Dodaj do ulubionych

Reklama w radio- wyeliminowalem

18.04.16, 19:40
Chwale sie. Wyeliminowalem sto procent codziennego reklamowego bełkotu w radio.
Powiedzialem: dosc.
Koniec z hemoroidami, "krepujacymi gazami"
i nietrzymaniem moczu przy sniadaniu, obiedzie i kolacji.
Chodze z pilotem w kieszeni, pierwsze slowo, i zmieniam stacje.
Swoja droga, czy te glupki produkujace to zalosne, niesmaczne, obrazajace inteligencje gów no,
i ci, ktorzy to wpuszczaja na antene nie zdaja sobie sprawy, ze strzelaja sobie w stope?
Obserwuj wątek
    • jureek Re: Reklama w radio- wyeliminowalem 19.04.16, 21:51
      A po co tak skakać po różnych stacjach, jeśli są takie, które reklam praktycznie nie nadają, np. Dwójka?
      • katamarian_nawodny Re: Reklama w radio- wyeliminowalem 19.04.16, 22:47
        Nie sama dwojka czlowiek zyje.
        Dziele eter glownie miedzy trojke, rmf classic i dwojke.
        Dwojka rzeczywiscie wolna od tego syfu,
        RMF C nadaje, ale w miare trzyma fason, poza tym z tego zyje,
        trojka -zal mowic...
        • jureek Re: Reklama w radio- wyeliminowalem 19.04.16, 23:00
          katamarian_nawodny napisał:

> trojka -zal mowic...

W Trójce reklam jest dużo mniej niż w innych stacjach. Teraz akurat słucham tej stacji i od godziny żadnej nie słyszałem.
          • katamarian_nawodny Re: Reklama w radio- wyeliminowalem 20.04.16, 13:27
            Takiej skatologii, jak w trojce , nie spotyka sie.
            O tyle dziwne, ze stacja nadaje jednak dla bardziej rozgarnietych sluchaczy.
            Stacje komercyjne dla mnie moga nadawac wylacznie belkot reklamowy, nie slucham, nie boli.
            Jak juz pisalem, nie wpuszczam juz tego syfu do domu.
            • jureek Re: Reklama w radio- wyeliminowalem 20.04.16, 14:16

> Takiej skatologii, jak w trojce , nie spotyka sie.

Nie wiem, jaka jest treść nadawanych reklam, bo mam taki wewnętrzny filtr, że wyłączam odbiór bez wyłączania radia, tak więc na temat treści nadawanych w Trójce reklam trudno mi coś powiedzieć.
              • katamarian_nawodny Re: Reklama w radio- wyeliminowalem 20.04.16, 16:44
                Tez mam taki wewnetrzny filtr,
                do tego dla pewnosci uzywam pilota.
                Od miesiaca nic z tego badziewia sie nie przedarlo.
                • jureek Re: Reklama w radio- wyeliminowalem 20.04.16, 16:51

> Tez mam taki wewnetrzny filtr,

To dziwne, bo z Twojego pierwszego postu wynika, że wiesz, o czym są te reklamy, czyli jednak ich treść jakoś się do Ciebie przebija.

P.S. Twój sposób u mnie nie zadziała, bo nie mam radia z pilotem. A może ten Twój wątek jest właśnie po to, żeby radia z pilotem dyskretnie zareklamować?
                  • najgorszy_sort_polaka Re: Reklama w radio- wyeliminowalem 20.04.16, 17:42
                    Trafiles w sedno, kolego.
                    Mam w piwnicy hurtownie pilotow.
                    Spamuje na forach, zeby troche tego puscic w ludzi.
                    • kalllka Re: Reklama w radio- wyeliminowalem 27.04.16, 12:24
                      ale posiadasz hurtownie, pilotow mysliwcow czy to tylko takie .,., ramoty controli?
        • raszefka Re: Reklama w radio- wyeliminowalem 30.04.16, 14:26

> RMF C nadaje, ale w miare trzyma fason,

Mam w pracy tylko RMF C (niestety Polskie Radio przez sieć strasznie przerywa) i aż boję się pomyśleć, co nadają stacje, które fasonu nie trzymają. Reklamy środków na zgagę, wzdęcia i problemy wątrobiane zwiastują Boże Narodzenie wcześniej niż "Last Christmas". Zaraz potem medykamenty na kaca oraz produkty Durex. Aktualnie, jako że wiosna, królują suplementy upiększające, odchudzające i coś na katar sienny.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka