Dodaj do ulubionych

po 1 poronieniu szukam lekarza gin...

29.10.06, 15:03
...który nie traktuje kobiety jak histeryczki, tylko dlatego że nie zadowala
ją wytłumaczenie "tak czasem się zdarza" i wykonuje wszystkie badania...
szukam takiego lekarza który rozumie sytuację a nie przewraca oczami...

...czy macie może takie pozytywne doświadczenia i możecie kogoś polecić?

...nie chcę przechodzić tego po raz drugi...
Obserwuj wątek
    • skikalak Re: po 1 poronieniu szukam lekarza gin... 29.10.06, 20:42
      czesc polecam dr.Pajak przyjmuje na Energetycznej tel.0713618630 sama przeszlam
      3 poronienia byly ruzne proby ze strony innych lekarzy wyciagniecia od nas kasy
      i im sie udawalo,wrescie trafilismy na odpowiedniego lekarza ktury powiedzial ze
      dla niego jest sukcesem pomuc parze aby mieli dzidziusia,ale choc ten dr.
      przyjmuje prywatnie nie owila w bawelne ,karze zrobic wszystkie badanie a nawet
      polozyl mnie do szpitala na specjalistyczne badanie za kture nie placilam
      ,placilam tylko za wizyty w jego gabinecie i choc dowiedzialam sie ze nie mozemy
      miec dzieci ze tylko zostala nam metoda inwitro to ciesze sie [choc z poczatku
      bylam wsciekla ze to mi powiedzial nie owijajac w bawelne prosto z mostu] bo on
      otworzyl nam oczy ze nie mamy szansy na nic lepszego niz inwitro po poronieniach
      mam zatkane jajowody a ze jestem osoba o wiekszych wymiarach to przetykanie ich
      w moim wypadku moze sie zle dla mnie skaczyc. Polecam tego lekarza ma naprawde
      duze doswiadczenia w sprawach ciazowych, przychodza do niego ludzie kturym
      powiedziano ze nie beda miec wlasnego potomstwa i im sie udaje- niestety nam sie
      nie udalo .Ale tak na koniec to cos Ci powiem nie ma rzeczy niemozliwych jak
      ktos chce to bedzie mial dzidziusia my mamy Karolka adoptowalismy wspanialy
      chlopak nasz aniolek ma 16 miesiecy.Tobie rzycze wytrwalosci w dazeniu do celu.
      • a.kom Re: po 1 poronieniu szukam lekarza gin... 29.10.06, 22:04
        tak, dr Pająk to fantastyczny lekarz i człowiek. polecam z całego serca.
        prowadził moją ciążę-też byłam po poronieniu i dzięki niemu mój synek urodził
        się zdrowy( w porę zareagował na fakt, że ciąża "zrobiła się zagrożona"
        życzę powodzenia
    • agaw00 Re: po 1 poronieniu szukam lekarza gin... 30.10.06, 07:59
      a ja polecam dr Mydłowskiego z Mediconceptu na Krzyckiej. w sumie obsługga tam
      się popsuła bo mja tysiące pacjentów ale jesli chodzi o lekarza i o twoje
      doświadczenia to czowiek przyłozyc do rany.sama to kiedys przechodziłam.
      • andzia794 Re: po 1 poronieniu szukam lekarza gin... 31.10.06, 13:49
        Polecam dr Pająka- świetny fachowiec, miły i kontaktowy człowiek, ma doskonale
        wyposażony gabinet.Powodzenia!
        • a.kom Re: po 1 poronieniu szukam lekarza gin... 31.10.06, 14:24
          no popatrz jaki ten świat mały... kolejna pacjentka dr Pająka:) kto wie, może
          siedziałyśmy kiedyś razem na poczekalni???
    • och27 Re: po 1 poronieniu szukam lekarza gin... 05.11.06, 21:55
      Polecam Izabelę Kotkowską z Corfamedu na Kluczborskiej, prowadziła moją ciążę
      po dwóch poronieniach (pierwsze poronienie pod "opieką" dr. Pająka...) Lekarka
      jest bardzo kontaktowa, konkretna, przebada dokładnie i pod każdym kątem. To
      dzięki niej mam 8-miesięcznego Kubę.
      Pozdrawiam
      • margarettka Re: po 1 poronieniu szukam lekarza gin... 07.11.06, 20:59
        moja ciaze prowadzil dr Bielicki z Corfamedu, bardzo polecam, choc nie wiem czy
        tam jeszcze przyjmuje.
        Co do dr Pajaka, to nie bylam jego pacjentka, ale jako, ze bylam ciezkim
        przypadkiem, a rodzilam na Dyrekcyjnej, to dr Pajak odebral moj porod,
        wlasciwie dzieki niemu urodzilam naturalnie. Bardzo mily, fachowy lekarz, zajal
        sie mna super a bylam juz na skraju wytrzymalosci.
        • ela124 Re: po 1 poronieniu szukam lekarza gin... 11.11.06, 23:44
          Przypuszczam Gosiu,że jakbyś była pacjentką dr Pająka od początku ciąży, to nie
          byłabyś ciężkim przypadkiem, i nie byłabyś też pacjentką u kresu
          wytrzymałości.
          pozdrawiam
          • margarettka Re: po 1 poronieniu szukam lekarza gin... 14.12.06, 10:11
            Elu,
            Mylisz się, ciężkim przypadkiem byłam tylko ze względu na to, że poród nie
            postępował i mimo ciężkich bóli nie było rozwarcia nawet po 20 h akcji
            porodowej.Kwestia mojego organizmu a nie lekarza prowadzącego ciążę, prawda?

Nie ma to nic wspólnego z prowadzeniem ciąży i stanem zdrowia mojego dziecka.
            Tutaj akurat wszystko było w porządku.

Także zalecałabym nieco ostrożności w wydawaniu takich opinii, jeśli nie znasz
            faktów.
            • ela124 Re: po 1 poronieniu szukam lekarza gin... 15.12.06, 23:47
              Małgosiu,
              Nie chciałam Cię urazić, jeżeli to zrobiłam to przepraszam. Moją intencją było
              to, że dla własnego dobrego samopoczucia, warto mieć lekarza prowadzącego ciąże
              ze szpitala w którym się chce rodzić. Śledziłam Twoje posty w 2004 roku bo
              zamierzałaś tak jak ja rodzić na dyrekcyjnej.
              Najważniejsze, że oboje jesteście zdrowi Ty i Ignacy, moja Iza też ma się
              dobrze, teraz próbuję postarać się dla niej o rodzeństwo:), i znowu siedzę na
              forum o wszystkim co tego dotyczy.
              pozdrawiam
              Ela
    • megisa1 Re: po 1 poronieniu szukam lekarza gin... 04.12.06, 19:14
      dziewczyny dzięki za informację ;)
      naprawdę to doceniam

zobaczymy czy dostanę się w tym tygodniu do Polaka, bo dużo dobrych opinii o
      nim znalazłam i podobno jest we Wrocku najlepszym specem od trudnych
      przypadków...niby jesli on nie da rady to trzeba szukac poza
      wrockiem...zobaczymy

Za to info ogólnie o Corfamedzie na innych forach bardzo mnie zniechęciły.
      Chyba tylko Dr Kotkowska ma dobre z tej kliniki, jednak kolejka taka że równie
      dobrze mogłabym zapisać się na NFZ i czekac ... ;)najwcześniej w połowie
      miesiąca...to coś znaczy ale też nie moge obiecac że będę mogła czekać na
      wizytę w "razie czegoś" pół miesiąca...a jak mi powiedziano w rej. nie można
      przyspieszyc wizyty w żaden sposób...

jeszcze raz dziękuję
    • hulaala Re: po 1 poronieniu szukam lekarza gin... 21.12.06, 12:23
      dr. Artur Kucharski
      Bylam w takiej samej sytuacji jak Ty i on mnei potraktowal normalnie,
      wytlumaczyl wszystko dokladnie, zalecil wszystkie badania - bylam bardzo
      zadowolona
      Pracuje na Brochowie, gabinet ma w poliklinice na groblin na pl. Hirszfelda
      • arla5 Re: po 1 poronieniu szukam lekarza gin... 22.02.07, 21:50
        to juz stare posty ale szczerze polecam Artura Kucharskiego!!!!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka