kluskajarcano 15.05.15, 22:58 Gorącka przedwyborco i co Wy Podhalanie na to syćko, he? Robimy porządecek, z wiesnom trza robić porządek w zagrodzie, ftoro nazywo sie Polska. Cas na zmiany a na jesieni jesce więksy. Sycka wroz i ino roz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niedlapsakiełbasa Re: Cas na zmiany?! IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.15, 19:08 Budyń na prezydenta?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedlapsakiełbasa Re: Cas na zmiany?! IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.15, 16:33 Stary ale wczoraj pokazał, że jary i lepszy na zdrowie niż mdły budyń;) Odpowiedz Link Zgłoś
kluskajarcano Re: Cas na zmiany?! 18.05.15, 22:09 Nei, dobre i to, ze wreście sie ozgodoł, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
kluskajarcano Re: Cas na zmiany?! 20.05.15, 21:43 Nie dlo kota spyrka... Uwidzimy, fto jom bee jod! Odpowiedz Link Zgłoś
kluskajarcano Re: Cas na zmiany?! 23.07.15, 22:16 Boze nas, Boze na, ratujze przecie nos! Mom zgryzturbacje...Cy Dyrechtor Radyja Maryja to tyz przyjechoł nos ratować,, cy ino PEŁO, cy jako? Odpowiedz Link Zgłoś
kluskajarcano Re: Cas na zmiany?! 04.01.16, 17:43 Pojawiyła sie nowo gorzołka " Schetynówka" - uwazujcie bo óna zatruto. Pijany Schetyna Wom pokazuje, co ta w Nim wiyrchuje...Wstydu ni mo i telo. Nie dejcie sie nabiyrać ; suko dudków i telo. Furt im mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazda Re: Cas na zmiany?! IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.16, 16:56 Po 4 dniach to by pora wytrzeźwieć klusko i nie bredzić jak... pijana;) Odpowiedz Link Zgłoś
kluskajarcano Re: Cas na zmiany?! 07.01.16, 18:51 Nei, jak tu ni mieć kaca i to jakiego... Kie to cytos i inkse POmyślunki mendrola Schetyny "Według relacji "Newsweeka" na spotkaniu z warszawskimi działaczami Schetyna wystąpił jako kandydat na szefa partii. Miało to miejsce kilka dni po demonstracjach KOD-u przeciwko ustawie o Trybunale Konstytucyjnym. Komentując te protesty Schetyna mówi: - Jeżeli zrobić następną taką rzecz, to musi być nie na pięćdziesiąt tylko na dwieście tysięcy (ludzi - red). Nikt tego nie zrobi, jeśli my tego nie zorganizujemy. I to zrobimy. Trzeba być gotowym, że będzie 500 tys. ludzi. Przywieziemy z kraju milion, jak będzie trzeba. Trzeba być gotowym na wszystko, nawet na takie twarde warianty. To właśnie ulica i Europa mają być miejscami działań Platformy jako opozycji. - Byłem w zeszłym tygodniu w Brukseli, rozmawiałem tam z politykami, oni są kompletnie zszokowani - wyjaśnia Schetyna. Grzegorz, musisz?" Itd. - w tym stylu, ba jako! Po próźnicy nie worce jynzykiem miondlić i ludziskom susyć głowicke. Trza ni mieć rozumu do rozumu, coby tak sie przedstawiać, ka sie ino do. Musi na Rusi... Zabocył se o tym , to Mu przybacujymy! Trza Go moze wyprowadzić z PO-la na mróz, coby okrzyźwioł. To beskurcyjo ś Niego. Narobiyli bryji, trza Mu pedzieć, ze po bryji zębów nie trza wykłuwać, haj. Jee, kogo zeście se na tego szefa PO wybrali...? Nie potrefis, to nie pchoj sie na afis, haj Odpowiedz Link Zgłoś
kluskajarcano Re: Cas na zmiany?! 27.01.16, 18:59 Panie Schetyna, toś ześ sie juz piyknie nom przedstawiył ...syćkim: "Dosyć! PIS to obciach! Chodźcie z nami" A my sie momy prawo sprociwić i terozki my sie spytomy , cyś Pon Grabarz PEŁO? I cy na pewno ześ Zbawiciel??? Bajako! Kaz nos fces prowadzić, na zbój? Boc se, cobyś sie ze scynścio ka nie opiył, bo kie zbójnik pije, to tak płaci, co go janiołowie do nieba warcyj bierom, haj. Nei nie stros , nie stros tym PIS-em bo sie z.... os. Nowe PO-strasydło? No wiycie, wiycie... I zaś przesrocie rybke, kie tak strasycie...Radze uwazować bo za wesołość zaś zapłacicie. Odpowiedz Link Zgłoś
kluskajarcano Re: Cas na zmiany?! 05.02.16, 12:19 Cytat z Forum: "Grzesiu powiem Ci tak Ciebie idzie nawet lubić, ale Wasze rządy to jedna klęska dla obywatela Polski. Poziom życia Polaka jest śmiesznie niski w porównaniu z europejczykami zachodnimi muszę podkreślić że mówię o normalnych ludziach nie partyjniakach. Tyle wstydu żeście przynieśli w sprawie Smoleńskiej zaparliście się swojego prezydenta po prostu Twój kumpel Donald wyśmiewał się z niego. Wiem że nie był to zawodowy polityk lepiej mu wychodziło ponoć malowanie kominów za czasów studenckich ale takiej plamy na świecie nikt nie dał. Przekonaj mnie dlaczego miałoby mi zależeć żeby partyjniakowi, Żydowi ,Niemcowi, Rosjaninowi żyło się w Polsce dobrze a mnie ch....jowo. Powiem Ci tak dorobiłem się to przyszedł żyd z Lipna Balcerowicz i zabrał mi cały dorobek to dlaczego miałoby mi zależeć żeby teraz jakiegoś Żyda czy Rosjanina nie przewieźli. Cieszę się bardzo że dają po 500zł Polskim dzieciom i zdaj sobie sprawę że na razie więcej nie mogą dopóki nie ogarną tego bajzlu który żeście zostawili. Słuchaj ja prowadziłem działalność gospodarczą to wiem jak wyprowadzali wat, jak mądry człowiek da opróżnić rocznie z rynku w kraju 50 miliardów złotych, zwolnić obcy kapitał z podatków, sprzedać obcemu kapitałowi Polskie zakłady za grosze i dać Im środki finansowe żeby postawić Ich na nogi, albo sprzedać za grosze żeby rozparcelował i sprzedał z 100 krotnym zyskiem. Grzesiu ja wiem co mówię i wiem co robiliście, wybudowaliście najdroższe i najgorsze w europie autostrady i dopuściliście żeby firmy specjalistyczne Polskie przy tak dużych inwestycjach upadły. Grzesiu wiesz ile płacili zegarmistrzowi od dróg prowizji około 10 % policz ile wydaliście na drogi i ile to było pieniędzy a Wy żeście rozliczali go za zegarek że nie wpisał do deklaracji majątkowej. Wasza władza uważam odeszła bezpowrotnie jeżeli obecni nie z blamują się tak jak Wy mogą rządzić długo, warunek jest jeden że każde wyrwane pieniądze Żyda dadzą Polakom. Na pewno nie jest to walka równa ale nie znaczy że nie możliwa. Zanim odpiorą mózg tym tępakom co są jeszcze za Wami czy Nowoczesną będzie trzeba się napracować. Życzę Ci Grzesiu powodzenia możesz swoją partię uratować ale musisz myśleć konstruktywnie a nie donosić, Polak tego nienawidzi chyba że ma pochodzenie Rosyjskie to ma to we krwi tak Ich przez pokolenia nauczono. Z poważaniem" Odpowiedz Link Zgłoś
kluskajarcano Re: Cas na zmiany?! 05.02.16, 12:25 źródło do artykułu i do komentarzy: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19585639,nowa-narracja-po-krazy-wokol-jednego-slowa.html#BoxNewsLink Odpowiedz Link Zgłoś
kluskajarcano Re: Cas na zmiany?! 11.02.16, 20:47 Wyłącyłak poziyradło , radyjo i mom spokój, nie fcem obziyrać tyk POMORD, tyk straśnie NOWOCESNYK i tyk nawiedzonyk chłopków roztropków. Przysam Bogu, nie do sie Ik syćkik słuchać. Syćka zarobiajom se dalyj na drugiego kopa w zad przy wyborak i telo. Ludziska majom powysyj usy tego jako ukwalujom na Sejmie a kie na nik patrzys , to fnetki przydołby sie dlo Nik jaki dochtor i doł im pore tabletek choć na uspokojynie. Jesce troske pocekomy, to sie dowiymy, ze Ik sie ta pani waryjotka czepiyła. Nie dej Bóg! Haj! Zelzyjcie! Dejcie ludziom zyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kluskajarcano Re: Cas na zmiany?! 02.03.16, 22:51 Cas na zmianę w nasyj historii, cy jako? Dobrze, ze choć cytać umiemy... nei moze trza i troske pomyśleć, he? Ka te nase ideały??? No ka? I komu wierzyć, he? antydotum.pl/Anty/wbpanty/Archiwa/Bolek.php?action=vote_positive Odpowiedz Link Zgłoś