justi-1979 30.11.08, 11:03 Czy ktoś chodzi z dzieckiem do przychodni Formica na Zakrzowie? Szukam pediatry i nie wiem, na kogo tam się zdecydować. Wdzięczna będę za każdą podpowiedź :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skikalak Re: Czy ktoś chodzi z dzieckiem do przychodni For 20.12.08, 21:00 Cześć jestem mama 3 latka chodzimy do Formiki na Zakrzowie polecam dr.Kwiecień i dr, Ruczkę jest jeszcze dr. Gintrowska ale ani ja ani mój synek za nią nie przepadamy Odpowiedz Link
noelka79 Re: Czy ktoś chodzi z dzieckiem do przychodni For 07.02.09, 10:07 Ja wolę dr Gintrowską. De gustibus... Zdecydowanie łatwiej mi się z nią dogadać i za każdym razem szybko i trafnie stawia diagnozę. Odpowiedz Link
joasia33 Re: Czy ktoś chodzi z dzieckiem do przychodni For 07.02.09, 18:51 Oj, to prawda... Dr Ruczka i Kwiecień są bardzo miłe, staranne itp., ale to one źle zdiagnozowały mi córkę i z bardzo zaawansowanym, groźnym zapaleniem płuc wylądowałyśmy w szpitalu. Do tego dr Ruczka okazała się indoktrynowana na punkcie Prevenaru i gdy powiedzieliśmy, że chcemy Pneumo23 po dogłębnej konsultacji z lekarzem z "Korczaka", to nakrzyczała na nas wraz z pielęgniarką:-). Bo "na szkoleniach przedstawiciele mówili...". Dr Gintrowska zdiagnozowała też u mnie anginę, 2 dni wcześniej zlekceważoną jako "nic" przez inną lekarkę rodzinną:-) Dr Gintrowska jest OK:-))) Odpowiedz Link
skik-alak Re: Czy ktoś chodzi z dzieckiem do przychodni For 07.02.09, 20:35 cześć dziewczyny jak widać każdy ma swoje zdanie o dr. Gintrowskiej ale ja niestety miałam zła diagnozę od Pani dr.Gintrowskiej i moje dziecko brało niepotrzebnie antybiotyk przez 14 dni a także nie chciała nam dać skierowania do poradni na rehabilitacje mały miał silne napięcie mięśniowe :[ stwierdzenie Pani dr. było takie "ze z tego wyrośnie" a mały ma teraz 3 latka i dalej chodzimy na rehabilitacje a ciekawe co by było gdybym słuchała rad Pani dr.i byśmy czekali aż dziecko z tego wyrośnie . Podsumowanie myślę ze każda mama musi sobie wyrobić własna opinie na temat lekarza.Pozdrawiam :]] Odpowiedz Link
joasia33 Re: Czy ktoś chodzi z dzieckiem do przychodni For 07.02.09, 21:47 A bo tak Bogiem a prawdą, to po tym zapaleniu płuc, które zdiagnozowała wezwana prywatnie lekarka z "Korczaka", doszłam do wniosku, że przychodnia to tylko na szczepienia i bilanse, a jak coś się będzie działo, wzywam prywatnie do domu tę panią doktor ze szpitala. Odpowiedz Link
justi-1979 Re: Czy ktoś chodzi z dzieckiem do przychodni For 08.02.09, 22:07 Dzięki za te informacje :-) Ja już też poszłam po rozum do głowy i mam prywatnego lekarza. Do przychodni tylko na szczepienia chodzimy. Odpowiedz Link