Dodaj do ulubionych

ortopeda i neurolog na NFZ- gdzie najlepiej?

04.05.05, 23:55
Witam, dawno mnie tu nie bylo, mam nadzieje, ze ktoras mama mi pomoze, otoz
musze isc z corka do neurologa, ale dobrego i nie mama pojecia gdzie sie
udac? Mamy skierowanie, wiec chcialabym bezplatnie.
No i jeszcze poleccie mi prosze DOBREGO ortopede, bo do tej pory chodzilismy
do "Promyka Slonca" ale nie jestem zadowolona z tego lekarza. Z gory dziekuje!
Obserwuj wątek
    • agaw00 Re: ortopeda i neurolog na NFZ- gdzie najlepiej? 05.05.05, 09:09
      Ja chodziłam na Pabianicką (blisko Akademii Ekonomicznej) do Przychodni. Z
      ortopedy nie jestem zadowolona ale moja przypadłośc tak samo mógł poprowadzic
      chirurg w konsultacji z ortopeda. Maja tam swietnych rehabilitantów, salę do
      cwiczeń, oraz sprzety rehabilitacyjne.
    • bognarek4 Re: ortopeda i neurolog na NFZ- gdzie najlepiej? 05.05.05, 20:33
      Ortopeda - polecam dr Szybińskiego w HIH na Wejherowskiej. Musisz sprawdzić,
      ale najpewniej przyjmuje tak jak inni tamtejsi lekarze prywatnie i na umowę z
      NFZ.
      Neurolog - poradnia przy Szpitalu Marciniaka na Traugutta? Alee kolejki są dosć
      długie.
      Pozdrawiam
      bognarek
    • dorota975 Re: ortopeda i neurolog na NFZ- gdzie najlepiej? 05.05.05, 22:17
      Ja z moją małą chdzę do neurologa do poradni Puchatek na Kozanowskiej. Jestem
      z lekarki bardzo zadowolona (nie pamiętam nazwiska lekarki, ale jak byś
      potrzebowałą to sprawdzę). Do lakarza trafiłam też ze skierowaniem i mimo moich
      wątpliwości muszę przyznać, że zostałam potraktowana w sposób sympatyczny,
      kompetentny, a dziecko przebadano bardzo starannie. Niestety, kontakty z panią
      rehabilitant z tej przychodni nie wypadły już tak korzystnie i skończyło się na
      prywatnej rehabilitantce (która zresztą pracuje w Promyku Słońca).
      Powodzenia
      Dorota
    • aniaaaaa1 Re: ortopeda i neurolog na NFZ- gdzie najlepiej? 06.05.05, 12:36
      ortopeda Szybiński przyjmuje teraz w nowej przychodni na Borowskiej.Ja polecam
      dr Michajłow na Młodych Techników, przyjmuje prywatnie.Wizyta kosztuje 70 zł w
      tym USG. Bardzo fajny lekarz.
      • guinda Re: ortopeda i neurolog na NFZ- gdzie najlepiej? 09.05.05, 20:46
        Dziewczyny, bardzo wam dziekuje za pomoc- mam prosbe tylko jeszcze o nr
        telefonow, bo jak szukam w ksiazce tel. to mnie szlag trafia- tam nic nie mozna
        znalesc!!
    • aleafar Re: ortopeda i neurolog na NFZ- gdzie najlepiej? 09.05.05, 21:31
      Witam! Jesli chodzi o ortopede polecam dr Mihajłowa natomiast nie Szybinskiego.
      Pierwsza wizyta mielismy u Szybińskiego tylko strata kasy nic nam nie powiedzial
      jak naprawde jest z naszym dzieckiem i kazal przyjsc za 6 tygodni. Wtedy bylismy
      mądrzejsi poszlismy do Mihajłowa i ten dopiero nam czas poswiecil. Wizyta 70 zl
      w tym usg nr tel 36 36 584 ul Młodych Techników wejscie od strony Legnickiej gab
      nr 14.
      Niestety nie wiem czy przyjmuja na NFZ.
      Jesli chodzi o neurologa to tez niestety prywatnie. Polecam dr Ujma ordynator
      neurologi dzieciecej na Traugutta. Bylismy tez u 4 neurologów. Wszyscy super
      badali sprawdzali ale nikt nie potrafil postawic diagnozy i dla pewnosci kazali
      rehabilitowac metoda Wojty ktora to metoda jest modna od 5 lat. U p. Dr Ujmy
      wydajesz ok 100 zl ale wiesz na czym stoisz. nr tel. 345 12 60 rej. wt i czw 16-18.
      Powodzenia

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka