gawliki 23.01.05, 17:14 DUZY WYBOR UBRANEK DZIECIECYCH! ZAPRASZAM WROCLAW UL.SIENKIEWICZA 37/39 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonapa Re: TANIA ODZIEZ Z HOLANDII MALO UZYWANA! 24.01.05, 11:12 możesz napisać, w ktorym to jest miejscu. Sienkiewicza jest dluga... Czy dla starszych dzieci też jest coś fajnego /9 i 6 lat/ Odpowiedz Link
gawliki Re: TANIA ODZIEZ Z HOLANDII MALO UZYWANA! 31.01.05, 15:45 dla starszych tez jest wybor.co msaxymalnie tydzien dostawa.sklep jest nowy,musze sierozeznac co idzie. niezbyt potrafie opisac w ktorym miejscu,przy komputerach?za sukniami slubnymi,ktore sa na rogu.nie wim czy pomoglam Odpowiedz Link
kali_jj Re: TANIA ODZIEZ Z HOLANDII MALO UZYWANA! 31.01.05, 21:45 miałam się wybrac do Ciebie ale pogoda sama widzisz... brrrrrrrr pozdrawiam Odpowiedz Link
gawliki Re: TANIA ODZIEZ Z HOLANDII MALO UZYWANA! 03.03.05, 09:43 mam mase super dzinsow i innych spodni na WAS mamusie,naprawde polecam,warto zobaczyc jesli jestescie w poblizu.i piekne oryginalne bluzki i bluzy na mezow! zapraszam Odpowiedz Link
ewam78 Re: TANIA ODZIEZ Z HOLANDII MALO UZYWANA! 07.03.05, 13:25 byłam, ale jestem średnio zadowolona, jak dla mnie za mało towaru do wyboru i panna ekspedientka nie ugodowa, wybrałam trzy ubranka (a propos b. ładne) na dzieciaczki razem 21 zł, i chciałam zapłacić 100, nie miała wydać, więc zaproponowałam 20 zł z drobnych a panna wysłała mnie - w 9 miesiącu ciąży, na rozmiankę, tak więc wybaczcie ale za tę 1 złotówkę zraziłam się do sklepu. Odpowiedz Link
gawliki Re: TANIA ODZIEZ Z HOLANDII MALO UZYWANA! 09.03.05, 08:50 bardzo CIE przepraszam,to pracownica-nieprzytomna jak zwykle-dziwne,bo drobne dostarczam jej czesto..../jestem w szoku,ze za 1zl kazala w Ciazy leciec rozmieniac.ale podejrzewam ze juz sie wszystkiego boi,bo ostatnio dostala pare niemilych slow ode mnie-oczywiscie nie za darmo!przepraszam jeszcze raz!!! a towaru wiecej nie da sie wylozyc,bo malo miejsca.ale nowy dokladam min 1raz w tygodniu.zapraszam,nie zrazaj sie niemila pracownica(a propos chce ja zmienic,tylko siedze z dzidzia w domu i nie mam jak szukac) pozdrawiam i zeby porod byl bezbolesny... Odpowiedz Link