mimbla5 22.07.05, 11:18 czesc, dr F. prowadzi moja ciaze i szukam dziewczyn, ktore tez do niego chodza, czy jestescie zadowolone i czy nie macie warzenia, ze wizyty sa zbyt czesto, pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maj55 Re: dr Florjanski, opinie? 22.07.05, 15:47 moja znajoma prowadzi u niego ciąże, jest bardzo zadowolona, a dr jest specjalistą w zakresie czytania usg i określania płci Odpowiedz Link
magdamichal Re: dr Florjanski, opinie? 07.10.05, 18:51 a ja do niego chodziłam przez dwie ciąże i teraz też.Jest naprawdę dobrym specjalistą (wyleczył mnie z poważnego zapalenia przydatków).Naprwdę liczą się z nim w szpitalu na Dyrekcyjnej, on robił mi cesarkę i mam tylko niewielką bliznę.Jest trochę małomówny ale bardzo dokładny i wizyty też miałam częste co 2-3 tyg.Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link
mi_71 Re: dr Florjanski, opinie? 10.10.05, 11:11 A jak jest z porodem, on daje jakies wskazowki a mozna przez niego dogodac sie z polozna? dziekuje za infromacje Odpowiedz Link
diners Re: dr Florjanski, opinie? 12.10.05, 16:18 a czy dr ma już usg u siebie w gabinecie? Odpowiedz Link
mi_71 Re: dr Florjanski, opinie? 17.10.05, 12:24 Nie ma usg w gabinecie, umawia sie przede wszystkim w nowej AM na Borowskiej i chyba tez w medixie na Grabiszynskiej Odpowiedz Link
magdamichal Re: dr Florjanski, opinie? 13.10.05, 20:18 witam szczerze powiem, że nie wiem jak w nowym gabinecie( w starym było)Ja nu usg chodziłam do MEDIXU (Floriański robi tam usg w soboty).Tam jest b.dokładne usg, a jak na początku się coś działo to jechałam do niego na Dyrekcyjną.Jak jest z połozną to też niestety nie wiem, ja miałam dwie cesarki. Odpowiedz Link
basia_gabrysia Re: dr Florjanski, opinie? 27.10.05, 18:04 a I JESZCZE JEDNO... dr.Korzeniewski jest extra specjaluista w trudnych ciazach,w gabinecie ma UYSG dopocwoqe i normalne,,,,,,w 1000% potrafi odczytac z USG plec dzieciatka. Odpowiedz Link
basia_gabrysia Re: dr Florjanski, opinie? 27.10.05, 18:01 cZESC. Nie znam tego lekarza,ale moge CI poradzic cudownego lekarza o anielskiej cierpliwosci,z extra podejsciem i do przyszlej mami a przede wszystkim do nowonarodzonego dzidziusia. Lekarz nazywa sie JAN KORZENIEWSKI.jest ordynatorem poloznictwa wzp[italu na CHAŁBI NSKIEGO. Lecze wsie u tego lekarza od ponad 7 lat,dzieki niemu mam cudowne 4 dzieci. Jezeli zechcialabys do niego namiary to prosze napisz na gg 8616887 lub na maila bnasia1973ada@poczta.fm Odpowiedz Link
blou1 Re: dr Florjanski, opinie? 07.02.06, 15:54 Doktor Floriański dobry owszem ale jeżeli chodzi o poród żadnego zanteresowania. Leżałam na porodówce, właściwie już rodziłam kiedy był obchód a pan doktor nie spojrzał na mnie, nie miałam siły się przypominać. Może moje grymasy twarzy z bólu go zmyliły i mnie nie poznał, choć wątpię. Odpowiedz Link