Dodaj do ulubionych

Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie?

20.07.01, 16:43
Zmieniliśmy wygląd stron Gazety Wyborczej - mamy nadzieję, że spodoba wam się i
odnajdziecie się w nim jak w tym dawnym. Podzielcie się z nami swoją opinią!
Obserwuj wątek
    • Gość: redziun Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.01, 18:19
      obleci : )
      nie, nie SUPER!!!!!!!!
      • Gość: bouli Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.powered-by.skynet.be 21.07.01, 11:39
        nie podoba sie!Poprzednia wersja byla duzo bardziej czuytelna i
        przejrzysta.Traz jest za duzo kolorow, "gadzetow" - uklad strony stracil swoja
        koherentnosc. "Gazeta" przypomina teraz zwykla strone internetowa z mydlem i
        powidlem a nie gazete codzienna,dla ludzi ktorzy nie maja wiele czasu na
        klikanie tu i tam.
        • Gość: renegat Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.fysik.dtu.dk 23.07.01, 09:50
          Prawde powiedziawszy NIE podoba mi sie z nastepujacych
          powodow:
          1. Bardzo czesto linki sa zle np. tytul artykulu ma sie
          zupelnie nijak do tresci ukazuacej sie po jego
          "kliknieciu", czesto tez laduje w tym samym miejscu
          gdzie zaczalem - nie otrzymujac zadnej informacji.

2. Doceniam ambicje stworzenia strony kolorowej, itd.
          Jednak ja czytam Gazete z zagranicy - i polaczenie
          czasem nie jest najlepsze (mysle iz wielu czytalnikow
          wpoza ojczyzna cierpi na te same klopoty) i wtedy
          wszystkie obrazki tylko utrudniaja zycie.

Zycze wielu sukcesow w tworzeniu przejzystej i dobrej
          strony "gazety Wyborczej"
          • Gość: Malkonte Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 24.07.01, 09:21
            Jestem czytelnikiem Gazety od pierwszego numeru. Od dwoch lat czytam
            praktycznie tylko w Internecie. Poprzednia szata przypominala oryginal i przez
            to nie mialem zbyt wielkiego dyskonfortu. Obecna przypomina wszystkie inne
            portale, a wiec nie jest to juz "moja" Gazeta.
            • Gość: Wojtek Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: 195.94.193.* 24.07.01, 11:57
              Starsza wersja zdecydowanie lepsza!
              Podzial na trzy kolumny ok, ale dlaczego one nie pasuja kolorystycznie do
              calosci, a raczej pozostalosci?
              Tak sie sklada ze zajmuje sie grafika i ta ilosc kolorow mnie przeraza. Mozna
              przeciez posluzyc sie mniejsza iloscia kolorow, bardziej je do siebie dopasowac
              a wyroznic tylko to co ma byc widoczne w pierwszej chwili. Ma sie wrazenie ze
              nie mozna niczego znalezc.
              Poza tym wydaje mi sie ze funkcjonalnosc jest teraz gorsza. Tematy sa
              porozrzucane, niewiadomo ktory jest tym najwazniejszym. Dodatkowo caly czas
              szwankuja linki :(

Wiem ze wszystko wymaga przyzwyczajenia, ale ''cos'' niestety straciliscie :(
        • Gość: pawel Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: 10.15.1.* / 195.94.205.* 23.07.01, 10:23
          do kitu!!! jak zwykle przy takich "udoskonaleniach" przypomina mi się tekst z
          Laskowika (dot. sklepu kolonialnego): "i cholera, Panie, komu to przeszkadzało?"

czy wy naprawdę musicie byc równie nawiedzeni jak producenci oprogramowania?
          dlaczego pozbawiacie ludzi komfortu poruszania się po znanym i lubianym terenie?
          ciekawe, czy równie radośnie byście eksperymetowali gdyby gazeta w sieci była
          płatna?? dla mnie może byc i płatna, tylko niech będzie cały czas taka sama!!!
        • Gość: Wieniek Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.pg.com 23.07.01, 16:04
          Niestety staracilście całą swoją oryginalność. Teraz to tylko kolejny "portal".
          Gazeta w formie zbliżonej do papierowego, bardzo dobrego odpowiednika podobała
          mi się bardziej.
          Niestety chyba ubędzie wam stały czytelnik.
        • Gość: Jacek Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 24.07.01, 09:14
          Zgadzam się w pełni. Nowa strona wygląda jak zwykły portal i z innymi portalami
          będzie musiała konkurować. Jest nieczytelna, wolna i pozbawiona poprzez formę
          jednej z najważniejszych rzeczy, jaką cechuje się gazeta: wiarygodności.
      • Gość: Ania Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.01, 23:19
        REWELACJA!
      • Gość: marcin Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: 207.250.166.* 22.07.01, 17:46
        stary uklad byl czytelniejszy, pelny spis wiadomosci na kazdej stronie pozwala
        na szybsze przejzenie informacji
        drugi minus - jsp, laduje sie to koszmarnie wolno, potrafi powiesic przegladarke

generalnie jest gorzej
      • Gość: Iwo Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.powersurfr.com 23.07.01, 06:21
        Krzykliwa, pstrokata, nieczytelna - nie podoba mi sie
      • Gość: Iwo Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.powersurfr.com 23.07.01, 06:25
        Krzykliwa, pstrokata, nieczytekna - nie podoba mi sie
      • Gość: Arizona Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.mayo.edu 24.07.01, 20:41
        klasa
      • Gość: Al-K Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 24.07.01, 21:04
        Jest wstrętna, ochydna, zakłamana jak wszystko co żydowskie.
      • Gość: kubam Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.*.*.* 25.07.01, 11:23
        Nie podoba mi sie. Uzasadnienie dokladnie takie samo jak Bouli´iego
    • Gość: Allen Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.btinternet.com 20.07.01, 19:27
      Uwazam, ze jest duzo lepsza...
      • Gość: potlek Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.il.us.prserv.net 20.07.01, 19:37
        Poprzednia wersja byla o wiele lepsza. Obecna jest jakas taka napackana, i nie
        ma uporzadkowanej tematyki. A najwazniejsze to - to iz nie moge otworzyc
        poszczegolnych artykulow - nie mam koncepcji dlaczego tak sie dzieje(nigdy
        dotychczas to sie nie zdarzalo)
        Pragne nadmienic, ze jest to dla mnie w chwili obecnej najpelniejsze zrodlo
        informacji o Polsce.
        Pozdrawiam P.P
        • Gość: bonifacy Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.proxy.aol.com 22.07.01, 01:40
          Nowa GW jest do dupy.Razi ostrymi kolorami,brakiem uszeregowanej tematyki,jest
          krzykliwa i nic jej to nie pomaga.Przejscie z jednego tematu do drugiego
          zabiera wiecznosc.Moim zdaniem pieniadze wyrzucone w bloto.
    • Gość: Adam Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.toya.net.pl 20.07.01, 21:44
      Kto sie nie rozwija, cofa sie. Po utworzeniu gazeta.pl zmiana stron GW wydaje sie jak najbardziej logiczna. Co do
      ukladu stron - no coz gusta sa rozne, a o nich jak wiadomo sie nie dyskutuje. Wydaje mi sie ze przydala by sie
      wersja stron dla osob z wolniejszym podlaczeniem do internetu (cos na wzor BBC tam zawsze jest wersja low
      graphics), bo wydaje mi sie ze nowa strona troszke "przytyla", choc moze to byc oczywiscie odczucie
      subiektywne. Mam nadzieje ze internetowa wersja gazeta.pl i wyborcza.pl nadal bedzie sie rozwijac czego sobie
      i wszystkim uzytkownikom (oraz oczywiscie tworcom) serdecznie zycze.
      • Gość: Seyta Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.tulsa1.ok.home.com 21.07.01, 01:59
        Nie podoba. Chcialbym jezeli jest to mozliwe zebyscie panstwo przeslali moja
        widomosc ktora wam wyslalem do forum w ktorym dyskutujemy na temat wygladu
        gazety moja i mojego kolegi Patryk R. i Seyta.
    • Gość: mike Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: 208.242.86.* 20.07.01, 21:51
      jest bardziej "user friendly", mozna np. drukowac badz przesylac artyuky, to
      duzy plus
      tylko gdzie teraz mozna znalezc zakladke reportaz?
      • Gość: redakcja Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.gazeta.pl 20.07.01, 22:19
        Gość portalu: mike napisał(a):

> jest bardziej "user friendly", mozna np. drukowac badz przesylac artyuky, to
        > duzy plus
        > tylko gdzie teraz mozna znalezc zakladke reportaz?

W dziale KRAJ, po prawej stronie jest zajawka Opinie i reportaże z kraju
        • Gość: alfstar Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: 154.11.61.* 20.07.01, 22:52
          Jest chyba troche lepsza (ale to sie okaze po paru dniach). Ale starajcie sie
          unikac jaskrawych kolorow (np. w Sporcie) - to nie strona poswiecona techno
          tylko gazeta !!!
          • Gość: red Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.gazeta.pl 21.07.01, 00:59
            Gość portalu: alfstar napisał(a):

> Jest chyba troche lepsza (ale to sie okaze po paru dniach). Ale starajcie sie
            > unikac jaskrawych kolorow (np. w Sporcie) - to nie strona poswiecona techno
            > tylko gazeta !!!

To nie kolor techno tylko trawy na boisku ;-)
            • Gość: Max Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.letras.up.pt 23.07.01, 22:28
              Gość portalu: red napisał(a):

> Gość portalu: alfstar napisał(a):
              >
              > > Jest chyba troche lepsza (ale to sie okaze po paru dniach). Ale starajcie
              > sie
              > > unikac jaskrawych kolorow (np. w Sporcie) - to nie strona poswiecona techn
              > o
              > > tylko gazeta !!!
              >
              > To nie kolor techno tylko trawy na boisku ;-)

Trawa na boisku tanczy techno?

• Gość: Aj Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.opola.pl 22.07.01, 11:42
          Niezły syf... Przywrócić poprzednią wersję
        • Gość: Beata Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.ggb.pg.gda.pl 24.07.01, 13:00
          Nowa wersja GW jest po prostu do chrzanu!!! Laduje sie
          koszmarnie wolno (a mam tzw. sztywne lacze!), wyglad
          strony jest taki sam jak wielu innych, linki nie
          dzialaja. Bardziej denerwuje, niz informuje. Krotko
          mowiac, straciliscie swoja tozsamosc i na dodatek kiepsko
          u Was z profesjonalizmem. Szkoda. Przed "reforma"
          byliscie naprawde dobra gazeta.
          Na marginesie pragne zauwazyc, ze ukrywanie dzialu
          reportazy pod "zjawka Opinie" jest szalenie mylace. A
          poza tym, dlaczego np. reportazy zagranicznych mialabym
          szukac w dziale KRAJ?
    • Gość: marc75 Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.toya.net.pl 20.07.01, 23:32
      Okropna, chcę starej prawdziwej Gazety !!!!
    • Gość: Adam Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.pl 20.07.01, 23:37
      Super. O wiele lepsza niż poprzednia. Teraz zmiany w gazeta.pl???
    • Gość: Ursyn Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.acn.waw.pl 20.07.01, 23:41
      Wolniej chodzi.
      • Gość: Szymon Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.01, 11:25
        Gość portalu: Ursyn napisał(a):

> Wolniej chodzi.

Wlasnie. ogolnie jest lepiej graficznie ale cholernie wolno!!!!! Zrobcie cos z
        tym!
        • redakcja Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? 22.07.01, 14:05
          Szanowni Szymonie i Urbanie,
          Robimy. Staramy się, żeby było lepiej i będzie lepiej. Serwis został
          przestawiony niewiele ponad 24 godziny temu. A była to rewolucja technologiczna
          (dodaliśmy możliwość komentowania na forum, galerie zdjęć, możliwość wysyłania
          tekstów mailem i wiele innych funkcji).Potrzebujemy jeszcze kilku dni by
          odpowiednio ustawić serwery.
          Za wszelkie niedogodności (szczególnie długie ładowanie) gorąco przepraszamy i
          prosimy o cierpliwość.
          • Gość: Grych Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 22:11
            > (dodaliśmy możliwość komentowania na forum, galerie zdjęć, możliwość wysyłania
            > tekstów mailem i wiele innych funkcji).Potrzebujemy jeszcze kilku dni by
            > odpowiednio ustawić serwery.
            Znaczy będziecie jeszcze przestawiać serwery? Proponuję pod oknem :) przy upałach
            będą zapewne chodzić szybciej, bo teraz jak słonko przygrzeje to Wasza stronka
            wczytuje się kilka nawet minut albo i wcale.

-Grych
            PS. Bez urazy :)
          • Gość: Ursyn Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.acn.waw.pl 23.07.01, 11:50
            Szanowna REDUKCJO, nie jestem żadnem Urbanem.
            URSYN
            • Gość: Irek ^^^ dobre :)))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.08.01, 17:54
              Jesteś URBANEM i tyle.... ;)))
          • Gość: kropka Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 18:32
            Gazeta zawsze mi się podobała na każdej stronie: od pierwszego numeru, w
            internecie poprzednia też. Ale internet poznaję dopiero od trzech dni, więc mam
            "krótką" skalę porównawczą. Bojąc się komputerów i internetu (przyznacie
            Państwo, że ma ten wynalazek coś wspólnego z szatanem) straciłam parę lat.
            Muszę zaznaczyć, że buszowanie po internecie zaczęłam od portalu Gazety i od
            czatu z Moniką olejnik (serdeczne wyrazy). A może tak malutki czacik z Jackiem
            Żakowskim?
            Strasznie mi się to podoba, otwieram okienko, piszę co myślę, klikam i już!
            Bajka!!! Pozdrawiam
    • Gość: Estie Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.dynamic.uiowa.edu 20.07.01, 23:44
      Nie podoba mi sie. Duzo wolniej chodzi i w ogole...
    • Gość: tofi Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.*.*.* 20.07.01, 23:52
      Ohyda! Chodzi ze 3 razy wolniej niż poprzednia wersja, czcionki prawie nieczytelne bo bezszeryfowe i malutkie.
      Pewnie w redakcji macie same 21-calowe monitory i wydaje się Wam, że wszyscy pozostali użytkownicy
      Internetu też. Wiele linków nie działa... Ech, i mamy kolejny bezpłciowy ''polrtal''. Na szczęście Rzeczpospolitą da
      się jeszcze czytać w sieci bez okularów i bez wstrętu.

• Gość: brunnoka Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.legnica.dialog.net.pl 21.07.01, 00:11
      Graficznie strona wygląda ciekawie.Łatwiej się Gazetę czyta.
      Problem jest z wejściem na Forum. Bardzo wolno otwierają się wątki - trzeba
      czekać kilka minut. Tak być nie może, musicie coś z tym zrobić !
      Pozdrowienia dla racjonalizatorów ;)))
    • Gość: Gomes Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.07.01, 00:13
      Duży błąd. Zmiany w wyglądzie jak najbardziej, ale stopniowe i unikać należy
      zmian w układzie strony. Teraz stali użytkownicy muszą się "przyzwyczajać od
      nowa". Warto się uczyć z przykładu innych. ONET czy ALTAVISTA bardzo się
      zmieniły w ciągu ostatnich lat, ale była to ewolucja - stali bywalcy nie mają
      problemów ze znalezieniem informacji. Poza tym zbytnia integracja z portalem
      gazeta.pl to też błąd. Właśnie odrębność gazety to był jej atut... Tak czy
      inaczej ja będę dalej korzystał z Waszego serwisu
    • Gość: Wkurzony Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.07.01, 00:31
      Po raz kolejny dajecie ciała na całego. Najpierw ten niewypał z zupełnie,
      totalnie, absolutnie, potwornie, gigantycznie schrzanionym portalem, a teraz ta
      zupełnie bezsensowna rewolucja. Nie wystarczyłaby niewielka kosmetyka? I co z
      tego, że niby wszystko jest przejrzystrze (odrobinę)? Czcionki nie da się
      zmienić, a to jest ogromna wtopa, to raz. Pozmienialiście nie tylko stronę
      graficznie, ale też jej układ, i to w zupełnie nieuzasadniony sposób - wroćcie
      do poprzedniego układu, a może jakoś to przeżyję, to dwa. Nawaliliście kolorów,
      jak bombek na choinkę w Boże Narodzenie, to trzy. Ograniczyliście liczbę linków
      na górze, dlaczego? To cztery. Leady tekstów na środku strony
      poprzedzielaliście jakimiś poziomymi krechami, po co? To pięć. Poszczegolne
      działy to już nie Wyborcza, ale trochę z ahoja, trochę z WP, trochę z Areny,
      szkoda, że nie liznęliście jeszcze fantastycznych portali made in Russia. To
      sześć. No i na koniec ten cały bajzel sto razy wolniej się ładuje, albo wcale
      się nie ładuje. To siedem.
      JESZCZE RAZ SIĘ PYTAM: PO CO TO WSZYSTKO? KTO WZIĄŁ ZA TO CIĘŻKĄ KASĘ? DLACZEGO
      WYSTAWIACIE NA TAKĄ BEZSENSOWNĄ PRÓBĘ INTERNAUTÓW? CZY KTOŚ SIĘ SKARŻYŁ? HĘ?
      Oczekuję oczywiście odpowiedzi na te pytania...
      Pozdro
      • redakcja Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? 22.07.01, 14:14
        Gość portalu: Wkurzony napisał(a):

> Po raz kolejny dajecie ciała na całego. Najpierw ten niewypał z zupełnie,
        > totalnie, absolutnie, potwornie, gigantycznie schrzanionym portalem, a teraz ta
        >
        > zupełnie bezsensowna rewolucja. Nie wystarczyłaby niewielka kosmetyka?
        Szanowny Panie. To właśnie była kosmetyka.
        I co z
        > tego, że niby wszystko jest przejrzystrze (odrobinę)? Czcionki nie da się
        > zmienić, a to jest ogromna wtopa, to raz. Pozmienialiście nie tylko stronę
        > graficznie, ale też jej układ, i to w zupełnie nieuzasadniony sposób - wroćcie
        > do poprzedniego układu, a może jakoś to przeżyję, to dwa. Nawaliliście kolorów,
        >
        > jak bombek na choinkę w Boże Narodzenie, to trzy. Ograniczyliście liczbę linków
        Proszę o wyjaśnienie o które kolory Panu chodzi? Niebieski, czerwony i szary był.
        Dodaliśmy zółtawe tło dużej zajawki i czerowno-brązową belkę w srodku. A na
        tęczowe banery wpływu wielkiego nie mamy.

> na górze, dlaczego? To cztery. Leady tekstów na środku strony
        > poprzedzielaliście jakimiś poziomymi krechami, po co? To pięć. Poszczegolne
        > działy to już nie Wyborcza, ale trochę z ahoja, trochę z WP, trochę z Areny,
        > szkoda, że nie liznęliście jeszcze fantastycznych portali made in Russia. To
        > sześć. No i na koniec ten cały bajzel sto razy wolniej się ładuje, albo wcale
        > się nie ładuje. To siedem.
        Wolniej się ładuje, bo jest nowy i ”niedotarty”, ale pracujemy nad tym. Wolałby
        Pan żebysmy się zamknęli na cztery dni na okres przestawiania jak np Tenbit?

> JESZCZE RAZ SIĘ PYTAM: PO CO TO WSZYSTKO? KTO WZIĄŁ ZA TO CIĘŻKĄ KASĘ? DLACZEGO

Trzeba było. Stara strona była archaiczna. Żeby Pan zobaczył te stery listów
        interantów, którzy na nia narzekali...

> WYSTAWIACIE NA TAKĄ BEZSENSOWNĄ PRÓBĘ INTERNAUTÓW? CZY KTOŚ SIĘ SKARŻYŁ? HĘ?
        > Oczekuję oczywiście odpowiedzi na te pytania...
        > Pozdro

• Gość: kasia Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: 10.128.130.* / *.acn.pl 21.07.01, 00:34
      bardzo ładna :-)
    • Gość: Slawek Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.proxy.aol.com 21.07.01, 01:21
      Mnie sie podoba
    • Gość: Bayer Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.pppool.de 21.07.01, 01:52
      Chcę starej prawdziwej Gazety !!!!
      Teraz niczym sie nie różni od każdego innego portalu.
      Mala czcionka i przez to znacznie gorzej sie czyta.
      Poprzednia wyborcza byla super, a ta mi sie raczej nie podoba.
      Wszystko takie male i napaćkane, a do tego
      o wiele wolniej wszystko się ładuje.
      Oddajecie mi moja wyborczą, którą tak bardzo lubilem,
      albo dajcie ludziom wybór interfejsu typu:
      "Kliknij tutaj aby miec nowy interfejs" lub
      "Kliknij tutaj, aby korzystac ze starego(SUPER) interfejsu"
    • Gość: Bayer Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.pppool.de 21.07.01, 02:02
      Zapomnialem dodac....
      Czytalem gazete prawie codziennie, ale teraz z tym nowym
      interfejsem chyba przerzuce sie na "Rzeczpospolita".
      Zrobcie cos z tym, bo oprocz potwornego interfejsu,
      to calosc laduje sie tak wolno, ze czlowieka krew zalewa.
      • Gość: Patryk R Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.tulsa1.ok.home.com 21.07.01, 09:51
        Prosze Panstwa. Teraz nasza gazeta wyglada jak strony z krajow bylego Zwiazku
        Radzieckiego. Byliscie jedna z lepszych i "czytelnych" stron. teraz zostaje
        tylko zetka i rzeczpospolita, no i moze rmffm. Zaleta waszej strony bylo to ze
        przypominala prawdziwa gazete, a nie tak jak 90% stron w internecie.
        Jest balagan. Wbrew temu co sie mowi ze nie powinno sie zmieniac czegos co
        dobrze funcjonuje, uwazam ze trzeba udoskanalac. Bo nie darzac do
        perfekcyjnosci czlowiek posuwa sie w stecz. I Ja tu mowie o polepszaniu a nie
        zmienianiu wszystkiego. Czemu rowniez logo gazety z razu na raz jest mniejsze.
        Nie twierdze ze tamta strona byla doskonala, wiele rzeczy mozna bylo zmienic.
        Ale nie w taki sposob. Ludzi z klasa poznaje sie po tym ze potrafia przyznac
        sie do bledow. Jestescie Panstwo przyzwoita gazeta wiec powinniscie dbac o styl.
      • Gość: Patryk R Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: 24.4.254.* 21.07.01, 09:51
        Prosze Panstwa. Teraz nasza gazeta wyglada jak strony z krajow bylego Zwiazku
        Radzieckiego. Byliscie jedna z lepszych i "czytelnych" stron. teraz zostaje
        tylko zetka i rzeczpospolita, no i moze rmffm. Zaleta waszej strony bylo to ze
        przypominala prawdziwa gazete, a nie tak jak 90% stron w internecie.
        Jest balagan. Wbrew temu co sie mowi ze nie powinno sie zmieniac czegos co
        dobrze funcjonuje, uwazam ze trzeba udoskanalac. Bo nie darzac do
        perfekcyjnosci czlowiek posuwa sie w stecz. I Ja tu mowie o polepszaniu a nie
        zmienianiu wszystkiego. Czemu rowniez logo gazety z razu na raz jest mniejsze.
        Nie twierdze ze tamta strona byla doskonala, wiele rzeczy mozna bylo zmienic.
        Ale nie w taki sposob. Ludzi z klasa poznaje sie po tym ze potrafia przyznac
        sie do bledow. Jestescie Panstwo przyzwoita gazeta wiec powinniscie dbac o styl.
        • Gość: . Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: 142.6.97.* 20.10.01, 09:32
    • Gość: walczak Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.retsat1.com.pl 21.07.01, 02:21
      Słabiutko, słabiutko... Coś mi się widzi, że po takiej zmianie, podobnie jak
      było w chwili, gdy powstał portal, znów akcje Agory spadną o kilka procent...
      Wydaje się, że zmiana przeprowadzona bez pomysłu i w ogóle jakoś tak dziwnie...
      A następnym razem, jak będzie chęć wprowadzania takich rewolucji, to prosiłbym
      o uprzedzenie, o jakieś zapowiedzi. Dla mnie to było totalne zaskoczenie -
      muszę dodać, że niestety ''in minus'' :-(
    • Gość: NNN Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 21.07.01, 02:49
      redakcja napisał(a):

> Zmieniliśmy wygląd stron Gazety Wyborczej - mamy nadzieję, że spodoba wam się i
      >
      > odnajdziecie się w nim jak w tym dawnym. Podzielcie się z nami swoją opinią!

Nie podoba. Jest wiocha.
    • Gość: INK Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.dialup.mindspring.com 21.07.01, 04:40
      Ohydna!!! Nieczytelna, graficznie fatalna. Konsultowal to w ogole jakis profesjonalny grafik? Zbyt
      podobna do portalu gazeta.pl. Po co sie samopowielacie? Oprocz tego laduje sie tak dlugo, ze
      wlasciwie uniemozliwia to korzystanie z portalu. Czyzbyscie nie mieli pojecia, ze ludzie chcieliby ja
      poczytac w domu, uzywajac komputera, ktory niekoniecznie jest najnowszym cudem techniki? Ja
      rozumiem, ze rynek wymusza zmiany, ale moze najpierw lepiej by bylo pomyslec, a potem niszczyc
      cos, co juz zdobylo sympatykow? Bardzo mnie zawiedliscie ta zmiana.
    • Gość: Maciek Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 21.07.01, 06:14
      Dno.

Poprzednia wersja przynajmniej ladowala sie w rozsadnym czasie. Tutaj jest tyle nackane, ze raz na
      trzy podejscia w ogole sie nie laduje, a jak sie przypadkiem zaladuje to trwa to na wieki wiekow amen.
      W starej mieliscie puste linki i w nowej jest to samo. Zadnej poprawy. Czytelnicy, jak sama nazwa
      wskazuje, czytaja, a nie ogladaja kolorowe zakladki i blyskotliwe ikonki. Proponuje porownac liczbe
      hitow na poszczegolnych stronach przed i po. Chcecie miec portal? A miejcie. Tylko po co bylo psuc
      gazete? Zbadaliscie moze ile ludzi odwiedzalo stara wersje pomimo wspanialego kolorowego
      portalu? Ja sie wynosze do Zetki, RMFu i Rzeczypospolitej. Szkoda bo fajne mieliscie teksty.

A juz absolutnie nie rozumiem po cholere zmieniac cos, co w miare dobrze dzialalo?
      • Gość: Maciek Poprawiam sie. IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 21.07.01, 06:25
        Dno to jest jak sie ja oglada przegladarka Netscape. w IE nawet przyzwoicie
        chodzi. Proponuje, zebyscie zapedzili swoich programerow do roboty, bo zaden
        szanujacy sie portal nie robi stron pod jedna przegladarke. www.netscape.com
        download za darmo.

IE nie chodzi na Linuxie, gdyby sie ktos pytal.
        • Gość: hum Re: Poprawiam sie. IP: 217.168.132.* 21.07.01, 08:20
          Zgadzam sie w zupelnosci z Mackiem. Pod netscapem na
          linuxie to wlasciwie wcale nie chodzi, klikam w
          "swiateczna" albo "wysokie obcasy" i za kazdym razem
          laduje mi sie tylko naglowek. Rozumiem, ze jesli ktos
          uzywa innego niz wy systemu i przegladarki, to od tej
          pory ma sobie za kare kupic papierowe wydanie.
    • Gość: miki Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.chello.pl 21.07.01, 09:43
      To bardzo fajny portal: otwiera sie tak wolno, że moge śmiało zrobic sobie w
      tym czasie herbatę, wziąć prysznic i wyjść na długi spacer w moim psem.
      Żałość!!!
      • Gość: bożenka Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: 212.160.135.* 22.07.01, 23:31
        Miki, dobrze Ci, jeśli po powrocie ze spaceru z psem masz gazetę na ekranie. Ja
        mam gorzej: szare okienko na środku informuje mnie, że strona nie została
        odnaleziona, bo skończył się limit czasu. Poza tym w portalu wątki, które mają
        więcej niż 10 wypowiedzi, nie otwierają się W OGÓLE!
    • Gość: marty Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 21.07.01, 11:36
      Nowy image strony nie przypadl mi do gustu. Mowiac szczerze bardzo podobal mi
      sie poprzedni, wygladajacy mniej wiecej jak rzeczywiste wydanie GW.
      Terazniejszy wyglad Gazety nawiazuje do wygladu portalu gazeta.pl, ktory tez
      nie trafil w moje gusta. Tak wiec prosilbym o przywrocenie starego porzadku,
      ktory byl naprawde schludny. Dzieki.
    • Gość: Szymon Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: 195.44.206.* 21.07.01, 12:04
      Moze byc, nawet dosc przejrzyscie i czytelnie, tylko czemu to sie laduje tak
      dlugo wszystko?
    • Gość: Zenobi Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.07.01, 12:20
      Hujowa tak jak jak poprzednio. Mnóstwo głupot pisanych według jedynie słusznej
      linii establiszmentu komunistów i zdrajców okrągłego stołu. No i jeszcze te
      pierdoły Michnika - każda informacja polityczna pisana jest pod kątem
      uzasadniania potrzeby historycznego kompromisu z komunistami. Nic tylko się
      kurwa zastrzelić!!!
      • redakcja Re: Jak Ci się podoba nowa Gazeta Wyborcza w Internecie? 23.07.01, 11:00
        Gość portalu: Zenobi napisał(a):

> Hujowa tak jak jak poprzednio. Mnóstwo głupot pisanych według jedynie słusznej
        > linii establiszmentu komunistów i zdrajców okrągłego stołu. No i jeszcze te
        > pierdoły Michnika - każda informacja polityczna pisana jest pod kątem
        > uzasadniania potrzeby historycznego kompromisu z komunistami. Nic tylko się
        > kurwa zastrzelić!!!

Dziękujemy za opinie o wyglądzie nowej Gazety-on line

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka