Dodaj do ulubionych

jakie ksiązki w listopadzie czytacie?

IP: *.static.ip.netia.com.pl 04.11.16, 22:30
hej, co czytacie w listopadowe ciemne dni ? Kryminały, thrillery, fantastykę, a moze poezję? Podzielcie sie :) nie mam pomysłu i poszukuje info o wciągających ksiązkach, gatunek nie ma znaczenia. Bedę wdzieczny za odpowiedzi !
Obserwuj wątek
    • rabbi.rozencwajg Re: jakie ksiązki w listopadzie czytacie? 04.11.16, 22:36
      Czytam książkę potrzebowskiego o "Zadrudze", czyli polskim nacjonaliźmie antykatolickim.
    • wilczajagodka1 Re: jakie ksiązki w listopadzie czytacie? 08.11.16, 17:29
      czytales moze "Grzesznika" Maggie Stiefvater? jesli nie to polecam chociaz nie wiem ile masz lat i troche ciezko tak dobrac cos bez tej informacji :) bo Grzesznik niby dla młodszej grupy docelowej, nie mniej trafia tez w gust starszych czytelnikow, czyli mój :) To takie fantasy, co prawda można to podpiąć pod sage o wilkolakach tejże autorki, jednak ta ksiązka jest osobną częścią, opowiadającą o losach bohaterów, którzy w poprzednich książkach byli drugorzędnymi postaciami :)
    • merylou83 Re: jakie ksiązki w listopadzie czytacie? 10.11.16, 08:47
      no ja to teraz czytam ISTOTĘ ZŁA i jestem zachwycona :) książka dostarcza wrażeń od niemal pierwszych stron, co prawda styl autora bywa oszczędny, jednak taka troche surowa narracja jest zamierzona i pasuje do całej fabuły i także osobowosci postaci :D intryga szeroko zakrojona, jej rozwiązanie proste nie bedzie i wiem, ze nie jest to książka w stylu "po 40 stronie juz wiem, kto zamordował) :) ISTOTA ZŁA ahhh polecam :)
    • Gość: monicamonica8 Re: jakie ksiązki w listopadzie czytacie? IP: *.itsa.net.pl 15.11.16, 09:32
      "Lato zimą i inne opowiadania" Rose Tremain - opowiadania rozne różniste :) literatura taka troche kobieca
    • aviczowka3 Re: jakie ksiązki w listopadzie czytacie? 19.11.16, 00:32
      "Lato zimą i inne opowiadania" Rose Tremain, akurat dziś było w bibliotece i zdążyłam wypozyczyć na weekend, mam wrażenie, że to doskonała lektura do kawy! Co do pozostałych książek to zobaczymy, co mi sie nawinie, póki co cisnę te opowiadania :) po raz pierwszy wpadla mi w rece ksiazka tej autorki, nie znałam jej wcześniej
    • bywalecjarek Re: jakie ksiązki w listopadzie czytacie? 02.12.16, 09:24
      ja ostatnio klasykę "Potop" :)
    • vlm76 Re: jakie ksiązki w listopadzie czytacie? 27.11.17, 19:32
      Erich von Däniken - "Mój świat w obrazach", Norman Davies - "Boże igrzysko", wiersze Micińskiego.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka