Dodaj do ulubionych

Dobry ginekolog-Wrocław

23.08.04, 15:23
Witam...na tym forum jestem nowa a właściwie jestem jeszcze w
dziale "poronienia";(ale chciałam się dowiedziec od wszystkich szczęśliwych
mam czy mogłybyscie mi polecic tych którzy sie Wami opiekowali.Znacie może
ginekologów z praktyka w szpitalu? Gdzie najlepiej rodzic jest we Wrocławiu.
Za wszystki informacje serdecznie dziekuje.
Aga
Obserwuj wątek
    • a.rokosz Re: Dobry ginekolog-Wrocław 24.08.04, 00:10
      Polecam dr Preeti Agrawal z przychodni na Pabianickiej. Rodziłam na
      Kamieńskiego i bardzo sobie chwalę. Jak masz jakieś pytania , to chętnie
      porozmawiam: GG:3114707
      • drabo2003 Re: Dobry ginekolog-Wrocław 25.08.04, 17:53
        dr.Agrawal przyjmuje również w przychodni przy ul . Legnickiej 61. Pozdrawiam .
        Kaśka.
        • kali_jj Re: Dobry ginekolog-Wrocław 02.09.04, 22:52
          Witam.
          Rodziłam w marcu.
          przez całą ciąże byłam pod opieką lekarzy z Mediconceptu (Krzycka94).Prywatna w
          sumie-klinika.TEraz za sama wizyte bodajże 70 pln. Dwoje lekarzy:Wiktor Jarosz
          i Marta Balcerek-ona pracuje na Kamieńskiego. Gdyby nie to, że gdy zaczął się
          poró miała dyżur w klinice byłaby cięła mnie..(miałam zalecana cesarkę)..
          Babeczka super..młoda, zaufałam jej i nie zawiodła mnie.. serdeczna,
          przyjacielska i fachowa..
        • kali_jj Re: Dobry ginekolog-Wrocław 02.09.04, 22:54
          sama klinika i położne..do rany przyłóż
        • czamon Re: Dobry ginekolog-Wrocław 04.04.05, 18:25
          Moge prosic o dokładne namiary na dr. Agrawal. (adres, telefon i cene)
          pozd.
          Monika
    • margarettka Re: Dobry ginekolog-Wrocław 24.08.04, 21:23
      polecam prywatna przychodnie Corfamed na Kluczborskiej, supermila i fachowa
      obsluga, cena wizyty 40 zl (z USG i cytologia). Przyjmuje tam 4 lekarzy, w tym
      jedn kobieta. Ja chodze do dr Bielickiego, lekarz z glowa na karku, prowadzil
      moja ciaze i naprawde wie co robi.
      • katse Re: Dobry ginekolog-Wrocław 18.10.04, 10:39
        odradzam. bardzo odradzam ta przychodnie.
        trafilam na lekarza ktory na 6 tygodniowa ciaze powiedzial ze to jeszcze nie
        ciaza, nie zalalozyl karty ciazy i kazal przyjmowac duphaston. zaplakana
        wrocilam do domu.
    • polibius Re: Dobry ginekolog-Wrocław 24.08.04, 21:34
      Witaj, a ja polecam dr Zb. Saczko. Pracuje w szpitalu na Brocowie ( o ile
      jeszcze ten szpital funkcjonuje). Lekarza tego poleciły mi koleżanki, z których
      u jednej prowadził ciążę, a u drugiej najpierw leczył bezpłodność, a następnie
      szczęśliwie prowadził ciążę :-). U mnie ciąża przebiegała bez żadnych
      problemów, chodziłam zatem tylko na typowe, rutynowe comiesięczne kontrole, ale
      już na kilka tygodni przed porodem kazał mi przychodzić na pomiar ktg, zlecił
      także badanie na chlamydię itp . Poród zaczął się nieco przed terminem i miałam
      to szczęście, że trafiłam na jego dyzur. O ile ciąża przebiegała idealnie, to
      niestety poród niekoniecznie, po kilku godzinach dr Saczko podjął decyzję o
      cesarce. I dzieki mu za to, gdyż z maluszkiem mogłoby być kiepsko. Po 5
      miesiącach rany po cc prawie nie widać a i tak nacięcie wykonane jest bardzo
      nisko. Podczas obchodu jeden z lekarzy powiedział mi, ze rany po cc, którą szył
      dr Saczko nie musi sprawdzać, gdyż on jest najlepszym lekarzem od cc. Ale
      oczywiście sprawdził :). POlecam zaarówno ten szpital, jak i tego lekarza.
      Jeżeli zaś finanse Ci pozwolą, to pójdź również do szkoły rodzenia, która
      prowadzi położna Dorota Fortunko, też udało mi się na nią trafić podczas
      porodu.
      Jeżeli mogę Ci jeszcze coś poradzić, to wybieraj sobie lekarzy, którzy są
      zatrudnieni w szpitalu, w którym będziesz rodzić. TO bardzo pomaga.
      Jeżeli masz jakiekolwiek pytania, to pisz na priva,
      Buziaki
    • andrzej1971 Re: Dobry ginekolog-Wrocław 13.10.04, 14:52
      Żona rodziła w trzebnicy w sierpniu. We Wrocławiu remontowali Kamińskiego,
      Brochów nie przyjmował nowych pacjentek, 1 Maja odradzają wszyscy znani nam
      lekarze. Wyboru brak.
      Lekarz: Ciaputa - Pracował na Brochowie w szpitalu i jednocześnie w Dolmedzie.
      Teraz przyjmuje na Nowym Dworze w Przychodni.
      • kkarioka Re: Dobry ginekolog-Wrocław 15.11.04, 15:47
        Cześć
        A ja właśnie rodziłam na placu I Maja i jestem bardzo zadowolona. w brew pozorom
        szpital wygląda obskórnie z zewnątrz ale w środku super obsługa, mili lekarze,
        salowe bardzo życzliwe. miałam bardzo ciężki poród ponad 23 godziny. Prowadził
        mnie Jarosław Papież pracuje na I Maja, jak rodziłam to pomimo że był w domu
        byliśmy pod telefonem kontaktowaliśmy się co dwie godziny a z samego rana
        przybiegł powitać moją córkę. Polecam, cudowny człowiek i super szpital.
        Pa. Kasia
      • mamaskarba Tylko nie Ciaputa!!! 22.02.05, 23:16
        Nie widział mojej trzymiesięcznej ciąży, zastrzykami wywoływał miesiączkę,
        chciał leczyć hormonami, dobrze, że mnie moja intuicja nie zawiodła, bo
        zrobiłby mi wielką krzywdę! Chciałam go pozwać do sądu i okazało się, że nie ma
        mnie w rejestrze w Dolmedzie mimo, iż leczyłam się u niego ponad pięć lat! Z
        tego co wiem, to spraw ma założonych dużo, możnaby książkę napisać, aż dziwne,
        że jeszcze gdzieś przyjmuje.
        • monkastonka Re: Tylko nie Ciaputa!!! 23.02.05, 09:02
          Potwierdzam u mnie tez nie widział ciąży i mówił że mam urojenia choc na drugi
          dzień poszłam do kogoś innego i ciąże potwierdził na całe szczęście dla mnie
        • inga_iga Re: Tylko nie Ciaputa!!! 05.04.05, 23:08
          ja także nie mam dobrych wspomnień co do tego lekarza,co prwada u mnie od razu
          rozpoznał ciąże, ale nie założył mi książeczki, a jedynie badanie to było
          usg.Po 3 wizytach u niego szybciutko zmieniałam lekarza.
    • guinda Re: Dobry ginekolog-Wrocław 17.11.04, 02:54
      Polecam dr. Mariusza Sidora - przyjmuje w pryw. poliklinice "na Grobli", ale to
      sie miesci na Hirszfelda, jest on tez zast. ordynatora na Brochowie.
      Zreszta ten szpital tez polecam, rodzilam tam to wiem co mowie!
      No i na koniec polecam szkole rodzenia na Brochowie ktora prowadzi polozna
      Dorota Fortunko. Moge smialo powiedziec ze porod wspominam milo, a
      bedac "absolwentka" szkoly rodzenia wiedzialam co i jak (jak oddychac itp itd,
      wiedzialam jak wyglada sala na ktorej bede rodzic, jakie zasady panuja w tym
      szpitalu w trakcie porodu i po, co ma robic moj maz, itd.) i od momentu
      przybycia do szpitala po niecalych 3 godz bylo po wszystkim - urodzilam zdrowa
      coreczke, ktora wlasnie domaga sie nocnego cycusia.
      Ale im naslodzilam! ale naprawde polecam.
      • neska27 dr.Domin 17.11.04, 14:18
        Dziewczyny!!! Poszukuję dr.Domina który do niedawna przyjmował w Vicie na
        Oławskiej.Czy któraś wie co z nim , czy jeszcze przyjmuje , jak tak to gdzie????
        To taki bardzo sympatyczny starszy pan. Pozdrawiam.
    • gogo0674 Re: Dobry ginekolog-Wrocław 19.12.04, 14:21
      Ja polecam z całego serca pania doktor Małgorzate Winiarską,przyjmuje
      prywatnie na Ul.W.Pola,pracuje na Kaminskiego,prowadziła moje dwie
      ciaże ,chodze do niej juz 9 lat
      mój GG 4727125
    • agaw00 Re: Dobry ginekolog-Wrocław 14.02.05, 09:43
      dziewczyny czy któras z Was chodziła do Dolnosląskiego Centrum Ginekologicznego
      na Krynickiej i może mi polecic jakiegos lekarza
      • makana Re: Dobry ginekolog-Wrocław 16.02.05, 16:23
        plecem generalnie Poliklinike na Grobli miesci sie przy Pl.Hiszfelda tel
        3380078 ja akurat chodze do dr Piotra Woytonia - wice ordynator Brochowa i
        jestem bardzo zadowolona urodziłam dwie dziewczynki opieka super przez cały
        okres ciąży w kązdej chwili szpital (oby nie trzeba było) mam wiele koleżanek
        które tam chodzą i są zadowolone robią komplesksowe badania we wszystkich
        kierunkach poród; na brochowie rodziłam i jestem bardzo zadowolona świetna
        szkoła rodzenia i super położne polceam Panią Dorotę Fortunko i Monike
        Przestrzelską mozna się umówic prywatnie i będą przy pordzie kasia

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka