marta19861 19.04.07, 10:33 Witam, mam pytanie gdzie we Wrocławiu jest duży wybór niedrogich ubranek dla noworodków? W Askocie wcale nie jest tak tanio... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasia33 Re: gdzie kupujecie ubranka? 20.04.07, 20:38 W hurtowni Bajka na Długosza. Ale nie nazwałabym tego wyboru ogromnym. No i BabyMaxx, ale nie pamiętam cen, bo tam kupowaliśmy akcesoria. Odpowiedz Link
annaparzonka Re: gdzie kupujecie ubranka? 22.04.07, 00:21 Jak Karolka sie urodziła to dużo kupowałam w Bajce, na promocjach w C&A na allegro, ale większość odzieży na moje zamówienie przysyłała mi rodzinka z zagranicy Odpowiedz Link
kasia_wp Re: gdzie kupujecie ubranka? 25.04.07, 15:23 zdarza się że ładne i niedrogie ubranka są w marketach- tesco i auchan np. Odpowiedz Link
annasza33 Re: gdzie kupujecie ubranka? 26.04.07, 13:56 kasia_wp napisała: > zdarza się że ładne i niedrogie ubranka są w marketach- tesco i auchan np. zgadza się, w dodatku często w pakietach wychodzą naprawdę tanio Odpowiedz Link