Dodaj do ulubionych

Gdzie USG bioderek?

23.11.05, 17:50
Witam
mam pytanie gdzie we Wrocławiu mozna zrobic maluszkowi USG stawów
bioderkowych i w jakiej cenie?
Obserwuj wątek
    • ajm04 Re: Gdzie USG bioderek? 23.11.05, 20:10
      Na skierowanie od pediatry do por.Preluksacyjnej na NFZ w Promyku Słońca ul.Swobodna lub prywatnie ul.Młodych Techników
      • oliwierek13 Re: Gdzie USG bioderek? 24.11.05, 14:24
        ja robilam w dolmedzie na legnickiej.podobno jest tam najlepszy lekarz od
        usg.tak slyszalam:)
        pozdrawiam
        • puella78 Re: Gdzie USG bioderek? 25.11.05, 09:30
          Wczoraj byłam w przychodni na Młodych Techników u Szybińskiego.Przyjmuje tam
          też Michajłow - podobno najlepszy od bioderek dzieci, ale ciężko się do niego
          dostać. Wizyta u obu 70zł z usg. Rejestracja w poniedziałki, tylko telefoniczna
          od 12:30 do 14:30, nr tel: 363 65 84( cierpliwości życzę, bo ciężko się
          dodzwonić)Wydzwaniałam kilka poniedziałków, by zarejestrować się do Michajłowa,
          wkońcu zdecydowalismy się na Szybińskiego, bardzo miły aczkolwiek trzeba było
          go "ciagnąć za język". Odnosi się wrażenie, że robi to już mechanicznie w
          przeciwienstwie podobno do Michajłowa, który jest wręcz pasjonatem swojego
          zawodu.Powodzenia.
          Pozdrawiam:-))
          • annaparzonka Re: Gdzie USG bioderek? 06.12.05, 11:07
            Ja tez byłam na Młodych techników u dr Szybińskiego koszt 70zł USG i porada ale
            nie rejestrowałam sie tel tylko w poniedziałek poszłam tam i odrazu nas
            przyjał.Pozdrawiam
            • joasia33 Re: Gdzie USG bioderek? 07.12.05, 17:25
              No bo w poniedziałek jest zawsze mniej ludzi:-))) Nie wiem, czemu, ale tak jest.
              Za to w czwartek można oszaleć:-). Polecam poniedziałki, hihi.
    • efilix Re: Gdzie USG bioderek? 08.01.06, 16:51
      W Eskulapie na Bulwarze Ikara - koszt 30 zł
    • dorota975 Re: Gdzie USG bioderek? 08.01.06, 23:40
      Myśmy byli w poradni preluksacyjnej na ul. Żelaznej ( na Fundusz). Ortopeda
      skierował nas na USG bioderek i tam też ono zostało wykonane. Wszystko na
      skierowania. Szkoda tylko, że trzeba się z dużym wyprzedzeniem zarejestrować.
      Myślę, że prywatnie na Żelaznej też pewnie można zrobić USG bioderek i pewnie
      nie ma kolejki. Telefonu do rejestracji niestety nie pamiętam.
      Powodzenia
      Dorota
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka