magdip27 Re: Bebilon Pepti z MCT-gdzie mozna tanio kupic? 12.04.06, 13:01 moje doświadczenia z aptekami są takie - to co jest pełnopłatne najtaniej kupowaliśmy w aptece przy placu Św. Macieja - po drodze z Dubois w stronę dworca nadodrze. Ale to, co jest dotowane przez państwo wszędzie kosztuje raczej tyle samo. Mój synek też pije BP MCT i kupowałam w kilku aptekach - cena nie różniła się nawet o grosz. Dobrze że dostajemy recepty z literką P, to jest % zniżki. pzdr Magdi Odpowiedz Link
agaw00 Re: Bebilon Pepti z MCT-gdzie mozna tanio kupic? 12.04.06, 13:23 dzieki za info w mojej aptece kosztuje 38 zł puszka plus znizka ale to i tak wychodzi duzo biorac pod uwage ze ta puszka to starcza nam na góra 3 dni!!; (chciałam kupic w sklepie firmowym Nutrici -bo mam rodzine w Opolu- i okazało sie ze maja taki ukłąd z aptekami ze jest zakaz sprzedawania tego mleka ktore jest na recepte moga tylko hurtownia farmaceutycznym:( no i jak to u nas w anstwie jak zwykle grupy interesu maja z tego mega zysk ehhh Odpowiedz Link
magdip27 Re: Bebilon Pepti z MCT-gdzie mozna tanio kupic? 12.04.06, 20:50 u mnie 38,86 zet jeśli pełnopłatne. Ale niezły ten wasz żarłoczek, że tak szybko mleczko się kończy. MÓj Misio ma już rok skończony, puszka wystarcza na ponad tydzień (je dwa razy na dobę kaszkę na tym mleku). Nie wiem, w jakim wieku masz maleństwo, ale próbowałaś z sinlac? To rodzaj kaszki dla alergików do robienia na wodzie. Misio jadł to chętnie z dodatkiem owoców ze słoiczka w ramach kalorycznego deserku. pzdr Magdi Odpowiedz Link
agaw00 Re: Bebilon Pepti z MCT-gdzie mozna tanio kupic? 20.04.06, 13:43 tak tak sinlak jemy i kleik ryzowy i kaszke kukurydziana jedlismy tez jabłuszk marchew i gotowe pierwsze obadki wtedy mleka idzie znacznie mniej gdyby nie to ze znowu go wysypało i zaczynamy od nowa po mału wprowadzanie Odpowiedz Link
konnifal Re: Bebilon Pepti z MCT-gdzie mozna tanio kupic? 08.08.06, 21:22 maja córcia jest ma bebilon pepti co to jest MCT isinlak z góry dzięduje Odpowiedz Link
agaw00 Re: Bebilon Pepti z MCT-gdzie mozna tanio kupic? 08.08.06, 20:37 oddam jedna puszke tego mleka chce ktos moze-mój synek jest obecnie na nutramigenie a szkoda zeby sie zmarnowalo piszcie agaw00@gazeta.pl Odpowiedz Link