Dodaj do ulubionych

Gdzie w okolicy kupie odzież medyczną

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 22:19
Jak w temacie gdzie w okolicy Wałbrzycha kupię odzież medyczną.
Obserwuj wątek
    • Gość: heniek Re: Gdzie w okolicy kupie odzież medyczną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 09:03
      w pupie
      • Gość: gr Re: Gdzie w okolicy kupie odzież medyczną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 09:08
        Witaj na ulicy armii krajowej jest sklep zaopatrzenia medycznego po
        lewej stronie przed cpn statoil tam był kiedys meblowy.tam
        dostaniesz odzież medyczną pozdrawiam
    • Gość: DO KUPUJACEGO Re: Gdzie w okolicy kupie odzież medyczną IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.07.09, 13:40
      ja mam ten sam problem w swidnicy sa mundurki po 200 zl + obuwie z
      50 zl i czasem w szpitalu sprzedaja odziez ale to chyba raz na pol
      roku czy jakos tak a co ci konkretnie trzeba i do czego
      • Gość: kat Re: Gdzie w okolicy kupie odzież medyczną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 22:21
        Dołączam się do pytania.
        Wiem że kiedyś na sienkiewicza mieli mundurki medyczne ale deptam
        tam już kilka dni i kończy się na całowaniu rolet ;))
    • Gość: do kupujacych Re: Gdzie w okolicy kupie odzież medyczną IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.08.09, 23:05
      do kupujacych podobno sa na andersa 91 tam maja lub na allegro albo
      swidnica tylko ze juz tam ceny siegaja 200zl
      • Gość: ;-) Re: Gdzie w okolicy kupie odzież medyczną IP: 212.160.143.* 05.08.09, 07:24
        na alledrogo są takie mundurki dla pielęgniarek i pań doktor w dziale erotycznym
        - osobiście jestem zdania, że dziś w dobie dość dużej konkurencji na rynku
        medycznym taki strój zwiększy szansę na podwyżki, czy lepszą pracę.
        • Gość: tutejszy Re: Gdzie w okolicy kupie odzież medyczną IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.08.09, 10:27
          Witam
          Zgłoś się do firmy Boxmet Medical w Pieszycach. Oni są producentem
          odzieży medycznej, dla ratoników medycznych i innych
          specjalistycznych. Ceny przystępne i jakośc dobra.
    • Gość: Belmed Re: Gdzie w okolicy kupie odzież medyczną IP: *.ghnet.pl 03.09.09, 20:27
      Zapraszam do mojego sklepu internetowego www.belmed.pl
    • Gość: praktykant do belm Re: Gdzie w okolicy kupie odzież medyczną IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.09, 21:15
      no troche drogo belmet bo ja jestem praktykantem wiec 100 zl za
      mundurek troche drogo jeden kupilem za 60 zl caly komplet ale juz
      tego sklepu nie ma i jak widac na fotce to wcale nie sa takiej
      dobrej jakosci
      • Gość: dido Re: Gdzie w okolicy kupie odzież medyczną IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.09, 00:08
        Jola,jeśli pracujesz u pracodawcy i nie daje fatałaszków to do Sądu Pracy.Jeśli
        jesteś na własnym rozrachunku to popytaj dziewczyn w szpitalach na izbie
        przyjęć.Na pewno ci powiedzą.
        • mareksawi Re: Gdzie w okolicy kupie odzież medyczną 28.09.09, 10:33
          Zobacz odzież medyczna
          • Gość: przyjaciel Re: Gdzie w okolicy kupie odzież medyczną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 12:16
            Prowadzę firmę, która produkuje odzież medyczną, możliwość wysłania pocztą.
            Proszę o kontakt na przyjaciel67@poczta.onet.pl. wyślę katalog elektronicznie.
            Pozdrawiam
    • pielegniarkapola Re: Gdzie w okolicy kupie odzież medyczną 25.07.23, 11:09
      Witaj z czystym sercem mogę polecić Tobie odzież medyczną marki Colormed. Mają tam duży wybór bluz medycznych, scrubsy medyczne , sukienki medyczne itp. Z tego co widziałam to też dla facetów jest spory wybór spodni i bluz medycznych. Koniecznie rzuć okiem na ich stronę www.colormed.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka