lastwarrior666 25.05.09, 14:01 Wita, gdzie mogę zakupić drzwi łazienkowe i do pokoju w rozsądnej cenie. Oprócz marketów typu Obi, Castorama. potrzebuje inne wymiary niż oni tam posiadają. Dziękuje za odpowiedzi, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: maxi Re: Zakup drzwi - Wałbrzych IP: 62.87.130.* 26.05.09, 10:26 Też mam ten problem. Obok "CHEMII" na Szczawienku jest Belpol czy jakoś tak. Ciężko o tanie i ładne drzwi łazienkowe, teraz wszystkie drzwi w środku mają "plaster miodu" takie nie nadają się do łazienki bo ten cały plaster miodu to zwykły karton. Za takie już dobre drzwi trzeba zapłacić min 600zł. Jeżeli znajdziesz tańsze to daj znać. Ale drzwi to pikuś. Ja potrzebuję też ościeżnice drewnianą na szerokość ściany 34cm i wyliczyli mnie na 400zł. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: domi Re: Zakup drzwi - Wałbrzych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.09, 10:50 Jak to gdzie? www.porta.com.pl www.stolarka.com.pl/ Ja zamawiałem przesuwane z porty przez neta. Wszystko idealnie wyszło. I jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marti Re: Zakup drzwi - Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 10:58 a ja polecam sirbud na długiej. Zamawiałem drzwi niewymiarowe fakt czekałem 4 tygodnie ale to wszedzie tak się czeka. dostałem drzwi i jestem bardzo zadowolony. Mozna iść wziąść katalogi maja z kilku firm i naprawdę jest z czego wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapepowik Re: Zakup drzwi - Wałbrzych 26.04.23, 23:20 Proszę sprawdzić stronę dobredrzwi.pl/wewnetrzne/biale/ - mają bardzo duży wybór drzwi i do tego też usługę montażu. Sama jestem świeżo po montażu od nich i jestem bardzo zadowolona. Profesjonalnej podejście, doradztwo i wykonanie Odpowiedz Link Zgłoś