Dodaj do ulubionych

poszukuję ekipy remontowej-Wrocław

24.07.07, 18:29
Chcę zrobić mały remont mieszkania, tzn. w jednym pokoju pomalować gładź
gipsową, w drugim zerwać tapetę i położyć gładź, zerwać boazerię w
przedpokoju i też gładź plus oświetlenie, wycyklinować i lakierować cały
parkiet (bezpyłowo najlepiej)- ok 40 m2 oraz wymienić drzwi w całym
mieszkaniu (5 sztuk). Znacie jakąś firmę godną polecenia, która nie spartaczy
roboty i jednocześnie zrobi to etapami (na czas robienia parkietu nie mam
gdzie wynieść wszystkich mebli). Proszę o namiary.
Obserwuj wątek
    • aga_gina Re: poszukuję ekipy remontowej-Wrocław 21.02.08, 14:58
      Jeśli jeszcze szukasz polecam naprawdę solidną, czysta i tanią firmę
      Pana Jacka Małeckiego BlackJack wystawia faktury jak chcesz, podaję
      nr 503177027

Pozdr.
      Aga
    • bonnnie1 Re: poszukuję ekipy remontowej-Wrocław 10.08.14, 15:00
      Osobiście polecam firmę Home Depot. Bardzo solidny zespół, który sprawnie i poprawnie wykonuje całą pracę, potrafią doradzić co najlepiej będzie wyglądać. Ja byłam bardzo zadowolona.
      • zojeczka2 Re: poszukuję ekipy remontowej-Wrocław 12.01.15, 18:36
        Polecam Panów z firmy Perfekt. Dobrze zorganizowani, potrafią doradzić, wykonanie terminowe, naprawdę solidne i estetyczne. namiary: www.perfekt.wroc.pl
        • ewamp7 Re: poszukuję ekipy remontowej-Wrocław 19.07.16, 15:56
          Ja polecam firmę HOMEX z Wrocławia (Karwiany). Bardzo profesjonalna obsługa, wszystko na czas, konkretnie i solidnie wykonane. Pani Ewa bardzo dba o swoich klientów, aby byli bardzo zadowoleni (namiary 537 760 237).
          • jezierski1977 Re: poszukuję ekipy remontowej-Wrocław 04.09.17, 17:02
            Potwierdzam, bardzo dobra firma godna polecenia.
      • agnieszka18021 Re: poszukuję ekipy remontowej-Wrocław 09.08.16, 16:30
        Witam
        A ja przestrzegam wszystkich przed współpracą z firmą HOME DEPOT Pana Łukasza Kuźmy we Wrocławiu. Firma ta wykonywała u mnie remont łazienki i pokoju w 2014r. Pomijając drobniejsze niedociągnięcia, o których nie będę się rozpisywać, obecnie okazało się że wylewka pod parkiet, którą ta firma wykonała zaczęła pękać i odchodzić od podłogi wraz z deską. Wcześniej podłoga zaczęła skrzypieć i falować. Po wykonaniu odkrywki okazało się, że wylewka została położona nieprawidłowo, a pracownicy firmy Home Depot nawet nie pofatygowali się, aby porządnie wyczyścić podłoże przed wylewką. Pan który przyszedł do sprawdzić ten parkiet po dokonaniu odkrywki stwierdził, że jeszcze takiego „dziadostwa” nie widział. Firma Home Depot jest nieprofesjonalna, pracownicy na pewno nie są fachowcami, jakość ich prac jest niska a właściciel firmy w ogóle nie poczuwa się do odpowiedzialności, unika kontaktu.
        Agnieszka z Wrocławia
        • jezierski1977 Re: poszukuję ekipy remontowej-Wrocław 17.10.17, 11:10
          Nie mylcie firmy HOMEX Ewa Pomorska z Wrocławia (a dokładniej z Karwian) z firmą HOME DEPOT to zupełnie dwie inne firmy. 'HOMEX' jak najbardziej polecam każdemu. Robią mniejsze i większe remonty we Wrocławiu i okolicach w normalnych cenach i są swietni. Dają gwarancje na swoje usługi. Z resztą możecie sprawdzic ich opine na necie. Ich stronka: homex-wykonczenia.com.pl
          • irka550412 Re: poszukuję ekipy remontowej-Wrocław 18.10.17, 23:29
            A ja popieram jak wyżej i polecam firmę remontowo - wykonczeniową 'HOMEX' z Wrocławia - Karwiany /kontakt 537760237. Bardzo dobra i konkretna ekipa z doświadczeniem i profesjonalnym podejściem do klienta. Jakość usług rewelacja- można zobaczyć ich prace wcześniej. Pani Ewa zarządza całym zespołem (trzyma wszystko w 'ryzach') i troszczy się o zadowolenie klientów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka