: *.wlb.vectranet.pl 13.01.09, 20:25 wszyscy się wygłupiają tylko icek tego nie rozumnie bo za młody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linkoln Re: Są rumbersi i tangersi oraz walcersi IP: *.centertel.pl 13.01.09, 22:19 tez szukamy mamy 1 parke ze świebodzic tu dzicz patrz jakie komentarze moze trzeba wziasc sprawy w swoje rece PZD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69 Re: Są rumbersi i tangersi oraz walcersi IP: *.wlb.vectranet.pl 13.01.09, 22:34 PZD także dla Was ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69 Re: Są rumbersi i tangersi oraz walcersi IP: *.wlb.vectranet.pl 14.01.09, 09:54 Chyba masz rację, bo jak widzę, większość nie wie o co chodzi, ale wypowiada się ostro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyku Re: Są rumbersi i tangersi oraz walcersi IP: 78.133.207.* 14.01.09, 14:19 prosze o kontakt na kristofkrk@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Są rumbersi i tangersi oraz walcersi IP: *.wlb.vectranet.pl 20.01.09, 12:11 Haj linkoln. Daj nam namiar na siebie. Widzę, że mamy wspólny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69 Re: Są rumbersi i tangersi oraz walcersi IP: *.wlb.vectranet.pl 18.01.09, 09:13 Przestań już proszę, bo umrę ze śmiechu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Są rumbersi i tangersi oraz walcersi IP: *.wlb.vectranet.pl 13.01.09, 22:57 ROTFL. Mega ujęcie! Gratuluję polotu w piśmie i skojarzeniach :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiSuar Re: Są rumbersi i tangersi oraz walcersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 12:59 Tak ma to ścisły związek z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajfunn Re: Są rumbersi i tangersi oraz walcersi IP: 192.132.229.* 14.01.09, 09:40 świntuchy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: songers Re: Są rumbersi i tangersi oraz walcersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 12:12 są,ale działają w podziemiu.Najczęściej jednak chcą działać ,ale nie za bardzo wiedzą jak to zrobić .od czego zacząć/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grabarz Re: Są rumbersi i tangersi oraz walcersi IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.01.09, 19:49 Gość portalu: songers napisał(a): > są,ale działają w podziemiu rypią się w grobach? :-o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyku Re: Czy w Wałbrzychu są swingersi? IP: 78.133.207.* 14.01.09, 12:13 tak sa swingersi uczestniczylem w takim spotkanku bylo milusko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: są rumbersi, tangersi,walcersi,songersi IP: *.wlb.vectranet.pl 14.01.09, 17:15 i kicimordki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69 Re: Czy w Wałbrzychu są swingersi? IP: *.wlb.vectranet.pl 15.01.09, 11:37 Dla nieuświmionych, chcę dodać, że nie chodzi tu wcale o gatunki muzyczne, czy rodzaj tańca lecz, coś znacznie przyjemniejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Czy w Wałbrzychu są walcersi IP: *.wlb.vectranet.pl 15.01.09, 12:15 lubię walcować z młodymi chłopcami, jestem zainteresowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zakładającego.. Re: Czy w Wałbrzychu są walcersi IP: *.xdsl.centertel.pl 15.01.09, 18:51 .. ten wątek. Jak chcesz to weź żonę, dziewczynę czy kogo tam masz i ją psuwaj - ja chętnie wpadnę popatrzeć - swingujący cwaniaczku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: Czy w Wałbrzychu są walcersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 21:41 a co to jest psuwaj??? i dlaczego chcesz na to patrzeć???Chyba z Tobą coś nie tak,skocz do jakiegoś psychiatry bo masz zaburzenia:) hahahah i kto tu jest cwaniakiem??A jak chcesz dołączyć do tańca to bądz milszy bo inaczej pomyślę,że jezdzisz bmw.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Czy w Wałbrzychu są walcersi IP: *.wlb.vectranet.pl 15.01.09, 21:48 On nie jeździ... On patrzy:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawska Re: Czy w Wałbrzychu są walcersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 22:03 A czy Single też nadają się do zabawy w Swingersów? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chętny Re: Czy w Wałbrzychu są walcersi IP: *.wlb.vectranet.pl 15.01.09, 22:14 mogę cię psuwać niech se patsą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Czy w Wałbrzychu są walcersi IP: *.xdsl.centertel.pl 15.01.09, 22:21 po ostatnich odpowiedziach wnioskuje że naprawdę nie wiecie o co chodziło zakładającemu ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odkrywca Re: Czy w Wałbrzychu są walcersi IP: *.wlb.vectranet.pl 15.01.09, 22:26 jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do "69" Re: Czy w Wałbrzychu są walcersi IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.01.09, 22:33 Ej, ziom, weź wytłumacz, o co Ci tak na prawdę chodzi w tym wątku. Kto według Ciebie, nazywany jest "swingers'em", bo ja jakoś nie mogę skojarzyć. Każdy ma co innego na myśli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przerażony Re: Czy w Wałbrzychu są zboczeńcy IP: *.wlb.vectranet.pl 15.01.09, 22:43 to musi być straszne zboczenie, może orgie pedofilów? może policja się zainteresuje ? oto zgniły kapitalizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: używajcie google Re: Czy w Wałbrzychu są zboczeńcy IP: *.xdsl.centertel.pl 16.01.09, 00:03 amnezja.blox.pl/2007/05/SWINGERSI-W-POLSCE.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Czy w Wałbrzychu są zboczeńcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 09:48 dobrze że wrzuciłeś ten link bo rozmówcy niepowazni, a tak moze jakaś ciekawa i konkretna rozmowa się uda, i może coś więcej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrzeżenie Re: Czy w Wałbrzychu są zboczeńcy IP: *.wlb.vectranet.pl 16.01.09, 11:22 tak bardzo poważni zboczeńcy - podglądywacze-seksocholicy, uważajcie to gorsze niż alkoholizm i narkomania, degeneracja psychiki, leczenie jest bardzo trudne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Czy w Wałbrzychu uprawia się dogging? IP: *.gprs.plus.pl 16.01.09, 23:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Czy w Wałbrzychu są zboczeńcy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.01.09, 11:25 Mysle ze sa ale nie na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69 Re: Czy w Wałbrzychu są zboczeńcy IP: *.wlb.vectranet.pl 17.01.09, 19:07 ...może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Czy w Wałbrzychu są zboczeńcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 11:47 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Czy w Wałbrzychu są swingersi? IP: *.wlb.vectranet.pl 19.01.09, 17:37 Dobry temat, ale wypowiedzi jakby z planety alfa. No ale czego to oczekiwać, jak 46% społeczeństwa nie wie o co chodzi bo woli tkwić przy głośniku słuchając Radia M. Jesli ktoś jest w temacie i poważnie do niego podchodzi to chętnie podyskutuję (...) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAf Re: Czy w Wałbrzychu są swingersi?do XXX IP: *.eranet.pl 20.01.09, 14:48 XXX a masz partnerke jak tak to mozemy nawiazac znajomosc(my jestesmy juz po takim spotkaniu było zaje...)pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx do RAf Re: Czy w Wałbrzychu są swingersi?do XXX IP: *.wlb.vectranet.pl 20.01.09, 15:53 Tak mam.Jestem autorem tego tematu. Jak chcesz pogadać daj namiar na e-mail. Pozdrawiamy69. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69 Re: Czy w Wałbrzychu są zboczeńcy IP: *.wlb.vectranet.pl 20.01.09, 16:43 my geje i lesbijki dobrze się bawimy, a wy się nie wtrącajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69 Re: Czy w Wałbrzychu są zboczeńcy IP: *.wlb.vectranet.pl 20.01.09, 17:08 Jak widzę, ktoś tu się podszywa pod moją osobę, a to już małe przegięcie. Nie ładnie.., oj nie ładnie. Tak się nie robi przyjacielu bo chciałbym się wypowiadać się w swoim imieniu i nie lubię jak ktoś to robi za mnie i ma odnienne zdanie! Pomyśl może żeby zmienić nick, albo się nie wypowiadaj za kogoś! (...!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: od 69 do "69" Re: Czy w Wałbrzychu są zboczeńcy IP: *.wlb.vectranet.pl 20.01.09, 17:44 ...i jeszcze jedno bracie, jeśli nie wiesz o co chodzi w tym temacie to może lepiej się nie wypowiadaj, a tymbardziej za kogoś podszywając się pod jego nick. To świadczy nistety tylko o Tobie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX do Raf Re: Czy w Wałbrzychu są swingersi?do XXX IP: *.wlb.vectranet.pl 20.01.09, 17:14 Hej Raf. Daj nam namiar na siebie. Chętnie się zgadamy, tylko musimy mieć jakiś kontakt do Was. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69 Re: Czy w Wałbrzychu są swingersi?do Raf IP: *.wlb.vectranet.pl 20.01.09, 17:36 świetnie, czekam na twój namiar, chętny jestem z Tobą się zabawić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: od 69 do "69" Re: Czy w Wałbrzychu są swingersi?do Raf IP: *.wlb.vectranet.pl 20.01.09, 17:47 Widzę, że świetnie się bawisz podszywając się podemnie. A może powinna sę tym zająć policja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69 Re: Czy w Wałbrzychu są swingersi?do XXX IP: *.wlb.vectranet.pl 20.01.09, 17:56 świetnie, podaj namiar to się chętnie z Tobą zabawię tak jak proponowałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Czy w Wałbrzychu są swingersi?do XXX IP: *.wlb.vectranet.pl 20.01.09, 18:02 Hej Raf. Sorry, ale jakiś kretyn na forum podszywa się podemnie i pod gościa 69. Daj namiar na e-mail to się zgadamy. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Czy w Wałbrzychu są swingersi?do XXX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 20:36 ja i moja kochanka jestesmy zainteresowani i wiemy o co chodzi PS i nie slychamy Radia M. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Czy w Wałbrzychu są swingersi?do 69 IP: *.wlb.vectranet.pl 20.01.09, 21:21 ja i mój kochanek też jesteśmy gotowi, zrobimy sobie gorącą manifę, cieszę się ,że się popieramy, podaj namiar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Czy w Wałbrzychu są świngersi ? / do jaaa IP: *.wlb.vectranet.pl 20.01.09, 21:31 dobrze po moim kochanku wyputkam twoją kochankę, która będzie co najmniej dwa razy moją kochanką, wiem ,że będziesz bardzo szczęśliwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Czy w Wałbrzychu są świngersi ? / do jaaa IP: *.wlb.vectranet.pl 20.01.09, 22:53 Widzę, że tu ktoś lubi się wypowiadać za innych bo XXX to nie prawdziwy XXX, tylko dzeciak któremu się nudzi i obraża innych. Wybaczcie mu bo nie potrafi wymyśleć nawet własnego nicku. To żałosne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi ? / do jaaa IP: *.wlb.vectranet.pl 21.01.09, 19:06 szkoda czasu na głupie wątki i jeszcze głupsze zainteresowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaas Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi ? / do jaaa IP: *.wlb.vectranet.pl 22.01.09, 15:40 To po co to czytasz? Tu sie wypowiadają ludzie inteligentni a ty chyba nie dajesz rady co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi ? / do jaaa IP: *.wlb.vectranet.pl 22.01.09, 20:24 tak prymitywy na poziomie szkoły specjalnej, robociarz przy was to inteligent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaas Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi ? / do jaaa IP: *.wlb.vectranet.pl 22.01.09, 22:37 Widzę po wypowiedzi że jednaak nie dajesz rady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi ? / do jaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 22:50 no to sa chetni, czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69 Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi ? / do jaaa IP: *.wlb.vectranet.pl 24.01.09, 00:15 My jesteśmy. Daj namiar na siebie, albo meila. Może się spotkamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69 Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi ? / do jaaa IP: *.wlb.vectranet.pl 24.01.09, 20:05 to poświńtuszymy też lubię zoofilię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69 Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi ? / do jaaa IP: *.wlb.vectranet.pl 25.01.09, 10:20 Jeśli jesteś wypaczony/a to twoja sprawa, ale może nie podszywaj się pod mój nick bo prędziutko można zidentyfikować twoj numer IP, a ty już to robisz od dłuższego czasu jak widzę, więc chętmie pomogę ci wymyśleć dla ciebie własny nick, bo jak widzę ty nie jesteś w stanie tego zrobić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loki Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi ? / do jaaa IP: *.dialog.net.pl 28.09.09, 14:31 tak są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi ? / do jaaa IP: *.wlb.vectranet.pl 25.01.09, 17:50 Podaj nam swój adres e-mail lub jakis namiar, to się odezwiemy. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69 Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi ? / do jaaa IP: *.wlb.vectranet.pl 25.01.09, 22:05 poświńgujemy ? czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi ? / do jaaa IP: *.41.70.177.sub.mbb.three.co.uk 25.01.09, 22:54 Witaj "prawdziwy 69". A załóż że konto na forum i nikt się pod Ciebie nie podszyje. I nie strasz nikogo takimi bzdurami, że policja się tym powinna zająć i po IP odszukać kogoś. Co byś im powiedział? Popełniono przestępstwo, wykroczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi ? / do jaaa IP: *.wlb.vectranet.pl 25.01.09, 23:14 nieuki nie wiedzą co mówią, dlatego mają skłonności do różnych zboczeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Ej tancerze i tancerki IP: *.sattom.pl 26.01.09, 08:35 zmieńcie lepiej forum na "fachowe" to skończą się wasze problemy z podszywającymi się i niezorientowanymi w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Ej tancerze i tancerki IP: 57.66.138.* 05.02.09, 08:07 widze ze nikt nie chce podac namiaru do siebie ! ja tez narazie czekam z tym namiarem, bo nie wiem czy jest tu jakas para co naprawde chce ! pozdrawiam zainteresowanych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Ej tancerze i tancerki IP: *.wlb.vectranet.pl 05.02.09, 09:02 To wpadnijcie w sobote do "Gabi" na potańcówke, to może sie poznamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69&XXX Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi ? / do jaaa IP: *.wlb.vectranet.pl 26.01.09, 20:48 Wiesz "Gringo", myślę że w tym wypadku masz rację. Szkoda że nikt nie zwraca uwagi na to jaki był temat i zadane w nim pytanie bo w tym momencie zrobił sie poprostu bałagan. Myślę, że większość nie wie o co tak na prawdę chodzi i wypisuje głupoty. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi ? / do jaaa IP: *.wlb.vectranet.pl 26.01.09, 21:44 wszyscy wszystko wiedzą o zboczeńcach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Czy w Wałbrzychu są swingersi? IP: *.wlb.vectranet.pl 30.01.09, 10:24 Są! My jesteśmy. Świetna zabawa. POLECAM, ale tylko tym co mają trochę oleju w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mick Re: Czy w Wałbrzychu są swingersi? IP: *.wlb.vectranet.pl 01.02.09, 21:29 Słyszałem,że są. Zajebiści ludzie! Znam kilkoro osobiście. Szkoda że nie z Wałbrzycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi ? IP: *.wlb.vectranet.pl 01.02.09, 21:40 to świetnie ,że to pojebani ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi ? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.02.09, 00:44 tak obserwuje wypowiedzi i wyciagam wnioski ze 99% to Dupki i pisza same bzdury ,Głąby nie wiedzą o co chodzi a wypowiadaja sie.pozdrawiam i szkoda ze nie ma tu ludzi którym warto zaufac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mock do raf Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi ? IP: *.wlb.vectranet.pl 02.02.09, 07:05 Zgadzam się z Tobą Raf w 100%! To przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Czy w Wałbrzychu są swingersi? IP: *.wlb.vectranet.pl 02.02.09, 07:30 To nie to forum. Coś Wam się pomyliło. Może sprubój na www.klub69.net! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69 Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi ? IP: *.wlb.vectranet.pl 02.02.09, 10:09 niech się dalej im myli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi ? IP: *.wlb.vectranet.pl 02.02.09, 10:41 Ty się lepiej nie wypowiadaj. Już dałeś się poznać i ludzie wiedzą kto ty jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69 Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi ? IP: *.wlb.vectranet.pl 02.02.09, 11:02 kropeczko-calineczko Ciebie ludzie bardzo dobrze znają i Twoje ciekawe zainteresowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.02.09, 18:21 Jestem chętny. Czy mogę przyjść z psem? Mój mail puszekokruszek@swingers.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69 Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi ? IP: *.wlb.vectranet.pl 02.02.09, 20:16 zapraszamy też z suczkami i kociczkami, mogą również być inne futrzaki, będzie super zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaa Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi ? IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.09, 12:43 moja zona uciekla ode mnie z psem...od miesiaca sie zarzynam i mam dupoko w glebie czy bede zyl czy zdechne... hihi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasne Re: Czy w Wałbrzychu są swingersi? IP: *.wlb.vectranet.pl 09.02.09, 19:19 no pewnie że są, zobacz youtube! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Czy w Wałbrzychu są swingersi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.09, 17:28 durny narod kazdy temat s itola my szukamy az znajdziemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69 Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi? IP: *.wlb.vectranet.pl 10.02.09, 19:16 spotkania u kolegów w Gallery w Cierniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 21:00 a kiedy te spotkania sie odbywaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesie Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.03.09, 20:39 ja i moja kasienka chetni czekamy na propo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wee Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi? IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.09, 10:30 ja tez jestem chetny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesie Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.03.09, 11:31 ale z twoja pania i toone pierwsze sie umowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69 Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.03.09, 19:08 tonejako umowic nie muwiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesiej Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.09, 08:05 co to znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annkaa Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 10:38 to sa czy nie czekamy na odp maj sie konczy a tu nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobrzydzeni Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi? IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.09, 18:59 nie ma.jest jeden h... co uwaza sie za swingersa walbrzycha.wiesniak w za krotkich jeansach.z rozpietym rozporkiem.prostak.szkoda popsuc swojej reputacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi? IP: *.centertel.pl 07.06.09, 21:09 trza ja miec ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek halina Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi? IP: *.centertel.pl 07.06.09, 23:10 jestescie pewnie z wada zgryzu grubi denni bez kasy pracy sensu zycia dajecie d....y kazdemu zapare zł pół litra to wszystko na co was stac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 20:48 wiec sa chetni czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi? IP: 217.6.141.* 21.08.09, 13:50 jestesmy chetni - odezwij sie czy aktualne jezcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosia Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi? IP: *.centertel.pl 21.08.09, 17:50 dajcie namiary w sobote impra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flexi Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.09.09, 22:33 Ciekawy temat ale czytając niektóre wypowiedzi zastanawiam się czy piszą tu dorośli ludzie. kto jeszcze nie wiem - swing to seks ze zmiana partnerów. Umawiają się takie dwie pary (lub więcej) i robią to w różnych konfiguracjach. Ja tego nie próbowałem i nie mogę sobie nawet wyobrazić innego faceta posuwającego moją partnerkę w mojej obecności. Wydaje mi się za dla normalnego faceta obecność drugiego w jakiejkolwiek sytuacji intymnej jest wręcz niewyobrażalna. Ale nie do tego zmierzam. Mam pytanie do osób które to robiły (swingowały). Czy po takim swingu wasze związki się nie rozpadły? Dotyczy to w szczególności osób które są ze sobą i twierdzą ze naprawdę się kochają. Nikogo nie oceniam i pytam z ciekawości bo dla mnie swing wydaje sie bardzo niebezpieczny dla związku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 08:28 jestes wyskim blondynem twa zona wysoka blondyna podswiadomie szukacie zmian ma cie zdradzic po co daj jej jemu spelnic marzenie patrz jej wtedy w oczy za to ze nie musiala tego robic w bramie pokoch cie mocniej ty ja.znasz kogos kto nie swingowal a sie rozwiodl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flexi Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.09.09, 08:44 Jasne że nam ale takie stawianie sprawy to odwracanie kota ogonem. Bo to czy będzie się pieprzyć w bramie czy na aksamitnej pościeli w willi za 3 miliony nie zmienia faktu, ze Twoją kobietę posuwa inny facet. A gdy robi to przy tobie i Ty patrzysz jej w oczy to wydaje mi się że jako mężczyzna można poczuć się bardzo źle. Nie jestem konserwatywną dewotą ale nie mogę sobie wyobrazić jak można późiej spojrzeć w oczy takiej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 12:30 sprobuj ,jak cie ciagnie jak nie daj se luz nic na sile pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alki Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi? IP: *.centertel.pl 28.09.09, 13:23 szukamy kontaktu.ona22 on36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do alki Re: Czy w Wałbrzychu są świńgersi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 20:25 daj namiary, jesteśmy zainteresowani, ona i on okolice wałbrzycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaśko Re: Czy w Wałbrzychu są swingersi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.10, 16:33 a kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gata Re: Czy w Wałbrzychu są swingersi? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.01.10, 19:02 hmm... Odpowiedz Link Zgłoś