Dodaj do ulubionych

Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach przez

IP: *.dialog.net.pl 20.06.09, 23:01
Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach przez centrum Wałbrzycha.
Godzina 23:00. Wieczorna jazda wieśniackimi tryplami.
Obserwuj wątek
    • Gość: kra Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.oke2-bras2.adsl.tele2.no 21.06.09, 01:31
      a kim są kmioty z SRT?
      • Gość: anty srt Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.dialog.net.pl 21.06.09, 07:15
        street racing team
        • Gość: M-G Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 11:54
          Każdy ma prawo robić co chce, oni jeździć a ty marudzić. Mnie proboszcz
          codziennie o 06:00 i o 18:00 dzwoni dzwonami i nic niwe mówię ,ani po forach nie
          wypisuję. A tak przy okazji zawsze jak HCW stoi na Tesco czy RTW i SRT coś
          organizują to na tym forum jest mnóstwo słów krytyki.
          • Gość: anty SRT Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.dialog.net.pl 21.06.09, 12:41
            Niech sobie jeżdżą gdzie chcą, ale nie o 23:00 trąbiąc przy tym. To jest zwykłe
            skór.wy.syństwo. Cioty w trabantach naoglądały się 2Fast2Furious.
            • Gość: ddd Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 12:44
              to co nie potraficie czyms przycelowac buraka? sloiki jakies zawsze
              sa w domu :D jak mi podjezdza jakis pod okno po 22 i warczy jakas
              bemwu smieszna to sloik zawsze idzie w dach ;p
            • Gość: 58-300 Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 13:14
              Na terenie zabudowanym w ogóle nie wolno używać sygnałów dźwiękowych,
              więc nie mogą i tak trąbić. Ale trzeba im przyznać że taka kolumna
              pojazdów robi wrażenie jak jadą na awaryjnych.
              • Gość: M-G Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 13:20
                Fakt nie wolno używać sygnałów dzwiękowych w terenie zabudowanym oprócz
                zasygnalizowania niebezpieczeństwa, ale od egzekwowania prawa jest policja a nie
                słoik na dach rzucany ,ja nie mam BMW, ani nie jestem z SRT ,ale jeśli to mnie
                byś taki słoik na dach rzucił....nie chciej wiedzieć co mogło by cię wtedy spotkać.
        • Gość: elf Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.06.09, 15:21
          Gość portalu: anty srt napisał(a):

> street racing team
          A czy to nie młody Ewangeliu i spółka
          • Gość: Młody Ewangielu Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.18.61.lan.e-wab.pl 21.06.09, 15:52
            Alez nigdy w zyciu!
    • Gość: tato Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.06.09, 13:38
      Banda oszołomów i pseudokierowców- naoglądają się filmów i pograją
      na gierkach, a potem w bańce się przewraca!!! Obudzili mi synka i
      pojechali dalej, a ja walczyłem do pierwszej rano żeby usnął!!
      Chętnie skopałbym d..ę jednemu z tych ciemniaków, a najlepiej
      wszystkim!!! Dziś rano jeden z takich baranów skończył marnie we
      Wrocławiu- jakoś mi ni szkoda!!
      • Gość: pryw Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.09, 13:44
        Żal tato Żal słąba ta twoja historyjka ...
      • Gość: M-G Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 14:18
        To trzeba było sobie okna na plastikowe wymienić a nie w internet inwestować,
        poza tym tylko klaksony ci dzieci budzą? a Tiry np po nocy nie jeżdzą?
        • Gość: LAP... Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: 89.174.102.* 21.06.09, 15:15
          TEN CO WE WROCKU TRAGICZNIE SKONCZYL NA PEWNO NIE BYL DO NAS PODOBNY POPROSTU JAKIS WARIAT UCIEKAL PRZED POLICJA A NIE JEZDZIL POWOLI CZY ZAUWAZYLAS KOBIETO ZEBY ONI JECHALI 100KM/H KOLO TWOJEGO DOMU JECHALI POWOLI PREZENTUJAC KLUBY. A TEN CO PISAL ZE COS O TRABANTACH TY TO CHYBA HULAJNOGA JEZDZILES. WIDAC ZE COS ROBIA W WALBRZYCHU ZEBY LAPKI NIE SZLALY PO NOCACH JAZDZAC Z NADMIERNA PREDKOSCIA A LUDZIE KTURZY TEGO NIE POTRAFIA ZNIESC TO TYLKO KRYTYKUJA. ZYCZE WIECEJ TAKICH IMPREZ
          • Gość: SRT Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.09, 15:25
            Zapraszamy na jakiegoś spota a z pewnością zmienicie zdanie co do SRT.

A do co "skopania d..p" - to też można załatwić ale zobaczymy kto będzie uciekać
            jako pierwszy :)
            • lastwarrior666 Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze 21.06.09, 15:46
              Dalibyście znać kiedy jedziecie, jakaś data godzina itp. Wtedy bym podjechał
              zobaczyć a tak to się dowiaduję tutaj z forum. Pod moimi oknami nie jechali to
              chociaż gdzie indziej bym zobaczył.
              Jak ktoś ma swoją pasję to bardzo fajnie ...
            • Gość: dyboss Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.18.61.lan.e-wab.pl 21.06.09, 15:49
              według niektórych lepiej żebyśmy stali pod bramai pili wina albo
              piwa co już większość waszych dzieci robi, na przerwał w dupie mi
              sie przewraca jak wracam do domu a szczeniaki po max 12 lat palą
              fajki w korytarzach albo lepiej ida z fajka i nawet się z tym nie
              kryją....

kupicie dziecku konsolę psp albo komputer żeby sie od was odpier...
              zamiast zabrać go na wycieczkę albo gdzieś na jakiś spacer...

jesteśmy ludzmi z pasją, hobby nikomu krzywdy nie robimy,
              jezeli ktoś chce skopać komuś tyłek to zapraszam\y jak już kolega
              wcześniej wspomniał
              • Gość: LAPI Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: 89.174.102.* 21.06.09, 15:59
                dyboss widzisz wola chyba jak te biedne dzieciali chleja i robia burdy maja wtedy o czym gadac. albo kryja sie pod pretekstem ze jak oni byli mlodz......
                • Gość: cani Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.06.09, 16:08
                  Ludziom w Walbrzychu sie chyba juz do reszty poprzewracalo w
                  glowach...Ciagle tylko narzekanie na tym forum...Jeszcze nie
                  widzialam zeby ktos cos pochwalil...Piszecie ciagle ze walbrzych to
                  dziura i ze nic sie nie dzieje ze wroclaw to jest cos...a jak cos
                  sie dzieje to narzekacie...Jedzcie do Wro tam bedziecie mieli duza
                  wiecej halasu i z duza wieksza czestotliwoscia! Nikomu sie krzywda
                  nie dziala wiec nie tragizujcie...pod moimi oknami tez jechali i
                  jakos tragedii nie bylo kto mial spa to spal. Przesadzacie jak
                  zwykle. Nie jechali jak wariaci nie stwarzali zagrozenia jedynie
                  chcieli cos zrobic pozytywnego ja POPIERAM!
                • Gość: ooo Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.09, 16:08
                  tak uzalajcie sie nad soba ze nie mozecie realizowac swoich pasji... biedaczki.

osobiscie cenie pasje, hobby i zaangazowanie ale jezeli to się przeradza w
                  chorobę i jest meczace dla innych to sam wezme słoik i zaden pseudokozak z
                  jakiego STR mi nic nie zrobi..
                  • Gość: Haro Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.18.61.lan.e-wab.pl 21.06.09, 16:10
                    A przyjedziesz powiedziec to prosto w oczy?
                  • Gość: do ooo Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.06.09, 16:13
                    a co jest choroba? mi sie wydaje ze choroba ktora ogarnela 80%
                    ludzi w tym miescie jest marazm i chroniczne narzekanie absolutnie
                    na wszystko. na to ze pies zaszczekal na to ze dzieci na podworku
                    graja pilka na to ze ktos sie ubral tak a nie inaczej...ludzie
                    odrobine olerancji i otwarcia. We Wroclawiu zycie tetni niemal cala
                    noc i tam sie wam podoba...a tu tylko narzekac chcecie.
                  • Gość: gonzo Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.18.61.lan.e-wab.pl 21.06.09, 16:19
                    wiesz co mozesz sobie z tym sloikiem zrobic?

www.1man1jar.com/
                    • Gość: masakra Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.dialog.net.pl 21.06.09, 16:56
                      Co za biedny debil z tego 1man1jar
                      okropieństwo
          • Gość: moli Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.chello.pl 21.06.09, 23:27
            I tu jest problem który mnie nurtuje.Czy Policja może grzać nieoznakowanymi
            samochodami za innym autem.Kilka dni temu TVN24 trąbiło od rana że jakaś kobieta
            jechała z dzieckiem samochodem 209 km/g i dziecko strasznie płakało.A może matka
            zwyczajnie się bała,może miała jakieś pieniądze,a może ścigał ją jakiś
            gangster.Mało to różnych nawiedzonych na drogach.Moim zdaniem Policja powinna
            poruszać się tylko oznakowanymi pojazdami.
          • Gość: Do LAPa Gratulacje :( IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.06.09, 00:45
            Stary nie rób tu dywersji
            Z włączonym CAPS LOCKiem i tak bogatą znajomością słownika
            polskiego, prawo jazdy chyba chciałbyś mieć...
            No chyba że znasz bardzo wpływowych ludzi :(
    • Gość: Silv3r Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.09, 16:22
      Anonimowi twardziele :)
      • Gość: ooo Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.09, 16:30
        same kozaki:)

twoje zachowanie bedzie uciazliwe dla mnie to powiem Ci to w oczy:) nie boj żabki:)
        • Gość: Haro Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.18.61.lan.e-wab.pl 21.06.09, 16:39
          Kozaki, a jak! Trzeba miec jaja podejsc do takiego i powiedziec mu taki zal w
          oczy. Kiedy robisz to tylko przez Internet, jestes jedynie statystyka, anonimem,
          ktory przeciez nic nie zmienia, a jedynie klawiature sobie sciera :)

Nie boj Biedronki :)
      • Gość: Purpelina Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.18.61.lan.e-wab.pl 21.06.09, 16:34
        Dla mnie ta dyskusja nie ma sensu, nigdy nie dojdziemy do porozumienia z ludźmi
        którzy są przeciwko takiej formie zabawy. Niestety nasz spotkania daleko sie
        mają od scen z filmu 2fast2furious. Grupa ludzi stoi, rozmawia, smieje sie. Są
        to znajomi przyjaciele. Nie ma tam klientek ubranych skompo kręcąc dupami. W tym
        śmierdzącym mieście wszystko wszytskim przeszkadza, tutaj to psy dupami
        szcekają, 12 latki chodzą z wielkimi brzuchami albo z wózkami, chlopcy piją
        palą, klną i rozroby robią. Ja jestem z SRT! Mam tam znajomych, przyjaciół.
        Nikogo nie mordujemy, anie nie siejemy zamętu. Życze wszystkim którzy udzielali
        sie w tym temacie, aby ich dzieci miały taka pasje jaką mamy My, niż stwarzali
        obraz dziecka z erodziny patrologicznej, chodząc w nocy po miescie pijanym i
        robiąc zadymy.
        • Gość: Anty SRT Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.dialog.net.pl 21.06.09, 16:52
          SRT proszę abyście się zachowywali kulturalnie. Jeżeli jest 22 to uszanujcie to,
          że jest tzw cisza i nie trąbcie.
          • Gość: miś Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.17.0.lan.e-wab.pl 21.06.09, 20:31
            Tylko, że z SRT było może 5 samochodów...

wątpię też , że oni właśnie trąbili... zanim się kogoś oskarży proponuję
            nazbierać dowodów ;]
            • Gość: Haro Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.18.61.lan.e-wab.pl 21.06.09, 21:00
              Nie ma sie co wypierac, ze bylo mniej.
    • Gość: Zajcu Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 16:47
      Zapraszam tego kolegę od słoika do pogadania.
      Tego pana co skupie nam dupę też go z chęcią poznam i zobaczymy czy będzie taki
      cwaniaczek:D
      A kolegę ooo też z wielką chęcią poznam i sprawdzę czy powie mi to w twarz co
      napisał tutaj.
      Ludzie jesteście śmieszni jak chcecie mieć ciszę i spokój to zapraszamy gdzie na
      jakaś wioskę się przeprowadzić:)
      2fast2forius dobre sobie czy ktoś widział żebyś my zapier..... przez miasta czy
      coś w tym stylu. Stoisz, gadasz, śmiejesz się, przejeżdżasz miasto 40 km/h jeśli
      to jest tak jak filmie to GRATULUJE INTELIGENCJI.
      • Gość: Haro Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.18.61.lan.e-wab.pl 21.06.09, 16:52
        No chyba, ze my ogladalismy inna wersje Szybkich i Wscieklych :D
        • Gość: kiedy Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.dialog.net.pl 21.06.09, 16:58
          Kiedy znów będziecie jechali przez Wałbrzych?
          • Gość: Mailo Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.as.kn.pl 21.06.09, 16:59
            Bo im wlasnie chodzi o to ze nie jest jak w filmie :) przyzwyczaili sie do
            tamtych scen.. :D Pzdr :)
      • Gość: M-G Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 17:01
        Jak nawalony "jak autobus" sąsiad wsiada do auta, to tacy ludzie jak antysrt
        szczerze go pozdrawiają i w niczym im to nie przeszkadza,dopiero jak pod jego
        kołami zginie ktoś z jego rodziny to wtedy jest afera. Krytyczne wypowiedzi
        biorą się stąd że piszący je są jak amerykanie po 11 września - Zaatakujmy
        Afganistan oskarżmy Bin Ladena , zanim inni się zorientują że sami sobie
        zbombardowaliśmy Pentagon. Boicie się przyznać do jeżdzenia "takimi sobie"
        autami, dlatego krytykujecie innych że np: Honda była 15 letnia a na zakręcie
        odpadły lampy i strzeliły plastry,a cały tuning polega na założenia 10 diód
        które dodają po 5 KM każda....żenua
        • Gość: Silv3r Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.09, 17:09
          Trzymajcie się głównego tematu bo będą BANy za spam :) :D
        • Gość: młody Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.09, 17:16
          Dajmy sobie spokój! Osoba, która napisała pierwszy post po prostu nie może
          wytrzymać z zazdrości, że my mamy, że my możemy a on nie... i tak dalej:)
          Różni ludzie mają różne kompleksy. "Słoik w rękę i..."-na poziomie podstawówki
          tak się załatwia sprawy. ZAZDROŚĆ Kompleksy no i chyba przykre dzieciństwo.
      • Gość: ... Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.06.09, 17:08
        niezachowywanie ciszy nocnej na terenie miasta po godz.22 jest karalne,
        sytuacje te należy zgłaszać do Straży Miejskiej, wszelkie hałaśliwe rajdy i
        zloty mogą odbywać poza miastem,ewentualnie do 22 zgodnie
        z przepisami, tak, że wybór jest szeroki, niestety ludzie przekorni
        i zwykli egoiści nic sobie z tego nie robią bo oni są najważniejsi,
        mniej pychy i zarozumialstwa a więcej skromności
        • Gość: Pioneer Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 17:15
          Ludzie narzekacie na Nas
          A po patrzcie na siebie jak wy sie zachowujecie na drogach lub w miescie!!

• Gość: Magnez Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.dialog.net.pl 21.06.09, 17:39
            Jak my jeździmy?!!! Jak śmiesz tak mówić. Kilka dni temu na mokrej nawierzchni
            po ulicy Mickiewicza, nieprzepisowo z nadmierną prędkością jechał D1 HARO Audi,
            wyprzedzając przy tym na łuku od placu Tuwima.
            • Gość: Haro Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.18.61.lan.e-wab.pl 21.06.09, 17:58
              D1 HARO nie mogl wyprzedzac na mokrej nawierzchni, bo kiedy pada deszcz moment
              obrotowy w jego aucie jest troche zbyt wysoki i trakcja nie lapie, a co za tym
              idzie nie ma szans przyspieszyc, tak wiec zal.pl ;)
              • ice76 Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze 22.06.09, 06:21
                Cymbałku... moment obrotowy zbyt wysoki, gdy pada deszcz (samochód
                zasilany atmosferycznie:P)? Trakcja nie łapie (tramwaj made by
                Audi:P)? Wróć do szkoły.
                A może promień dynamiczny koła i histereza opony i bezwładność
                cieplna lusterek zewnętrznych też? Pffff...
                Sam kiedyś bawiłem się w to i nie mam nic przeciwko Wam i takiej
                formie hobby, ale widzę, że co niektórzy stracili kontakt z
                rzeczywstością. Stąd taka mała uwaga: pisząc coś upewnijcie się, że
                wiecie o czym piszecie.
                • Gość: Miś Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 08:40
                  Drogi miłośniku instrumentów strunowych uderzanych,
                  chyba sam nie wiesz o czym piszesz...

Jeśli nigdy nie jechałeś takim autem to nigdy nie zrozumiesz tego problemu :-)
            • Gość: Zajcu Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 18:02
              Człowieku zastanów się co piszesz!!!!
              Nie powinieneś wstawiać tu tej rejestracji bez niczyjej zgody.
              Myślę w sumie wiem, że było by to nie możliwe żeby rzekome Audi mogło wyprzedać
              na zakręcie na mokrym (zbyt duży moment obrotowy)
              • Gość: Haro Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.18.61.lan.e-wab.pl 21.06.09, 18:13
                Daj spokoj :) Kolega ma fotoradar w oczach ;)
        • Gość: Zajcu Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 17:16
          Spoty są organizowane w takich miejscach, że nikomu nie robimy krzywdy.
          Tylko wiecznie wam się nic nie podoba.
          Przestańcie ludzie narzekać na to, że ktoś klaksonu użył.
          To w takim razie skoro tak mówisz wszystkie dyskoteki na terenie miasta powinny
          być do 22 i po tej godzinie zamknięte.
          Nikt z nas nie jest zarozumiały tylko wam wiecznie nic nie pasuje.
          Już lepiej niech dzieciaki się napierda..... i włóczą po nocach mając po 10 - 12
          lat. To wam nie przeszkadza.
          • Gość: z Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.dialog.net.pl 21.06.09, 17:41
            Dyskoteki są wytłumione przez specjalnie osłonięte ściany.
            • Gość: Haro Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.18.61.lan.e-wab.pl 21.06.09, 18:08
              A nasze auta przez maty bitumiczne. 1:0 ;)
          • Gość: Andrew Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.dialog.net.pl 21.06.09, 17:42
            Nie użyli klaksonu, tylko trąbili jak gdyby pedały z SRT brały ślub. Trąbienie
            trwało około 10 minut.
            • Gość: M-G Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 17:49
              Jak ksiądz codziennie o szóstej rano wali dzwonami i budzi tych ,którzy jeszcze
              śpią to jest dobrze ,a jak SRT i RTW (bo nie wiem czy HCW też nie jechało)
              przejechało po raz drugi już w ciągu pół roku to wy zaraz "szczęścia" szukacie.
              A jak się sąsiad przez pół nocy w bramie obok awanturuje i dzieciakiem po
              ścianach rzuca to się boicie odezwać żeby wam "za karę" samochodu nie skopał w
              nocy i szyb nie wytłuk.
              • Gość: ... Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.06.09, 18:04
                cisza nocna kończy się o szóstej, od tej godziny możecie sobie trąbić
                aż do 22,nikt wam nie powie złego słowa, niestety u was wszystko jest na odwrót
                • Gość: Haro Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.18.61.lan.e-wab.pl 21.06.09, 18:10
                  Czy komus stala sie z tego powodu krzywda? Ktos umarl? Doznal trwalego kalectwa?
              • Gość: Haro Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.18.61.lan.e-wab.pl 21.06.09, 18:06
                Daj spokoj. Dyskusja na tym smutnym jak pi... forum jest jak zycie w Walbrzychu
                - bezcelowe. Chamowy i pyskowki sie zaczynaja, "dorosli", a to na nas, mlodych,
                psy wieszaja. Zamiast siedziec przed komputerem, idzcie na spacer, lub kiedy
                energia Was roznosi - zorganizujcie nam odpowiednio czas! Co mamy robic ze swoim
                czasem? Nic sie w Walbrzychu nie dzieje, nikt nie potrafi nam zorganizowac
                zabawy tak, abysmy nie musieli Was wku...ac. Mamy swoja pasje, trzymamy sie jej,
                cieszymy nia, nikogo nie krzywdzimy, i przejazdy bedziemy kontynuowac. Beda
                zawsze, czy Wy tego chcecie, czy nie. Kiedy? Na pewno uslyszycie... Typowa
                polska hipokryzja i zupelny brak tolerancji. Bohaterzy od siedmiu bolesci,
                obroncy ucisnionych, straznicy moralnosci. Slyszalem kiedys bardzo madre slowa:
                "Chcesz zmienic swiat? Zacznij od siebie".
                A teraz ide zabic kilka staruszek wyprzedzajac na Tuwima na zakretach :)
            • Gość: Zajcu Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 17:59
              Pedały??
              Zapraszam do nas i powiedz mi to w twarz.
              Pedały to możesz mieć w rowerze. Tempaku najpierw sprawdź wogóle czy takie słowo
              istnieje w słowniku i jakie ma znaczenie, potem go używaj.
              Nie to lepiej się naje...ć jak świnia i iść przez rynek i wyzywać wszystkich bo
              wtedy żaden się nie odezwie bo będziecie bać.
              • Gość: zygzak Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.dialog.net.pl 21.06.09, 18:10
                Mogę ci podać na tacy... lage.
                • Gość: Haro Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.18.61.lan.e-wab.pl 21.06.09, 18:16
                  I taki wlasnie merytorycznie poziom prezentuje cale to forum. 90% sceptykow jest
                  intelektualnie uwsteczniona, a my znizamy sie jedynie do ich poziomu podejmujac
                  dyskusji z kims o inteligencji trampka lub ameby.

SRT, zawijamy kredki. Pozwolmy oburzonemu Walbrzychowi dalej marudzic i jojczec
                  - poki co od bardzo wielu lat to im wychodzi najlepiej.
                • Gość: cani Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.06.09, 18:20
                  Ilu z was interweniowalo kiedy menele darli sie pod oknami w nocy
                  albo z k10 wracaja nawalone 15-latki dra sie o 3 w nocy czasami
                  tluka butelki czasami wyzywaja siebie i innych...czemu wam to nie
                  przeszkadza? moze to wasze dzieci i dlatego na nich nie wieszacie
                  psow co? ehhh spoleczenstwo w tym miescie na psy schodzi...23 to
                  jeszcze nie powod do paniki a klaksony na pewno sa mniej szkodliwe
                  niz wyzwiska rzucane dookola przez dzieciaki niepilnowane przez
                  rodzicow. Wrzuccie na luz kiedys tez byliscie mlodzi a egoizm...hmmm
                  mysle ze gdyby to byla pasja lub chociaz zainteresowanie tych ktorzy
                  tu narzekaja na SRT to by przyjeli tak samo agresywna postawe tyle
                  ze w druga strone. Bo tacy smutni ludzie mysla tylko o
                  sobie...przejazd nikomu krzywdy nie zrobil ani nikogo nie
                  urazil...moze ponarzekajmy na pijakow meneli agresywna mlodziez
                  ktora wracajac z dyskotek rozwala wszystko co stoi im na drodze?
                  • Gość: Haro Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.18.61.lan.e-wab.pl 21.06.09, 18:33
                    Pozwole sobie popelnic jeszcze jedna wiadomosc. Kieruja Ja do Was wszystkich,
                    ktorzy staja tutaj w naszej obronie.

Dziekujemy Wam wszystkim za wsparcie i poparcie. Nie jezdzimy kolumna przez
                    miasto dla siebie. Robimy to dla Was, aby cieszyc Wasze oczy, aby pokazac, ze to
                    miasto wcale nie stetryczalo, ze zyje i ma sie calkiem dobrze. Dzieki takim
                    ludziom jak Wy wiemy, ze to co robimy ma sens. Dziekujemy Wam za to i do
                    zobaczenia na drodze!
                • Gość: Zajcu Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 21:22
                  Zapraszam spróbuj szczęścia, zobaczymy jaki cwany będziesz.
            • Gość: młody Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.09, 18:16
              "pedały" - chciałbym Cię człowieku spotkać ;D
              • Gość: młody Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.09, 18:18
                masz racje
                • Gość: qwerty Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.06.09, 18:36
                  picasaweb.google.com/dexterjj/20062009WABRZYCHRTWSRTMTJ#
                  zobaczcie na filmiki. debile jak sie masz
                  • Gość: Silv3r Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.09, 19:10
                    Nasze klubowe samochody są WSZYSTKIE oznaczone.

Wskaż mi proszę przynajmniej jeden samochód, który brał w tym udział :)
                    (Najłatwiej znaleźć takiego po nalepie z logiem klubu na tylnej szybie).

Chodzi oczywiście o "wyścigi" bo to widzę, że Cie strasznie "zapiekło".

Z naszej strony to już wszystko.

Zapraszamy na Nasze forum.

See You!
                • Gość: Jack Holborn Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 18:40
                  Tak czy owak macie juz problem,szanowni SRT, klaksony słyszało kilkadziesiąt
                  osób i nie wiedziało za bardzo o co chodzi, teraz co najmniej kilkaset osób już
                  to wie i duża część się wrogo nastawiła, nie mowiąc o tym że jesteście na
                  celowniku drogówki.
                  Mi to jest obojętne na razie co robicie, ale tylko stwierdzam fakt.Rozsądniej
                  było by z waszej strony pojechać sobie np. na uczniowską i tam się zabawiać.No
                  cóż, sława też kosztuje.
                  • Gość: qwerty Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.06.09, 18:44
                    zobacz sobie ostatnie 5-10 filmikow z linku powyzej to zobaczysz gdzie byli i ile trafili ;)
                  • Gość: Haro Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.18.61.lan.e-wab.pl 21.06.09, 18:59
                    Rzecz w tym, ze problem to macie Wy :) My sie po prostu dalej swietnie bawimy :)
                    • Gość: zaciekawiony Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.as.kn.pl 21.06.09, 19:11
                      Z tego co widze na filmikach sa 2 kluby w miescie.. czerwona i czarna flaga.. a
                      wiec moje pytanie do was, rywalizujecie ze soba jakos ? o Krola drog
                      Walbrzyskich ? czy w wyscigach jest tak ze wygrany zgarnia pule ? Bo to widze
                      jest ciekawsze od filmu moze byc.. a jak tak jest to sam chetnie wyjade z garazu
                      na sciganko male. Mam nadzieje ze dostane normalna odpowiedz a nie pojazd w moja
                      strone.
                      • nadiiska Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze 21.06.09, 19:51
                        miedzy jest przyjazn, nie ma zadnej rywalizacji;)
                    • Gość: Jack Holborn Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 19:11
                      To jest chyba Uczniowska na zdjęciach, więc jest ok.Dalej to nie mój interes w
                      tym układzie,jeśli nikt z was mi za skóre nie zajdzie.A więc miłej zabawy i pozdro.
                      • Gość: Tito_SRT Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 19:32
                        AntySRT - sam jesteś anonimowym kmiotem, który wraz z innymi podobnymi do ciebie
                        tetrykami niszczycie to miasto.
                        Jesteś jak stara marudząca baba (hmm może nią jesteś ?), która sie denerwuje jak
                        jej radio Maryja zagłuszają.
                        Boli cię to że ludzie mają pasję, że się rozwijają ?
                        Widocznie tak.

Dziękujemy za miłe słowa bo widzę że to miasto jeszcze nie wymarło do końca.
                        Nie przejmujmy się ludźmi pokroju AntySRT, który siedzi po robocie w domu i jego
                        jedyna rozrywką jest wyjście do Reala po promocyjny zakup cukru.

A wszystkich innych, którzy chcą by Wałbrzych żył zapraszamy na nasze spoty.
                        • Gość: civicsport srt sca Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 23:36
                          pianie na maxa z tych ludzi co pisza takie pierdoly i marudza.nie dajcie sie :)
                          zalozy sie kolko rozancowe-beda przeciwnicy,kolko szachowe-beda przeciwnicy,klub
                          samochodowy - odpowiedz znacie :)
                    • Gość: justa Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.dialog.net.pl 21.06.09, 19:12
                      Kiedy znowu będziecie jechali ulicami naszego szarego miasta?
                      • Gość: Silv3r Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.09, 19:18
                        Usłyszysz :)
                      • Gość: LAPI Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: 89.174.102.* 21.06.09, 19:22
                        Haro znasz to powiedzonko "nie kluc sie z idiota bo najpierw cie sprowadzi do swojego poziomu a puzniej pokona doswiadczeniem" Nie warto sie z takimi ludzmi klocic bo wtedy mysla ze sa w centrum wydazen i beda prubowali zablysnac gadajac glupoty a my i tak dobrze wiemy jak jest jesli ktos chce sprawdzic jak to jest to niech wpadnie do nas moze zmieni zdanie moze nie<i bedzie nadal upierdliwy> tacy sa ludzie i tego nie zmienimy choc bysmy na glowie stawali. ale tych co tak podskakuja chcial bym zobaczyc osobiscie ;D
                    • Gość: KOALA Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.09, 19:19
                      I co wiencej bawić się nadal bendziemy bo ten rodzaj zabawy bardzien nam
                      odpowiada niż pijaństwo czy narkotyki. Pozatym macie racje sława kosztuje ale
                      jak widzimy ludzi machających nam, zarówno młodych jak i starszych( aż dziw bo
                      szczegulnie panie w podeszłym wieku cieszą sie najbardziej wyglądając z okien i
                      machając) takie gadanie jak wasze znika i czujemy że jednak ludzie mimo póżnej
                      pory sie cieszo że coś robimy, żeby rozruszać to miasto. Ale niestety takie zera
                      jak wy widzicie tylko złe strony szkoda mi was naprawde......
                      • nadiiska Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze 21.06.09, 19:34
                        Mam pytanie do tych aty-srt ludzi
                        Co waszym zdaniem moze robic osoba ktora skonczyla liceum i ma wakacje?
                        Brak funduszy nie daje wiele do wyboru..
                        Balety? Picie? Narkotyki?
                        Ja nei chce takiego zycia...
                        Chce sie bawic, zyc. Walbrzych- jaki jest taki jest.
                        Stworzcie nam miejsca do spedzania czasu a napewno skorzystamy...
                        • Gość: Gość Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 19:41
                          Mam tylko nadzieje bo nic do was niemam,że gościu który wczoraj
                          szalał po Andersa Corsą nie był od was bo wtedy zmienie zdanie o
                          was a temu pajacowi jeśli czyta te forum niech dzisiaj przyjedzie a
                          zdąże zejść na dół i poczęstować auto kamieniem bo wczoraj mało nie
                          przejechał 3 osób pozdro dla SRT
                          • Gość: LAPI Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: 89.174.102.* 21.06.09, 19:44
                            z tego co pamietam u nas nikt Corsy nie ma
                          • Gość: Silv3r Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.09, 19:45
                            Nie mamy żadnej Corsy w klubie :)

Pozdrawiam,
                            Silv3r
                          • Gość: Pioneer Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 19:47
                            Tak w naszym Teamie nie ma Opla Corsy
                          • Gość: Tito_SRT Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 19:53
                            Samochody klubowe rozpoznacie po klubowych nalepach na tylnej szybie.

Członków dobieramy bardzo selektywnie i nie ma u nas osób, które "rozjeżdżają"
                            ludzi na ulicy, lecą o godzinie 14:00 150 km/h po mieście itp.

Po prostu takich ludzi do klubu nie dopuszczamy.
                          • Gość: Lucas Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 21:41
                            Pozdro i dla ciebie ziom wpadaj na spota
                        • Gość: Tata Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.as.kn.pl 21.06.09, 19:45
                          Praca Praca i jeszcze raz Praca :) i w tedy bedzie pieniadz na zabawe. Proste. w
                          tygodniu sie pracuje weekendamy sie bawi na spotach.
                          • nadiiska Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze 21.06.09, 19:47
                            Praca? Na co mam piewniadze wydawac?
                            Alkohol? narkotyki?
                            Tu nic sie nie dzieje!
                            A my chcemy to zmienic!
                            • Gość: Tata Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.as.kn.pl 21.06.09, 19:55
                              masz jakis problem z Tym alkoholem i narkotykami ?? a chocby na benzyne lub
                              modifikowanie swojego auta by pieknie reprezentowac klan. A do dyskoteki idac
                              nie musisz od razu pic i cpac przeciez. a tak tydzien by Ci szybko fajne
                              lecial.. wieczorami spotkania towarzyskie itp. a weekend pelna zabawa wsrod
                              swoich znajomych.. Dla chcacego nic trudnego.. jest wiele mlodziezy co nie
                              narzekaja bo potrafia zoorganizowac sobie czas.. Ja was popieram w tym co
                              robicie ale nie zgarniajcie wszystkich do jednego worka.
                              • Gość: SRT fan club Tak się bawi SRT IP: 67.159.5.* 21.06.09, 19:58
                                Tak się bawi SRT
                                www.youtube.com/watch?v=SttRDej8nNU
                                • Gość: Pioneer Re: Tak się bawi SRT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 20:05
                                  Byłeś i widziałes jak SRT sie bawi??
                                  Ze takie powalone filmiki dajesz w tym temacie
                                • Gość: SRT Re: Tak się bawi SRT IP: *.18.61.lan.e-wab.pl 21.06.09, 20:16
                                  gdzie tam jest napisane że jest to SRT lub RTW czy honda klub czy
                                  może bmw klub ???
                                • Gość: Zajcu Re: Tak się bawi SRT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 21:38
                                  Marna prowokacja zakończona nie powodzeniem.
                                  Wszyscy wiemy co to za gość był i po resztą to już było przed powstaniem SRT,
                                  więc jak może on do nas należeć.
                                  Brawo więc za inteligencję
                                • Gość: Jawor Re: Tak się bawi SRT IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.06.09, 08:57
                                  Gratuluję posiadania porządnej Imprezy ale moim zdaniem pokaz takiej jazdy nie
                                  powinien się odbywać na ulicach dość zatłoczonego miasta i takich nawierzchniach.
                                  Chłopaki było was 5 ale zabrakło tej 1 szarej komórki.
                                  • Gość: Zajcu Re: Tak się bawi SRT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 10:18
                                    Szarych komórek mogłoby braknąć jeśli to byłoby zrobione w godzinach szczytu. A
                                    nie wieczorem gdzie drogi są puste i gdzie jedziemy oszołamiającą prędkością 50
                                    km/h żeby nikt się gdzieś nie zgubił:)
                              • nadiiska Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze 21.06.09, 23:26
                            • Gość: Gość Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 19:57
                              Tak myślałem szkoda ,że niejechaliście wtedy przez biały bo było
                              trzeba gościa przyblokować i spuścic w pierd...ol powodzenia na
                              zlotach spotach itp:)
                              • Gość: M-G Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 20:06
                                Film który pokazał SRT fan to stary film z czasów kiedy jeszcze SRT nie
                                istniało.... myślę że kolega chciał sprowokować jakieś głupie domysły, że SRT
                                się tak wozi po W-cha, ale nie pierwszy byłby to już taki manewr... strasznie
                                żenujące podejśćie
                              • Gość: LAPI Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: 89.174.102.* 21.06.09, 20:10
                                niestety ten kierowca i to auto nie nalezy do naszego klubu nikt u nas nie toleruje takiej jazdy zagrazajac siebie i innmych uczestnikow drog na niebezpieczenstow. my jestesmy powaznymi ludzmi !!!!
                            • Gość: dyboss Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.18.61.lan.e-wab.pl 21.06.09, 20:12
                              u wiekszości tak jest że od poniedziałku do piątku pracuja
                              ciężko a w weekend wolą wyjść do ludzi
                              a nie siedzieć przed telewizorem i oglądać m jak miłość czy radyjka
                              rydzyka słuchać
                              a zarobione pieniążki wolimy wydać na paliwko, na ogniska, na
                              wycieczki, gdzie wspólnie ze znajomymi spędzamy czas
                              bo kluby w wałbrzychu nie tylko sie ścigają,
                              ale potrafimy zorganizować sobie wycieczki nad wodę, do czech coś
                              pozwiedzać, mile spędzić czas ale skąd takie osoby jak anty SRT mogą
                              o tym wiedzieć skoro całe dni spędzają przed telewizorem, ich tryb
                              życia ogranicza się praca telewizor spanie - praca telewizor wyskok
                              do reala na promocje spanie i tak w kółko
                              wyscigi są i nie da sie tego ukryć, ale są w takich miejscach ze
                              nikomu nic nie grozi
                              nie ma tam budynków domów gdzie mogła by wbiec jakaś osoba pod
                              pędzący samochód nie daj boże jakieś dziecko
                              nie nie ma tego, powiem więcej wyścigi są rzadko bo wiekszaść się
                              zna i wie co kto ma pod maską...
                              nie spotykamy się tylko dla wyscigów !!!
                              spotykamy się bo wspólnie chcemy sie bawić spędzac miło czas bez
                              burd pijackich i takich tam podobnych

W SRT są ludzie którzy potrafia sie zatrzymać przy stojącym z boku
                              samochodzie na awaryjkach bo wiemy że coś komuś złego się stało i
                              potrzebuje pomocy, już wiele osób się mogło o tym przekonać...

jak już mówiłem wiekszośc woli swoim dzieciakom kupić konsolę do
                              gier żeby się od niego ,,odczepił'' dzieci biegaja po podwurku
                              skacza po dachach śmietnikach a rodzice gdzie???
                              tak jak ktoś powiedział czemu nie wyjdziecie i nie powiecie nam co
                              myślicie w twarz o tych słoikchach??? bohaterzy przez CH sie
                              znależli

słoik w dłoń i będę w takiego rzucał - pytanie do ciebie rodzice cię
                              tak w dzieciństwie karali słoikiem napierdzielali po głowie ???

dobrze next razem nie bedziemy trąbić < tak glośno >
                              teraz bedizemy jechać z radiem na maxx ze stacją wszystkim dobrze
                              znaną:

radio maryja
                              i litania przez pól nocy ;D
                              proboszcz sie ucieszy,
                              babcie sie uciesza, chociaż one i tak sie cieszą na nasz widok

to co miałem do powiedzenie juz powiedziałem i jak koledzy nie
                              zamierzam sie już wypowiadać na tym forum
                              jeżeli ktoś chce sie dowiedzieć czegoś wiecej o nas wujek google was
                              szybko zaprowadzi na miejsce

:)

Dzięki tym co potrafią docenić że potrafimy sie bawić w tak wielkim
                              gronie, jeżeli wam klaksony przeszkadzają jak mówiłem postaramy się
                              już tego nie robić < tak głośno >
                              • Gość: ... Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.06.09, 20:44
                                wreszcie sensowne przyrzeczenie,kiedy garstka osób szaleje z radości
                                w porze zarezerwowanej na ciszę nocną większość wtenczas odpoczywa zwłaszcza
                                małe dzieci,osoby starsze i pracujące, trzeba na nich mieć
                                szacunek
                                • Gość: Haro Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.18.61.lan.e-wab.pl 21.06.09, 21:15
                                  Po paru przemysleniach powiem tak:

Czesciowo Was, tych rozumnych, potrafiacych przedstawic konstruktywna krytyke,
                                  rozumiem. Nie kazdy musi kochac to co my. Nie kazdego musi cieszyc widok 100
                                  samochodow przejezdzajacych przez miasto. Zyjemy w tym samym miescie - w
                                  Walbrzychu, i jestem pewien ze tak samo jak my nie chcecie dzialac dla jego
                                  rozwoju kulturalnego destruktywnie. Jaki wobec tego jestescie w stanie
                                  zaproponowac kompromis? My, w przeciwienstwie do wielu innych osob, szanujemy
                                  wszystkich ludzi. Wyjezdzamy wobec tego na ulice po 22, kiedy na ulicach jest
                                  pusto, kiedy nie narazamy innych uczestnikow ruchu drogowego na nerwowe czekanie
                                  z wlaczeniem sie z podporzadkowanej, bo przez glowna przejezdza ponad 100
                                  samochodow. Chcemy jednak w jakis sposob zaznaczyc swoja obecnosc w tym miescie,
                                  pokazac ze jestesmy i w dalszym ciagu aktywnie dzialamy. Trabienie Wam
                                  przeszkadza, muzyka zapewne tez bedzie. Co wobec teg proponujecie? Jestem
                                  pewien, ze dojdziemy do kompromisu, ktory bedzie dla nas wszystkich przynosil
                                  wspolmierne korzysci.
                                  • Gość: ooo Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.09, 21:44
                                    zeby bylo jasne jestem młody i rozumiem was;) ale szlag mnie trafia jak
                                    pseudofan jedzie przez osiedle swoja fura pierdząca na poł miasta.

Pasja jest fajna i kontynuujcie ją;) malo tego czasami jestem na makro na
                                    spotach...

te wasze strasznie jest chore;)
                                    • Gość: Purpelinka Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.09, 21:51
                                      Na tych spotach jest wiele klubów a nie tylko SRT!

Zapraszamy Ciebie w takim razie na spota tylkio SRT. Przekonasz się, ze są tam
                                      sami sympatyczni ludzie, z ktorymi mozna porozmawiac i pośmiać się o wszystkim.
                                      Panuje u Nas bardzo rodzinna atmosfera. Nic złego na ludzi nie moge powiedzieć,
                                      bo są wspaniali. Jezli ktoś potrzebuje pomocy bo np nawalilo auto o 2 w nocy,
                                      zaden problem pomoc jest zawsze. Mam nadzieje, ze tak jest w każdym klubie i
                                      wszyscy są tak ze soba zżyci jak My. :)
                                      • Gość: MTJ Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.06.09, 09:05
                                        > Na tych spotach jest wiele klubów a nie tylko SRT!

To nawet ja mogę potwierdzić. W Jaworze też jest klub Moto Team Jawor, który
                                        odwiedzał W-ch na spotach i na tej objazdówce też były blachy DJA. Uważam, że
                                        wspólne spotkania ludzi łączących wspólna pasja to dobry pomysł a same
                                        objazdówki nie są tylko bzdurnym toczeniem się przez miasto ale też swego
                                        rodzaju manifestem tych pasji. Z klaksonami to rzeczywiście małe przegięcie ale
                                        cóż... Nie mi o tym decydować i osądzać.
                                        Żałuję tylko, że ja nie mogłem przyjechać.

Pinki MTJ
                                  • Gość: Purpelinka Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.09, 21:47
                                    Ja jeszcze powróce do postu Taty. Masz racje, w tygodniu każdy z Nas pracuje.
                                    Jedni siedzą w biurach, inni są mechanikami, inni kierowcami z zawodu. Niektórzy
                                    z Nas mają juz swoje rodziny pozakładane a co więcej przyjeżdzają czasami ze
                                    swoim dzieckiem do Nas oczywiście nie siedzą wtedy do 23 ale dzieciaki świetnie
                                    się bawią, chodząc oglądając je i wsiadając do środka.

Zarabiamy pieniądze, a większość ich przeznaczamy na nasze AUTA! Nie wszyscy
                                    mają wypaśne modele, bo tak nie jest. Każdy z Nas kocha swoje auto tak samo, bez
                                    różnicy czy to jest maluch czy ferrari.

Kolega powyżej napisał, ze nie tylko spotykamy sie wieczorami, ale rownież jak
                                    mamy chwile wolnego czasu w tygodniu po pracy, lub jak jest ładna pogoda to
                                    jeżdzimy na wycieczki, robimy grille czy zwykłe domówki, na których jest
                                    kulturalnie, bez rzygania po kątach, darcia pyskow, wyrzucania butelek za okno.

Apropo jazdy. Jak by się tak każdy przyjażał, to jest pełno wariatów na drogach,
                                    ktorzy zapierdzielają zajerzają drogę itp. każdy sobie mysli ' ahaaa znów jakis
                                    pojeb z SRT świruje na drodze- banda skurw***nów" Ale tak nie jest. Z resztą nie
                                    bedę mówiła, że jeżdzimy po mieście 40/h bo tak tez nie jest ale nie stwarzamy
                                    zagrożen na drodze, a jakbyśmy się przyjeżeli temu blize, to większość
                                    Antystr'owców zapewnie też daje czadu na drodze, jeśli to jest możliwe i nie
                                    jedzie przepisowo 40. Fakt faktem nikt nie grzeje 100 przez miasto.

A "kolega" ktory podal numer rejst. powinien w trąbe dostać. Podaj mi swoją i
                                    zobaczymy czy Ty taki przepisowy jesteś. osoba mająca taką moc pod maską i
                                    mająca troche oleju w glowie na pewno nie odwala takich numerów jak Ty
                                    przedstawiles, osoba ta jest mi akurat bardzo bliska i doskonale wiem jak
                                    jeżdzi, zwlaszcza ze ma 18' felgi..:D a dziury są takie ze wolniej jedzie niż
                                    niedzielny kierowca co kościola :]

• Gość: Zajcu Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 21:59
                                      Purpelku daj spokój. Oni wszyscy to przepisowi kierowcy nigdy w życiu przepisu
                                      nie złamali, a nie to co my "wariaci" jak nas nazywają.
                                      A tak jest prawda, że nie ma kierowcy który choćby raz w życiu nie złamał
                                      przepisu na drodze. Ale lepiej jest krytykować i podawać numery poszczególnych
                                      aut, a samemu zgrywać cwaniaka anonimowo.
                                      Bądź odważny i zmierz się z nami, podaj swoje numery zobaczymy jaki to poprawny
                                      kierowca z Ciebie.
                                      Ja już podziękuje w tym temacie bo nie będę się już zniżał to poziomu jaki
                                      ukazują poszczególni koledzy.
                                      A i wielki dzięki dla osób popierających nas:)

Pozdro
                                      • lastwarrior666 Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze 21.06.09, 22:12
                                        Tak to czytam i dochodzę do wniosku, że wszystkim to się nie dogodzi. Zawsze się
                                        znajdzie jakiś malkontent, któremu coś nie pasuje.
                                        Gdyby chłopacy z tych klubów jeździli u mnie codziennie pod domem i trąbili to
                                        na pewno byłbym wkur.wiony, ale tak nie jest. To, że czasami zrobią taki
                                        przejazd nikomu nie zaszkodzi.
                                        Tylko moglibyście powiadomić o tym, to sobie podjadę i zobaczę.
                                        Do wałbrzyskich malkontentów: to raczej niecodzienny widok i warto to zobaczyć :)
                                        A ja z chęcią bym się z wami pościągał, mam takie cudo w garażu na te okazje.
                                        Skoda 100 (całe 48 km) rocznik '70 hehe oczywiście żartuję.
                                        Widziałem na zdjęciu maluszki, fajnie :)

Powodzenia chłopaki i dziewczyny, fajnie że macie zajęcie i pasje, oto w życiu
                                        chyba chodzić by w czymś się spełniać.
                                        • lastwarrior666 Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze 21.06.09, 22:14
                                          Skodzinę 100 posiadam, stoi w garażu i czeka na niedzielne wyjazdy.
                                          Pozdrawiam,
                                          • Gość: Silv3r Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.09, 22:19
                                            www.streetracingteam.pl Tutaj znajdziesz wszystko :)

Pozdrawiam,
                                            Silv3r
                                        • Gość: Purpelinka Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.09, 22:21
                                          Zapraszamy! :)
                                          • Gość: ooo Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.09, 22:31
                                            NO fakt ta rozmowa nie ma wiekszego sensu:) zawsze beda dwie niezadowolone
                                            strony.Moze faktycznie jestescie OK i ludzie pod wasz STR podciagają cale zlo
                                            wałbrzyskich ulic. Musicie posrednio tez ich zrozumieć a napewno ludzie to
                                            spostrzegną i zaakceptują wasza pasje młodych ludzi- ktora napewno jest miliony
                                            razy lepsza od picia,palenia itd..

pozdro, no i zdrowo się zakonczył spor;)
                                            • Gość: Haro Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.18.61.lan.e-wab.pl 21.06.09, 22:55
                                              Ciesze sie, ze dyskusja zeszla na taki a nie inny tor. Wszyscy jestesmy ludzmi,
                                              kazdy z nas popelnia bledy, ale nie od parady jestesmy na szczycie lancucha
                                              pokarmowego, zeby nie umiec sie ze soba dogadac :) Dlatego proponuje dojsc w
                                              kwestii naszych przejazdow do jakiegos ladu, ustalic kompromis, ktory i nam, i
                                              niezadowolonym bedzie odpowiadac. Obtrabienie miasta nie wchodzi w rachube, bo
                                              doprowadza do niepotrzebnych spiec i irytacji. Co wobec tego proponujecie? Co
                                              nie bedzie Wam przeszkadzac a jednoczesnie nam pozwoli pokazac sie w miescie i
                                              przypomniec Walbrzyszanom, ze istniejemy, mamy sie dobrze i dalej dzialamy?
                                              • Gość: ... Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.06.09, 23:31
                                                Może nie udziwniać i zostawić, jak jest, byle o sensowniejszej porze (?)
                                                ;)
                                                • Gość: Zajcu Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 23:35
                                                  No tak o wcześniejszej porze byłoby możliwe ale to też nie zawsze jest możliwe
                                                  na weekend gdyż wiele osób pracuje od nas do późnych godzin i dopiero w takich
                                                  godzinach widzimy się wszyscy razem.
                                                  A środek tygodnia nie wchodzi w rachubę
                                            • Gość: JebaćTenTemat Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.09, 23:55
                                              Ale syf. Kto w ogóle czyta to forum? Ludzie będą i tak myśleć co zechcą. Dla
                                              jednych bedziemy cool a dla innych debilami. Proste. Mamy swoje forum. Jak ktoś
                                              chce poruszać temat SRT to zapraszamy do nas. A nie pisać za plecami w jakimś
                                              śmierdzacym forum. Apropos GRATULACJE dla tego kto znalazł to coś na czym
                                              umieszczam tego "posta". Jak to zrobiłeś przecież tego nikt nie czyta? Wszyscy
                                              co sa przeciwko SRT proponuje aby zajeli sie czyms ciekawszym. Pograjcie sobie
                                              np w QUAKE LIVE tam zdobedziecie fragi a tu marnujecie czas. Bo to forum TO
                                              wielkie GÓWNO. Szkoda słów.
                                      • Gość: gość Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 22:18
                                        Ja byłem posiadaczem Hondy byłem na zlocie super zabawa npopieram
                                        takie akcje fajnie mieć pasje pozdro dla
                                        wszywww.youtube.com/watch?v=V9lGcr-
                                        xrWQ&translated=1stkich
                                      • Gość: Purpelinka Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.09, 22:19
                                        Zebym jeszcze miala czym zapier***ać....

Jestem kmiotem z SRT, mam swojego trabanta należe do spółki i jest mi z tym
                                        dobrze. Alleluja :)
                                        • Gość: Zajcu Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 22:31
                                          Zapraszamy zobaczyć skodę 100 to nie zwykły już widok teraz :)
                                  • Gość: MrcZk Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.16.49.lan.e-wab.pl 23.06.09, 18:46
                                    zawsze sie znajdzie ktos kto ma o czym napisac na forum :) Wałbrzych jest tak smutnym miastem, ale jeszcze smutniejsze jest to ze znajda sie w nim ludzie na tyle glupi ze beda nieustannie czepiac sie o co tylko sie da.
                              • Gość: anka Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.chello.pl 17.10.09, 14:28
                                dyboss i wreszcie mądre słowa :)
                                ja tam do STR nie należę ale mnie cieszy że młodzi coś robią razem wspólnie
                                solidarnie :)
                                ale ludzie jak to ludzie zamiast się dogadać lepiej porwać się do szabel tudzież
                                słoików....
                                może wystarczyło by jakby jeden drugiego zrozumiał uszanował. wiesz jakbym miała
                                małe dziecko to też by mnie złościła trąbiąca kolumna...może warto ludziska
                                pomyśleć o kompromisie??
                                może trąbcie sobie na zdrowie starając się to robić chociażby za minute 22??
                                może to pomoże??
                                ja trzymam za Was kciuki żebyście się nie dali stłamsić a reszta przeciwników i
                                wojowników klawiatury niech mówi co chce.
                                życzę szerokości przyczepności i wytrwałości :)
    • Gość: ... Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.06.09, 23:16
      Jak kmioty - to jechały
      • Gość: Haro Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.18.61.lan.e-wab.pl 22.06.09, 00:02
        Oczywiscie nie ma problemy zorganizowanie tego o sensowniejszej porze, np. 21.
        Jednak z wlasnego doswiadczenia wiemy, ze przeszkaadzamy wtedy innym uczestnikom
        ruchu. Tak duza kolumna aut (pierwszego ani ostatniego nie widac) moze
        przysporzyc kolejnych pretensji, a tego chcielibysmy uniknac.
    • Gość: Twoja stary Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.09, 00:33
      A jak twoja stara najebana drze pizde na ulicy to w porzadku jest ??
      • Gość: Zajcu Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 01:05
        Kolejny oszołom próbujący dziwnych zagrywek.
        Marna prowokacja
        Jak tak masz ze swoją mamą to bardzo ci współczuję
        • Gość: Silv3r Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.09, 01:09
          Ignoruj... Takich trzeba ignorować :)
          • Gość: tt Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.09, 08:12
            mieszkam na piaskowej. widziałem ten przejazd. nie wiem kiedy był poprzedni,
            pewnie nie było mnie w domu. powiem tak. facet który jechał na czele kolumny
            żółtą megane niech nie wciska kitów że jest super i jeździ przepisowo, a
            przynajmniej nie stwarza zagrożenia na drodze. wiele razy widziałem jak ludzie
            uciekali jak wyjeżdzał od strony skrzyżowania w stronę żabki. silnik przerobiony
            na gaz, dzięki końcówce z auchan za 30 zł tak mu pierdzi że słychać go z daleka.
            każda naklejka na tym starym tryplu dodaje mu ok. 4 KM. każdy spoiler musi
            dociskać jego diabelską maszynę do ziemi, bo inaczej odleciałaby. ten debil
            rozpędza się od skrzyżowania i z rykiem silnika piłowanego na jedynce przejeżdża
            koło wyjazdu od strony garażu i piłuje aż do skrzyżowania koło szpitala. czasami
            stoję i czekam aż kogoś skasuje i zrobi krzywdę. rozumiem że chce zaimponować
            dziewczynom na przystanku, ale to gó...arski szpan i jak kiedyś rozpadnie mu się
            silnik na ich oczach, to będzie siara na całe miasto. stwarza zagrożenie na
            drodze i tyle, wasze słodkie pierdzenie nic tu nie zmieni. to nie jest
            pokazywanie że w mieście są jeszcze młodzi ludzie. to jest totalny brak
            odpowiedzialności. jeżeli waszym zdaniem to jest wybór albo to, albo picie i
            palenie w bramie, to znaczy że macie kompleksy, problemy ze sobą i słabą
            psychikę. czas dorosnąć, bo jak na razie, nawet jeżeli nie jesteście młodzi, to
            zachowujecie się jak szczyle. nikt nie chce was oczerniać. nikt wam nie
            zazdrości tych trupów na których stosujecie wiejski tuning, aż wam słoma z rury
            wydechowej wypada. żyjcie i dajcie żyć innym.
            pozdrawiam.
            • Gość: cani Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: 188.33.60.* 22.06.09, 08:32
              heh skoro ma takiego trupa to nie dalby rady pilowac auto na mega wysokich obrotach do tego stopnia zeby zagrazac uzytkownikom drogi...sam piszesz ze silnik sie rozpadnie skoro tak sadzisz to po co zaraz zaprzeczasz sobie ze jezdzi jak wariat? nie naleze do SRT ale wydaje mi sie ze tacy jak ty robicie tu duzo zamieszania o nic...po co sie czepiasz? jego silnik i jego sprawa moze wlasnie chce go rozwalic jesli w twoim mniemaniu jazda na wysokich obrotach to jest rozwalanie silnika. wstydzic powinnismy sie wtedy kiedy na ulicach naszego miasta leza zarzygani i obszczani pijacy. Przestancie sie czepiac bo to jest chore...czepiasz sie jazdy innych a powinienes najpierw popatrzec na siebie jak jezdzisz ty...na pewno nigdy nie miales jakiejs"wpadki"??? a moze nie miales bo nie masz prawka i nie jezdzisz...ci co nie moga za duzo to nie popelniaja bledow zadnych:D Mieszkam na piaskowej i rowniez widzialam jak przejezdzali kolumna...i nie wciskaj kitu bo jechali wrecz bym powiedziala wolno...a lepsze takie dzwieki po tuningu niz podobny halas tylko zwiazany ze slym stanem auta!!! Czepiacie sie i tyle moge podac pelna liste tematow do ktorych powinniscie sie przyczepic ale ten na niej nie bedzie widnial. Auta bez przegladow sa wiekszym zagrozeniem na drodze niz tuning kolumna z SRT i klaksony..proponuje czepcie sie tego a nie jak zwykle walbrzyszanie palni nienawisci do tych ktorzy potrafia cos wspolnie zrobic. wstyd mi ze w tym miescie sa tacy "nieoswieceni" ludzie z zawezonymi pogladami. Ja osobicie z checia wzielabym udzial w podobnej imprezie SRT a czesci mieszkancom polecam wrzucic na luz bo na serce umrzecie w koncu tyle sie tu dziej bulwersujacych rzeczy przejazd aut 2 razy do roku, fajerwerki w sylwestra, a dni walbrzycha to juz w ogole podwyzszone ryzyko dla zawalowcow...:D pozdrawiam
              • Gość: gosc Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.09, 08:54
                jestem młody ( czyli nie jestem zgredem ), nie mam nawet 50 tyś. przejechane,
                benzyna ponad 100 KM firmowo, bez wsiowego tuningu i lubię depnąć, tam gdzie
                nikomu nie zagrażam, dla własnej przyjemności a nie żeby panienki na przystanku
                zwróciły na mnie uwagę. nigdzie nie było napisane że oni jechali jak debile w
                tej kolumnie, czytanie ze zrozumieniem się kłania. jeżeli chcecie się czymś
                chwalić, to najpierw trzeba mieć czym. Niech sobie swoim trupem piłuje bocznymi
                drogami, tam gdzie co najwyżej będzie mógł być pretendentem do nagrody Darwina,
                nie w centrum miasta.
            • Gość: Zajcu Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 10:28
              Brawo,a więc odezwał się kolejny człowiek, co wie o czym mówi.
              Części z Tesco to chyba ty wrzucasz do swojego wozidła.
              Starymi trupami rozpadającymi, żebyś się nie zdziwił, że te trupy dłużej
              pojeżdżą niż twoje "nowe" auto.
              Gaz to chyba sam masz w aucie i nie tylko bo raczej nie ta meganka.
              Nikt tu nie wciska, że jeździ przepisowo bo nie ma takiego kierowcy.
              Jeśli dobrze kojarzę megankę to ona nie ma żadnych spoilerów dołożonych więc
              przestań pier... farmazony o czymś czego nie ma.
              Kompleksy?? Gdzie tu widzisz kompleksy?? Porównujesz zamiłowanie do aut z
              pijaństwem i paleniem. No to brawo chyba sam masz kompleksy w takim razie na tym
              punkcie. Żal dupe ściska, że my mamy auto a ty najwidoczniej.
            • Gość: Ixi Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.06.09, 12:14
              Jesli chodzi o tego kolesia z żółtej meganki to...z taką prędkościa wjeżdża na
              nasze osiedle tą pierdzącą machiną,że wszystkie mamy z dziećmi przed nim
              uciekają.... a ostatnio sam bym się znalazł pod jego kołami...fascynat
              bezpiecznej jazdy...akurat;(
    • Gość: Nexisis Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.06.09, 11:08
      niektórzy mają zainteresowania i może po prostu potrafią się bawić
      połowa z was to tylko potrafi marudzić i wypisywać takie rzeczy...
      i czemu anonimowo? bo tak najłatwiej . Nikt nie rozwala, nie niszczy mienia
      publicznego dla was najlepiej by było jakby się piło, ćpali i rozwalało co
      popadnie a skoro takie macie o ludziach zdanie to może byście się przekonali i
      porozmawiali z osobami z tego klubu bądź na spotkaniach i wtedy oceniali. Ludzie
      opanujcie się!! a nie tylko pojazd !
    • Gość: moli Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.chello.pl 22.06.09, 11:17
      Cały blok tych pojebanych gó...arzy co mając Hondę uważają że im wszystko
      wolno.A jak nie ma na benzin to grzecznie mieszkają z mamusią i biedaczki
      czekają do soboty.A wtedy są szybcy wciekli mocni.
      • Gość: Zajcu Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 11:23
        Ooo teraz zaczynamy najazd na Hondę. Pociesze Cię, że nikt z nas posiadaczy
        Hondy nie siedzi grzecznie u mamusi tylko pracuje cały tydzień, a nie się
        opitala jak większość z was i bredzi na tym forum.
        Fakt, że do soboty bo zazwyczaj wtedy mamy wolne i możemy się pobawić.
        Nikt tu nie jest szybki, a tymbardziej wściekły. Naprawdę za dużo filmów ludzie
        się naoglądaliście. Weście się lepiej za coś pożytecznego np. zróbcie coś żeby
        dzieciaki nie piły tyle i nie szlajały się bez celu po nocach.
        • Gość: cani Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: 89.108.248.* 22.06.09, 11:40
          owszem jestem wsciekla...jak czytam niektore posty...ludzie zazdoscicie tym co maja dobre auta albo tym co w ogole je maja? nie rozumiem w ogole problemu ktory sie wywiazal przejechali i juz a wy nadaj wsrod tej samej nienawisci...oni jechali bawili sie byli szczesliwi a wy siaedzac w oknach jak babcie i dzidzie narzekaliscie a teraz zamieniliscie miejsce, z okna siedliscie przed komputer ale zajecie to samo narzekanie...walbrzych:/ porazka!!! puknijcie sie w te puste glowy mi juz slow brakuje...swoja droga SRT kiedy macie jakies spoty bo ja z checia przyjde pooglaac usmiechniete twarze i zyczliwych sobie ludzi bo w tym miescie jak widac m.in. na tym forum o to trudno!!!
      • Gość: Nexisis Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.06.09, 11:39
        skoro masz do tego klubu jakieś ale to może byś przyjechał i nam to powiedział:
        nie najlepiej na forum wypisywać... a skoro masz takie zdanie to się przekonaj
        jakim jesteśmy naprawdę klubem śmieszy mnie takie coś ze nie mając pojęcia o
        ludziach i o tym klubie zaczynacie bezsensowne tematy ! Takie zachowanie
        doprowadaz do tego że sami siebie ośmieszacie i wy zniżacie się do poziomu
        kmiotów, . Nie znacie ludzi ani klubu, nie mieliśćie z nami stycznośćiby móc
        porozmawiać .
        po to istnieje forum nasze byście wiedzieli o naszym klubie gdzie zawsze możecie
        nas zapytać o coś czy uzyskać jakiś informacji.
        Nie jesteśmy jakimś klubem gdzie się ukrywa i prowadzi swoje tajemnicze fora
        więc nie rozumiem tego na nas rozgłosu. Gdyby Wałbrzych dał możliwość na
        przedstawienie nas Jako Klub to na pewno byście się przekonali co do nas . W
        razie jakiegoś problemu czy awarii myślę że moglibyście liczyć na pomoc tych
        właśnie Kmiotów co nas nimi nazywacie WIĘC nie mówcie nam że jesteśmy nimi ! Nie
        znacie nas a ubliżacie bo tak najłatwiej.
        • Gość: fg Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.09, 12:16
          przy następnym przejeździe już będzie na was czekała policja. rodzice wtedy
          dostaną po kieszeni. tyle w tym bezsensownym temacie.
          • Gość: Purpelinka Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.09, 12:51
            uuuu jumamy się bać? Dzięki Bogu sami pracujemy na swoje auta, a
            rodzice nam nie dokładają moze dlatego, że większośc ma swoje
            rodziny ;]
            Ostatnio starsza Pani stała przy drodze na pasach chciała przejśc,
            zobaczyła kolumne aut trąbiących to sama zaczeła do Nas machać!

Mam tak na prawde w dupie to co tutaj mówicie i jak Nas poniżacie.
            My znamy swoja wartośc, wiemy na czym polegaja Nasze spoty, wiemy,
            ze mozemy na sobie polegać! Zazdrość Wam bije z oczu, ze my się
            świetnie bawimy a Wy siedzicie w domu przed telewizorem i
            prowadzicie swoje monotonne życie. W dzieciństwie zapewne staliście
            w bramie i piliście wińska! My tacy nie chcemy być! Większośc z Nas
            pracyje w dobrych firmach, biurach.. i moze sie jeszcze okazać, ze
            jedna taka osoba własnie siedzi na stanowisku obok. Śmierdzi tu na
            kilometr chamstwem i zazdrością!

Cani zapraszam na stronę www.streetracingteam.pl :)
          • Gość: Zajcu Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 13:48
            Jacy rodzice?? O czym ty bredzisz??
            To, że jestem młody to nie znaczy, że rodzice dają mi na auto.
            Sam się lepiej weś do pracy, a nie pitolisz na forum brednie
        • lastwarrior666 Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze 22.06.09, 12:17
          Koledzy i koleżanki z klubu nie dyskutujcie z nimi bo to nie ma sensu, na każde
          wasze zdanie mają 5 nowych i nie ma szans ich przegadać. Młodzi ludzie a
          zachowują się jak stare zgredy, co to będzie jak oni będą starsi - strach pomyśleć.
          Tak jak ktoś wcześniej napisał, byli przejechali i koniec a tutaj dalej żale i
          pretensje.
          Do kolegi gościa, Ty nie wskazuj nikomu jakimi drogami ma jeździć, nie jesteś od
          tego by kogoś tutaj pouczać.
          Założę się,że gdyby ten klub był bardzo znany w Polsce, promowany na TVN turbo
          czy gdzieś tam jeszcze to nikt by nic nie mówił, każdego by duma rozpierała że
          to nasz klub, wałbrzyski. Zamiast się cieszyć, że coś robią dla siebie, dla
          Wałbrzycha to nie - tylko zgnoić wszystko, zbluzgać bo młody biedny chłopaczek
          jeden z drugim śpi o 23. Tylko, że jak jeden z drugim siedzi na ławce pije piwo
          i drze się to wszystko ok, tak?
          • lastwarrior666 Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze 22.06.09, 12:19
            ty lepiej swojego dzieciaka pilnuj :) taka moja propozycja.
            • Gość: Haro Re: Znowu kmioty z SRT jechali na klaksonach prze IP: *.18.61.lan.e-wab.pl