enya26 29.11.07, 13:53 Dziewczyny, otwieramy prywatne przedszkole na Psim Polu. Już teraz zapraszamy.:) Planowane otwarcie na wiosnę przyszłego roku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasia33 Re: Otwieramy przedszkole na Psim Polu 29.11.07, 20:53 Aniu, za ten pomysł to Ci się należy WIELKA nagroda, wiesz?;-))) Czekam niecierpliwie i powodzenia raz jeszcze!!! Odpowiedz Link
skikalak Re: Otwieramy przedszkole na Psim Polu 29.11.07, 21:39 witam bardzo sie ciesze prosze o namiary w kturym miejscu to bedzie ? Odpowiedz Link
enya26 Re: Otwieramy przedszkole na Psim Polu 01.12.07, 11:54 Przedszkole będzie na Zgorzelisku. Niedługo napisze więcej szczegółów. Odpowiedz Link
ullenkaa76 Re: Otwieramy przedszkole na Psim Polu 03.12.07, 09:20 A jesteś juz na dzień dzisiejszy podać koszty miesięczne? Chociaż tak około? Odpowiedz Link
enya26 Re: Otwieramy przedszkole na Psim Polu 05.12.07, 21:56 Na razie ciężko mi powiedzieć. Dopiero będziemy obliczac koszty. Niedługo podamy więcej konkretów. Odpowiedz Link
enya26 Re: Otwieramy przedszkole na Psim Polu 20.01.08, 09:56 Klub jest w trakcie remontu i jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie otwieramy pod koniec marca. Wszystkie zainteresowane mamy bardzo proszę o kontakt - eni_24@o2.pl,- będe mogła udzielić odpowiedzi na wszystkie pytania. Zapraszam:) Odpowiedz Link
enya26 Re: Otwieramy przedszkole na Psim Polu 04.03.08, 09:24 Zapraszamy do Siedziby Smyka już od połowy marca. Szczegóły moge podać na maila. pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama