glenkora1 17.01.05, 14:05 www.zigzag.pl/parafiafalenica/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psx Re: zdjęcie i strona parafii w Falenicy 17.01.05, 20:42 Nawigacja po tej stronie - koszmarna! No i po 6 latach przydałaby się wreszcie jakaś aktualizacja. Odpowiedz Link
glenkora1 KOLONIE DLA DZIECI nad morzem 23.04.05, 22:20 PKS "Serce Falenica" zaprasza dzieci i młodzież na atrakcyjne kolonie do Niechorza k/Kołobrzegu. Termin wyjazdu: 24.07-07.08.2005. Koszt wyjazdu: 950 zł. Zgłoszenia i informacje - P. Agnieszka Zaręba tel. 612 64 29 kom. 507 447 019, lub w salce klubowej pod kościołem w każdą niedzielę w godz. 12.30-13.00 Odpowiedz Link
glenkora1 WYKŁAD NA TEMAT EDUKACJI I WYCHOWANIA 23.04.05, 22:21 Stowarzyszenie Wspierania Edukacji i Rodziny "Sternik" (www.sternik.edu.pl) zaprasza we czwartek, 28 kwietnia 2005, o godz. 19:00,na wykład zatytułowany: Czy szkoła może dobrze uczyć i pomagać w wychowaniu? czyli Jak to robimy w szkołach "Sternika" Wykład odbędzie się w Domu Parafialnym. Odpowiedz Link
faleniczka Re: zdjęcie i strona parafii w Falenicy 29.04.05, 17:46 a mili ci księża tutaj....? w ogóle jak działa ta parafia falenica? coś się dzieje? bo np w mojej byłej organizowali różne fajne rzeczy, nie tylko "oazę". przyznam sie, ze jeszcze nie byłam tu w kościele :( ale może od razu warto np do Miedzeszyna, tam jakies radio mają (?) i słyszałam że jest ok Odpowiedz Link
l_echec Re: zdjęcie i strona parafii w Falenicy 13.05.05, 14:30 Księża mili :), choć bywali milsi parę lat wstecz. Skoro mieszkasz w Falenicy, to nie szukaj dalej, bo to dobra parafia. Ja mieszkam w Radosci i spotykam wielu sąsiadów na mszach właśnie w Falenicy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
babuszka48 Re: zdjęcie i strona parafii w Falenicy 15.05.05, 10:14 Midzeszyn odradzam. mam znajomych i rodzinę oni chodzą do Falenicy. Ksiądz maiedzeszyński jest stary nudny, kazania są żałosne. Wystarczy ten fakt że z wielkim rozmach buduje od 23 lat kościól i końca nie widać. Parafianie skarża sie że tylko pieniądze na budowę ciągnie a wokól pozostało troche emerytów wiekszosć wyemigrowała. zresztą przy Wale budują drugi kościól na miarę potrzeb i napewno ten w Miedzeszynie będzie sie budował następne 20 lat. Radzę Falenicę i X Marka. Odpowiedz Link
wojtow Re: zdjęcie i strona parafii w Falenicy 01.05.05, 07:54 Znam, znam taka strona to fajna rzecz, ja mieszkam aktualnie na Mokotowie, musiałam coś tam załatwić i klik klik wszystko jasne. Odpowiedz Link