stokrota86 25.12.05, 21:37 Chodzi mi o jego podejscie do pacjętki. Nie jest to sprawa o prowadzenie ciązy tylko o problemy ginekologiczne. Thx za informacje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna271 Re: opinie na temat gin dr Łątkowskiego 26.12.05, 11:26 Witaj :) W zasadzie do niego nie chodze tylko do doktór Miś Michałek ale dr Łątkowski robił mi laparoskopie i wszystko było w porzadku .Ma bardzo duzo pacjentek uwierz bo bywałam tam czesto bo niedawno urodziłam synusia .... Naprawde polecam i dr Łątkowskiego i dr Miś Michałek w szczególnosci:) Pozdrawiam Odpowiedz Link
pia_ Re: opinie na temat gin dr Łątkowskiego 30.12.05, 14:22 Byłam jego pacjentką, skierował mnie na laparoskopię - na szczęście przy przyjmowaniu do szpitala zrobiło się zamieszanie, bo doktor tak się śpieszył, ze nie poinformował mnie o wskazanych wcześniejszych szczepieniach p. żółtaczce. W tej sytuacji zrobiłam się trochę nerwowa i dr łątkowski poprosił o konsylium lekarskie - zostałam zbadana przez 3 lekarzy i usłyszałam, ze mam się zbierać do domu i rodzić dzieci, bo po zabiegu, który chciał mi zrobić dr Łątkowski zajście w ciążę mogłoby być niemożliwe. W efekcie zaraz wypisali mnie ze szpitala (to był zresztą dzień moich urodzin), a już w następnym roku zostałam szczęśliwą mamą. Teraz to "coś", co nie było żadną rakowatą tkanką, nie okazało się nawet mięśniakiem, tylko polipem umiejscowiło się w takim miejscu, ze jeśli chciałabym to usunąć, jest to prosta sprawa i zabieg nie uszkodzi ścianki macicy. Na plus dla dr Łątkowskiego mogę zaliczyć to, że zanim wypisali mnie ze szpitala, przyszedł do mnie i przeprosił, mówiąc, ze spanikował trochę z tym zabiegiem. Wszystko skończyło się szczęśliwie, ale ja szybko zmieniłam lekarza na takiego, który nie panikuje i trzydzieści razy coś sprawdzi zanim zdecyduje się na interwencję. Odpowiedz Link
annasza33 Re: opinie na temat gin dr Łątkowskiego 30.12.05, 15:26 3 lata temu robił mi operację na jajnikach, wtedy odniosłam b. korzystne wrażenie. Ale od września 2004 prowadził moją ciążę i przestałam być z niego zadowolona. Żadnych skierowań na badania, test cukrzycowy kazał zrobić po terminie, w którym powinno się go zrobić, dzięki czemu okazało się, że mam zaawansowaną cukrzycę ciążową. Miał mi robić cesarkę, tzn. nie umawiałam się na to, ale zwyczajowo tak się dzieje, że lekarz, który prowadzi ciążę - odbiera również poród. Niestety, choć wiedział, kiedy mam planowane cc - nie pojawił się, tłumacząc się później, iż akurat był na urlopie (czego nie jestem akurat pewna). No a cesarkę mi spieprzyli i 1,5 m-ca leżałam w szpitalu... Ale to już zupełnie inna sprawa. Podsumowując - nie polecam, nie chodzę już do niego :( Odpowiedz Link
stokrota86 Re: opinie na temat gin dr Łątkowskiego 30.12.05, 16:08 Dziekuje wam wszystkim za odpowiedzi:) a juz myslałam ze nik mi nie odpisze na ten post:D życze wszystkim szalonego sylwestra i szczesliwego Nowego Roku. pozdrawiam stokrota86 Odpowiedz Link
elaw2 Re: opinie na temat gin dr Łątkowskiego 02.01.06, 14:08 Jeśli chodzi o prowadzenie ciąży to nie polecam. Nie mierzył ciśnienia, jak coś się chciałam dowiedzieć - zbywał. Taki olewający stosunek miał. Z badaniami też się wstrzymywał. Nie, nie polecam. Ale ja chodziłam do niego państwowo a nie prywatnie. Odpowiedz Link
joasia33 Re: opinie na temat gin dr Łątkowskiego 03.01.06, 14:38 Hmmm, no ciekawe. Ja chodziłam i chodzę prywatnie. Może to ma wpływ. W każdym razie jestem z niego BARDZO zadowolona. W ciąży chodziłam co miesiąc do niego, zawsze mierzył mi ciśnienie (a jestem niskociśnieniowcem, więc raczej strachu nie było), robił usg, kierował na badania. Ponieważ Julia ułożyła się pośladkowo, a wód było raczej za mało, niż za dużo, miałam planowe cc. Połozył mnie dwa dni wcześniej na patologię, po czym w Wielki Czwartek wykonał cesarkę. Rewelacja jak dla mnie. Potem, mimo, że była Wielkanoc, przychodził do mnie, badał, pytał jak się mamy. Blizna zagoiła się jak na psie:-), choć nie jestm bynajmniej szczupła. Dziś praktycznie jej nie widać. Nie, ja o nim złego słowa nie powiem. Chodzę do niego nadal i szalenie sobie chwalę. Nigdy mnie nie zbywał. Zawsze dostaję wyczerpujace informacje. Ba, w ciąży byliśmy z mężęm dwa razy na Chałubińskiego robić usg 4D, za co nie musieliśmy płacić. Acha, no i za cc też nic nie wziął. Jak dla nas, super facet. Odpowiedz Link
stokrota86 Re: opinie na temat gin dr Łątkowskiego 03.01.06, 21:43 no to masz szczescie ze cie tak potraktował i traktuje nadal. bo ja jak do niego poszłam (a wczesniej było wszystko uzgodnione, kazał mi przyniesc wszystkie dokumenty, ale pewnie nie spodziewał sie ze tego bedzie tak duzo bo nawet ich nie przeczytał) czułam sie potraktowana bardzo przedmiotowo na siłe chciał mi dac tabletki anty mimo ze nie moge ich brac bo biore leki przeciw padaczkowe jak mu to powiedziałam to powiedział ze mam przyjsc do niego jak bede zdrowa. a przed wizyta zapewniał ze mi pomoze:( pozdrawiam stokrota86 Odpowiedz Link
j.gruszfeld Re: opinie na temat gin dr Łątkowskiego 04.09.06, 15:49 Witam Szukałam opinii o Łątkowskim i znalazłam małe co nie co na forum Wrocławskie Mamuśki. Ja właśnie do niego chodzę. Prowadzi moją ciążę. Szczerze mówiąc jestem z niego średnio zadowolona. Zawsze muszę się prosić o skierowanie na badania, testu obciążenia glukozą nie kazał nawet robić nie mówiąc już o skierowaniu, a to chyba powinno sie robić?? Jestem w 8 m-cu ciąży i nie wiem czy mam się gdzieś przenosić? Nie wiem też jak zostanę potraktowana przez innego ginekologa, skoro pójdę do niego w tak zaawansowanej ciąży. Nie wiem co mam robić. A mam mieć cesarkę, ze wskazań medycznych. Pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link