olaolika Re: Alergolog Wroclaw - kogo polecacie??? 29.03.06, 10:39 Ja chodzilam do Urszuli Marciniak przyjmuje na ul Uczniowskiej 29 tel 368 11-49 lub 601 77 19 77. bylam zadowolona. pozdrawiam Odpowiedz Link
ewelina78 Re: Alergolog Wroclaw - kogo polecacie??? 29.03.06, 21:15 Olaolika przepraszam ze pytam ale czy chodzilas do tej pani dr z pokarmówką czy z alergią wziewną? Ja szukam alergologa który pomoze nam wyjsc z pokarmówki i poprowadzi diete bylam u pani dr Marciniak na razie raz i ciezko cokolwiek powiedziec czy leczenie bedzie efektywne? Jak bylo u Ciebie? Odpowiedz Link
dorota975 Re: Alergolog Wroclaw - kogo polecacie??? 29.03.06, 23:55 Ja chodziłam z moją małą do dr Marciniak (w przychodni na Żelaznej przyjmuje na fundusz) z alergią pokarmową i byłam bardzo zadowolona. Nie wiem, jaka jest w diagnozowaniu, bo wygląda na to, że alergia mojego dziecka obecnie wycofała się, ale bardzo dobrze mi się z panią doktor rozmawiało i zrobiła na mnie jak najlepsze wrażenie. Podobał mi się jej spokój i podejście zaróno do dziecka, jak i do rodzica. Dorota Odpowiedz Link
olaolika Re: Alergolog Wroclaw - kogo polecacie??? 30.03.06, 10:22 u nas byla alergia pokarmowa, mala po ustalonej diecie przez pania doktor wyszla z niej w ciagu tygodnia, bylam bardzo zadowolona, to mila i sympatyczna kobieta, wyslycha z cierpliwoscia wszystkiego co masz do powiedzenia, odpowiada na pytania. serdecznie poecam Odpowiedz Link
ewelina78 Re: Alergolog Wroclaw - kogo polecacie??? 30.03.06, 10:52 Dziekuje Wam serdecznie, ja mam straszny problem z dieta dziecka maly ma 17 mcy a je doslownie 5 rzeczy nic nie chce przejsc zaden owoc pani dr zalecila w takiej sytuacji testy z krwi moze one choc troche cos wyjasnia, mam taka nadzieje bo juz nie moge patrzec jak moje dziecko gloduje, podniosły mnie wasze wypowiedzi na duchu i dały jakas nadzieje ze wreszcie trafilismy na normalnego lekarza, dzieki pozdrawiam Ewelina ps. rzeczwiscie pai dr jest bardzo mila komunikatywna i przede wszystkim nie przemilcza moich pytan jak to robili dotychczasowi nasi lekarze Odpowiedz Link
magda9721 Re: Alergolog Wroclaw - kogo polecacie??? 06.04.06, 17:08 ja polecam dr Jarczewską -Czyżyk, prowadzi mojego synka od urodzenia i nie szpikuje niepotrzebnie lekami ( jesli już trzeba to daje naprawde z konieczności) i do domu też przyjeżdża jak nagłe jakies zachorowania( jest tez ogólnym pediatrą ze specjalizacją alegologa) jak trzeba to i bez skierownia przyjmie na badania w przychodni pozdrowienia! Odpowiedz Link
anialewandowska Re: Alergolog Wroclaw - kogo polecacie??? 03.07.06, 10:11 Czy mogłabys podać namairy na pania Jarczewska-Czyzyk? Odpowiedz Link
hawkchicken Re: Alergolog Wroclaw - kogo polecacie??? 06.11.17, 14:13 Pani dr. Irena Kagan gdzieskierowac24.pl/lekarz/irena-kagan-grzesiak-alergolog-wroclaw Przyjmuje na Żelaznej i w Dolnośląskim Centrum Dziecięcym Odpowiedz Link