scorpio771 14.11.06, 18:31 Może ktoś wie w jakich godz. przyjmuje, kiedy i za ile??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scorpio771 Re: Dr B. Ujma Czapska 14.11.06, 18:33 I w jakich godz. można się rejestrować, bo próbuję i nikt nie podnosi słuchawki :( Odpowiedz Link
pchliczek Re: Dr B. Ujma Czapska 13.12.06, 15:13 daj sobie z nią spokój, nie wiem kto jej wyrobił opinię takiej specjalistki, zamiast tracić czas na nią idź do Dołykowej, my się na Czapskiej tak przejechaliśmy, że małemu się tylko problemy z kręgosłupem pogłębiły i wydłużył się czas rehabilitacji, pal sześć pieniądze ale dziecka szkoda na takiego neurologa Odpowiedz Link
scorpio771 Re: Dr B. Ujma Czapska 14.12.06, 16:29 Ona sama kieruje na rehabilitację, czy jak? A gdzie przyjmuje Dołykowa? Odpowiedz Link
pchliczek Re: Dr B. Ujma Czapska 15.12.06, 12:10 Bożena Dołyk przyjmuje w kilku miejscach np w pulsantisie przy ostrowskiego, zadzwoń i dopytaj. Na Czapską naprawdę szkoda czasu bo diagnozy stawia nieprawidłowe (prawie regułą jest, że nie widzi nawet klasycznych asymetrii a widzi kręcz szyi którego zazwyczaj nie ma). Dołykowa naprawdę bardzo dokładnie bada wszelkie odruchy i jest po prostu dobrym lekarzem. Odpowiedz Link
scorpio771 Re: Dr B. Ujma Czapska 24.12.06, 14:08 A czy mogłabyś napisać co dolega Twojemu bąblowi - chodzi mi o objawy i co dr Dołyk powiedziała na ten temat? Byłam u Czapskiej i tak jak napisałaś, powiedziała, że to kręcz szyji, moja mała ma ułożoną w lewo główkę, jak podnosisz ją to przykurczoną do ramienia i reszta ciała kieruje się także w lewo, włącznie z bioderkami. Ma także gorsze władanie w lewej rączce i mniej ją prostuje. Jeżeli chodzi o odruchy to stwierdziła że ma prawidłowe. Odpowiedz Link
pchliczek Re: Dr B. Ujma Czapska 27.12.06, 21:42 oglądałam zdjęcia Twojej córeczki i jestem na 200% pewna, że kręczu szyi to ona nie ma bo bardzo wyraźnie wykręca główkę zarówno w jedną jak i w drugą stronę tyle, że preferuje jedną ze stron przy kręczu jest blokada która uniemożliwia w ogóle obracanie głowy w jedną ze stron ale o tym dowiedziałam się dopiero po dwóch miesiącach od wizyty u pani specjalistki Czapskiej... dla mnie ta lekarka to totalny konował nie będę Ci pisać co mówiła Dołykowa na temat mojego synka bo nie o to chodzi, jeśli chcesz dobrze dla dziecka to jak najszybciej zapisz do Dołykowej na dokładne badanie, potem jak będziesz miała porównanie jak bada Czapska i Dołykowa nie będziesz miała absolutnie wątpliwości komu ufać a potem sama tu napiszesz swoje wrażenia, może dzięki temu inna mama od razu trafi do dobrego lekarza zamiast tracić czas i pieniądze na kogoś takiego jak Czapska p. Odpowiedz Link
scorpio771 Re: Dr B. Ujma Czapska 28.12.06, 08:28 Ok. dziękuję bardzo :) Teraz spróbujemy u Dołykowej. Odpowiedz Link