madziaost 18.11.05, 22:20 Udało nam się:-) Pogoda taka sobie, ale trzy z nas już się znają. Zapraszam następne (chyba Agnieszka się nie pogniewa, że tak eksploatuję jej wątek) do spacerków. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suhaa Re: Ha! Krzykowe dziewczyny się spotkały:-) 19.11.05, 10:12 A dlaczego mam się gniewac?cieszę się, że w końcu doszło do spotkania.ale kurczę zmarzłam...a rękawiczek i tak nie kupiłam bo zapomniałam. pozdrawiam i do następnego spotkania!!! Odpowiedz Link
oliwierek13 Re: Ha! Krzykowe dziewczyny się spotkały:-) 20.11.05, 10:07 strasznie wam zazdroszcze.bardzo chcialam sie z wami spotkac. niestety odkad wrocilam do pracy nie moge sie odnalezc:) dzien jest za krotki. moze nastepnym razem.... pozdrawiamy marta & olisiek Odpowiedz Link
dorota975 Re: Ha! Krzykowe dziewczyny się spotkały:-) 21.11.05, 00:51 No to czekamy na hasło: kiedy i gdzie. Dorota z Olgą Odpowiedz Link
jovannka Re: Ha! Krzykowe dziewczyny się spotkały:-) 25.11.05, 13:19 Ja tez mieszkam niedaleko parku połudn. Mam synka Mikołajka -15 mies. jest b. towarzyskim smokiem - mama też...Chętnie się spotkamy tylko dopiero po 7.12...będę śledzić terminarz spotkań Odpowiedz Link
ajm04 Re: Ha! Krzykowe dziewczyny się spotkały:-) 01.12.05, 18:46 Proszę napiszcie do mnie kiedy natspne spotkanie! Odpowiedz Link
annasza33 Re: Ha! Krzykowe dziewczyny się spotkały:-) 14.12.05, 19:53 ehhhh, tak mi troszkę do was daleko ;( Odpowiedz Link