Dodaj do ulubionych

Godny polecenia ginekolog - pilne!

30.08.06, 21:48
Chodziłam do bardzo dobrego lekarza, na którym się zawiodłam. Był zwyczajnie
przechwalony, a okazał się zupełnie niekompetentny. Teraz poszukuję naprawdę
dobrego lekarza-ginekologa, który fachowo opiekuje się swoimi pacjentkami.
Takiego, któremu można zaufać.

Jestem 6 tygodni po cc i już powinnam zgłosić się do kontroli. A niewiem do
kogo mam pójść.
Obserwuj wątek
    • joanna238 Re: Godny polecenia ginekolog - pilne! 31.08.06, 12:11
      Cześć nati , pisałam do ciebie na priva odnosnie Fuchsa, dostałam namiar jeszcze
      na młodego Woytonia (jest podobno na Brochowie).Opinia od polecającej mi osoby
      super ale tu na forum nie chwala go zupełnie.Wiesz cos o nim?Jak tak to daj znac
      na priv, powiedz do kogo ty chodziłaś?
    • madziolek2005 Re: Godny polecenia ginekolog - pilne! 05.09.06, 20:08
      Ja polecam dr Pajtasz. Przyjmuje prywatnie - w CM Lim, na Szewskiej. Super
      kobietka, miła, baaaaaaaaaardzo kompetentna i wszystko dokladnie tlumaczy. Nie
      zbywa byle czym jeśli się o coś czlek zapyta. :)
      • gawliki Re: Godny polecenia ginekolog - pilne! 12.09.06, 10:50
        dr korzeniewski-fantastyczny,duzo o nim pisano ,ja z polecenia bylam,cala
        ciaza,a po mnie ok7moch kolezanek-kazda zachwycona-nie zawiedziesz sie!!!!!!
        • 5kasia Re: Godny polecenia ginekolog - pilne! 19.09.06, 10:31
          Gdzie przyjmuje dr Korzeniowski? Czy pracuje on tez w jakims szpitalu (tak żeby
          można było u niego rodzić), ja chodze do dr Bielickiego (Corfamed) jestem
          zadowolona ale on nie pracuje w szpitalu :(
          • blou1 Re: Godny polecenia ginekolog - pilne! 19.09.06, 19:09
            Dziewczyny, ja myślę że każdy lekarz do którego chodzimy prywatnie będzie miły,
            delikatny, kompetentny, dokładnie i wolno tłumaczy.
            Teraz chodzę do przychodni i myślę że dobrze trafiłam a nie płacę. Poza
            Wrocławiem. Znam jeszcze jednego lekarza przyjmującego w przychodni, super
            opinie, ale w innym województwie:)
            Dwie ciąże byłam pod opieką prywatnych lekarzy. Zdecydowałam się na prywatne
            wizyty bo ciąże były zagrożone i liczyłam na lepszą opiekę. Na początku drugiej
            ciąży zaczęłam chodzić do przychodni i poszłam do tego samego lekarza na
            prywatne USG, różnica w "obsłudze" kolosalna.
            Teraz myślę że gdyby ciąże przebiegały prawidłowo, nie były zagrożone
            chodziłaby jednak do przychodni.
            • scorpio771 Re: Godny polecenia ginekolog - pilne! 27.09.06, 11:01
              Ja nie miałam wyjścia poszłam do prywatnego bo nie mogłam zajść w ciążę. Dzięki
              dr Floriańskiemu (specj. ds bezpłodności) mam teraz 5 tyg. córeczkę i w
              przyszłym tygodniu wybieram się do niego na wizytę konrtolną.
              • martina4 Re: Godny polecenia ginekolog - pilne! 10.10.06, 23:56
                Zdecydowanie nie polecam Korzeniewskiego - zmienilam go i jego szpital
                (Kliniki) w ostatnim dniu ciąży - chętnie opiszę szczegóły na priv jesli
                chcesz. Moim zdaniem ma skandaliczne podejście do pacjentek, odwala "sztuke",
                nie prowadzi kart pacjentow, nie zleca waznych badan, ignoruje problemy
                pacjentek (ktore w moim przypadku, po konusltacji z innym lekarzem okazaly sie
                bardzo powazne). Nie daj sie zwiesc jego pozycji i rzekomej slawie - jesli ktos
                pracuje po nocnym dyzurze do 24 to nie kojarzy, i to czesto odbija sie na
                pacjentach.
                Polecam za to dr Ewe Dobryszycka - przyjmuje prywatnie na pl.Grunwaldzkim w
                Polidencie, pracuje na Kamienskiego.
    • gusia-81 Re: Godny polecenia ginekolog - pilne! 11.10.06, 20:08
      Małgorzata Winiarska - przyjmuje prywatnie na W.Pola, pracuje na Kamieńskiego.
      Prowadziła moją ciążę, przed ciążą i teraz po... jestem bardzo zadowolona. Moja
      koleżanka też "przeszła" do niej podczas ciąży.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka