olaolika 28.04.05, 21:32 Od niedwna mieszkam na psim polu i nie znam tu praktycznie nikogo. Spaceruje wiec sama z moja 6 m coreczka Natalka. Chetnie jednak poznam mamusie z Psiego Pola chetne do wspolnych spacerow. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bbso Re: Psie Pole - czy sa mamusie chetne do spacerow 29.04.05, 09:52 A może tatusia jakiegoś poznasz. Mieszkamy na razie w STATKU ale przeprowadzamy się niedługo na Poleską do Dachbudu do tych nowobudowanych. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
agazem Re: Psie Pole - czy sa mamusie chetne do spacerow 02.08.05, 22:45 Hej , ja jestem z Kłokoczyc - to prawie Psie Pole. moze byc? Odpowiedz Link
olaolika Re: Psie Pole - czy sa mamusie chetne do spacerow 10.02.06, 09:13 Mamy z pisie pola co porabiacie zima z maluchami? moze spotkamy sie na spacerze lub w koronie? moja miunia ma 16 m i musze przyznac ze brakuje jej towarzystwa dzieci. ola i Natalka Odpowiedz Link
mamapa to może 10.02.06, 09:20 wpadnij do klubu na inflancką, ja wybieram się tam w poniedz. mój syn kończy dziś o 12.00 2 latka- oj jak to szybko zleciało, Kasia Odpowiedz Link
olaolika Re: to może 10.02.06, 15:02 bardzo chetnie ale czytalam ze wstem jest dla dzieci od 2 lat a niestety moja corcia ma 16 m. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Twojego synka. ola Odpowiedz Link
ice100 Re: to może 10.02.06, 18:53 hej, ja znów swoje.. jak jesteście zainteresowane w taką strasznie deszczową pogodę, to może zrobimy grupę dla maluszków :) poniżej dwóch lat... zapraszam wszystkie mamy z takimi maluszkami na inflancką 4 w niedzielę około 10 :) papcie tylko albo grubsze skarpetki bez zajęć będzie, ale może maluszki się pobawią w cieple a mamy się poznają :) będę czekała ps. aha, jeszcze w sprawie urodzin, jak któraś mama chce zorganizawania przyjęcia urodzinowego dla maluszków (2 godziny zabawy, może być na razie w każdy dzień po południu lub właśnie w weekend, to czekam na info) 501 508 578 Odpowiedz Link
ice100 Re: niedziela 12.02.06, 13:33 jak chcecie wymyślcie termin w dzień narmalny po 12 :) pozdrawiam Odpowiedz Link
anja1978 Re: Psie Pole - czy sa mamusie chetne do spacerow 12.02.06, 20:41 Hej, ja mieszkam na Litewskiej:) mam 7,5 miesięcznego synka:) chętnie bym Was poznała:) Odpowiedz Link
olaolika Re: Psie Pole - czy sa mamusie chetne do spacerow 13.02.06, 05:55 Anju1978 to wpadnij na inflancka we wtorek ok 10. pozdrawiam Odpowiedz Link
anja1978 Re: Psie Pole - czy sa mamusie chetne do spacerow 13.02.06, 23:29 hej:) Niestety mój maluszek jest jeszcze za mały na takie " dorosłe" spotkania... Ma dopiero 7, 5 miesiąca... pozdr Odpowiedz Link
olaolika Re: Psie Pole - czy sa mamusie chetne do spacerow 14.02.06, 08:52 My niestety dzisnie mozemy, rozklada mnie jakies przeziebienie. pozdrawiam Odpowiedz Link
monika121975 Re: Psie Pole - czy sa mamusie chetne do spacerow 14.02.06, 10:26 Uważam, że taka grupa dla młodszych dzieci to świetny pomysł. Proponuję zorganizować jednak to spotkanie wstepne właśnie w weekend (część rodziców pracuje) a informację o nim porozwieszać w blokach. Same z córeczką jesteśmy bardzo zainteresowane :) A może możemy przyjść popatrzeć co robią 2- latki na zajęciach? Może Marta mogłaby już do grupy dołączyć? (ma 20mcy, ale bardzo ładnie i wszystko mówi)? Acha - mieszkamy na Litewskiej. pozdrawiam Monika Odpowiedz Link
ice100 Re: Psie Pole - czy sa mamusie chetne do spacerow 14.02.06, 13:23 hej, oczywiście przyjść, zobaczyć co robimy można zawsze :) co do grupy dla młodszych dzieci to jest w trakcie przygotowywania, będzie najprawdopodobniej w sobotę, jaka godzina najbardziej pasuje takim maluszkom? doradzicie? wydaje mi się, ze 10 była by w sam raz... na razie mozemy się spotkać jakimś popołudniem, ale chyba dopiero w następnym tygodniu co do rozwieszania informacji na blokach.. to cóż, starałam sie to zrobić, ale i tak większość zostałą zdarta tego samego nia :( nie mam pomysłu jak dotrzeć do innych dzieci, np mam które nie są na Necie ;) pozdrawiam Odpowiedz Link
monika121975 Re: Psie Pole - czy sa mamusie chetne do spacerow 14.02.06, 13:49 Wg mnie sobota i godzina 10 to bardzo dobra pora :) Odpowiedz Link
mamapa wtorek-cd 14.02.06, 14:24 żałuję ale dziś wypadły mi ważne sprawy i do 13 jeździłam po mieście natomiast jutro będę napewno...może przychodnia to dobre miejsce do zostawiania ulotek?Kasia Odpowiedz Link
olaolika Re: sobota 15.02.06, 09:37 sobota 10 tez mi pasuje. Zgadzam sie z Kasia ze przychodnia to dobre miejsce na plakat informacyjny. a moze jeszcze np. sklepy z akcesoriami i odzieza dla dzieci? tam tez mozna by zostawic ulotki. pozdrawiam Ola Odpowiedz Link
ice100 Re: sobota 15.02.06, 15:49 nad ulotkami cały czas myślę, co do soboty to zaczynamy w takim razie od następnej, czyli od 25 lutego o 10 pozdrawiam i czekam na Was :) Odpowiedz Link
anja1978 Re: sobota 15.02.06, 22:05 hej, mozna przyjsc z 7 miesięcznym chłopczykiem, czy tylko starsze dzieci??? pozdr Odpowiedz Link
monika121975 Re: sobota 16.02.06, 11:04 A jakiego rodzaju to będą zajęcia? Bo według informacji z innego wątku w soboty o tej porze trwają już jakieś zajęcie : "KLUB ROZWOJU Terminy zajęć: Grupa w wieku 2 do 3 lat – sobota godzina 10.00 – 11.00" I w sumie o czegoś takiego szukam dla córeczki. Czy te spotkania nie odbywają się? Odpowiedz Link
soffica Re: sobota 16.02.06, 16:45 Ja też poznam chętnie jakąś mamę, moja córunia ma 9 miesięcy Odpowiedz Link
ice100 Re: sobota 21.02.06, 16:55 zajęcia w soboty nie ruszyły, można przyjść ze wszystkimi maluchami poniżej 2 lat, ale też niekoniecznie. Po prostu zapraszam wszystkie mamy z dzieciaczkami 25.02.2006 na 10 do KLUBU ALTO inflancka 4 (wejście jak do biblioteki) będę czekała :) jak macie znajome mamy z takimi małymi szkrabami dajcie im znać Odpowiedz Link
mamapa klub malucha 01.03.06, 10:44 jeśli któraś z Was była tam , to napiszcie ile dzieci było , Kasia Odpowiedz Link
ice100 Re: klub malucha 01.03.06, 18:24 niestety byłam sama :( mamapa napisała: > jeśli któraś z Was była tam , to napiszcie ile dzieci było , Kasia Odpowiedz Link
olaolika Re: bylam ale nikogo nie zastalam 02.03.06, 07:20 ja byla ale niestety nikogo nie zastalam i troche sie rozczarowalam Odpowiedz Link
ice100 Re: bylam ale nikogo nie zastalam 02.03.06, 19:32 olaolika napisała: > ja byla ale niestety nikogo nie zastalam i troche sie rozczarowalam powiedz tylko o której byłaś, ja od 10 czekałam na Was Odpowiedz Link
olaolika Re: bylam ale nikogo nie zastalam 03.03.06, 09:40 bylam ok 100;05, weszlam schodami do gory ale drzwi byly zamkniete. Moze to nie to wejscie? Odpowiedz Link
ice100 Re: bylam ale nikogo nie zastalam 04.03.06, 08:40 czekałam godzinę, więc niemożliwe, zeby mnie nie było :( schodami do góry koło kiosku, jak do biblioteki, nasze wejście jest niebieskie z przyklejonym napisem Klub alto. przykro mi, ze tak wyszło Odpowiedz Link
magda9721 Re: Psie Pole - czy sa mamusie chetne do spacerow 04.04.06, 00:01 cześć dziewczyny też jestemz psiego pola i naprawde doskwiera nam z małym brak towarzystwa do spacerów ( Wiktor kończy niedługo 3 latka, ja mam 29 ). Jeśli są mamy chętne do wspólnych spacerów i pogadania na różne tematy to chętnie. My jesteśmy ze "Statku". Chętnie też zajrzymy do tego klubu na Inflanckiej o którym pisałyście. Pozdrowienia! Odpowiedz Link
ullenkaa76 Re: Psie Pole - czy sa mamusie chetne do spacerow 09.08.06, 23:16 Ja też mieszkam od niedawna na Psim Polu. Pochodzę z Poznania. Nie znam tu nikogo oprócz jednej koleżanki. Mam 2- miesięcznego Piotrusia. Na spacery chodzę z mężem,bo nie mam tu nikogo innego. Miło by mi było poznać Was-inne Mamusie. Mieszkam na Kiełczowskiej, mam 30 lat. Odpowiedz Link