Dodaj do ulubionych

Bebilon Pepti z MCT-gdzie mozna tanio kupic?

• magdip27 Re: Bebilon Pepti z MCT-gdzie mozna tanio kupic? 12.04.06, 13:01
      moje doświadczenia z aptekami są takie - to co jest pełnopłatne najtaniej
      kupowaliśmy w aptece przy placu Św. Macieja - po drodze z Dubois w stronę dworca
      nadodrze.
      Ale to, co jest dotowane przez państwo wszędzie kosztuje raczej tyle samo. Mój
      synek też pije BP MCT i kupowałam w kilku aptekach - cena nie różniła się nawet
      o grosz. Dobrze że dostajemy recepty z literką P, to jest % zniżki.

pzdr
      Magdi
      • agaw00 Re: Bebilon Pepti z MCT-gdzie mozna tanio kupic? 12.04.06, 13:23
        dzieki za info w mojej aptece kosztuje 38 zł puszka plus znizka ale to i tak
        wychodzi duzo biorac pod uwage ze ta puszka to starcza nam na góra 3 dni!!;
        (chciałam kupic w sklepie firmowym Nutrici -bo mam rodzine w Opolu- i okazało
        sie ze maja taki ukłąd z aptekami ze jest zakaz sprzedawania tego mleka ktore
        jest na recepte moga tylko hurtownia farmaceutycznym:( no i jak to u nas w
        anstwie jak zwykle grupy interesu maja z tego mega zysk ehhh
        • magdip27 Re: Bebilon Pepti z MCT-gdzie mozna tanio kupic? 12.04.06, 20:50
          u mnie 38,86 zet jeśli pełnopłatne.
          Ale niezły ten wasz żarłoczek, że tak szybko mleczko się kończy.
          MÓj Misio ma już rok skończony, puszka wystarcza na ponad tydzień (je dwa razy
          na dobę kaszkę na tym mleku).

Nie wiem, w jakim wieku masz maleństwo, ale próbowałaś z sinlac? To rodzaj
          kaszki dla alergików do robienia na wodzie. Misio jadł to chętnie z dodatkiem
          owoców ze słoiczka w ramach kalorycznego deserku.

pzdr
          Magdi
          • agaw00 Re: Bebilon Pepti z MCT-gdzie mozna tanio kupic? 20.04.06, 13:43
            tak tak sinlak jemy i kleik ryzowy i kaszke kukurydziana jedlismy tez jabłuszk
            marchew i gotowe pierwsze obadki wtedy mleka idzie znacznie mniej gdyby nie to
            ze znowu go wysypało i zaczynamy od nowa po mału wprowadzanie
            • konnifal Re: Bebilon Pepti z MCT-gdzie mozna tanio kupic? 08.08.06, 21:22
              maja córcia jest ma bebilon pepti co to jest MCT isinlak z góry dzięduje
              • konnifal Re: Bebilon Pepti z MCT-gdzie mozna tanio kupic? 08.08.06, 21:23

• agaw00 Re: Bebilon Pepti z MCT-gdzie mozna tanio kupic? 08.08.06, 20:37
      oddam jedna puszke tego mleka chce ktos moze-mój synek jest obecnie na
      nutramigenie a szkoda zeby sie zmarnowalo
      piszcie agaw00@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka