Dodaj do ulubionych

Radio Alex - antywizytówka Zakopanego

IP: *.182.149.137.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.05.10, 19:12
Mieszkam w Zakopanem . Chciałabym, aby mieszkańcy Zakopanego i
goście wyrazili swoją opinię o lokalnym radiu ALEX.
Poza myzyką , która dobrze umila życie mieszkańcom i turystom -
reklamy i "autorskie" audycje Pana Sambora przynoszą wstyd .
Codziennie czytanie bzdurnych artykułów tego samego zabarwienia
politycznego ( Nasz Dziennik i PiS) przez rechoczącego "redaktora" .
Ostatnio Pan Sambor - w "audycji" chciał postawić przed sądem polski
rząd za śledztwo katastrofy pod Smoleńskiem.
To wstyd i żenada dla środowiska zakopiańskiego.
Zachęcam mieszkańców Zakopanego i turystów do przedstawiania swoich
opinii.

Ania
Obserwuj wątek
    • kejt.ltd Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego 06.05.10, 23:10
      a kto ci kaze słuchac??
      mamy wolnosc wypowiadania sie a ty mozesz taka szczekaczkę wyłączyć
      i tyle
      • Gość: Anulka Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.182.185.43.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.05.10, 14:30
        Oczywiście, że jest wolność słowa .
        Tylko, że zarówno prasa jak i radio lokalne jest wizytówką naszego
        regionu - a myślę, że wszystkim zależy nam na tym by nadal górali i
        ludzi tutaj mieszkających nie kojarzono z głupotą i peostactwem.
        Dziwi mnmie, że wzyscy takie audycje aprobują
        • kejt.ltd Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego 07.05.10, 15:19
          tego radia nikt lub prawie nikt nie słucha, no moze poza Tobą :-)
          • Gość: helena Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.hari.cable.virginmedia.com 09.05.10, 01:58
            Zupełnie jak radiaMaryja, nikt :-)
            Wiesz Anula, DObry temat poruszasz. To kojarzenie nas górali z prostactwem i
            głupotą. Prawda jest taka, żeśmy coraz bardziej kształceni :-)
            • Gość: ... Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: 94.254.186.* 09.05.10, 18:44
              czy aby napewno...żeśta coraz bardziej kształceni...????
              • Gość: góral Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 14.01.11, 05:52
                Radia tego słucham ze względu na muzykę . Urodziłem się w górach i jestem dumny z pochodzenia . Poza tym mam gdzieś opinie miastowych pustych ludzi którzy żyją bez kultury regionalnej bez tradycji i z małym poczuciem tożsamości . Gdy nasza młodzież wiejska (Jak to mówicie ) Tańczy czy gra w zespole to wasza wykształcona miejska hołota stoi pod blokiem zaćpana i wyrywa torebki staruszkom. Spójrzcie na siebie a potem zadawajcie pytania kto jest a kto nie jest wykształcony . Spójrzcie też w swoje dusze i zastanówcie się nad swoim wizerunkiem świata. Wasze oczy widzą betonowe blokowiska a nasze piękno gór i przyrody . Z tego względu inaczej patrzymy na świat ... Pozdrawiam
                • Gość: androk56 Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.06.12, 16:59
                  Pozdrawiam z pięknego Skoczowa. Pozdrawiam wszystkich Górali, i życzę więcej takich odpowiedzi. To tylko "wykształciule" nie potrafią niczego pojąć, poza TeleVizorNią nie widzą świata.
                • Gość: Zosia Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.205.208.224.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.04.22, 20:29
                  Brawo, ja też jestem dumna że jestem góralka. Nigdy nie czułam się gorsza i nie wykształcona. Takiego radia Alex jakie jest teraz nie będę słuchała
            • kejt.ltd Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego 09.05.10, 19:00
              ale to dopiero widac bedzi ew kolejnych pokoleniach, jak sie
              przyzwyczajenia pozmieniaja...
              • Gość: Anulka Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 19:45
                A może konkurencja Alexa spowoduje, że radio nie będzie tubą żadnej
                opcji politycznej - tylko będzie przekazywało rzetelne informacje
                lokalne.
                Warto o tym pomyśleć !
                Kto jest za ?

• Gość: ,,, Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: 109.243.228.* 09.05.10, 23:21
                  a kto przeciw??
                  • Gość: Tam jest odpowiedz Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: 80.50.4.* 12.05.10, 16:03
                    www.spiegel.de/unispiegel/jobundberuf/0,1518,693711,00.html
                    • Gość: Tu jestem Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.chello.pl 13.05.10, 12:27
                      Aleks
                      • Gość: virus Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 16:25
                        Zgadzam się z autorem posta. Sposób prowadzenia audycji pana S. delikatnie
                        podnosi mi ciśnienie :) Fajnie by było gdyby to radio było bezstronne...
                        • Gość: TRV Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.tktelekom.pl 09.08.12, 17:12
                          Najlepiej tak bezstronne jak Gazeta Wybiórcza i TVN
      • Gość: androk Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.10, 13:18
        Anulka. To przykre, że nie szukasz prawdy, ale bezgranicznie wierzysz tym co wciskają nam mendialną ciemnotę. Tym się szczycisz, że jesteś politycznie wyklepana przez michnikowszczyznę? Czy ludzie którzy zadają niewygodne pytania są oszołomami? Nie! Oni jeszcze myślą! Myślą logicznie. Mają jeszcze swój niewyklepany przez polskojęzyczne mendia rozum. Nie wstydzę się tego radia. Nie wstydzę się GÓRALI! To GÓRALE mimo swej ciężkie harówki jeszcze nie zgłupieli doszczętnie, co tak chętnie im imputujesz. Wstyd mi za to za takich jak ty. Pozdrowienia ze śląska.
        • Gość: tuk Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.chello.pl 03.10.10, 07:07
          muk
      • Gość: Narodowy Fan Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.146.150.185.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.06.11, 09:31
        z ponad rok od katastrofy a opinie i wypowiedzi na antenie tego radia sa bardzo trafne i aktualne. Oprócz tego teamtu podejmowane sa tematy wazne dla naszego kraju i w bardzo dobry i analizujacy sposob przdstawiane sluchaczom. oby wiecej takich rozglosni pojawiala się na antenach ! Dziekujemy radio ALEX za coraz mniej popularny patriotyzm i obrone naszych NArdodowych Ineteresów
        • Gość: obiektyw Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.181.59.30.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.09.11, 10:37
          Dzisiaj rano pijąc kawę chciałem posłuchać dobrej lokalnej muzyki . Zamiast tego usłyszałem idiotyczną rozmowę z PiSiorówką Klempą - która śliniąc się jak zawsze opowiadała bzdury.
          Cały dzień mam zepsuty.
          Wszedłem więc na to forum - i potwierdzam głupie prostackie audycje . Już nie włączę radia na tą stację i będę odradzał wszystkim znajomym.
          Czy to radio oprócz krytyki jeszcze coś reprezentuje ?
          • Gość: wojtek Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.2.140.108.tvksmp.pl 18.10.11, 00:17
            tak paskudnego radia dawno nie słyszałem,jest to jątrzenie,nawoływanie do walki między swoimi,czemu robicie wodę z mózgu mieszkańcom pięknych gór
    • Gość: janosik Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.146.233.157.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.05.10, 22:20
      święta prawda.jak się siedzi we wsi między burakami to się
      zburaczaje.osobiście za to dałbym mu w pysk
      • Gość: antyPiSior Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.182.37.8.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.06.10, 21:08
        Dzisiaj znowu Sambor prowadził agitację za PiSem.
        Śpiewał wyśmiewczą piosenkę ( śpiew to marzenie - to była jednas
        wielka kakafonia)przeciweko Komorowskiemu.
        Od dwóch miesięcy codziennie mieszkańców raczył insynuacjami nt.
        katastrofy smoleńskiej , a teraz bije pianę PiSowi.
        Ludzie - bojkotujmy to radio i zero reklam - radio "zdechnie z
        głodu".
        • Gość: prof Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.chello.pl 22.06.10, 16:01
          wyłączyć, zapomnieć i luz, po co tego słuchać?? słaba wola? no to leczyć :P
          • Gość: kajtek Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.147.196.251.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.07.10, 07:11
            Ludzie - ale prostackie radio. Całe przedpołudnie jakiś średnio
            wykształcony redaktorek czyta "jedynie słuszną" - czytaj PIS prasę,
            komentując poważne tematy z drwinami i głupkowatym uśmieszkiem.
            Jak można tego słuchac ? Zakopiańczycy - czy Wam nie wstyd takiej
            wizytówki ? Ten facio tępi Wasze umysły .
            Recepta - bojkot radia i reklam.

Kajtek
    • Gość: Deny Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: 109.243.121.* 30.06.10, 15:07
      Po pierwsze nazwa Alex nijak się ma do tej lokalizacji przestrzennej a
      przypomina jakieś USA. co to kur.. za nazwa dla lokalnego radia, po drugie
      strona www. takie strony to robili dawno dawno temu. faktycznie jak słucham tego
      radia to muzyka fajna taka regionalna ale pozostała część to żenada dlatego też
      ogólnie wole słuchać innych stacji.
      Jaki wniosek się na suwa?? Trza czekać aż ktoś swoje radio założy. takie
      regionalne z prawdziwego zdarzenia jak w przystanek Alaska. A jeśli idzie o
      zakopane to wydawało mi się że tam Zakopiańce mieszkają a nie Górale, ale ja
      jestem jak wy to mówicie ceper więc co ja tam mogę wiedzieć.
      • Gość: nadal Re: Radio Alex -wizytówka Zakopanego IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.10, 21:01
        świetne radio, brawo pl.delicast.com/radio/Polska/Radio_Alex
      • Gość: jazzski Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.chello.pl 03.10.10, 08:02
        Witam.
        Jako "urodzony" zakopiańczyk potwierdzam - nie jestem Góralem, a z
        gwarą góralską zapoznałem się dopiero w dorosłym wieku - z powodu
        obudzonego nią zainteresowania. W szkole podstawowej i w liceum
        mieliśmy Górali ledwie garstkę na klasę, a mowy ich, pięknej,
        praktycznie się nie słyszało.
        Radio Aleks - pamiętam moje zadowolenie i entuzjazm, kiedy usłyszałem o powstaniu zakopiańskiej rozgłośni (wiadomo mi było o świetnych przedwojennych tradycjach np. prasy zakopiańskiej - po wojnie już nieodrodzonych). Potem wysłuchałem kilku wieczornych audycji muzycznych. Nie mogłem tylko pojąć, dlaczego prowadzący p. Sambor co
        rusz między przyzwoitą muzykę wstawia jakieś modlitwy, czy inne dewocje.
        Zadzwoniłem więc doń z pytaniem - czy chce na wstępie odstraszyć
        potencjalnych stałych słuchaczy? On mi na to z irytacją w głosie
        odpowiedział: Ja, proszę pana jestem KATOLIKIEM. A pan NIE JEST?
        Niestety, nie objaśnił mi, co ma piernik do wiatraka, tu - radio do
        przekonań religijnych osoby redaktora, tylko się rozłączył.
        Po dwóch latach działo się akurat, że bawiłem nocą w pewnym pubie z
        muzyką jazzową. W pewnym momencie za bar wszedł jakiś gość i zaczął
        opowiadać publiczności dowcipy - niestety prymitywne, z kloacznym
        wprost wątkami. Z braku aprobaty chyba, przestał i wyszedł z baru.
        Zapytałem barmana - skąd się tu taki typ wziął? Ten na to: A - to
        taki właściciel lokalnego radia; Alexsander - czy coś.
        Pozdrawiam wszystkich.
        Jazzski.
    • Gość: CZYTELNIK Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.chello.pl 24.07.10, 09:39
      SŁUCHAM RADIO ALEX CODZIENNIE PRZEGLĄDAJĄC INTERNET.BARDZO FAJNA MUZYKA,TO JEST TO CO MNIE RADUJE.NATOMIAST OGROMNIE PRZESZKADZAJĄ MI GŁUPAWE I TENDENCYJNE KOMENTARZE POLITYCZNE PANA SAMBORA,WRĘCZ OBRAŻANIE WSZYSTKICH KTÓRZY SĄ INNEGO ZDANIA NIŻ PAN NACZELNY REDAKTOR,PREZES I WŁAŚCICIEL W JEDNEJ OSOBIE TEGO RADIA.PAN SAMBOR TO TAKI OMNIBUS,MYŚLI ŻE ZNA SIĘ DOSŁOWNIE NA WSZYSTKIM.JESZCZE NA DODATEK TEN JEGO KRETYŃSKI, RECHOCZĄCY ŚMIECH.
      • oryginal23 Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego 24.07.10, 18:18
        To idiota.
        23.
    • Gość: realistka Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.chelm.mm.pl 25.07.10, 17:25
      Przez kilka dni byłam słuchaczem radia ze względu na muzykę(charakterystyczny
      folklor wpadający w ucho).Natomiast felietony p.Sambora,odtwarzane z taśmy
      kilkakrotnie w ciągu dnia i nocy są wyrazem głupoty,ciemnoty i
      choroby.Usłyszałam,że to nie ten samolot,pokazali Rosjanie w TV,którą nazywa
      reżimową.Sugeruje zamach,a nie katastrofę.Nie docierają fakty odczytane ze
      skrzynek,przez polską ekipę mówiąc,że Rosjanie nie oddali skrzynek,co jest nie
      prawdą.Ten chory człowiek oskarża Rząd o ten wypadek.Kadzi o PiSie,jakby to było
      cudo.Miejscowi o nim mają niepochlebne zdania,a wiedzą dużo i dużo
      mówią.Ostatnio przyczepił się krzyża.To nie ważne,że ma on być ustawiony gdzie
      jego miejsce,ale mąci,pierze mózgi i z zacietrzewieniem zgładziłby każdego,kto
      myśli inaczej.Od miejscowych usłyszałam,że jego nie da się słuchać.Ludzie na
      szczęście są świadomi,oczytani i różnią się od tych co się na stokach
      pasą.Proszę Pana!wystarczająco się pan ośmiesza swoją ciemnotą,brakiem wiedzy i
      myślenia.Nie kompromituj Pan środowiska,w którym żyją górale,wspaniali
      ludzie,gościnni,serdeczni i mili.Niech w nas,turystach zostanie miłe wspomnienie
      z pobytu w Tatrach.A radio Alex z Panem w roli głównej,jest
      zajadłe,zacietrzewione,ziejące grozą,kłamstwem i prostactwem.Idż się Pan leczyć
      jak najszybciej.!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: teo Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.10, 20:50
        ty sie lecz frajerze, słuchaj radia Moskwa
        • Gość: CZYTELNIK Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.chello.pl 30.07.10, 08:12
          Do TEO: czy Ty jesteś uczniem,wychowankiem pana Sambora ? Sądząc po formie komentarza należy tak sądzić. Pozdrawiam.
        • Gość: realistka Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.chelm.mm.pl 01.08.10, 00:03
          Do TEO!Akurat nie słucham RADIO MOSKWA,ale i ten język (między innymi) nie jest
          mi obcy!!!Ty jednak jesteś rusofobem,parafianinem (odszukaj w słowniku
          znaczenie)i typowym katolikiem co to "modli się pod figurą,a ma diabła za
          skórą".Z cywilizacją jesteś "na bakier" i duże braki.!!!Nie pasujesz tak jak
          P.Sambor do tego środowiska.A może to jest jedna i ta sama postać???????
          Człowieku! To EUROPA i XXI wiek,internet,telefonia komórkowa,tomografy
          komputerowe,stacje orbitalne,zdobywanie i badanie kosmosu,wynalazki medyczne
          itd.. Owce tego nie pojmują,ale Górale - TAK!!!!Szacunek i ukłony dla
          GÓRALI!!!!!Przyłączam się do opinii,że Radio Alex (poza muzyką)jest
          antywizytówką ZAKOPANEGO !!!Znajomość języka watykańskiego-to za mało!!!!!
    • Gość: Waldi Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: 109.243.37.* 31.07.10, 17:36
      Witam ja jestem co rocznym turystą który odwiedza Zakopane i który nie tylko w
      Zakopanym słucha super radia Alex.Muzyka jest git ale te głupie gadanie
      redaktora to radia pirackie mają lepszą oprawę!Kto w tych czasach czyta reklamę
      z kartki przed mikrofonem bez oprawy w profesjonalnym studio!Kto tego chce
      słuchać i kto im za taką reklamę płaci?i to w cenniku czytałem że to nie za
      grosze!!!!!!Może ktoś by to kupił i zainwestował bo radio i jego muzyka jest
      super!Może jakieś konkursy nagrody coś aby przyciągnąć wszystkich a nie tylko
      paru starszych ludzi!I te głupie nikomu nie potrzebne audycje radia
      Watykańskiego!Jak ktoś chce głupot posłuchać to polecam 1program i 2program
      polskiego radia!
      • Gość: Góral Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 17:01
        Co po niektórych komentatorów powaliło na łeb . Nikt nikomu nie każe słuchać radia Alex , jak również wszystkich audycji tej rozgłośni . Ja z przyjemnością słucham audycji prowadzonych przez P. Sambora , z przyjemnością i za razem z wielkim rozgoryczeniem , wręcz z wściekłością która we mnie narasta w skutek działań tych podłych oszukańczych rządów RP . Od ponad dwudziestu lat polską rządzi zbieranina cwaniaków okradających polskie społeczeństwo , plując im w twarz , karząc sobie za to dziękować , przy okazji nazywając swoje poczynania demokracją obywatelską .W ostatnim okresie nikt w Polsce po za Maciarewiczem i P. Samborem nie ma odwagi by publicznie głosić prawdę o Polsce w tak zdeterminowany sposób . Co stało się z gwiazdą zakopiańskiej solidarności Jureckim z TP , czyżby jeszcze mocniej zacieśnił przyjaźń ze swoimi pryncypałami z byłego PRL .Ten dupek nie wie o tym że jego prawdziwa przeszłość i kontakty znane są co po niektórym zakopiańczykom co posrał się ze strachu i nabrał wody w gębę .Coś od siebie do P. Sambora , Krzeptówki to ostoja ukrytej komuny stojącej w pierwszym szeregu w Sanktuarium Matki Boskiej , czyżby się na prawdę nawrócili . Czy w wyborach znowu głosować będą za bolszewickimi szpiclami typu " Inwestment "
    • Gość: samosam jakiej odpowiedzi się spodziewasz na lewackim foru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 21:31
      dziecino - zostawiam u was kasę tylko dlatego że istnieją jeszcze takie
      radiostacje a nie wybiórcza papka dla lewactwa; jakiej opinii się spodziewasz
      pytając na forum lewacko-komunistycznej gazety o prawicową radiostację??? chyba
      że chcesz sobie podbudować własną opinię; gdy Zakopane spokemonieje nie zostawie
      u was ani grosza, tyle;
      • Gość: samosam dla mnie oszołomskie radio to tok.fm agory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 05:01
        Dla mnie żałosnym radiem jest np. lewackie tok.fm wybiórczej, w którym Donald
        Tusk jest nieomylnym bogiem,w którym poświęca się całą audycję zoofilii
        polecając słuchaczom by pozwoalali psu na seks z nimi jeśli ten jest chętny -
        nic nie przekręcam poszujacie sobie archiwum tok.fm, w którym kłamie się na
        temat liczby uczestników parady pedałów zawyżając jej liczby wielokrotnie
        wcześniej przez wiele tygodni reklamując te nikogo nie interesującą imprezę poza
        pracownikami wybiórczej i członkami LSD, i tak mógłbym jeszcze długo pisać;
        każdy słucha czego chce - a tutaj widzę już głosy nawołujące do delegalizacji
        prywatnej rozgłośni - no widzę że michnik to demoracji was nie nauczył - liczy
        się tylko was głos a jeśli ktoś ma inne zdanie to jest oszołom i do gazu z nim
        trzeba wg waszej ideologii
        • Gość: CZYTELNIK Re: dla mnie oszołomskie radio to tok.fm agory IP: *.chello.pl 03.08.10, 10:08
          Do samosam: Twoje dwa komentarze to mało zrozumiały bełkot,który wnosi jeszcze więcej polityki i zamieszania na forum.Przecież nam zależy aby politykę wyeliminować z tego radia,aby Radio Alex stało się programem dla wszystkich odwiedzających Podhale chcących posłuchać muzyki regionalnej.Po prostu NIE dla politycznych oszołomów obojętnie jakiej maści.
    • zon76 Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego 09.08.10, 21:19
      Mieszkam okołóo 100 km od Podhala ( koło Dębicy) radia Alex jest u
      nas często słyszalne i co słyszę kompromituje Polskę. Ludzie chce mi
      się z Was śmiac ktoś ma poglądy, założył swoje prywatne radio i je
      tam głosi to jest problem Ja wiem, ze jesteście tolerancyjni ale pod
      warunkiem, ze roznice beda polegaly na polemice Adama Michnika z
      Jackiem Żakowskim. U mnie we wsi 81 procent ludzi glosowalo na
      Kaczynskiego o i co? jesteśmy od kogos gorsi. Ani gorsi ani lepsi,
      poprostu mamy swoje racje i poglądy. Pan Sambor ma narzezia i srodki
      aby je glosic ma do tego prawo to tyle
      • Gość: CZYTELNIK Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.chello.pl 10.08.10, 10:45
        Do zon76: mało z tego zrozumiałem,to jest bełkot, "przetłumacz" swój post na poprawny język polski.Pozdrawiam.
      • Gość: realistka Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.chelm.mm.pl 18.08.10, 00:08
        Do zon76.Musisz koniecznie zacząć uczyć się pisać z sensem i
        poprawnie.Rozumiem,że Twoja wieś nie posiada Szkoły Podstawowej,lub sam
        zakończyłeś edukację na IV kl.Bierz się człowieku do pracy nad sobą,ponieważ nie
        masz nic mądrego do powiedzenia.To,że ktoś potrafi przyciskać klawisze
        komputera,absolutnie nie świadczy o jego mądrości i wiedzy.Te 81% elektoratu z
        Twojej wsi,prezentuje Twój poziom.))))))
        • zon76 Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego 28.08.10, 23:11
          To kolego po pierwsze wytłumacz mi wielce uczony człowieku mnie nieukowi
          to, ze Wy uczeni i tolerancyjni nie mozecie tego zrozumiec, że ktoś moze
          miec inne poglady niz Wy i wasza wiadoma gazeta? Czy to radio i jego
          własciciel który ma własne poglady i nie wstydzi się ich głosic jest
          uznany za antywizytówkę swojego miasta? Wy mie umiecie dyskutowac tylko
          rzucac inwektywy. Ktos kto mieszka na prowincji i ma inne poglady jest
          gorszy i wyzwany od nieuków.
          Poza tym jak chcesz wiedziec to w mojej wsi jest nie tylko trzy szkoły
          podstawowe, ale i wywodzaca się z Tajnego Nauczania szkoła średnia.
          Naucz się polemizowac a nie tylko rzucac obelagami
          Czy według Ciebie pisac z sensem umieją Ci co podzielają Twoje postępowe i
          tolerancyjne poglady?
          P>S> 81 procent elektoratu Twojej partii to Ci co sikają, obnażaja się i
          plują po ludziach na Krakowskim Przedmieściu w Warszawie. Zresztą w
          więzieniach macie ponad 90 procent.
      • Gość: kaczka Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.11, 18:37
        czy jesteś aż, tak tępy i nawiedzony jak ta banda fanatyków z pis wraz z tym oszołomem z radia Alex i panem rydzykiem cz, takiego głąba udajesz !!!!!!!!!!!!
    • Gość: Góral Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 15:14
      Radio Alex jest jedyną z nie wielu rozgłośni w Polsce która od niedawna jasno i bez ogródek przedstawia fakty polityczne i gospodarcze dotyczące sytuacji ekonomicznej , haniebnych poczynań rządu , administracji państwa polskiego . Jeżeli ktoś jest tak daleko zakłamany i popiera te działania polskiego parlamentaryzmu i pseudo demokracji , to po prostu jest głupi albo czerpie z tego korzyści . Ja oceniam te działania po otaczającej nas rzeczywistości . Ta sama banda od 21 lat zagwarantowała sobie uczestnictwo w rządzeniu polską stworzoną przez siebie ordynacją wyborczą , miejsce w ławach poselskich i zasiadanie na stołkach rządowych . Polska łamie wszelkie zasady demokracji i zasady zdrowego rozsądku . P. Sambor robi wspaniałą dobrą robotę na drodze przyszłej budowy i struktury polskiego państwa , pod warunkiem że matolstwo zacznie słuchać i wyciągać wnioski .Śmiem twierdzić że to jest działanie ze wszech miar słuszne i pożądane dla poprawy jakości i stanu państwa polskiego .
      • sibeliuss Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego 25.01.11, 16:12
        Czy jest to radio pana Sambora?
        • przeszlakowska2 Re: Radio Alex - Brawo Radio Alex! 25.01.11, 20:40
          A co to, górale nie mogą mieć swojego radia? Myślisz, że są głupsi od innych? Komu się nie podoba, gałką turn off i słuchaj innej stacji. Masz wybór i go sam dokonuj. Róbmy swoje i na naskom modłe. Nifto nie bee nami rządził, jesce tutok, na forum, he, he... Moze sie Wy fcecie wepchać do Radia Alex ze swojom śpiywkom i temu tu i teroz jojcycie. Aj,waj, aj, waj, jee dość tego.
        • przeszlakowska2 Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego 26.01.11, 12:57
          A Silbelius swoje radio w you tube propaguje? Ej, bodej, ta...bodej.Terror!
          • sibeliuss Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego 26.01.11, 14:31
            przeszlakowska2 napisała:

> A Silbelius swoje radio w you tube propaguje?

Że słucham?
            Ubawiłaś mnie.
      • Gość: normalny Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.centertel.pl 19.02.11, 00:07
        Co Ty pleciesz - to radio jednostronne i monotonnie bełkocze o tym samym . Od roku pepla tylko o smoleńsku , cytuje radio maryja, nasz dziennik itp - żadnej prasy inaczej opisującej rzeczywistośc.
        Radio jest jednostronne - tzn jest tubą PiSu . Z rzetelnością i bezstronnością nie ma nic wspólnego.
        A poziom redaktora Sambora - ten wyśmiewczy śmiech z poważnych tematów !!!
        Potwierdzam tytuł - Alex jest wstydliwym elementem środowiska zakopiańskiego.
        • Gość: ciupazka Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.nplay.net.pl 19.02.11, 00:43
          Ty z Warsiawki nadajesz? Masz swoje, to go słuchaj i swoich pupili. Wszędzie nosy wsturzacie, i na swoją modłę wszystko chcecie przekabacić, nie pytając się społeczności lokalnej czy sobie tego życzy. A kto w necie sterczy, tylko miysace! I miysajom , i miysajom i potrząsajom ludziskami , jak nie przymiyrzajęcy tyn z workiem scurów na plecak, coby go nie zagryzły. Dzięki Bogu, ze tego netu ludziska nie cytajom.
          • Gość: oświecony Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.11, 07:16
            A kto w necie sterczy, tylko
            > miysace! I miysajom , i miysajom i potrząsajom ludziskami

To już wreszcie wiem kim jest ciupazka vel przeszlakowska;)))
            • przeszlakowska2 Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego 23.02.11, 00:04
              Jesce mom inksyk 15 nicków, he, he, dzięki takim jakoś Ty. Jo ino spisuje syćko, przydzie cas to se pogodomy.Tyn sie śmieje, fto sie ostatni śmieje. Kwila śturkacki rodzi casami fest płacki. Myślis, ze kie wysyj nade mnom siedzis, to rozum Ci nizyj nie kiełźnie? Mylis sie.
          • Gość: Szymon Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.centertel.pl 20.02.11, 20:08
            Nie musi by z Warszawy by zwrócic uwagę na wstydliwy dla nas ( mieszkańców Zakopanego) problem politycznego - a nie jak twierdzisz prawdomównego- radia Alex. Nie jestem góralem ale od urodzenia zakopiańczykiem i mam takie samo prawo jak górale wypowiadac się na tematy lokalne. Każdy z moich znajomych zwraca uwage na durne audycje redaktora S.
            Od roku tylko jeden temat - Smoleńsk, i podnoszenie akcentów zamachu, braku odpowiedniej reakcji rządu itd. Nie ma innych tematów ważniejszych ?
            Chyba, że lubisz jak audycje ALEXa wypłukują słuchaczom szare komórki.
          • Gość: gorol Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.11, 22:01
            Ty z Warsiawki nadajesz?

A ty ciupazka niby taka zakopianka? Przeca z Lublina te swoją propagandę nadajesz;)
            • przeszlakowska2 Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego 20.02.11, 22:46
              Ale jo pniok, a Ty krzok, he, he. A pnioka sie nie przesadzi, choćbyś fcioł. Tako prowda. Propagande to krzocki robiom , takom, jako im pasuje. Nie dziwota, ze pnioki to mierzi. Nadajom tu z Hamaryki, skąd ta ino fces, a krzocka od razu poznos, bo miyso i telo ino umie. Zakopiany to tyz nie górole. Na trzydzieści pore mieszkańców Zakopanego mos ino koło pięciu tysięcy góroli. Nei, co? Fcecie sie chetki nos pnioków pozbyć , cy jako? Zagłusyć ceperscyznom? Poniejedyn z Wos tak tu pasuje, jako zgrzebno nić do jedwobnyj. Racyj trza patrzyć pospółnie i wroz, a wte bee z tego rzoz! A Wy furt dokucocie pniokom.A fto tótó strzymie. Co Ci powiym, to Ci powiym, ale Ci powiym, fcecie sie s nami porzyć? Starzy godajom, ze porzyć sie trza z równym, coby zodyn nie cuł sie gównym. Telo.Pozdr.
              • Gość: gorol Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.11, 00:08
                Ale jak pniok to myślisz, że koniecznie musi się zgadzać z ideologią głoszoną przez radio Alex? Pniok tez może myśleć samodzielnie, patrzeć dalej i szerzej niż pozwala ociec derehtor i jego ferajna.
                • przeszlakowska2 Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego 21.02.11, 20:29
                  Juz Ty nos, pnioków nie uc rozumu, więcej go momy, jako Ci sie wydaje. Momy usy i ocyska i widzimy co trza i co nie trza nom tutok wciskać. A jak usy otwiyros, to jasność do łba Ci zaziyro, a fto w dymie propagandy staje, to i tym dymeckiem pomału przeńdzie. A pote nim wonio. A fto sie miyso z plewami, z miysacami, to go świnie zezrejom. Juz ta nie godoj, ze górole za oćcem dyrehtorem stojom. Kóń jaki jest, kozdy widzi. Komu pasuje ociec dyrehtor, to niek go słucho. A ni mos pretensyje, ze w skołak w Zakopanem ucom islamu? Wolność Tomku w swoim dómku. Fto kogo rod widzi, to z dalyka sie do niego śmieje, tak i tutok. Mnie to nie wadzi. Mos partyje i partyjki, widno, ze ludziska fcom mieć terror, taki, cy inksy, ik wóla. Nom kierpcoski takie ojcowie syli, coby my se w zyciu nikie nie błądziyli. I nie mąćcie między nami, ze tyz Wom casu na to skoda, haj.
    • Gość: Góral Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 12:43
      Jedynym autorytetem jest prawda . Każdy ma prawo mieć własne zdanie , problem polega na tym że ci którzy mają zdanie oparte na kłamstwie nie chcą słuchać prawy . Mało tego , jak się im ta prawda urzeczywistnia w otaczającym życiu to zaczynają ślepnąć , zaczynają tracić słuch . Dopiero jak na własnej dupie zaczynają czuć skutki tej fascynacji kłamstwem , zaczynają się zastanawiać szukając usprawiedliwienia własnej głupoty , bo i tak nie chcą się pogodzić z tym że ich kłamliwi idole przez których zostali opętani to pospolici szubrawcy .Tak trudno jest przyznać się do przegranej , przyznać się do błędów i głupoty , że w zaparte idą na rzeź , to jest fanatyzm . Z tego fanatyzmu często rodzi się ucieczka do zapomnienia , a jak się uda pokonać własne ego , to czasami udaję się wrócić do takich wartości jak moralność ,rozsądek i zwykła uczciwość , ale tylko czasami . Dla mnie programy , zwłaszcza te dotyczące prawdy głoszonej przez P. Sambora są sumieniem piszczącego ze zgryzoty i wstydu elektoratu fanatycznych zakłamanych głupców . Tak czy inaczej piszczą , bo wstyd jest mocniejszy od zakłamania i przejawia się próbą zdezawuowania prawdy .Pozdrawiam wszystkich Góral .
      • Gość: ciupazka Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.nplay.net.pl 20.02.11, 03:21
        Prowda? Godajom, ze moja prowda, Twoja i g...o prowda i to takie wielgie jak copa. Prowdzie wte przystoji, kie pośrodku stoji, choć casami i w ocyska kole. Tak i w Radyju Alex. Jee, coz Wos ta nie Wasa prowda telo droźni. Wyziyro mi na to, ze przed wyborami fcecie mieć swojom tube i w niyj swojom prowde objawić. Tu Wos jesce nie było?
    • Gość: pikus Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 14:09
      A te redaktorki ( Samborki) dalej nadają na rząd . Wychwalają tego oszołoma Jarusia. Ja już ich nie słucham.
      • Gość: ciupazka Re: Radio Alex - wizytówka Zakopanego IP: *.nplay.net.pl 13.03.11, 20:39
        No i barz piyknie. Wolność i demokracyjom momy!
        • Gość: tur Re: Radio Alex - wizytówka Zakopanego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 22:10
          w ubiegłym tygodniu znowu ( o moja naiwnośc) włączyłem to propagandowe radio chcąc posłuchac wiadomości lokalnych i muzyki.
          A Pan Sambor jak zawsze czyta wyłącznie "słuszne' gazety połączone z głupkowatą intonacją i szyderczymi uśmieszkami.
          Niedobrze mi się robi słuchając tego bełkotu.
          • Gość: ciupazka Re: Radio Alex - wizytówka Zakopanego IP: *.nplay.net.pl 26.03.11, 23:59
            Musisz słuchać i sam się katować, masz tyle innych rozgłośni. Zostaw ludziskom to co chcą, nie uszczęśliwiaj ich na swoją hamerycką modłe. Ki pieron to zdzierzy to judzynie
            • Gość: tera Re: Radio Alex - wizytówka Zakopanego IP: *.182.17.205.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.04.11, 21:10
              Radio Alex dalej ple, ple, ple
              • kejt.ltd Re: Radio Alex - wizytówka Zakopanego 10.04.11, 03:45
                antywizytówek Podhala jest sporo, niekoniecznie tylko marginalne badz co badz Radyjko A;
                • Gość: finokio Re: Radio Alex - wizytówka Zakopanego IP: *.146.189.196.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.04.11, 20:33
                  Ponownie jestem w Zakopanem - słucham sobie przy kawie radia Alex ok godz 9. Coż za bzdury ten gość wygaduje . Czyta skrajnie PiSowskie gazety i artykuły . Jaki jest cel takiego działania- siania wrogości i nienawiści do siebie?. Żadnego szacunku do władzy . Zero obiektywizmu . Nie chodzi o to by wychawalać władzę i rządzących - władzę zawsze należy kontrolować , ale czy nie można oczekiwać od radia które reprezentuje ludzi Podhala odrobinę rzetelności i obiektywizmu ? Zachęcam mieszkańców do bojkotu tej mizernej tuby PiSu , a przede wszystkim nie wykupywania reklam - fundamentu egzystencji firmy . Radio to jest pośmiewiskiem naszego miasta Zakopanego.
          • Gość: androk56 Re: Radio Alex - wizytówka Zakopanego IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.11, 19:48
            Posłuchej se chłopeczku zetke bo to dla zurbanizowanych i spolikociałych. Pana Sambora zostaw dla nas, górali,hejj!
    • Gość: Ron_K Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.range86-161.btcentralplus.com 30.04.11, 12:16
      Kiedyś było fajnie teraz szkoda już nie. Radio lokalne niech mówi o tym co lokalne co w "miescie" porobili abo fto z Giewontu zlecioł. Muzyka jest super ale reszta. Z żalem przełączam sie na Radio Baciary tam tylko muzyka polecam sc.areonet.pl:8040
    • Gość: JÓZEK Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.11, 09:47
      witam ja czasem słucham radia ALEX jest super a redaktor Sambor czyta wypowiedzi mądrych ludzi w Polsce nie widzę w tym nic złego pewnie ten kto pisał że chce słychać tylko o giewoncie kto z niego spada to może niech sam idzie i zeskoczy będzie sensacja , bo nie widzi że polski majątek narodowy rozkradają , pewnie Pani Anulka również należy do ludzi trzymających władze
      która się bogaci kosztem biednego społeczeństwa pozdrawiam
      • Gość: kieł Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.11, 22:34
        ok, niech czyta - ale w danym temacie ( zazwyczaj politycznym- bo to " zwichnięcie redaktora Sambora") niech wypowiadają się ludzie różnych opcji - a słuchacz niech sam dokona oceny.
        Radio jest nieobiektywne , monotematyczne .
        Czas na zmiany - może inna rozgłośnia lokalna się uruchomi ?
        Zyczę nam mieszkańcom z całego serca.
        • skoru-sa22 Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego 15.05.11, 19:38
          I godo do Wos, goroli w bukowyk portkack som pon neoplus prosto z Hamaryki. He, he. Mało mos zmian w Hamaryce? Jak Ci mało, to se przysroj, bees mioł wiyncyj, bajako! Uczepiyłeś sie Sambora jak rzep psa.
      • Gość: kata Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.11, 15:31
        Jesli Sambor czyta mądrych ludzi - to mogę przypuszczać kim jesteś.
        Ta "mądra" lektura wyprostowała Twoje poglądy na jedynie "słuszne" PiSiorowskie
        • skoru-sa22 Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego 22.05.11, 23:43
          Syćkie partyje momy kansi, rozumies to? Nifto nom nie bee godoł w kogo i w co momy wierzyć i komu. A Tobie na pewno nie uwierzymy miysacu, haj. Telo ino Ci rzekne.
          • Gość: normalny Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 19:03
            Dzisiaj miałem wątpliwą przyjemnośc słuchania czytania bzdur przez bardzo kiepskiego redaktorka - później powiedziano mi , że to niejaki Piotr Sambor. Gdzie Ty się człowieku uczyłeś dziennikarstwa ? To co robi Sambor - to się nazywa pranie mózgu mieszkańcom . Ja bym to radio pogonił na cztery wiatry . Gdzie tu obiektywizm ?
            Radio Alex = totalne dno
    • Gość: POlak Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.221.195.hi-net.cz 17.06.11, 16:41
      Jacy górale, takie i ichnie radio. Zacofana i chamska chołota co dla dutków zrobi wszystko. A ta ich muzyka, trzy akordy na krzyż i darcie mordy na całego.
      Prawdziwa Polska się rozwija i unowocześnia taki relikt jak podhale i jego mieszkańcy albo się przystosuje albo wymrze.
      • skoru-sa22 Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego 19.06.11, 17:30
        Zelzyj, ceprze, nie syćkim sie widzi i Wasa cepersko muzyka, ale nifto nie holofi tutok o tym. Nifto nie koze Ci słuchać, z głuchym na naskom muzyke sie nie urodzo. Mos turn off i telo ino mozes se zrobić i bee Ci lepiyj, haj. Ki pieron s Wami , ceprami, kie i ka witrzymie. Syćko Wom nie passi? Brać nozyska za pas i jechać tam, ka Wom hasnuje. My za Wami na pewno nie beemy dyrdać i za usyskami Wom dzwonić, ani basować, haj.
        • Gość: jola piekne radio słuchane w całym kraju, IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.11, 10:08
          pozdrawiam
          • Gość: goral Re: piekne radio słuchane w całym kraju, IP: *.181.91.68.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.07.11, 19:39
            Bzdura- durne audycje
            • przeszlakowska022 Re: piekne radio słuchane w całym kraju, 30.07.11, 22:34
              Dyć to tyn Twój adres godo som za sie:

IP: *.181.91.68.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl
        • Gość: rem Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.11, 08:32
          Oddaj naczepę i jogurty.
    • Gość: xyz Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 20:23
      I co partyjne radyjko - Wasz pupil poległ .
      Człowiek honoru w takiej sytuacji odchodzi z polityki.
      Wasz anty wielbiciel
      • Gość: ozpajedzono Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.nplay.net.pl 20.10.11, 20:15
        Srali, grali bee wiesna, przecie zima idzie , co dopioneś swojego i tutok, to sie wynoś i Ty. Zyzoz i zyzos zza Wielgiyj Wody. tFoz Cie strzymie, he?Ze Cie tyz wpuscajom na to Forum jesce, to sie barz dziwie, pewnie pod moim nickiem, tutok włazis, jak kosula do rzyci, he?
    • Gość: xyz Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.centertel.pl 01.11.11, 10:29
      I co zafajdane radio Alex- teraz milczycie jak PiSiury się żrą !
    • Gość: malina super radio znane w całym kraju i świecie IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.11, 17:57
      pl.delicast.com/radio/Polska/Radio_Alex
    • venus99 Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego 19.12.11, 10:31
      mnie to nie dziwi.to w Zakopanem przez lata bezkarnie paraduje w koszulkach z nazistowskimi elementami Tomasz P.-syn Jana Piczury,szefa miejscowego PiSu.miejscowym to nie przeszkadza?widać,że nie.
      jest to jeszcze jeden powód zeby Zakopane omijać szerokim łukiem.
      • Gość: HENRYK Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.205.86.10.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.01.12, 17:58
        Uważam że radio ALEX ma zły wpływ na ocenę rzeczywistości. Prowadzi to frustracji,czego objawem jest niekulturalne zachowanie, oraz agresja do bliźnich. Coraz częściej spotykam się z niegrzeczną obsługą. Bardzo szkoda że zanika dawna góralska życzliwość. Zanika folklor góralski, a powstaje folklor chamski, a Zakopanego nie będę omijał i cieszę się że mamy góry.
        • Gość: udusić forum super radio, poszły linki na cały świat IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.12, 17:16
          pl.delicast.com/radio/Polska/Radio_Alex
          • enfitta już podziwiam to obiektywne radio 26.02.12, 05:57
            Ramówka:
            00.00 - 06.00 Nocny Alex "folk + nevs"
            01.30 - Audycja Sekcji Polskiej Radia Vatykan
            03.30 - Audycja Sekcji Polskiej Radia Vatykan
            06.00 - Godzinki do NMP
            06.45 - Przewodnik górski
            08.45 - Ewangelia na codzień
            09.45 - Przegląd w prasie
            12.00 - Anioł Pański
            13.45 - Słowo o słowie (pon-pt)
            15.00 - Koronka do Miłosierdzia Bożego
            17.30 - Wiadomości Radia Vatykan
            19.30 - Wiadomości Radia Vatykan
            21.00 - Apel Maryjny
            21.37 - Modlitwa za Sługę Bożego Papieża Jana Pawła II
            23.30 - Audycja Sekcji Polskiej Radia Vatykan

I pomyśleć, że moja druga połówka jest z Podhala... :D
            • zakopiecinfo Re: już podziwiam to obiektywne radio 03.04.12, 21:35
              Radio alex takie a'la RADYJKO MARYJKA
            • Gość: realista Re: już podziwiam to obiektywne radio IP: *.mt.pl 29.08.12, 20:06
              W Zakopanem i okolicach jest najwięcej katolików i tu zwycięża prawica dlatego taki jest program tego radia.Lubię go słuchać bo nie ogłupia jak tv i inne komercyjne radia
              wciskjąc na siłę wzorce zachodnie.Nikt Was nie zmusza do :chodzenia do kościoła
              myślenia po swojemu (Sambor czy Urban etc)trzeba mieć swoje zdanie na każdy temat
              znać swoje korzenie i historię a nie ulegać modzie z zachodu.
              Naród bez znajomości historii zginie.Moda na trawkę swobodę seksualną(ruch hipisowski)
              przeminie a Kościół pozostanie jak przez 2000 lat.Możecie się ze mnie śmiać ale jak
              człowiek chyli się ku śmierci to chętniej spogląda w niebo.
    • Gość: kok Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.12, 23:44
      totalne dziadostwo
    • Gość: gość Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.12, 19:55
      Pierwszy raz słuchałem tego radia parę dni temu będąc w Zakopanym i stwierdzam, że to wyjątkowe radio - nadają prawie wyłącznie lokalną, folkową muzykę (prawie, bo czasem dołączają ogólnie rozumianą muzykę z Karpat, czyli nie tylko polskich górali). Co do polityki, to widać, że nie wszystkie media są za PO, no i dobrze, jak się komuś nie podoba, to niech nie słucha.
      • Gość: góralicek Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.30.87.250.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.10.12, 10:03
        Sobota, siedzę w domu oddając się porządkom. Słucham także radia Alex. Przed chwilą jakiś facet ( nie podejrzewam go, że ma kwalifikacje dziennikarza/redaktora - chyba to Pan Sambor) cytuje dramatyczny artykuł o polityce demograficznej niemców z czasów II wojny światowej.
        Cytując te naprawdę dramatyczne słowa - "redaktor" czyta w sposób drwiący i żartobliwy.
        Czy Pan się kiedykolwiek słyszy ? Taka postawa dyskredytuje Pana do osoby która chciała by kształtować opinię mieszkańców Podhala.
        Wobec znajomych i gości jest mi wprost wstyd . Zamilknij Pan i puszczaj góralską muzykę.
        A tak na marginesie - prenumeruje Pan tylko Nasz Dziennik ? Jak Pana nie stać zafunduję prenumeratę np. Gazety Wyborczej :)
    • Gość: jojo Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.12, 23:30
      a Ci znowu mamroczA o zamachu . mam juz odruch wymiotny
      • Gość: ziko Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.31.113.172.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.06.13, 12:03
        Tydzień temu wracałem z Zakopanego do Krakowa i pozwoliłem sobie posłuchać radia zwanego ALEX . Totalny prymityw , Jakaś Pani ( dowiedziałem się , że Sambor) czytała z sobie znanym namaszczeniem negatywne opinie o rządzie, PO . Najlepiej, jakby było trzęsienie ziemi, bo o to też można by obwinić władzę .
        Radio typowo nastawione na krytykę władz i wazeliniarstwo Rydzyka i PIS. Ktoś dobrze napisał, że to antywizytówka Zakopanego.
    • Gość: Andrzej Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: *.centertel.pl 02.03.16, 14:06
      Witam radio Alex to bardzo dobra rozglosnia bo mówi o tym co nic nie mówią inne . Muzyka świetna bo z gór a komu się nie podoba to są inne stacje co mówią to co chcą słyszc ci z PO jak rmf fm Zet eska i inne .
      • Gość: Robert Re: Radio Alex - antywizytówka Zakopanego IP: 5.225.4.* 05.12.21, 01:04
        Ha ha. Przecież to średniowiecze. Włączyłem na 1 minute i 20 sekund i nie uwierzyłem ze w 2021 można słuchać czegoś tak ciemnego. No cóż jaki kraj takie radio.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka