Dodaj do ulubionych

wzmacniacze gsm do komórek? to działa?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 18:02
witam. czy ktoś ma doświadczenie z tzw. wzmacniaczami zasięgu gsm do komórek?
Jeśli tak to proszę o opinie na temat tego urządzenia? Mieszkam w miejscu,
gdzie jest bardzo słaby zasięg i zastanawiam się jak ten problem rozwiązać.
Wiem, że można to kupić tylko na allegro, kosztuje niewielkie pieniądze, ale
szkoda wydawać jak to pic na wodę. Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: wzmacniacze gsm do komórek? to działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 19:11
      może to nie jest strasznie ciekawy wątek, ale potrzebuję pomocy w tym temacie...
      • Gość: ZiBi Re: wzmacniacze gsm do komórek? to działa? IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 17.05.09, 22:09
        No ale o czym właściwie rozmawiamy... o "wzmacniaczu" za 1,99 czy o
        repeater'ze za 2-3k PLN.

Bo jak o pierwszym to odpuść i najlepiej zastosuj antenę zewnetrzną
        o ile Twój model telefonu na to pozwala.
        • Gość: gość Re: wzmacniacze gsm do komórek? to działa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.09, 09:35
          miałam na myśli takie wzmacniacze za te "2zł", które wkleja się poda
          baterię i pasują do każdego modelu telefonu...tak myślałam, że to
          nic nie działa i promocja w stylu kup 2szt. dostaniesz 4szt. jest
          naciaganiem próbą sprzedania czegoś, co nie działa. A szkoda.
          • Gość: jan Re: wzmacniacze gsm do komórek? to działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 10:42
            pozyczylem ten wzmacniacz od kolegi na tydzien nic nie pomaga
            • Gość: gość:) Re: wzmacniacze gsm do komórek? to działa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.09, 10:50
              a jest jakiś inny sposób na lepszy zasięg? Coś co można kupić za
              normalne pieniądze i co działa?
              • Gość: czak Re: wzmacniacze gsm do komórek? to działa? IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.09, 11:28
                Na Chelmiec wlez najlepiej
                • Gość: młody Re: wzmacniacze gsm do komórek? to działa? IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.05.09, 12:45
                  Tak, na Chelmcu jest najlepiej. W Walbrzychu wyswietla mi na
                  wyswietlaczu Walbrzych a na Chelmcu juz caly Dolny Slask. A nad
                  morzem na wydmach wyswietla mi Nad Morzem i tesz mam taki wzmacniach
                  • Gość: gosc Re: wzmacniacze gsm do komórek? to działa? IP: *.171.96.50.static.crowley.pl 21.06.09, 18:11
                    Ale jesteście kurde zabawni... i jaki wyrafinowany żarcik... od razu
                    widać że nie macie nic do powiedzenia w tym temacie, więc po co
                    piszecie takie bzdety z których chyba tylko wy się śmiejecie...

ŻENUA !!
                    • Gość: ZiBi Re: wzmacniacze gsm do komórek? to działa? IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 21.06.09, 18:27
                      ;-)

Ale w sumie napisałem - jeżeli ma to być mobilne razem z telefonem
                      to raczej nie ma.
                      Jezeli z autem to zaopatrujesz się w antenę zewnetrzną (o ile ma
                      telefon gniazdo).
                      Jeżeli w domu jak masz gniazdko w telefonie i możesz sie przywiązać
                      kablem to antena zewnetrzna kierunkowa za jakieś 100-200zł
                      Jeżeli nie to... niestety repeater. Na aledrogo widze za 1159zł taki
                      dwusystemowy (900/1800) bo stare jednosystemowe sa troszeczkę taniej
                      ale czy odbierasz u siebie taki sygnał?

Pozdrawiam.
                    • Gość: ... Re: wzmacniacze gsm do komórek? to działa? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.06.09, 18:57
                      Nie pozostaje chyba nic innego jak dodatkowa antena zewętrzną jak dokupuje sie
                      np. do modemów w laptopach. Gwarancji nie daję, że pomoże, więc może lepiej
                      opowiedzieć historyjkę sprzedawcy i zastrzec że zwrócisz, jak nie zadziała. W
                      końcu tam niewiele można popsuć. Jak będzie sensowny sprzedawca to pójdzie na to.
    • hipnotyze Re: wzmacniacze gsm do komórek? to działa? 02.03.16, 13:07
      Tak to działa jak jest dobrze zamontowane, polecam firmę www.qnet.com.pl/index.html mają duże doświadczenia z Wzmacniaczami GSM oraz poprawą sygnału GSM www.qnet.com.pl/wzmacniacze-syngalu-gsm.html Robią też poprawę sygnału Internetu LTE www.qnet.com.pl/montaz-lte.html
    • hipnotyze Re: wzmacniacze gsm do komórek? to działa? 24.10.17, 20:01
      te z allegro słabo działają i powodują zakłócenia w pracy urządzeń nadawczych operatorów, jeżeli ktoś naprawdę tego potrzebuje to nie należy montować tego samodzielnie tylko wybrać profesjonalną firmę instalacyjną poprawiającą zasięg telefonów komórkowych przy użyciu wzmacniacza gsm www.qnet.com.pl
    • artekas Re: wzmacniacze gsm do komórek? to działa? 02.04.23, 16:02
      Działa tylko tylko nie kupuj lipnych urządzeń z allegro bo długo ci to nie będzie działało. Sprawdz tych instalatorów wzmacniaczy gsm oni mi zamontowali dobry sprzęt i działa już kilka dobrych latWzmacniacz GSM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka