czamon 23.11.05, 17:50 Witam mam pytanie gdzie we Wrocławiu mozna zrobic maluszkowi USG stawów bioderkowych i w jakiej cenie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajm04 Re: Gdzie USG bioderek? 23.11.05, 20:10 Na skierowanie od pediatry do por.Preluksacyjnej na NFZ w Promyku Słońca ul.Swobodna lub prywatnie ul.Młodych Techników Odpowiedz Link
oliwierek13 Re: Gdzie USG bioderek? 24.11.05, 14:24 ja robilam w dolmedzie na legnickiej.podobno jest tam najlepszy lekarz od usg.tak slyszalam:) pozdrawiam Odpowiedz Link
puella78 Re: Gdzie USG bioderek? 25.11.05, 09:30 Wczoraj byłam w przychodni na Młodych Techników u Szybińskiego.Przyjmuje tam też Michajłow - podobno najlepszy od bioderek dzieci, ale ciężko się do niego dostać. Wizyta u obu 70zł z usg. Rejestracja w poniedziałki, tylko telefoniczna od 12:30 do 14:30, nr tel: 363 65 84( cierpliwości życzę, bo ciężko się dodzwonić)Wydzwaniałam kilka poniedziałków, by zarejestrować się do Michajłowa, wkońcu zdecydowalismy się na Szybińskiego, bardzo miły aczkolwiek trzeba było go "ciagnąć za język". Odnosi się wrażenie, że robi to już mechanicznie w przeciwienstwie podobno do Michajłowa, który jest wręcz pasjonatem swojego zawodu.Powodzenia. Pozdrawiam:-)) Odpowiedz Link
annaparzonka Re: Gdzie USG bioderek? 06.12.05, 11:07 Ja tez byłam na Młodych techników u dr Szybińskiego koszt 70zł USG i porada ale nie rejestrowałam sie tel tylko w poniedziałek poszłam tam i odrazu nas przyjał.Pozdrawiam Odpowiedz Link
joasia33 Re: Gdzie USG bioderek? 07.12.05, 17:25 No bo w poniedziałek jest zawsze mniej ludzi:-))) Nie wiem, czemu, ale tak jest. Za to w czwartek można oszaleć:-). Polecam poniedziałki, hihi. Odpowiedz Link
efilix Re: Gdzie USG bioderek? 08.01.06, 16:51 W Eskulapie na Bulwarze Ikara - koszt 30 zł Odpowiedz Link
dorota975 Re: Gdzie USG bioderek? 08.01.06, 23:40 Myśmy byli w poradni preluksacyjnej na ul. Żelaznej ( na Fundusz). Ortopeda skierował nas na USG bioderek i tam też ono zostało wykonane. Wszystko na skierowania. Szkoda tylko, że trzeba się z dużym wyprzedzeniem zarejestrować. Myślę, że prywatnie na Żelaznej też pewnie można zrobić USG bioderek i pewnie nie ma kolejki. Telefonu do rejestracji niestety nie pamiętam. Powodzenia Dorota Odpowiedz Link