GoĹÄ: kathy IP: 195.117.174.* 28.06.01, 10:48 Przeczytajcie wymianę zdań narkomanów chwalących się swoim nałogiem i obrzucających błotem przeciwników legalizacji narkotyków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: kathy Re: Forum IP: 195.117.174.* 03.07.01, 11:32 Przeczytajcie wypowiedzi uczestników tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: path Re: Forum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 14:09 uspokuj sie kolezanko, jest to forum dla ludzi ktorzy sie tym tematem interesuja - dla przeciwnikow i zwolennikow legalizacji - a ty zdaje sie szukasz forum dla misjonarzy. jezeli chodzi o obrzucanie blotem to wydaje mi sie ze najwieksza agresja cechuja sie przeciwnicy legalizacji na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kathy Re: Forum IP: 195.117.174.* 03.07.01, 14:46 Gość portalu: path napisał(a): > uspokuj sie kolezanko, jest to forum dla ludzi ktorzy > sie tym tematem interesuja - dla przeciwnikow i > zwolennikow legalizacji - a ty zdaje sie szukasz forum > dla misjonarzy. jezeli chodzi o obrzucanie blotem to > wydaje mi sie ze najwieksza agresja cechuja sie > przeciwnicy legalizacji na tym forum Nieprawda, przeciwnicy legalizacji obrzucani są błotem- wulgarnymi wyzwiskami, lub ośmieszani- nazywani Ciemnogrodem, odsyła się ich do Radia Maryja, kółek różańcowych. To naprawdę forum wyłącznie dla zwolenników narkotyków. Dlaczego uważasz, że problem nie dotyczy mnie, żyję wszak w społeczeństwie i nic co ludzkie nie jest mi obce. Odpowiedz Link Zgłoś