GoĹÄ: jola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 22:19 Jak w temacie gdzie w okolicy Wałbrzycha kupię odzież medyczną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: heniek Re: Gdzie w okolicy kupie odzież medyczną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 09:03 w pupie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gr Re: Gdzie w okolicy kupie odzież medyczną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 09:08 Witaj na ulicy armii krajowej jest sklep zaopatrzenia medycznego po lewej stronie przed cpn statoil tam był kiedys meblowy.tam dostaniesz odzież medyczną pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: DO KUPUJACEGO Re: Gdzie w okolicy kupie odzież medyczną IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.07.09, 13:40 ja mam ten sam problem w swidnicy sa mundurki po 200 zl + obuwie z 50 zl i czasem w szpitalu sprzedaja odziez ale to chyba raz na pol roku czy jakos tak a co ci konkretnie trzeba i do czego Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kat Re: Gdzie w okolicy kupie odzież medyczną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 22:21 Dołączam się do pytania. Wiem że kiedyś na sienkiewicza mieli mundurki medyczne ale deptam tam już kilka dni i kończy się na całowaniu rolet ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: do kupujacych Re: Gdzie w okolicy kupie odzież medyczną IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.08.09, 23:05 do kupujacych podobno sa na andersa 91 tam maja lub na allegro albo swidnica tylko ze juz tam ceny siegaja 200zl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ;-) Re: Gdzie w okolicy kupie odzież medyczną IP: 212.160.143.* 05.08.09, 07:24 na alledrogo są takie mundurki dla pielęgniarek i pań doktor w dziale erotycznym - osobiście jestem zdania, że dziś w dobie dość dużej konkurencji na rynku medycznym taki strój zwiększy szansę na podwyżki, czy lepszą pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tutejszy Re: Gdzie w okolicy kupie odzież medyczną IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.08.09, 10:27 Witam Zgłoś się do firmy Boxmet Medical w Pieszycach. Oni są producentem odzieży medycznej, dla ratoników medycznych i innych specjalistycznych. Ceny przystępne i jakośc dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Belmed Re: Gdzie w okolicy kupie odzież medyczną IP: *.ghnet.pl 03.09.09, 20:27 Zapraszam do mojego sklepu internetowego www.belmed.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: praktykant do belm Re: Gdzie w okolicy kupie odzież medyczną IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.09, 21:15 no troche drogo belmet bo ja jestem praktykantem wiec 100 zl za mundurek troche drogo jeden kupilem za 60 zl caly komplet ale juz tego sklepu nie ma i jak widac na fotce to wcale nie sa takiej dobrej jakosci Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dido Re: Gdzie w okolicy kupie odzież medyczną IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.09, 00:08 Jola,jeśli pracujesz u pracodawcy i nie daje fatałaszków to do Sądu Pracy.Jeśli jesteś na własnym rozrachunku to popytaj dziewczyn w szpitalach na izbie przyjęć.Na pewno ci powiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
mareksawi Re: Gdzie w okolicy kupie odzież medyczną 28.09.09, 10:33 Zobacz odzież medyczna Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: przyjaciel Re: Gdzie w okolicy kupie odzież medyczną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 12:16 Prowadzę firmę, która produkuje odzież medyczną, możliwość wysłania pocztą. Proszę o kontakt na przyjaciel67@poczta.onet.pl. wyślę katalog elektronicznie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pielegniarkapola Re: Gdzie w okolicy kupie odzież medyczną 25.07.23, 11:09 Witaj z czystym sercem mogę polecić Tobie odzież medyczną marki Colormed. Mają tam duży wybór bluz medycznych, scrubsy medyczne , sukienki medyczne itp. Z tego co widziałam to też dla facetów jest spory wybór spodni i bluz medycznych. Koniecznie rzuć okiem na ich stronę www.colormed.pl Odpowiedz Link Zgłoś