Dodaj do ulubionych

Czy ktoś chodzi z dzieckiem do przychodni Formica?

30.11.08, 11:03
Czy ktoś chodzi z dzieckiem do przychodni Formica na Zakrzowie?
Szukam pediatry i nie wiem, na kogo tam się zdecydować. Wdzięczna
będę za każdą podpowiedź :-)
Obserwuj wątek
    • skikalak Re: Czy ktoś chodzi z dzieckiem do przychodni For 20.12.08, 21:00
      Cześć jestem mama 3 latka chodzimy do Formiki na Zakrzowie polecam dr.Kwiecień
      i dr, Ruczkę jest jeszcze dr.
      Gintrowska ale ani ja ani mój synek za nią nie przepadamy
    • noelka79 Re: Czy ktoś chodzi z dzieckiem do przychodni For 07.02.09, 10:07
      Ja wolę dr Gintrowską. De gustibus... Zdecydowanie łatwiej mi się z nią dogadać
      i za każdym razem szybko i trafnie stawia diagnozę.
      • joasia33 Re: Czy ktoś chodzi z dzieckiem do przychodni For 07.02.09, 18:51
        Oj, to prawda... Dr Ruczka i Kwiecień są bardzo miłe, staranne itp., ale to one
        źle zdiagnozowały mi córkę i z bardzo zaawansowanym, groźnym zapaleniem płuc
        wylądowałyśmy w szpitalu. Do tego dr Ruczka okazała się indoktrynowana na
        punkcie Prevenaru i gdy powiedzieliśmy, że chcemy Pneumo23 po dogłębnej
        konsultacji z lekarzem z "Korczaka", to nakrzyczała na nas wraz z
        pielęgniarką:-). Bo "na szkoleniach przedstawiciele mówili...".
        Dr Gintrowska zdiagnozowała też u mnie anginę, 2 dni wcześniej zlekceważoną jako
        "nic" przez inną lekarkę rodzinną:-)
        Dr Gintrowska jest OK:-)))
    • skik-alak Re: Czy ktoś chodzi z dzieckiem do przychodni For 07.02.09, 20:35
      cześć dziewczyny jak widać każdy ma swoje zdanie o dr. Gintrowskiej ale ja
      niestety miałam zła diagnozę od Pani dr.Gintrowskiej i moje dziecko brało
      niepotrzebnie antybiotyk przez 14 dni a także nie chciała nam dać skierowania do
      poradni na rehabilitacje mały miał silne napięcie mięśniowe :[ stwierdzenie Pani
      dr. było takie "ze z tego wyrośnie" a mały ma teraz 3 latka i dalej chodzimy na
      rehabilitacje a ciekawe co by było gdybym słuchała rad Pani dr.i byśmy czekali
      aż dziecko z tego wyrośnie . Podsumowanie myślę ze każda
      mama musi sobie wyrobić własna opinie na temat lekarza.Pozdrawiam :]]
      • joasia33 Re: Czy ktoś chodzi z dzieckiem do przychodni For 07.02.09, 21:47
        A bo tak Bogiem a prawdą, to po tym zapaleniu płuc, które zdiagnozowała wezwana
        prywatnie lekarka z "Korczaka", doszłam do wniosku, że przychodnia to tylko na
        szczepienia i bilanse, a jak coś się będzie działo, wzywam prywatnie do domu tę
        panią doktor ze szpitala.
    • justi-1979 Re: Czy ktoś chodzi z dzieckiem do przychodni For 08.02.09, 22:07
      Dzięki za te informacje :-)
      Ja już też poszłam po rozum do głowy i mam prywatnego lekarza. Do
      przychodni tylko na szczepienia chodzimy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka