Dodaj do ulubionych

Dr B. Ujma Czapska

14.11.06, 18:31
Może ktoś wie w jakich godz. przyjmuje, kiedy i za ile???
Obserwuj wątek
    • scorpio771 Re: Dr B. Ujma Czapska 14.11.06, 18:33
      I w jakich godz. można się rejestrować, bo próbuję i nikt nie podnosi
      słuchawki :(
      • pchliczek Re: Dr B. Ujma Czapska 13.12.06, 15:13
        daj sobie z nią spokój, nie wiem kto jej wyrobił opinię takiej specjalistki,
        zamiast tracić czas na nią idź do Dołykowej, my się na Czapskiej tak
        przejechaliśmy, że małemu się tylko problemy z kręgosłupem pogłębiły i wydłużył
        się czas rehabilitacji, pal sześć pieniądze ale dziecka szkoda na takiego
        neurologa
        • scorpio771 Re: Dr B. Ujma Czapska 14.12.06, 16:29
          Ona sama kieruje na rehabilitację, czy jak?
          A gdzie przyjmuje Dołykowa?
          • pchliczek Re: Dr B. Ujma Czapska 15.12.06, 12:10
            Bożena Dołyk przyjmuje w kilku miejscach np w pulsantisie przy ostrowskiego,
            zadzwoń i dopytaj.
            Na Czapską naprawdę szkoda czasu bo diagnozy stawia nieprawidłowe (prawie
            regułą jest, że nie widzi nawet klasycznych asymetrii a widzi kręcz szyi
            którego zazwyczaj nie ma). Dołykowa naprawdę bardzo dokładnie bada wszelkie
            odruchy i jest po prostu dobrym lekarzem.
            • scorpio771 Re: Dr B. Ujma Czapska 24.12.06, 14:08
              A czy mogłabyś napisać co dolega Twojemu bąblowi - chodzi mi o objawy i co dr
              Dołyk powiedziała na ten temat?
              Byłam u Czapskiej i tak jak napisałaś, powiedziała, że to kręcz szyji, moja
              mała ma ułożoną w lewo główkę, jak podnosisz ją to przykurczoną do ramienia i
              reszta ciała kieruje się także w lewo, włącznie z bioderkami. Ma także gorsze
              władanie w lewej rączce i mniej ją prostuje. Jeżeli chodzi o odruchy to
              stwierdziła że ma prawidłowe.
              • pchliczek Re: Dr B. Ujma Czapska 27.12.06, 21:42
                oglądałam zdjęcia Twojej córeczki i jestem na 200% pewna, że kręczu szyi to ona
                nie ma bo bardzo wyraźnie wykręca główkę zarówno w jedną jak i w drugą stronę
                tyle, że preferuje jedną ze stron
                przy kręczu jest blokada która uniemożliwia w ogóle obracanie głowy w jedną ze
                stron ale o tym dowiedziałam się dopiero po dwóch miesiącach od wizyty u pani
                specjalistki Czapskiej... dla mnie ta lekarka to totalny konował
                nie będę Ci pisać co mówiła Dołykowa na temat mojego synka bo nie o to chodzi,
                jeśli chcesz dobrze dla dziecka to jak najszybciej zapisz do Dołykowej na
                dokładne badanie, potem jak będziesz miała porównanie jak bada Czapska i
                Dołykowa nie będziesz miała absolutnie wątpliwości komu ufać a potem sama tu
                napiszesz swoje wrażenia, może dzięki temu inna mama od razu trafi do dobrego
                lekarza zamiast tracić czas i pieniądze na kogoś takiego jak Czapska
                p.
                • scorpio771 Re: Dr B. Ujma Czapska 28.12.06, 08:28
                  Ok. dziękuję bardzo :) Teraz spróbujemy u Dołykowej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka