Dodaj do ulubionych

wózki HAUCK we Wrocławiu?

17.02.06, 15:58
czy wiecie gdzie można znaleźć wózki tej firmy?
Obserwuj wątek
    • joasia33 Re: wózki HAUCK we Wrocławiu? 17.02.06, 23:44
      O ile mi wiadomo, to nie można ich znaleźć. Nam się w każdym razie nie udało:-).
      Nabylismy na Allegro, kupując kota w owrku. Za to nader udanego:-).
    • dorota975 Re: wózki HAUCK we Wrocławiu? 18.02.06, 23:34
      Nam też nie udało się znaleźć wózków tej firmy we Wrocławiu. Pojedyncze
      egzemplarze trafiają się czasem we wrocławskich hurtowniach (np. w Askocie),
      ale tego, którego szukaliśmy - nie było. Joasia33, napisz, jaki wózek kupiłaś i
      czy jesteś zadowolona.
      • joasia33 Re: wózki HAUCK we Wrocławiu? 19.02.06, 12:17
        My nawet na pojedyncze nie trafiliśmy, wszędzie nam mówiono, że nie ma, że
        kiedyś, kiedyś sprowadzali, a teraz nie. Kupiliśmy taki:
        allegro.pl/item87160750_hauck_disney_collection_fotelik_gratis.html, ale
        u tego sprzedawcy:
        allegro.pl/item86262085__nowy_hauck_roadster_3_kolowy_skretne_kolo_b.html
        Mamy go od początku grudnia i jestem bardzo zadowolona. Jest lekki, łatwo się
        składa do mały rozmiarów (bardzo ważne, bo kombajn 3w1, jaki mieliśmy nie dość,
        że składał się tak, że mąż rzucał ciężkimi przekleństwami, to jak wszedł do
        bagażnika Laguny kombi, zajmował w nim całą przestrzeń). No a do tego jest
        sliczny:-))))
    • irenka71 Re: wózki HAUCK we Wrocławiu? 27.02.06, 21:23
      wózki hack można kupić w oławie (20 min. od wrocławia). nie mają pełnej oferty
      ale na zamówienie wszystko sprowadzają .można na miejscu wszystko obejrzeć .
      przymierzyć . ceny ok. mają też sklep internetowy www.juniorek.com.pl tam jest
      adres i nr telefonu . bardzo profesjonalna obsługa polecam
    • gnieszkusia Re: wózki HAUCK we Wrocławiu? 17.03.06, 09:44
      Witam

ja mam do sprzedania wózeczek Hauck. Czerwono granatowy, trójkołówka, z
      przepiękną aplikacją na oparciu postacią z bajki FLIPSA. Mogę przesłać zdjęcia.
    • gnieszkusia mam haucka do sprzedania 17.03.06, 09:45
      • dorota975 Re: mam haucka do sprzedania 17.03.06, 13:39
        Szukamy Hauka trójkołówki. Nigdy jednak w naturze go nie widziałąm i chciałabym
        go zobaczyć. Napisz mi jak się można z Tobą skontaktować (może być wiadomość na
        priv)
        Dorota
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka