Dodaj do ulubionych

Alergolog Wroclaw - kogo polecacie???

27.03.06, 22:18
kogo mozecie polecic ...
Obserwuj wątek
    • olaolika Re: Alergolog Wroclaw - kogo polecacie??? 29.03.06, 10:39
      Ja chodzilam do Urszuli Marciniak przyjmuje na ul Uczniowskiej 29 tel 368 11-49
      lub 601 77 19 77.

bylam zadowolona.

pozdrawiam
      • ewelina78 Re: Alergolog Wroclaw - kogo polecacie??? 29.03.06, 21:15
        Olaolika przepraszam ze pytam ale czy chodzilas do tej pani dr z pokarmówką czy
        z alergią wziewną? Ja szukam alergologa który pomoze nam wyjsc z pokarmówki i
        poprowadzi diete bylam u pani dr Marciniak na razie raz i ciezko cokolwiek
        powiedziec czy leczenie bedzie efektywne? Jak bylo u Ciebie?
    • dorota975 Re: Alergolog Wroclaw - kogo polecacie??? 29.03.06, 23:55
      Ja chodziłam z moją małą do dr Marciniak (w przychodni na Żelaznej przyjmuje na
      fundusz) z alergią pokarmową i byłam bardzo zadowolona. Nie wiem, jaka jest w
      diagnozowaniu, bo wygląda na to, że alergia mojego dziecka obecnie wycofała
      się, ale bardzo dobrze mi się z panią doktor rozmawiało i zrobiła na mnie jak
      najlepsze wrażenie. Podobał mi się jej spokój i podejście zaróno do dziecka,
      jak i do rodzica.
      Dorota
      • olaolika Re: Alergolog Wroclaw - kogo polecacie??? 30.03.06, 10:22
        u nas byla alergia pokarmowa, mala po ustalonej diecie przez pania doktor
        wyszla z niej w ciagu tygodnia, bylam bardzo zadowolona, to mila i sympatyczna
        kobieta, wyslycha z cierpliwoscia wszystkiego co masz do powiedzenia, odpowiada
        na pytania. serdecznie poecam
        • ewelina78 Re: Alergolog Wroclaw - kogo polecacie??? 30.03.06, 10:52
          Dziekuje Wam serdecznie, ja mam straszny problem z dieta dziecka maly ma 17 mcy
          a je doslownie 5 rzeczy nic nie chce przejsc zaden owoc pani dr zalecila w
          takiej sytuacji testy z krwi moze one choc troche cos wyjasnia, mam taka
          nadzieje bo juz nie moge patrzec jak moje dziecko gloduje, podniosły mnie wasze
          wypowiedzi na duchu i dały jakas nadzieje ze wreszcie trafilismy na normalnego
          lekarza, dzieki
          pozdrawiam
          Ewelina
          ps. rzeczwiscie pai dr jest bardzo mila komunikatywna i przede wszystkim nie
          przemilcza moich pytan jak to robili dotychczasowi nasi lekarze
    • magda9721 Re: Alergolog Wroclaw - kogo polecacie??? 06.04.06, 17:08
      ja polecam dr Jarczewską -Czyżyk, prowadzi mojego synka od urodzenia i nie
      szpikuje niepotrzebnie lekami ( jesli już trzeba to daje naprawde z
      konieczności) i do domu też przyjeżdża jak nagłe jakies zachorowania( jest tez
      ogólnym pediatrą ze specjalizacją alegologa) jak trzeba to i bez skierownia
      przyjmie na badania w przychodni
      pozdrowienia!
      • anialewandowska Re: Alergolog Wroclaw - kogo polecacie??? 03.07.06, 10:11
        Czy mogłabys podać namairy na pania Jarczewska-Czyzyk?
    • hawkchicken Re: Alergolog Wroclaw - kogo polecacie??? 06.11.17, 14:13
      Pani dr. Irena Kagan gdzieskierowac24.pl/lekarz/irena-kagan-grzesiak-alergolog-wroclaw
      Przyjmuje na Żelaznej i w Dolnośląskim Centrum Dziecięcym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka