Dodaj do ulubionych

Gdzie we Wrocławiu kupic ciuszki ciążowe

21.03.05, 10:22
Dziewczyny moze znacie pare fajnych miejsc: sklepów czy targowisk. Jestem
dopiero w 2 miesiącu i przestałam się mieścic w cokolwiek:)kiedys widziałam u
kolezanki takie super spodnie których krój kończył się barzo nisko-pod
brzuchem a zwieńczone były szerokiem pasem z materiału. Gdzie takie cuda
dostać?
Obserwuj wątek
    • gupik Re: Gdzie we Wrocławiu kupic ciuszki ciążowe 21.03.05, 12:04
      W H&M na Bielanach (galeria przy Tesco) i w sklepie "9 miesięcy"
      www.9miesiecy.com.pl/kontakt.php
      Ja tam kupiłam dwie pary spodni i fajną tunikę. Zresztą za jakiś miesiąc będę
      je sprzedawała, pewnie na Allegro :) I jeszcze chcę sprzedać rudą sukienkę z
      grubego sztruksu oraz świetną, elegancką kremową bluzkę H&M MAMA. (zakładałam
      ją do pracy w banku, optycznie zmniejsza brzuch;))
      Jeśli przewidujesz też. tzw. zakupy z drugiej ręki, możesz do mnie wlecieć i
      przymierzyć. Mogę Ci najpierw zrobić zdjęcia tych ubrań i wysłać na mejla.

Te spodnie co prawda nie kończą się pod brzuchem, tylko cały zakrywają, ale to
      b.fajny patent, bo jak siadasz, to nic cię pod brzuchem nie pije, a gumka z
      tyłu dopasowuje do obwodu w pasie.

Acha - jest jeszcze parę fajnych sklepów internetowych, tylko wiadomo - nie
      przymierzysz przed zakupem. niby można w ciągu 2 tyg. odesłać, jesli coś nie
      pasuje, ale to dodatkowa fatyga. Najlepiej fizycznie w sklepie zakupić ;) :)

Pozdr.

Gupik
      (mieszkam na Szybowcowej przy Biedronce)
    • makana Re: Gdzie we Wrocławiu kupic ciuszki ciążowe 21.03.05, 13:26
      jest stoisko w domu hadlowym Podhale wiza wi PEDETU na pierwszym pietrze ,
      całkiem fajne i nawet nie tak kosmicznie dorgi jest też sklep przy Traugutta po
      prawej stronie bliżej Pl. Wróblewskiego
    • agaw00 Re: Gdzie we Wrocławiu kupic ciuszki ciążowe 22.03.05, 11:14
      dzięki dziewzyny za info
      na Bielany na pewno podjade bo to blisko.
      Niestety jednak ciuszki ciązowe musze kupic sportowe - mam całą szafe
      garniturów ale jak zaszłam w ciąze to straciłam prace - więc pewnie się jeszcze
      trochę pokurzą:)
      • stuartmalutki Re: Gdzie we Wrocławiu kupic ciuszki ciążowe 23.03.05, 16:19
        Na Kromera jest sklep Mama i Ja (tak sie chyba nazywa).
        • gochamasl Re: Gdzie we Wrocławiu kupic ciuszki ciążowe 28.03.05, 12:18
          Na Traugutta jest sklep z ubraniami ciazowymi obok bramy 71- naprzeciwko WPO
    • mama_jaska Re: Gdzie we Wrocławiu kupic ciuszki ciążowe 01.04.05, 12:51
      Jest też sklep na ul. Łokietka (okolice pl.Bema).
      Najfajniejsze i najrozsądniejsze cenowo są ciuszki w sklepie 9 miesięcy.
      A ostatnio zupełnie przypadkiem w lumpexie obok ul.Dubois znalazłam bardzo
      fajną, praktycznie nową sukienkę na szelkach (ciemny jeans) za 20zł. Były tam
      też jeszcze dwie całkiem niezłe sukienki.

Pozdrawiam,

Mama Jaśka
      Mama Jaśka
    • agaw00 Re: Gdzie we Wrocławiu kupic ciuszki ciążowe 04.04.05, 12:15
      dziewczyny dzieki za wszytskie podpowiedzi.
      Moje wymarzone spodnie kupiłam w H&M w Tesco na Bielanach. Jednak najfajnieszy
      sklep jest także na Powstańców Śląskich "9 miesięcy" super bielizna, eleganckie
      ubrania i sportowe.
      • pati_mama_zosi Re: Gdzie we Wrocławiu kupic ciuszki ciążowe 06.04.05, 22:39
        Hej!
        U mnie długo nic nie było widać, ale jak już "dojrzałam" do spodni ciążowych, to
        poszłam na Kromera. Za spodnie miałam zapłacić 170zł!!! Na około 2 miesiące,
        więc zdecydowanie zrezygnowałam i przeniosłam się do second handów. Duży wybór
        ciążowch ubrań jest na Ładnej, a czasem coś fajnego trafia się na Zawalnej! Za
        170 zł możesz nakupić ubrań na całą ciążę!!!
        Pozdrawiam.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka