GoĹÄ: Sławek IP: *.zeo / *.zeo.pl 18.05.06, 12:13 Dwóch idiotów się dobrało... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pavle yes! nic nie robi tak dobrze na popyt 18.05.06, 12:29 nic nie robi tak dobrze na popyt jak stara dobra prohibicja! :-D ciekawe ile im producenci zapłacili za taką reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: yes! nic nie robi tak dobrze na popyt 18.05.06, 12:58 Prawda to! A swoją drogą, ależ oni są śmieszni... Odpowiedz Link Zgłoś
mih.popieluch Re: yes! nic nie robi tak dobrze na popyt 18.05.06, 13:51 no teraz to przesadzili chłopacy. I bądź tu chrześcijaninem w tym narodzie... i z taką władzą... Open the Valve Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: yes! nic nie robi tak dobrze na popyt 18.05.06, 14:07 Haha to przecież nic nowego, za ZCHNu była biała księga z książkami oraz zakazanymi filmami. Trochę mnie wtedy tylko zakało czu trafił na nią "Mistrz i Małgorzata" oraz film Wajdy "Piłat i inni"(właściwie zrobiony na jej podstawie). Wytłumaczenie było takie że Jezus był pokazany zabardzo ludzko. Więc czego my się dziwimy? Odpowiedz Link Zgłoś
mih.popieluch Nie dziwimy się. Jesteśmy przerażeni... 18.05.06, 14:12 > Wytłumaczenie było takie że Jezus był pokazany zabardzo ludzko. Więc czego my > się dziwimy? Nie dziwimy się. Jesteśmy przerażeni... Open the Valve Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: Nie dziwimy się. Jesteśmy przerażeni... 18.05.06, 14:29 Ja już się nie dziwię. Jeszcze się nie przerażam. Jestem lekko rozbawiony. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaspera A ja myślałem, że żyjemy w XXI wieku... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:47 ...a tu proszę, w polskim sejmie jeszcze średniowiecze. Pozdrawiam Jakub Kasperski Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu Nawet glupcy nie moga finansowac tego "dziela"? 18.05.06, 14:52 Nawet glupcy nie moga finansowac tego "dziela"? Oj, to juz widze czarne chmury nad GWnem. Akcje Agory spadna jeszcze nizej. Michnik musi odejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Re: ludzka niewiedza 19.05.06, 00:21 Domagam się zakazania książki p.t. "Pismo Święte", które wykorzystuje ludzką niewiedzę i wprowadza elementy pogańskich (obcych) obyczajów! Odpowiedz Link Zgłoś
napalmoporanku Dwóch pajaców świadomie ośmiesza chrześcijaństwo 18.05.06, 14:48 Dwóch pajaców świadomie ośmiesza chrześcijaństwo i kościół katolicki. Zamknąć ich! Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu Nawet glupcy nie moga finansowac tego "dziela"? 18.05.06, 14:51 Oj, to juz widze czarne chmury nad GWnem. Akcje Agory spadna jeszcze nizej. Michnik musi odejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: as pewnie kupili ich ..bo robią filmowi tylko reklamę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:47 takie działania tylko reklamują ten film a nie zniechęcają palanty z PiSu! Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_rakieta Re: pewnie kupili ich ..bo robią filmowi tylko re 18.05.06, 13:09 w takim razie powinni zakazac wszystkich bajek o jezusie typu pasja etc. i powinni tez zakazac Asterixa i Obelixa, bo tez sa historycznie przeklamane. i supermana, spidermana i batmana. -- www.euromason.blox.pl Nieregularnik masońsko-pogański. Odpowiedz Link Zgłoś
gordon26 Obowiązkowo wprowadzić o 2 takich co ukradli ksiez 18.05.06, 14:01 powinni zatosowac barter. nie mozna tak sobie zabrac z ekranu film nie dając nic warosciowego w zamian. Przygody Braci K są najlepszą alternatywą tyle ze słowo ,,Ukradli,, powinno się zastopić - ,,uratowali księzyc,, bo to juz z wladzą nie licuje/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: neopoganin Re: pewnie kupili ich ..bo robią filmowi tylko re IP: *.admin.local / 193.203.83.* 18.05.06, 15:58 Asterixa to powinni zakazac nie dlatego ze przeklamany histoprycznie ino ze poganizm propaguje... ;> hehehe czolem ! Odpowiedz Link Zgłoś
zieleniak2004 ___+___ Serce wzdycha do Giertycha ____+___ 18.05.06, 12:50 Zapraszam do lektury i linkowania oraz publikowania bez ograniczeń pierwszego felietonu z cyklu "Zranione Uczucia Obywatelskie": www.zieloni.org.pl/articles.php?id=1042 Dodatkowy GRATIS - "Wyślij Kartkę Wierzejskiemu": www.zieloni2004.pl/portal/index.php?s1=kartki4 Odpowiedz Link Zgłoś
tomiczek7 Re: ___+___ Serce wzdycha do Giertycha ____+___ 18.05.06, 14:06 Przeciętny człowiek zdaje sobie sprawę, że film jest z natury rzewczy fikcją. Odpwiedź na pytanie, jak film ma się do rzeczywistośc, pozostawiam historykom... Zobaczymy co popwioedza na Ewngelię Judasza?????? Czy Ci sentaorowie nie wiedzą, że na końcu każdego filmu jest klauzula zastrzegająca fikcyjnośc przedsatwionych wyadarzeń????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jonasz666 Re: ___+___ Serce wzdycha do Giertycha ____+___ IP: *.chello.pl 18.05.06, 14:50 Problem z takimi ludźmi polega na tym, że ich głupota nie pozwala na racjonalną ocenę zjawiska, dzięki czemu działają na zwykle korzyść tego, co chcą zniszczyć. A że jedną z oznak głupoty jest zadufanie, to nawet nie wstydzą się swoją głupotą chwalić. I tylko żal, że takie zaczadziałe rozumki znajdują się w głowach ludzi wybranych do sprawowania władzy. Niestety, w tym kraju ludzie zamiast wybierać mądrzejszych od siebie, głosują na głupszych, no i mamy to, co mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzociekawyczlowiek LOL 18.05.06, 14:10 "bo wykorzystuje ludzką niewiedzę, wprowadza do książki elementy pogańskich kultów, czerpie z apokryfów" Toż to zaiste wspaniałe powody do wszczęcia postępowania. Allahu Akbar! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Harold Zoid Bite my shiny metal a*s! ;) IP: *.block.alestra.net.mx 18.05.06, 14:25 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Flexo Re: Bender should not be allowed on TV!!! IP: *.in.lublin.pl / *.in.lublin.pl 04.06.06, 16:51 Bite my shiny metal ass! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szmacieg Re: Senatorowie PiS i LPR: Zakazać "Kodu da Vinci IP: *.nordeabank.pl 18.05.06, 12:18 Tak się robi reklamę - idę kupić (nie panowałem - wystaczało mi 'Wahadło Foucaulta' Eco :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bujak Re: Senatorowie PiS i LPR: Zakazać "Kodu da Vinci IP: *.broker.com.pl 18.05.06, 12:33 ten artykuł można skomentować tylko w jeden sposó - BUAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHA!!! ostanio coraz częściej politycy przekraczają granicę śmieszności Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: k Re: Senatorowie PiS i LPR: Zakazać "Kodu da Vinci IP: *.elarnet.pl / *.elartnet.pl 18.05.06, 14:41 NIe miałam zamiaru iść na ten zapewne kiepski film, ale teraz PÓJDĘ ! Trudno przecierpię te dwie godziny kiczu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jAZZIK Re: Senatorowie PiS i LPR: Zakazać "Kodu da Vinci IP: 156.17.253.* 19.05.06, 10:20 Oni nie są już śmieszni, tylko zwyczajnie durni. Niby wadza, a przeszkadza.Wadza padła im na móżdżki. Ot i problem. Tylko narodu szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mad Re: Senatorowie PiS i LPR: Zakazać "Kodu da Vinci IP: *.dt.com.pl / *.dt.com.pl 19.05.06, 12:43 Nie kupuj. Serio, nie warto. W porównaniu z Eco... ech, nie ma porównania. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nikt wazny Re: Senatorowie PiS i LPR: Zakazać "Kodu da Vinci IP: *.r-212.178.64.atwork.nl 18.05.06, 12:20 jeszcze raz .... pozwolcie ze zacytuje " Polacy maja to na co czekali .... " Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Miejmy nadzieję, że Kaczory,Św.Jurek,Kaziu,Giertyc 18.05.06, 12:20 h, Lepper (namaszczony ostatnio w Krakowie) też się wypowiedzą za zakazem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: yo te stary ćwok i faszysta bendeeer? o kur... IP: 195.117.240.* 18.05.06, 12:22 a to autorytet sie znalazl.. zeby go ch... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: luka Re: Senatorowie PiS i LPR: Zakazać "Kodu da Vinci IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18.05.06, 12:22 jak nie chca to niech nie ida do kina, zyjemy w wolnym kraju i mozemy ogladac co chcemy, zadne oszolomy nie beda mi niczego zakazywac Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: student Re: Tym dwom poslom cos sie w glowie pokrecilo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:23 Tak,to prawda!Kto TO wybrał?Gratulacje.Obaj szybko na LECZENIE.Ciemnogród! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 bender - pierwszy "katolik" w kraju - antysemita 18.05.06, 12:23 i faszysta w poglądach i ten drugi idiota skończony Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tome Lepszej reklamy nie mozna oczekiwac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:24 Przez takich oszolomow, ten film reklamuje sie za darmo:)) Moim zdanie swietny film... tylko film ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx Re: Senatorowie PiS i LPR: Zakazać "Kodu da Vinci IP: 80.51.253.* 18.05.06, 12:25 To ze jest malo prawdopodobne azeby potomkowie Jezusa dzisiaj zyli nie znaczy iz jest malo prawdopodobne aby mial zone - wkoncu na ziemi byl czlowiekiem... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: winIO Re: Senatorowie PiS i LPR: Zakazać "Kodu da Vinci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:25 Zdelegalizować PiS i LPR !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jazzik Re: Senatorowie PiS i LPR: Zakazać "Kodu da Vinci IP: 156.17.253.* 19.05.06, 10:39 Zapomniałłeś o Samoobronie. Też jest do .d..... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Leonardo Re: Senatorowie PiS i LPR: Zakazać "Kodu da Vinci IP: *.195.am.szczecin.pl 18.05.06, 12:25 Zakazać tępych zakazów !!! Za chwilę w tym kraju zostaną tylko PiS-uary i emeryci. Precz z cenzurą. Odpowiedz Link Zgłoś
s.flores Oto mamy dowód na... 18.05.06, 12:25 Oto mamy kolejny dowód na to, że "pożyteczni idioci" są i na prawicy. Kto wie, może Sony Pictures odpali im coś z budżetu na promocję... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Senatorowie PiS i LPR: Zakazać "Kodu da Vinci IP: *.atm.com.pl 18.05.06, 12:26 No prosze, jakich swiatlych poslow 4RP nam przyniosla, w Cannes widac bywaja, jakze bowiem inaczej o filmie krytycznie wypowiadac mogliby sie, ktorego nigdzie indziej dotad nie wyswietlano?? Odpowiedz Link Zgłoś
alkmax Re: Senatorowie PiS i LPR: Zakazać "Kodu da Vinci 18.05.06, 13:49 Przecież to normalne, że senatorowie i posłowie w Polsce wypowiadają się o rzeczach, o których nie mają zielonego pojęcia, których nie widzieli na oczy i o których dowiedzieli się jedynie ze źródeł watykańskich. Odpowiedz Link Zgłoś
wredny_menel Chrześcijaństwo - 2000 lat nienawiści i wojen 18.05.06, 12:26 Chrześcijaństwo - 2000 lat nienawiści i wojen etnicznych Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AFNI Re: Senatorowie PiS i LPR: Zakazać "Kodu da Vinci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:27 CZEMU NIE MA FORÓW POD WSZYSTKIMI ARTYKUŁAMI?????????????????????????????? sZCZEGÓLNIE TYMI NIEWYGODNYMI DLA GAZETY...... Odpowiedz Link Zgłoś
hera9 Re: Senatorowie PiS i LPR: Zakazać "Kodu da Vinci 18.05.06, 12:43 tak to prawda,dosc czesto nie ma miejsca na dyskusje - dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: api Re: Senatorowie PiS i LPR: Zakazać "Kodu da Vinci IP: *.pl / 80.50.252.* 18.05.06, 12:53 Proponuje przenieść się na forum Naszego Dziennika lub Radia Maryja.... ach... zapomiałam... tam nie ma forum... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gs Re: Senatorowie PiS i LPR: Zakazać "Kodu da Vinci IP: *.cl.ad / *.computerland.pl 18.05.06, 12:29 A pamietacie ten film o księdzu pedale ( nie pamietam tytułu ). Kicha totalna, ale czarni swoją histerią napędzili takie masy klientów ( sam to oglądałem dzięki tej nagonce ), o jakich twórcy w zyciu nie myśleli. Teraz będzie to samo. Nie stać byłoby autorów na taką reklamę jaką mają teraz :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: x Re: Senatorowie PiS i LPR: Zakazać "Kodu da Vinci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:40 "Ksiądz". Też byłem, a przed kinem mocher-babeczki robiły "manifę". Był czad! A księża z filmu wychodzili bardzo przejęci - na nich ten film zrobił chyba najwieksze wrażenie (w pozytywnym znaczeniu tego słowa). Odpowiedz Link Zgłoś
lexis2 "Kod..." nam nie namiesza w głowach!!! 18.05.06, 14:07 Gość portalu: gs napisał(a): > A pamietacie ten film o księdzu pedale ( nie pamietam tytułu ). > Kicha totalna, ale czarni swoją histerią napędzili takie masy klientów ( sam to > oglądałem dzięki tej nagonce ), o jakich twórcy w zyciu nie myśleli. > Teraz będzie to samo. Nie stać byłoby autorów na taką reklamę jaką mają teraz : > ) Film miał tytuł "Ksiądz" i sama go oglądałam, niestety ta reklama zrobiła swoje -film zdjęto. A więc spieszcie do kin, żeby się przekonać na własne oczy czy "Kod..." Wam namiesza w głowie !!! Jestem katoliczką niepraktykującą i sama książka nie zmieniła mojej wiary, wręcz przeciwnie. Ale film chcę obejrzeć . Z ciekawości. Choć wiem że to bzdura. Na Discovery już dawno o tym mówili. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Europia Re: Senatorowie PiS i LPR: Zakazać "Kodu da Vinci IP: *.dolsat.pl / 85.219.248.* 18.05.06, 12:30 Żałosne....... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Verti Re: Senatorowie PiS i LPR: Zakazać "Kodu da Vinci IP: 193.192.76.* 18.05.06, 12:31 Leczcie sie na mozgi LOL :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: burro Re: Senatorowie PiS i LPR: Zakazać "Kodu da Vinci IP: *.aster.pl 18.05.06, 14:12 Niestety, to są beznadziejne, nieuleczalne przypadki. Podobnie jak cała pisprawica. A pamiętacie jak Marek jurek wytoczył proces za to, że go Matka Boska na ręcach trzymała? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ArekS Dziękuję za reklamę IP: *.it-rem.pl 18.05.06, 12:33 Teraz na pewno pójdę na ten film do kina, dzięki pięknej reklamie pana Bendera. Ciekawe czy to grzech przyczyniać się do wzrostu popularności filmu, którego oglądanie jest, według jakiegoś purpurata, grzechem? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: czarna żmija Re: Senatorowie PiS i LPR: Zakazać "Kodu da Vinci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:33 To już śp.tow. Wiesław takie numery wyczyniał..., jakby pan Jezus nie miał nóg przybitych to by zszedł na ziemię i co niektórym tak dokopał że.... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejn Re: Senatorowie PiS i LPR: Zakazać "Kodu da Vinci 18.05.06, 12:34 A gdzie wolność wyznania i poglądów. To przypomina stare dzieje, kidy to KC decydowało co Polak może czytać lub oglądać. Już nie chcę pisać nt autorytetu moralnego tych świętoszków, którzy chcą zakazać filmu !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier W 100% popieram, puścić dystrybutora z torbami ! 18.05.06, 12:34 W 100% popieram Ryszkę i Bendera, trzeba zakazać filmu, a dystrybutora puścić, przy pomocy władz skarbowych, z torbami za godną najwyższego potępienia chęć osiągnięcia zysku kosztem antychrześcijańskich bluźnierstw i znieważania panującej od ponad 1000 lat w Polsce religii chrześcijańskiej. Przyklad musi dzialac odstraszajaco. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: J Re: W 100% popieram, puścić dystrybutora z torbam IP: *.support.pl 18.05.06, 12:41 A jaaaak. Popieram Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Polo *** Spalic na stosie!!! Dystrybutora! i Hanks'a!!! IP: 217.77.224.* 18.05.06, 12:44 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tomeczek Darujcie Hanksowi! Przecież przesiedział 4 lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:30 ...na bezludnej wyspie :D Odpowiedz Link Zgłoś